Včeraj se je v Varpolju (KD Zgornjesavinjske doline) odvijal 4. mojpes.net piknik, kjer je gostovalo tudi Zavetišče Horjul
Poleg druženja, super jedače in pijače je bila organizirana tudi dobrodelna licitacija za zavetišče in pa stojnica z srečelovom, ki je na koncu ostala skoraj popolnoma izropana
Na piknik pa sta se prišli pokazati tudi dve bivši horjulčici in sicer je bila prva Pia z ponosno lastnico Rossy:
Nekaj minut kasneje pa sve z sarabenji prepoznali tudi "tipično daltonsko šnofljo", lepotičko Ave
Punca je zelo zrastla in jo skoraj da sprva nisem prepoznala, ampak takšnega gobčka ne zgrešiš
Po kosilu je bil čas za spoznavanje z drugimi pesjani:
Po divjanju je bila Ave prisiljena gledati dobrote (na bližnji mizi) le od daleč, ampak jo je dog_lover takoj potolažila
sarabenji je medtem kakopak svoj čas posvečala štirinožcem; če sem jo hotela poiskati, sem morala poklekniti, saj je vedno na enem ali drugem koncu crkljala pesjankote
Skoraj nemogoče jo je bilo torej ujeti v objektiv brez kosmatinca, na spodnji fotki pa je obdana kar z dvema lepotičkama
Kakor sem že omenila, smo imeli na pikniku tudi srečelov, kjer sta na pomoč priskočili tudi Royalty in dog_lover. Po kosilu smo namreč srečelov tudi uradno začeli in moramo res pohavaliti vse obiskovalce piknika, ki so pokupili ogromno srečk, katerih izkupiček je v celoti namenjen varovancem zavetišča Horjul. Torej še 1x hvala vsem
Na spodnji fotki se sicer res ne vidi, kako smo bili pridni, ker smo tisti trenutek vsi zadovoljno gužvali okoli mize z dobrotami (v ozadju slike) in se sladkali s takšnimi in drugačnimi domačimi pecivi in tortami
Pozno popoldne pa je bila na vrsti še mojpes.netova dobrodelna licitacija za zavetišče Horjul, ki se je izkazala za zelo uspešno! Predvsem gre tukaj zahvala vsem donatorjem predmetov in seveda tudi kupcem, ki so se borili do zadnjega in spravljali vodjo licitacij ob živce
Na tem mestu bi namenili posebno pohvalo tudi njemu, saj se je zelo potrudil in nas zabaval z posrečenimi komentarji. Tako smo se vsi skupaj res nasmejali, vodja licitacij pa je občasno dopustil tudi sodelovanje kosmatincev
Koliko natančno je bilo zbranega na srečelovu in licitacijah bosta povedali sarabenji in Jana, ob tem pa se res zahvaljujemo vsem, ki ste tako ali drugače pomagali varovancem zavetišča! Vse pohvale gredo seveda tudi mojpes.net-u, ki je organiziral super piknik in nam dal tako možnost, da se bolje spoznamo med seboj
Cel dan smo imeli sonček, domov smo prišli prijetno utrujeni, s polnimi trebuhi fantastične jedače in pijače, vmes pa smo z veliko dobre volje pomagali tudi zavetišču...produktiven dan torej
Lp vsem, Maja