mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 19.11.2024 : 14:44:40

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Avstralski ovčar - čvek
Strani: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 104   Dol
Natisni
Avtor Tema: Avstralski ovčar - čvek  (Prebrano 130507 krat)
0 članov in 17 gostov pregleduje to temo.
sana
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 231

« Odgovor #90 : sreda, 11.01.2006 : 16:07:42 »

Samo se imate pa kar fino... Pravite, da nekaj casa zdrzijo brez gibanja in dela. Nero pa ne, ne vem zakaj. Ne zdrzi niti pol dneva. Ce kdaj pride slucajno tak dan, da gre ven samo zjutraj pa potem sele popoldan se mu kar utrga-to se vidi pri poslusnosti, je precej manj poslusen. Midva pac vedno nekaj pocneva in verjetno se je zato malo razvadil. No zjutraj gresta samo na vrt se zdivjat potem pa cez nekaj casa sledi zajtrk-to jutranje opravilo je naloga od mami, ker jaz ne morem tako zgodaj vstati Smiley Potem gremo enkrat dopoldan mi na sprehod, na sprehodu ves cas kaj pocnemo(mecem igracke, jih skrivam, delava trikce,...) Ko pridemo domov je nerotova naloga, da pospravi vse svoje igracke, potem mu jih jaz stresem in jih mora se enkrat pospraviti Wink Popoldan gremo na daljsi sprehod, ki je po navadi res bolj sproscujoc (igra z drugimi psi, poleti kolesarjenje, tek pozimi sankanje tek na smuceh,...), zvecer se malo na vrt potem pa vecerja in spat. Tako je pri nas, no potem so se treningi pa med vikendi je tudi malo drugace (smo vec skupaj in gremo na kaksne izlete, ali imamo kaksna srecanja, ane Wink

Se vidimo na razstavi Smiley Nerota bom jutri skopala, komaj cakam, da bo spet lepo disal Cheesy

lp
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.795

« Odgovor #91 : sreda, 11.01.2006 : 16:08:48 »

Torej imaš  Sirtaki di Campovignone in Jonfi New Sytle doma, a ne? Pa oba sta black trikolor-ja, ne?

Zakaj so ti pa sineta vrnili nazaj? (joj, moj firbec  sram Tongue)

LP,
Diana
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**

« Odgovor #92 : sreda, 11.01.2006 : 16:10:20 »

Sana, boš z Nerotom na razstavi? Nero mi je namreč tudi ful všeč, ker je "moje" barve Wink

LP,
Diana
Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #93 : sreda, 11.01.2006 : 16:53:07 »

Mel, če pogledaš malo nazaj piše, da Nero pride v Ljubljano  Smiley pa tudi o Urchu je že nekaj napisanega.
Glede na to, da se ful zanimaš za avstralčke, a ti prinesem pokazat na razstavo kakšno knjigo o njih?

lp
Logiran
andi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.633

« Odgovor #94 : sreda, 11.01.2006 : 17:10:43 »

Jaz sem imela v planu razstavo, sirtaki kaj misliš, Bejba še diši?

Mel iz kje si?

Če si iz Ljubljane ali okolice, potem se lahko dobimo kak petek zvečer, ko z sirtaki kruzava okoli KD Krima z zverinami. Tam boš najlažje videla kaj počnejo happy aussiji Wink
Logiran
ovja
novinec
*
Sporočil: 11

« Odgovor #95 : sreda, 11.01.2006 : 18:02:25 »

Ja Mel nam zaenkrat znese takšen urnik. Doma imamo še labradorko (7 let), preverjeno reševalko. Moji kužki skoraj niso sami doma. V hiši stanujeta tudi tast in tašča in onadva poskrbita za pesjanarki ko nas ni doma. Stanujemo na podeželju , vsi smo več ali manj zaljubljeni v naravo in gibanje. Seveda tudi mi hodimo na treninge reševanja in iskanja ter poslušnosti. Vreme pa ponavadi ni ovira za hojo, tudi če pada dež.
Ja Sirtaki imaš prav, da ni toliko pomembno gibanje kot druženje s psom. zato je najboljše, da si vsak sam ustvari nek primeren odnos s psom in da sta oba zadovoljna ko sta skupaj. Več psov v hiši pa tudi ni ovira, je pa obveznosti več.
Mel trenutno nimam slike od Bell pri sebi, jo objavim drugič. Je pa ena luštna na Martinini strani.
Kdaj ste avstralčki na razstavi ? V soboto ali nedeljo , popoldan, dopoldan...
Držim pesti, da se kar najbolje odrežete, saj je eden lepši kot drugi.

Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.364

« Odgovor #96 : sreda, 11.01.2006 : 18:25:41 »

Glede koliko so sami pa si naračunaj - če grem od doma okoli 7.30 in pridem nazaj 16.30 so sami torej hm 9ur nekje v povprečju?

A sta teh 9 ur v kletki ali prosta po stanovanju?
Logiran
sana
nekaj malega že vem
Sporočil: 231

« Odgovor #97 : sreda, 11.01.2006 : 18:56:59 »

Ja Nadja prinesi kaksno knjigo, da malo vidim se jaz. Imam namen tudi jaz zdaj eno kupit pa ne vem se ne katero in ne kje Smiley

lp
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**

« Odgovor #98 : sreda, 11.01.2006 : 20:01:47 »

Glede na to, da se ful zanimaš za avstralčke, a ti prinesem pokazat na razstavo kakšno knjigo o njih?

Jaaaa....z velikim veseljem bi si jo ogledala! Smiley

Mel iz kje si?
Če si iz Ljubljane ali okolice, potem se lahko dobimo kak petek zvečer, ko z sirtaki kruzava okoli KD Krima z zverinami. Tam boš najlažje videla kaj počnejo happy aussiji Wink

Ja, sem takoj za!! Sem iz LJ (Bežigrad) in če se vama lahko pridružim bi bilo res super!!

Ovja, kakšne barve pa je Bell? Le prilimaj kakšno slikico, ko boš imela možnost...katera pa je Martinina stran (sory, samo sem še malo zmedena okoli teh imen Huh)

LP,
Diana

LP,
Diana
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #99 : sreda, 11.01.2006 : 20:04:31 »

katera pa je Martinina stran (sory, samo sem še malo zmedena okoli teh imen Huh)

Zadnje leglo v Slo je bilo njeno Wink na .comu si se z Lilit pogovarjala o tem leglu Smiley
Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #100 : sreda, 11.01.2006 : 20:05:09 »

Ok, bom prinesla Smiley

Mel, nekaj slikic avstralčkov si lahko ogledaš v mojem albumu: http://nadja.moj-album.com/  tudi piše pri slikah kdo je kdo Wink

lp
Logiran
martina.o
nekaj malega že vem
Sporočil: 211

« Odgovor #101 : sreda, 11.01.2006 : 20:05:42 »

Jana najbrž ne dovoli objavit linka zdaj po novem, jutri plačam..sicer pa odtipkaj avstralce na najdi.si in psarna ****- tam je vse.. Uživaj
Martina
Logiran
5rca
odvisnež
Sporočil: 687

« Odgovor #102 : sreda, 11.01.2006 : 20:08:31 »

Zdaj si ji pa že toliko povedala, da bi lahko še naslov dala.  Wink   Wink

Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #103 : sreda, 11.01.2006 : 20:30:29 »

martina.o, z midi paketom se ne da oglasevati vzreje, psarne, legel ali dejavnosti.
Brez zamere.
Logiran

Mel
tukaj sem doma
**

« Odgovor #104 : sreda, 11.01.2006 : 20:56:32 »

Zadnje leglo v Slo je bilo njeno Wink na .comu si se z Lilit pogovarjala o tem leglu Smiley

Aha...hvala Wink

Mel, nekaj slikic avstralčkov si lahko ogledaš v mojem albumu: http://nadja.moj-album.com/ tudi piše pri slikah kdo je kdo Wink

Hvala ti...Madona so lepi ej...sem še mami zraven računalnika privleka, se je skupaj z mano topila  Wink Dober znak, dober znak  Grin V soboto jo še na razstavo odpeljem  Wink

Martina o, saj zdaj vem za katero psarno gre...tok so lepi, da to sploh ni res. Jaz sem se res zaljubila. Pečena sem. Huh

LP,
Diana

Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 104   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Avstralski ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.