mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 16.02.2025 : 17:40:53

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Strani: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 106   Dol
Natisni
Avtor Tema: Dobermani - čvek  (Prebrano 196339 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Teja
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.854

« Odgovor #90 : sreda, 04.06.2003 : 23:15:01 »

Zal je meni jasno zakaj so dobiji (hudo intiligentni in prijetni pesjani) ''napadalni'' in nepredvidljivi!! Cry Cry
Nekaj his stran od mene je ''POJASNILO''. Komaj se gledam tistega psa!! Kako si zeli, da bi nekaj pocel!! Mislim si kaj vse bi jaz lahko pocela z njim, ce bi bil moj! Od poslusnosti, metanja zog, norenja ob kolesu do dolgih sprehodov in se vec...
Zal pa ima drugacnega lastnika. Takega, ki ima psa za okras Angry Angry
Groza me je, ko ga vidim! Pred hiso je cez dan privezan na izjemno ''dolgi'' (ja, pa kaj se!! Tako je kratka da me je prvic kar vrglo!!) spagi. Od dolgcasa pa se seveda zaganja v vse kar se premika.
V ulici imamo ogromno psov, pa noben ne laja brez vzroka in tako kot ta ubogi doberman. Mislim, da vemo, kdaj pes laja od dolgcasa, obupanosti... Tako laja on! Kadar ne laja na zive stvari okoli njega seveda. Sad
Danes sem se kar ustrasila, ko sem sla mimo s kolesom, tako grozno je zacel lajati. Mislim, jaz se ustrasim psa?!! Shocked Lips Sealed ( Roll Eyes )

Clovek ne more nic, kajne?
Tako tezko je to gledat!!
Pa se doberman!! Da imajo potem ja slab sloves! Angry Angry Angry Angry
LP
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #91 : sreda, 04.06.2003 : 23:53:33 »

Neprimerna oskrba psa - pokliči na najbližje drustvo ali pa kar direkt veterinarskega inspektorja. Glede na to, da menda zdaj na razstavah preverjajo koliko je preteklo od cepljenja proti steklini ni vrag, da si ne bo nasel casa se za kaksno drugo obliko mucenja. lp
Logiran

Teja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #92 : četrtek, 05.06.2003 : 01:28:34 »

Kaja,
kaj pa vem. Saj vcasih pa le gre pesjanko na sprehod (sicer bolj redko... Tongue)
Je se veliko psov, ki imajo se hujse razmere. Samo jezi me pa to, ker je DOBERMAN tako ''oskrbovan''!! Saj ne, da mi je npr. za mesance pa vseeno, sploh ne, samo me pa moti, da si je omislil dobermana, ko pa ve, da nima casa, ne volje...
In zaradi takih so si dobiji ''prisluzili'' cisto po krivici ''prelep'' sloves t.i. nevarne pasme! Angry Angry
Seveda pa bom pozorna kaj se dogaja in ce bo hudo, bo treba res ukrepat...
LP

Logiran
andi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.633

« Odgovor #93 : četrtek, 05.06.2003 : 07:49:38 »

Kaj pa če mu razložiš da je doberman zadnji pes,ki bi lahko bil na ketni?Res,jst bi tako kot pravi Kaja poklicala društvo,če mu opozorila niso dovolj.A nimajo ograje?
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #94 : četrtek, 05.06.2003 : 09:49:57 »

Teja, vem kaj mislis! Kar nekaj podobnih prmerov poznam, vkljucujejo pa vse od rotijev do pitbulov. V moji blizini imamo rotko staro 8 let, v pesjaku, stran od lastnikovega bivalisca. Ze celo njeno zivljenje ji nosim hrano (pozimi sem ji celo kuhala, da se je malo pogrela), jo cohljam in ogovarjam, prav tako sem skrbela za njeno predhodnico, tudi rotko. Problem je le v tem, da je bila prejsnja vsa mila in prijazna in sem jo lahko vozila na sprehode, ta tecnoba pa je malce agresivna do ostalih psic in jo ne upam peljati ven. O lastniku pa skoda besed. Je pac preprican, da je zanjo najlepse poskrbljeno, da ce jo tudi 14 dni ne spusti iz pesjaka se ne bo konec sveta in kako prav ima! Dokler ima psica hrano, vodo ter uto in obcasne sprehode mu nobeno drustvo niti veterinarski inspektor nic ne more!
V tvojem primeru bi lahko zahtevali postavitev pesjaka ali  v skrajnem primeru daljso verigo. To pa je vseeno bolje kot nic! lp
Logiran

Teja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #95 : četrtek, 05.06.2003 : 15:34:53 »

Ograjo SO imeli, pa jim je vseeno pobegnil, saj je bila tista ograja bolj okrasna. Danes sem videla ketno in sem bila se bolj sokirana!!! Kaksne 2 metra ''dolga''!! Shocked Sla sem pes mimo in je lajal kot zmesan! Noro! Sad
Eno vprasanje:
ce jih prijavis; a ostanes anonimen???
LP
Logiran
Bambi
odvisnež
Sporočil: 682

« Odgovor #96 : četrtek, 05.06.2003 : 15:47:10 »

U-r-s-h-y, jaz sem videla par psov Iz Lakotenc, ki so mi bili zelo všeč, parkrat sem tudi videla vzrediteljico in se mi zdi zelo v redu.
Baje ima kvalitetne pse (se ne spoznam na dobermansko sceno, tako da ne vem), lahko pa ti zagotovim da ima svoje pse zelo rada in lepo skrbi za njih.  Smiley
Logiran
u-r-s-h-y
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 56

« Odgovor #97 : nedelja, 08.06.2003 : 21:24:11 »

Caw! Mi lahko kaksen poznavalec dobermanov priskoci na pomoc? Mladicka sem najprej zelela kupiti pri Moltarovih toda ne morem tako dolgo cakat nanje in pa se izvedla sem eno zelo kocljivo stvar o kateri sedaj ne bi....Psicka bom sedaj kupila pri psarno AGEIDA pa ce bi lahko kaksen "strokovnjak" sol na njihovo spletno stran pa malce pogledal tega mojga psicka pa rekel ce je tisto kar naj bi biu doberman (men je blazno lep) aha psicek je NESS NERON AGEIDA !!! PROSIM POMGAJTE
Logiran
Blade
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 20

« Odgovor #98 : ponedeljek, 09.06.2003 : 01:34:54 »

U-r-s-h-y dej mi prosim pošl mail na aljazzag@volja.net .da mi mal poveš kje si kupla psa,kak je.....rad bi ga kupil ,sam ko ne najdem nobenga rejca,naredil sem že prostor in vse za njega....zdaj mi manjaka ša pa samo dobi   Grin
Logiran
vicio
nekaj malega že vem
Sporočil: 205

« Odgovor #99 : ponedeljek, 09.06.2003 : 14:02:04 »

vsi dobe fani. rezultati letošnje svet. razstave na www.dobermannreview.co.yu   (priloženih je tudi nekaj slik) gre pa za stran št. 1 po kvaliteti, kar se tiče dobermanov. pa le navalte
Logiran
u-r-s-h-y
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #100 : ponedeljek, 09.06.2003 : 14:42:04 »

ELOW!! Joj kok ste mi pridno pisal (tnx) sedaj sm 200% da ga kupim.V soboto grem po njega tko da bom vam poslala kake slikce ko bo ze malo vecji Smiley! Se enkrat hvala vsem za mnenje in lepo se mejte!!
p.s mogoce se pa vidimo kje na razstavi hehehe

joj eno vprasanje se:a so kaksne razstave ko lahko raztavlash mladicke? pa a morejo biti razstavljalci pounoletni?? tnx caw
Logiran
vicio
nekaj malega že vem
Sporočil: 205

« Odgovor #101 : ponedeljek, 09.06.2003 : 14:55:25 »

razstavljat lahko začneš že pri 4 mesecih (klasa 4-6), ocene prave ne dobiš, omejitev starosti lastnika pa ni, veliko mladoletnih razstavljalcev vidiš na razstavi, pa niso vsi nujno v junior handlingu.
Logiran
u-r-s-h-y
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #102 : ponedeljek, 09.06.2003 : 15:04:05 »

A se pravi jst lahk grem s kuzijem na razstavo in tam poiscem kategorijo kjer bo moj kuzi tekmovau? kako je pa s pokali? res bolčj malo vem o tem ceprav se kar precej spoznam na pse toda toliko manj na razstave (imam pa kar 3 rodovniske pse!!)
Logiran
andi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.633

« Odgovor #103 : sreda, 18.06.2003 : 17:14:51 »

Dejmo mal doberman oboževalci;poniknili smo na drugo stran...
Urshy napiši nam kako kaj tvoj prijateljček in kaj je z bradavicami...
Logiran
u-r-s-h-y
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #104 : nedelja, 22.06.2003 : 09:42:28 »

Pozdravljena "ekipa"  Grin Moj Ness je vredu samo te bradavice joj!! Veterinar je rekeu naj pocakam se en teden in potem naj pridem da mu jih odstrani on! Drugace je pa zelo lep Cheesy tako da se sigurno vidimo na razstavah!!Tudi moja psa sta ga dobro sprejela in tudi on njiju sedaj se ze veselo igrajo!! Mislim da bo tudi moj Ness "hiperaktiven" tako kakor od Andi hehe saj sma veliko na sprehodih in neprestano nekaj skace z mojima kuzkoma!! Ravno vceraj se je kopal v Krki joj je uzival  Grin Dozivljama zanimive dogodivscine hehe lp
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 106   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.