mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 14:16:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 106   Dol
Natisni
Avtor Tema: Dobermani - čvek  (Prebrano 189846 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
andi
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.633

« Odgovor #315 : sreda, 13.10.2004 : 17:15:52 »

xerox, mislila sem vzrejni pregled, ki bo potekal to soboto v Mariboru. Če imaš čas pridi, vicio pa ti bo razložil pot do tja.
Logiran
Chris
gost
« Odgovor #316 : sreda, 13.10.2004 : 21:27:21 »

vicio pa ti bo razložil pot do tja.

LOL ženske, si kar določila  Cheesy
Logiran
andi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #317 : četrtek, 14.10.2004 : 09:53:33 »

Itak, moja orientacija je bolj Roll Eyes
Vicio je pa dam bolj domač na tistem koncu.
Logiran
Primavera
odvisnež
Sporočil: 600

« Odgovor #318 : četrtek, 14.10.2004 : 19:03:47 »

Primavera, se vidimo na vzrejnem?

Andi, ne bom mogla priti na vzrejnega, ker v soboto delam. Gotovo pa pridem na razstavo v Ljubljano. A bosta vidva z Viciom razstavljala svoje žvali?? Jaz sem bolj lena za te zadeve in se mi zdi najbolj "komot" gledat in klepetat...

Xerox a ti prideš na razstavo? Katero pasmo si boš pa kupil Grin Grin Grin ;  ?  Če ste kaj brali včerajšnje "nočne "forume, imamo zdaj ptičarje..... Wink
Logiran
andi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #319 : četrtek, 14.10.2004 : 20:19:12 »

Ne Brina ne bom razstavljala, bom pa Bejbo. Zakaj pa ti svoje ne razstavljaš?
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #320 : četrtek, 14.10.2004 : 20:56:04 »

Saj jo verjetno v LJ bom, ko je pred nosom. Zakaj pa ne boš Brina razstavljala?
Logiran
andi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #321 : četrtek, 21.10.2004 : 10:21:29 »

Ups, sem čisto zgrešila tvoje vprašanje. Kaj pa vem no. Brin ni ravno razstavni pes oz ima kar nekaj napak. Tako telesnih kot karakternih, no verjetno vzgojnih. Nazadnje ko smo bili v Ljubljani je pred razstaviščem skoraj doživel živčni zlom. Brinček je bolj domači kuža.
Logiran
xerox
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 33

« Odgovor #322 : petek, 22.10.2004 : 19:50:30 »

helow

se je tu kaj zgodlo? vsi ste tiho jaz pa čakam da se bom kaj novega naučil!!!  daj pište kaj....
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #323 : sobota, 23.10.2004 : 22:42:29 »

Saj smo tudi mi še vsi tukaj. Čakamo, da nam kaj poveš- glede na vse dobi knjige, ki si jih prebral, si zdaj ti tisti, ki je poln informacij.... Si kaj novega ugotovil? Slišim, da te ni bilo na vzrejnem v Mariboru...  Kaj si se zdaj odločil glede nakupa psa? Da ali ne?
Logiran
xerox
novinec
*

« Odgovor #324 : nedelja, 24.10.2004 : 20:46:01 »

no to še mi je mankalo... zdaj pa smo tam.... zdaj so začeli komplicirati starši in predvsem sestra! a bi jim lahko nekdo lepo prosim dopovedal da če bo pes dobil dovol ljubezni, šole, nege... nikoli ne bo podivjal oziroma renčal na katerega od družinskih članov ker bi ta naprimer prišel domov po štirinajstih dneh! (to se dostikrat zgodi pri sestri ki je večkrat ni doma tudi po štirinajs dni) strah jih je da ko mene nebo doma da bo imel pes "vajeti v rokah"... vem da se to lahko zgodi vendar samo takrat ko pes ni dovol socializiran... kar pa se pri meni zagotovo nebo zgodilo ker se mi zdi to zelo pomembno in bo psička takoj šle v pasji "vrtec" (toraj takoj bom začel z procesom socializacije) kot pravim naj jim nekdo razloži da doberman ni ubijalski stroj ki čaka da odide lastnik da si "privošči" ostale...

p.s.
če sem se zmotil in so njihovi pomisleki upravičeni (kar sem močno prepričan da niso) mi to povejte in me popravite!
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #325 : nedelja, 24.10.2004 : 22:47:13 »

xerox, imaš pa res težave Roll Eyes....Seveda doberman ni ubijalski stroj, prej bi rekla, da je na kavču ležeči kosem vate, ki samo čaka, kdaj ga bo kdo crkljal. V bistvu so strašno nežne dušice, ne glede na to, kar kroži naokoli o njih. Tudi mene je bilo pred sto leti, ko sem kot mula kupovala prvo dobermanko, bilo malo strah, saj je bilo povsod polno pametnjakovičev, ki so trobili o popadljivosti psa itd..Na koncu sem ugotovila, da je pravzaprav prava pošast le agresivni sosedov terier..... Sestre naj ne bo nič strah, če je ne bo dlje časa. Psica jo bo res vesela, ko bo prišla. Pri nas je bilo podobno s sestrično, ki je občasno (nekajkrat letno) pri nas. Psica se je je spomnila še od takrat, ko je bila majhna in se je sestrična z njo igrala (če skrajšam-> pes mora dobiti z vsemi člani le pozitivne izkušnje, pa bo vse v redu). Bo pa malo bolj žalostna, če tebe kot njenega "šefa in oboževane osebe "ne bo doma. Saj vsi poznamo ta otožen pogled dobermanov... Sicer pa nisem še slišala, da bi kje kaka dobermanka poskušala uveljavljati nadvlado v družini...
Logiran
xerox
novinec
*

« Odgovor #326 : ponedeljek, 25.10.2004 : 08:17:34 »

hvala ti!!! ja na vzrejnega v mb nisem utegnil priti... 100% pa se vidimo 14 v lj....
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #327 : torek, 26.10.2004 : 02:02:47 »

Ja, gotovo se vidimo v LJ, samo jaz se ne morem odločiti, ali naj prijavim mojo zgago ali ne. Mislim, da se mi bo ravno takrat gonila. Pa tudi sicer nisem pretirano velik ljubitelj aktivnega razstavljanja, se mi zdi bolj "štrapac", bolj udobno je priti kot gledalec. Bom še premislila, ker mi ne stoji lepo v ringu (malo izkušenj) in nimam nobenega za hendlanje.
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #328 : petek, 29.10.2004 : 19:49:59 »

Vicio, kaj ko bi še tule objavil slikce Abe, v akcioji na agylitiju. Sem jih namreč videla na hr-forumu...
Logiran
vicio
nekaj malega že vem
Sporočil: 205

« Odgovor #329 : ponedeljek, 01.11.2004 : 17:25:50 »

evo ene za pokušino.
http://album.agility-slo.net/albums/album67/Agi_Lj_net_015.sized.jpg

[slika spremenjena v povezavo; Jana]
Logiran
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 106   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.