mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 05:48:16

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 106   Dol
Natisni
Avtor Tema: Dobermani - čvek  (Prebrano 190130 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
u-r-s-h-y
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 56

« Odgovor #105 : nedelja, 22.06.2003 : 22:45:30 »

Elow!! Kaj sedaj smo pa nekako vsi tukaj utihnili...V moj pes reviji sem brala zanimiv clanek (verjamem da vas ima kar nekaj to revijo) mislim da je st.5!! In pise da naj ne kupujemo/kupujete dobermanov iz amerike saj zaradi ozjih krizanj v sorodstvu imajo kar 6.dednih hib!!Cisto tako za info da ne bo taksna tisina...Drugace pa lep pozdrav se vidmo mogoc na kaksni razstavi Smiley)

ursa& 3 pasji musketirji
Logiran
vicio
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 205

« Odgovor #106 : ponedeljek, 23.06.2003 : 07:55:32 »

urša ta amerika je zelo blizu, saj v evropi parijo veliko v incestu. najlepši samec meni osebno in še komu drugemu (bil je idc prvak, pa svetovni in tako naprej) Gino Gomez del Citone je pridobljen iz paritve brata in sestre. to se dogaja vsepovsod.
lp
Logiran
andi
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.633

« Odgovor #107 : ponedeljek, 23.06.2003 : 09:12:25 »

Hm,jaz sicer ko smo imeli v soli genetiko nisem ravno zbrano poslusala Grin,vem pa da se tudi pri volkovih redno pojavljajo incestna krizanja med ocetom in hcerko(ce lahko poclovecim),med bratom in sestro se pogosteje,med mamo in sinom pa NIKOLI-od kje ta pasja logika?Se pravi se tudi pri nih pojavljajo te hibe al kaj?
Sicer sem pa zadnjic nekje prebrala(v eni izmed mnooogih knjig v katere sem se zakopala),da pes sploh ne izvira iz volka,ampak je to posebna veja Huh.Dokaz je bil ta,da so volkom predvajali posnetek pasjega oglasanja in to je volke blazno znerviralo.Nic jasno... Huh.
Logiran
u-r-s-h-y
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #108 : torek, 24.06.2003 : 09:31:14 »

Pozdravljena "ekipa"!! Zanima me koliko je dobro da jst mojega psa na dan sprehajam pa to?? Star je 5 mescev...a? lp ursa & 3 musketirji
Logiran
vicio
nekaj malega že vem

« Odgovor #109 : torek, 24.06.2003 : 10:35:27 »

urši, ti ki imaš tri pse, bo kar dovolj igra z njimi, samo pa se mu moraš individualno posvečat, da ti začne zaupat. malo  krpice ali pa žogica, pa je. kadar mu bo preveč se bo tak sam ulegel. pa ne pretiravat, da ne pride do kakšnih hib.
lp
Logiran
andi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #110 : torek, 24.06.2003 : 16:15:56 »

Urshy kot sem ti ze rekla,zdaj je se dost  malo igre kot je rekel vicio in sprehodi,potem bos pa videla koliko bo imel odvecne energije.Za pozneje pa priporocam kolo...
Sicer  je Brina ze pri 5ih mesecih razganjal in sva imela tudi daljse ture sprehodov(5km),zdej pa narediva na dan prbl.10 km na kolesu da je potem mir v hisi,ceprav je zvecer ze prava bomba.
Logiran
u-r-s-h-y
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #111 : nedelja, 29.06.2003 : 18:46:21 »

Pozdrav "ekipa"
Kaj je pa sedaj tukaj vse utihnilo?? No sedaj imam pa jaz zopet vprasanja Smiley zanima me katere sole bi bilo najbolje da nardim z nesom? lp ursa & 3pasji musketirji
Logiran
Blade
novinec
*
Sporočil: 20

« Odgovor #112 : nedelja, 29.06.2003 : 23:16:31 »

dober večer!!!
V petek sem dobil psa,rodovniškega,starega leto in pol.Imam pa problem.Vsakič ko se kdo pripelje mimo s kolesom začne skakati v njega in se zaganjati,ne vem zakaj ampak ne morem mu dopovedati da tega ne sme početi,kaj nej naredim???
pes je drugače prijazen,le igra se ZELO rad Grin Grin Grin Grin
                      Lep pozrav,Blade&Bell Grin Grin
Logiran
vicio
nekaj malega že vem

« Odgovor #113 : ponedeljek, 30.06.2003 : 09:04:47 »

urshy. z dobijem se kar potrudi in naredi IPO 1. to je potrebno, da dobiš vzrejno dovoljenje al pa pridobitev prvaštva.
lp
Logiran
andi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #114 : ponedeljek, 30.06.2003 : 13:02:36 »

Bravo Blade!
Mogoce bi bilo fino da poves kje si ga dobil in kaksne izkusnje ima pes z kolesarji...
Jaz sem svojega ustimala tako:prosila sem kolegice da smo se cimveckrat dobile s kolesi(Brin je bil seveda zraven) in smo sli na potep.Vsakic ko se je pes zagnal v gumo sem mu rekla "fuj" in ga potegnila nazaj.Nazadnje je pogruntal da so kolesa super stvar in da mu omogocajo tek-je bil pa problem ker je v kolesu videl plen ali karkoli je ze videl in se pognal za njim-to tezavo se resujeva...
Probaj ga vozit na take kraje,kjer je veliko kolesarjev-imej ga na povodcu,tako da bos lahko preprecil vsak skok.
Veliko zabave z novim prijateljem...
Logiran
andi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #115 : sreda, 09.07.2003 : 13:15:23 »

Da nas spravim na vrh Grin-danes sem opazila pri Brinu ogromno sivih dlak,ki so nastale cez noc.Se v nedeljo ko sem ga cesala jih ni bilo,danes zjutraj pa prava invazija.Dlake so mocnejse kot ostale in celo daljse.Kaj a pri enem letu kar sivi al je to kaksna napaka Huh?
Logiran
andi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #116 : sobota, 12.07.2003 : 13:40:57 »

Ali kdo ve kaj o psarni Bell Mur?
Logiran
Blade
novinec
*
Sporočil: 20

« Odgovor #117 : sobota, 12.07.2003 : 21:22:48 »

ja js mam psa iz te psarne.nahaja se pa v černelavcih,lastnik psarne je pa Seme Dejan,kaj več bi ti že pa teško povedal.lp
Logiran
u-r-s-h-y
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #118 : nedelja, 13.07.2003 : 10:47:36 »

ejla ekipa!!
po dougem razmisleku sem se odlocila da boma z nessom sla vsaj na eno razstavo saj bi bilo ze malce cudno imeti 3 rodovniske pse pa niti z enim na razstavo iti a ne?No imam pa eno vprasanje glede tega: na kaj je potrebno posebno paziti ko razstavkljas dobermana mislim na lepotne  dodatke in tako karakterne? pa kasno vrvico nej mam??
lp lepo se mejte uzivite
Logiran
marko006
rad pišem
Sporočil: 285

« Odgovor #119 : nedelja, 13.07.2003 : 14:38:33 »

hi urshy,
nobenih dodatkov ne potrebujes, le lepega dobermana Grin
pa navadi ga prej, da si pusti v zobe gledati, pa tisto svojo moskost preslatati  Grin Grin, vrvico pa tako, ki je tebi najbolj vsec - za kamuflazo, verjetno bi lahko sla celo brez - ce te ness po "dobermansko" uboga.
Logiran
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 106   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.