Ojla!
Aussiji res lepi!!! Sm uzivala v pogledih... Ampak sem bila pa razocarana... na razstavo sem se prijavila, da bi kaj novega slisala od kaksnega tujega sodnika - bi moral biti Danec... Kavcic je imel Tano ze na oceni za vzrejno dovoljenje... in je napisal, da je lahka, lahke konstitucije, lahkega okostja idt... in to je isto napisal v soboto.
Mogoce bi mogla it kam drugam na razstave... ampak je Kavcic tudi na naslednji v Avstriji... tako da se bom razstav izogibala... raje sibam na kak hrib.
Po razstavi sem sla do izvira reke Hubelj nad Ajdovscino, kjer se je Tana sprostila ob frizbiju in resevanju palic iz vode.
Ej ful super, da ste slikal nase kuze, ker sama nimam digitalca. Hvala se enkrat!!!!
PS: rada bi vas pa se prasala o ostalih razstavah. kako je z organizacijo drugje? parking? kako je s prostorom za sprehajanjem psov. mene so stalno metali iz kamnitih ploscic k razstavnemu prostoru, ker ces, tam se bodo otroci igrali v ponedeljek... kako je z organizacijami pasjih razstav v osnovnih solah??? higiena?! sprasujem o vasem mnenju...