mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 01.11.2024 : 18:25:00

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435625 krat)
0 članov in 19 gostov pregleduje to temo.
Barbara Rozman
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 293

« Odgovor #555 : ponedeljek, 14.03.2005 : 08:56:50 »

zdravo oniks. mi smo v glavnem iz ljubljane in se dobivamo na pstju. ce hoces, se nam lahko kdaj pridruzis. ce ti je ljubljana predalec, se pa gotovo vidimo poleti (mi hodimo v strunjan). od kje pa je tvoj beagle? pa kako mu je ime?
Logiran
oniks
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 8

« Odgovor #556 : ponedeljek, 14.03.2005 : 16:42:42 »

Moj beagle je iz Šmartna ob paki in ime mu je ONIKS:))
Z veseljem bi se vam pridružila kakšno nedeljo......ljubljana ni predaleč:))
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #557 : torek, 15.03.2005 : 09:50:30 »

zdravo,

kot je najavila že Barbara, mi pridemo v soboto na parking pri Starem Malnu. Meni kar paše ob 10.00 uri.
Daj, Oniks, pridi še ti.

Kje ste pa ostali biglaši? Zadnje čase vsi "štrajkate".

Geia
Logiran
TinkaS
novinec
*
Sporočil: 38

« Odgovor #558 : torek, 15.03.2005 : 12:56:48 »

Zdravo vsem,
jest sem bolj zaposlena s študijem in službo, zato se bolj malo oglašam. Bi pa z veseljem mi tudi prišli v soboto, samo problem je, da imam v soboto ob 10ih izpit in bi nam tako zneslo šele okrog 12ih. Če boste še tam, z veseljem pridemo. Snupko že maha z repom in glasno navija.  Grin
Kakšni so plani?

Pozdravčke,
Tina
Logiran
jozica22
novinec
*
Sporočil: 43

« Odgovor #559 : sreda, 16.03.2005 : 18:01:18 »

OJLA!
Prav zavidam vam, ker vi že lahko uživate s svojimi beagli zunaj na sončku. No, saj jaz tudi uživam na sončku Smiley, ampak nimam še beagla! Komaj pa čakam, da ga dobim in to bo, če bo vse po sreči, konec maja. Potem se vam pa mogoče tudi jaz kdaj pridružim, na kakšnem srečanju, če me boste seveda spustili zraven.
Ali kdo od vas hodi s kužkom na agility? In kako je kaj z beaglovo svojeglavostjo na agilitiyu?
Čao-čao Wink!
Logiran
jozica22
novinec
*

« Odgovor #560 : sreda, 16.03.2005 : 20:15:53 »

Spet se jaz oglašam, ampak nekaj moram napisat! Danes sem pa doživela največje in najbolj prijetno presenečenje v mojem življenju pa to bi najrajš povedala kar celem svetu tok sem vesela Grin! No, v glavnem, danes ob 17.15 je k meni prišla sestrična in ne morete verjet koga je pripeljala s sabo, DVA POL LETA STARA BEAGLA!!!!No, saj vem da to za vas ni nič posebnega, ker jih imate itak že vsi doma, samo zame, ki ga v življenju še pobožala nisem, kaj šele da bi ga peljala na sprehod, pa je to res noro dobro presenečenje Cheesy! No in pol sva šli z njima na sprehod za eno uro in pol in moram reči, da sem res uživala in to pasmo še bolj vzljubila! Ta dva beagla sta od njene prijateljice in sta bratca, kupljena v Ajdovščini, sedaj pa živita v Domžalah. Ime jima je Brin in Bor in sta prava cukra! Prav lepo sta vzgojena in z njima ni bilo nobenih problemov. Pričakovala sem, da jo bosta popihala v gozd, ampak sta se nas (z nama je šla tudi najina teta), kar lepo držala in jo nista popihala, čeprav sta bila spuščena (predvidevam, da sta še premlada, da bi ušla za sledjo ali pa nista nič takega zavohala). Zelo zabavno pa se jima je zdelo, da sta tacala po gnoju, ki je bil potresen na enem od travnikov in ga tudi poskusila (zakaj je vsem psom to tako všeč?), tako da jih s sestrično Petro sploh nisva mogli spravit stran. Na klice se sploh nista odzivala ampak sva mogli iti po njih in jih odvleči stran (predvidevam, da se beagle tako ne odziva na klice, ko zavoha sled kakšne gozdne živali in gre za njo). Drugače sta bila pa prov pridna, res prava cukra!
BLAGOR VSEM, KI IMATE BEAGLA  Smiley!!!!!!!!!!!!
Čao-čao Wink!
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #561 : četrtek, 17.03.2005 : 14:05:42 »

zdravo,

Stari Malen v soboto: meni ni problema, če se dobimo ob 12.00, Barbari je patudi vseeno. Morata pa Lidija in Vanja povedat, če se tudi ona dva strinjata. Očitno se bomo tako in tako samo mi dobili.

Jozica22 - me veseli, da si tako navdušena na d beagli. Zame so pravi carji!

Geia
Logiran
tomazicv
novinec
*
Sporočil: 40

« Odgovor #562 : četrtek, 17.03.2005 : 14:46:13 »

Ker je že četrtek bomo rekli da potem drži v soboto ob 10h (popoldne imamo žal nek nujen opravek) v Starem Malnu.

Tina vi trije pa le pridite ob 12h, ker mora naša najmlajša itak takrat enkrat jesti in bomo sigurno nekje okoli avtov.

Če komu ni jasno kje to je (http://www.zaplana.net/izleti/Spica/index.asp?sect=2)ali pa nas ne bo tam našel (v kar močno dvomim, ker bodo naši beagli takoj zasledili da je prišel nekdo nov v radiju 10 km) še moj telefon: 031-742502.

Lep pozdrav in se vidimo v soboto

Vanja
Logiran
jozica22
novinec
*

« Odgovor #563 : četrtek, 17.03.2005 : 19:10:49 »

Ojla!
Ali bo mogoče kdo izmed vas jutri s svojim beaglom prišel v Domžale na agility? Jaz grem namreč jutri s svojo prijateljico, ki ima samojeda, tja pa me zanima, če bom srečala tam kakšnega beagla - upam, da ga bom!
Logiran
AnnABananA
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #564 : sobota, 19.03.2005 : 19:19:42 »

zivjo vsem skupaj!
pa sem zamudila srecanje... skoda! nisem brala postov in danes ko je ze vse mimo izvem zanj. sm prav jezna Cry. kdaj pa se vi dobivate na pst? js sm sicer iz siske in mi je do tja najmanjsi problem pridt.  fino bi bilo da mojega kuzka pripeljem med njemu enake. naj se kdo oglasi in se dobimo za kaksen sprehod. lep pozdravcek
Logiran
oniks
novinec
*
Sporočil: 8

« Odgovor #565 : ponedeljek, 21.03.2005 : 13:37:21 »

tudi midva z Oniksom sva zamudila srečanje, ker sem na žalost zbolel... Zanima me, če se boste v kratkem spet zbrali ljubitelji Beaglov:) Rad bi se enkrat udeležil tega srečanja, da moj Oniks spozna sebi enake:)
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #566 : ponedeljek, 21.03.2005 : 17:03:52 »

Zdravo,

super je bilo v soboto. Bilo nas je šest ljudi (en mali človeček) in trije beagli. Pravzaprav beaglice. Vanja, a je kakšna fotka uspela?

Geia
Logiran
tomazicv
novinec
*
Sporočil: 40

« Odgovor #567 : ponedeljek, 21.03.2005 : 19:55:38 »

Živjo,
nekaj fotk je prav luštkanih, lahko jih tudi dobite, če želite, samo povejte kam naj jih Vanja pošlje. Je blo kar luštno na srečanju, lahko bi ponovili še kdaj, da bi spoznali še koga, ki to soboto ni utegnil.

Lidia (se šlepam prek Vanja, samo sem mu prebrala, kar sam še ni utegnil, on pa previja Smiley )
Logiran
jozica22
novinec
*

« Odgovor #568 : torek, 22.03.2005 : 16:53:26 »

Ojla beaglarji!
Zakaj nihče ne napiše nič o svojih izkušnjah pri agilitiyu z beaglom in ostalih podobnih stvareh kot npr. prehrana, nega beagla..., ampak se ves čas samo menite za skupne sprehode Sad? Na forumu nas je tudi nekaj takih, ki nam je ta pasma všeč vendar pa ga na žalost še nimamo in nas zanimajo prej omenjene stvari in mislim, da je forum namenjen predvsem temu! Sicer nimam nič proti temu, da se menite tukaj tudi take stvari, vendar pa bi bilo zelo dobrodošlo, če bi kdaj kdo napisal tudi kakšne vaše izkušnje z beagli kar se tiče prehrane, nege, vzgoje, vedenja, kako se obnašajo do drugih živali...! Zelo vesela bi bila, če bi mi kdaj kdo odgovoril na katero od mojih vprašanj (npr. v zvezi z agilitiyem), saj me res zanima, če ima kdo izkušnje na tem področju prav z beagli.
Brez zamere ampak to me je res motilo, ker sem šla na forum vedno zelo vesela pogledati kaj je kdo napisal, vendar pa je bilo govora zadnje čase samo o sprehodu. Upam, da s tem nisem koga užalila, saj to ni bil moj namen Wink!
Logiran
mobubi
novinec
*

« Odgovor #569 : torek, 22.03.2005 : 22:37:20 »

Jožica22 prou maš; čeprav verjemi mi, da bi vsak od nas najraje ure in ure govoril o svojem beaglu, ker ti kužki poskrbijo, da je naše življenje pestro. O agilitiju ti sama ne vem povedat nič razen tega, da so nam ga priporočali po mali šoli, vendar se za to nismo odločili, ker nam je predaleč.  Kar zadeva prehrane smo si vsi lastniki te pasme enotni, da so beagli eni veliki požeruhi in da je pri prehrani potrebno zelo paziti na količino.  Sama nega (vsaj meni) vzame precej malo časa, ker ima "nezahtevno" dlako - en krat na teden ga malo počesem s tisto kovinsko zadevo ki ima nazobčan rob in včasih ko z radostmi na sprehodu pretirava (z drugimi besedami - ko se valja po mrhovini ali po kakšnem iztrebku), ga vržem v kad. 
Drugače pa ti kot zanimivost povem, da moj frajer hodi vsak dan z mano v službo (ena dobra stvar, če delaš pri starših) in je postal prava maskota na firmi. Samo časov, ko je bil še mali in ni še znal lulat in kakat zunaj, se ne smem spomnit in moje sodelavke verjetno tudi ne!.. ker imamo v pisarni tapison, moj Bigi pa je kot mali imal tezave s prebavo... No, naj ti raje kdo drugi pove kaj uporabnega o agilitiju in negi, koščke dogodivščin pa bomo še dodajali.
Logiran
Strani: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.