mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 00:03:33

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Strani: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 106   Dol
Natisni
Avtor Tema: Dobermani - čvek  (Prebrano 189957 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
vicio
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 205

« Odgovor #570 : nedelja, 22.05.2005 : 20:25:16 »

Še nikoli nisem prespal kje drugje. Načrtujem letos v Bratislavi, ker hočem videt oba dneva. Spali bomo pa kar v šotoru, razen če ne dobim lota, hehe.
Logiran
Primavera
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 600

« Odgovor #571 : torek, 24.05.2005 : 00:31:34 »

Prosim za kake informacije (Vicio, Andi, Mal), saj me bo od besa konec!! Včeraj kolesarim in pri neki hiši izza avta zagledam par znanih nog in histerično lajanje. Takoj sem se ustavila in potrdilo se mi je, da gre za dobermana rjavo-nekupirano psičko PRIVEZANO NA KRATKI VERIGI, PRITRJENI V ZRAKU Angry Angry Angry, da je izgledalo kot da se bo ravno kar obesila. Zraven pa zanikrna koliba!! Pride nek tip na balkon in ga najprej "prijazno" zaslišim, če je psica z rodovnikom in koliko je stara, da bi izvedela čimveč podatkov. Pa mi pove, da je z rodovnikom , stara 11 mesecev, kupljena v Celju (Matoša?). Nisem si upala zraven , saj je bila psica zelo razburjena in nebi ji mogla pogledat v uho za številko. Potem sem si dala duška in kretena nazijala, da je kar debelo gledal Angry. Živijo v neki podrtiji (prizidek na prizidek) in dvomim, da so dali normalno ceno za dobija pri normalnem vzreditelju.

Če bi vedela, za katero leglo v Celju gre (Vicio?), bi sporočila vzreditelju, naj za boga odpelje ubogo psico!! tako pa ne morem nič. Nobene pravice. Ima kdo kako idejo?
Logiran
Tjasa
nekaj malega že vem
Sporočil: 117

« Odgovor #572 : torek, 24.05.2005 : 07:36:39 »

Primavera, ali je to v okolici Ivančne gorice?
Logiran
andi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.633

« Odgovor #573 : torek, 24.05.2005 : 08:49:02 »

Primavera, kaj drugega kot to, da dobiji pri Matoši niti slučajno niso poceni, ti ne morem pomagati. Jaz sem odštela pred tremi leti za Brina 136.000 sit brez davka in provizije. Ne vem pa od kje bi ta psica prišla, Brinovo leglo je bilo tam po enem čudnem naklučju, je pa na Hrvaškem en tip, ki od vzrediteljev odkupi dobermana, pod pretvezo, da ga bo imel zase, potem pa ga proda Matoši. Če boš z lastnikom kdaj komunicirala ga vprašaj koga ima napisanega v PRVI knjižici o cepljenju.
Logiran
vicio
nekaj malega že vem

« Odgovor #574 : torek, 24.05.2005 : 09:38:16 »

Informacij o leglu v Celju nimam. Leglo v Celju je bilo načrtovano za letos, vendar nisem opazil v Kinologu, da je bila ta psica parjena. Torej je verjetno od Matoše. Hm, kaj naredit? Lahko greš po Moltara style ali pa pokličeš društvo.
Logiran
WildAngel
odvisnež
Sporočil: 754

« Odgovor #575 : torek, 24.05.2005 : 11:19:51 »

mene pa zanima kdo od vas bo s svojim dobijem v hrušici? midve prideva, ampak le kot obiskovalki...

primavera?si se že odločila?
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #576 : torek, 24.05.2005 : 16:53:35 »

Primavera, ali je to v okolici Ivančne gorice?

JA. Si od tam? Ali si se le mimo peljala? Ti je kaj znano?
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #577 : torek, 24.05.2005 : 17:16:15 »

Informacij o leglu v Celju nimam. Leglo v Celju je bilo načrtovano za letos, vendar nisem opazil v Kinologu, da je bila ta psica parjena. Torej je verjetno od Matoše. Hm, kaj naredit? Lahko greš po Moltara style ali pa pokličeš društvo.

Kaj je to Moltara style?? Misliš, da bi mi povedal številko iz knjižice o ceplenju?Saj ni nor, ker je itak opazil, da nekaj nameravam.
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #578 : torek, 24.05.2005 : 17:19:20 »

mene pa zanima kdo od vas bo s svojim dobijem v hrušici? midve prideva, ampak le kot obiskovalki...

primavera?si se že odločila?

Ja, 99% , da pridem z mojo Kiro, ni pa prijavljena.Se vidimo Wild Angel in bomo šli tam na kratek sprehodek dol do reke, upam le, da se moja ne sklofala s Fabijo, ker je precej dominantna. Saj bomo videli kako in kaj. Andi pa ti?Vicio?
Logiran
andi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #579 : torek, 24.05.2005 : 17:47:15 »

Jaz ne, bejba je vso dlako izgubila in niti slučajno ne more konkurirat Sad
Logiran
WildAngel
odvisnež
Sporočil: 754

« Odgovor #580 : torek, 24.05.2005 : 18:59:13 »

no super Primavera - končno se bova spoznali v živo!

Andi kaj pa Brin? Saj lahko prideš kot obiskovalka z njim?
Logiran
andi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #581 : torek, 24.05.2005 : 19:02:11 »

Ne, z Brinom se mi pa ne ljubi. Je bil na dveh razstavah in je bil najbolj nesrečno dete na svetu. Bejba je vsaj vajena množice psov in ljudi, Brinu se pa svet podre ko vidi, da ni špilanja in cartanja.
Logiran
vicio
nekaj malega že vem

« Odgovor #582 : sreda, 25.05.2005 : 09:20:55 »

Moltara style je: vzemi psa in ga skrij, hehe. Tak je to. V Hrušici sicer sem, vendar brez psov.
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #583 : četrtek, 26.05.2005 : 00:36:36 »

Moltara style se mi dopade! Toda to lahko narediš, če si vzreditelj in novi lastnik ne skrbi dobro za psa. Če si pa xy, se pa to tretira kot kraja (pes=stvar v SLO Angry Angry Angry)

Kaj še preostane? Društvo? Kakšne kompetence pa imajo oni ? Tip namreč naloži, da je itak večino časa notri, na tisti kratki verigi je le "krajši čas" (blabla). Od zelo prometne ceste so oddaljeni za dolžino enega avta. Psičina hišica je nekaj iz desk zbitega in napol obešena v glavnem leži v jami, ki si jo je izkopala Angry Cry Tip se naslaja nad tem, kako je huda ( v resnici je le preplašena) in uživa, ko divje laja na ljudi Angry Na sprehod je pa tudi še ni po moje nihče peljal. Tjaša laho to potrdi, saj se vsak dan vozi mimo.

Katero društvo naj pokličem, da bi čimbolj pritisnili na lastnika? Prosim za kako številko.
Logiran
andi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #584 : četrtek, 26.05.2005 : 07:25:09 »

Primavera, ti lahko narediš prav toliko kot društvo. Pes mora imeti po zakonu streho nad glavo, hrano in svežo vodo. Če vse to ima, potem se ne da storiti nič, lahko mu samo povedo, da naj bo veriga malce daljša, pa še to ni nikjer zakona, ki bi predpisoval dolžino. Kaj pa vem, pozanimaj se, če je bilo na hrvaškem pred 7. meseci skoteno kakšno leglo, seveda v bolj levi psarni. Drugega izhoda žal ne vidim, saj društvo nima nikakršnih pooblastil za odvzem psov, lahko naredi popolnoma isto kot ti; da prijavo na vet. inšpekcijo.
Logiran
Strani: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 106   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.