mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 17:04:10

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Strani: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 106   Dol
Natisni
Avtor Tema: Dobermani - čvek  (Prebrano 189878 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Primavera
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 600

« Odgovor #330 : torek, 02.11.2004 : 00:44:02 »

Elegantno, ni kaj!
Logiran
xerox
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 33

« Odgovor #331 : petek, 05.11.2004 : 15:50:12 »

no en teden še... pa se vidimo!  Wink bi mi lahko nekdo malo povedal več o tem? kje ob kateri uri kako dolgo.... al pa mi dajte link če je to kje na internetu! pa pište kaj!  Grin Wink
Logiran
xerox
novinec
*

« Odgovor #332 : petek, 05.11.2004 : 15:51:31 »

aja! za tiste ki ne veste o čem govorim... saj še sam nevem kako bi temu rekel... Wink no v glavnem ta razstava ki je v LJ drugo nedeljo!
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #333 : sobota, 06.11.2004 : 01:33:33 »

aja! za tiste ki ne veste o čem govorim... saj še sam nevem kako bi temu rekel... Wink no v glavnem ta razstava ki je v LJ drugo nedeljo!

sem že mislila, da si kako sošolko upecau in pozabil na dobije Grin! Ocenjevanje psov se začne ob 10 uri dopoldne, traja tja do 15 ure, ko je sklepna prireditev (best in show), to pa traja pribl. do 17 ure.  jaz sem mojo prijavila , ampak se mi ne bo dalo razstavljat po vsej verjetnosti, se bom še odločala ta teden. Do sedaj smo vedno dobili odlične ocene, ker parit ne mislim, se mi zdi brez zveze.

Skratka: še 7x greš spat do razstave!
Logiran
xerox
novinec
*

« Odgovor #334 : sobota, 13.11.2004 : 10:28:14 »

lp

zdaj je pa že skoraj tu! no primavera mi je lepo predstvila urnik naj še mi nekdo pove kje v lj to pravzaprav je?! (čim bolj natančno)  Grin Grin
upam na da bo kdo čimprej odpisal ker jutri je prepozno!  Wink
Logiran
ChUcK_Sara
gost
« Odgovor #335 : sobota, 13.11.2004 : 20:13:58 »

hej...razstava se začne ob 10 dop. kot je to ze omenil/a primavera..Razstava pa se bo odvijala na ljubljanskem gospodarskem razstavišču...Če gres naprimer od plave lagune naprej prides do tja..Ni tezko zgresiti..pa veliko psov bo tako da....am..pa se nekaj..če gres iz druge strani..od bavarca naravnost proti malemu mostu kjer je gor vlak proga,naravnost mimo avto prodajalne pa si ze tam:) srečno
Logiran
ChUcK_Sara
gost
« Odgovor #336 : sobota, 13.11.2004 : 20:15:58 »

hej...razstava se začne ob 10 dop. kot je to ze omenil/a primavera..Razstava pa se bo odvijala na ljubljanskem gospodarskem razstavišču...Če gres naprimer od plave lagune naprej prides do tja..Ni tezko zgresiti..pa veliko psov bo tako da....am..pa se nekaj..če gres iz druge strani..od bavarca naravnost proti malemu mostu kjer je gor vlak proga,naravnost mimo avto prodajalne pa si ze tam:) srečno
Joj zmotila sem se...pardon..hotela sem reči: NI TEZKO NAJDTI! Shocked
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #337 : sobota, 13.11.2004 : 20:19:20 »

No, xerox, glede na to, da si pustis z vsem postreci in prav nicesar ne mores najti sam, je verjetno tudi obisk jutrisnje razstave s tvoje strani precej vprasljiv. Ker do sedaj se nisi opazil, te obvescam, da imamo na tem forumu celo odprto temo prav o razstavi, ki te zanima. Je pa treba prebrati vsaj naslove rubrik.
V vsakem primeru bodo po razstavi vsa sporocila v zvezi z njo v tej temi izbrisana.
Logiran

Primavera
odvisnež

« Odgovor #338 : sobota, 13.11.2004 : 21:57:56 »

Xerox, poglej si zasebni mail !
Logiran
xerox
novinec
*

« Odgovor #339 : torek, 30.11.2004 : 19:37:23 »

helow!

a se je tu komu kaj zgodilo...? nič več ne pišete! jaz pa komaj čakam prvo leglo gospoda nagya da ga "letim" gledat! a se je kdo pogovarjal z njim? ste mogoče bol na tekočem z informacijami ker meni je rekel da še neve kdaj lahko pričakujemo naslednje leglo...! danes sem imel grozne sanje! sanjalo se mi je da sem imel dobija z katerim sma se sprehajala po gozdu in mi ga je pred očmi ustrelil lovec! Sad za popiz... nore sanje! no saj verjetno to nikogar ne zanima pa vseeno toliko da se nekaj piše na tem forumu! aja pa povejte mi kako kaj zdaj vaši psi (predvsem dobermani) prenašajo ta padec temperature... jih zelo zebe?
no toliko da veste da sem še živ in še vedno zagret za psa! aja pa opravičilo (če je to pravi izraz) vsem ki ste mi zastojn opisovali pot kako se pride do "pretekle razstave"...! saj druga ne morem reči kot žal... pa kdaj drugič!

lep pozdrav vsem! Wink
Logiran
otto
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 74

« Odgovor #340 : sreda, 01.12.2004 : 00:07:30 »

Lep pozdrav!
Drugače da povem sem pristaš angleških bulldogov in o samih dobermanih nimam dosti pojma.
Zanima me zakaj se jim ne sme več kupirat repa in ušes? a je to popravek standarda? Kakšni so bili razlogi za to odločitev? To sem videl tudi pri neapeljskih mastifih. Mani osebno kar se lepote tiče so mi dosti lepši kupirani, ne vem pa koliko to škoduje samemu psu, če mu sploh... pol je pa drugačna zgodba.
Za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem!
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #341 : četrtek, 02.12.2004 : 12:58:33 »

Otto, pri kupiranju gre le za estetske zahtevke. ljudje, ki želijo svoji živali prihranit nepotrebne muke, narkozo in bolečine, se za to ne odločajo. Sploh pa je kupiranje uhljev pri nas prepovedano. O tem je bilo tu že veliko napisanega, preber si temo o kupiranju v vročih temah (ne vem, kam je Jana postavila temo). Tam se boš bolj seznanil o tej problematiki, nima smisla, da tu na novo odpiramo temo o kupiranju, čeprav se dobermanov še kako tiče.Sicer sem tudi sama ljubiteljica buldogov in si nameravam nekoč tudi omisliti psico. ne vem pa še kdaj. LP
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #342 : četrtek, 02.12.2004 : 13:05:50 »

XEROX, včasih imam občutek, da ti je samo malo dolgčas. Ali je želja po dobermanu resnično prisotna?? Za g. Nagya ne vem, kdaj bodo imeli pri njih leglo, verjetno res spomladi (odvisno od gonitve psice). Malo ga pokliči pa vprašaj, saj ti bo z veseljem odgovoril.

Glede mraza je pa tako:sploh ni  nič hudega, saj dobermani, ko so zunaj, ves čas tekajo okoli, da se ti včasih zdi, da bodo "dušo izpustili". Zraven kopljejo jame, podijo mačke, srne , zajce (na srečo nič ne ujamejo) in ko pridejo domov , pojejo svoj obrok, pol, se pa počijo na kavč ali nekam na toplo in je v hiši mir. Navaditi se moraš le na glasno smrčanje.... Ko živalca oživi in začne nagajat, pa ponoviš opisani postopek.
Logiran
andi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.633

« Odgovor #343 : četrtek, 02.12.2004 : 14:16:48 »

Xerox, oprosti ampak dokazal si, da nisi resen. Ce nimas casa iti na kofe z Viciom ali priti na razstavo ( za katero si nestrpno odsteval dneve), potem je moje mnenje, da ne bos odgovoren lastnik dobermana.
Obeta se nam popolava nerodovniskih dobermanov. V Salomoncu sta kar dva oglasa, ki ponujata le-te. Da ne omenjam tega, da se prodajajo po "komadih". Jezus no...
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #344 : četrtek, 02.12.2004 : 19:53:44 »

Si uspela ugotovit, od koga so? Je spet kak Matoša ali nek tip iz okolice Krškega? Napiši njegovo cifro sem na forum, ga bom malo maltretirala po telefonu.
Logiran
Strani: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 106   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.