mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 01.11.2024 : 20:20:47

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435661 krat)
0 članov in 18 gostov pregleduje to temo.
AnnABananA
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #525 : sreda, 12.01.2005 : 22:25:28 »

živjo!
kdaj pa se razstava začne? kdaj pa boste ostali tam? a že kdo ve če lahko kužate s sabo pripeljemo tudi, če ne bodo na razstavi?
hvala za odgovor Huh
Logiran
Yorki
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 468

« Odgovor #526 : četrtek, 13.01.2005 : 10:09:29 »

Živjo!
Mislim, da se razstava začne ob 9.30 h ali pa ob 10.30 h, ne vem točno, ker jaz definitivno pridem ob 11.00 h.
Ja, psa lahko pripelješ, vendar moraš s seboj imeti potrdilo/knjižico o cepljenju.

lp
Logiran
AnnABananA
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #527 : ponedeljek, 17.01.2005 : 17:25:03 »

zivjo!
bila sem na razstavi in nisem videla niti enega beagla. vidla sem samo enega v eni kletki zaprtega in pokritega. pa nisem bila tako pozno.    Cry skoda Sad kako pa je slo tistim, ki ste jih razstavljali?
Logiran
mobubi
novinec
*
Sporočil: 43

« Odgovor #528 : sreda, 19.01.2005 : 22:53:53 »

Js bi tudi rada kaj izvedela o razstavi?!

Pa še neki o pogumnosti mojega Bigija. Vceraj sva bila v gozdu, ko je zacel gledat v eno dolino, začel lajat in cel se je najezil. Potem pa mi je gladko malo skočil v naročje in sem ga celo mogla nest del poti- njegovo debelo rito prenasat po svetu pa ni enostavno. Vsekakor nisem imela poguma it gledat, česa se je ustrašil in sem bežala proti domu. Zdej pa me firbec matra, če je samo en ptič skočil z veje na vejo in se je on tega ustrašil al je bilo mogoče res kaj večjega. V vsakem primeru pa zdaj vem, kako varna sem zraven mojega psa  Grin Očitno bom mogla jaz grist, če bova kdaj v nevarnosti...
Logiran
mateja20
novinec
*
Sporočil: 3

« Odgovor #529 : nedelja, 23.01.2005 : 12:40:33 »

ojla!

ali ima kdo za prodati mladičke beagle?

lp
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #530 : sreda, 26.01.2005 : 11:56:23 »

Mateja, verjetno si iz zadnjih sporočil že razbrala, da imajo na Rijeki eno luštno leglo. Kolikor sem seznanjena, še niso oddali vseh mladičkov. Pošlji zasebno sporočilo Eki, pa ti bo ona pomagala.

Geia
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #531 : sreda, 26.01.2005 : 19:46:09 »

Ja v Rijeki so na razpolago samičke,so zelo luštne,lepo negovane,za oddajo bodo po 7.2.,najlepša Amelie pa bo ostala doma.
LP Neva
Logiran
jozica22
novinec
*

« Odgovor #532 : sreda, 26.01.2005 : 20:51:15 »

Ojla, ljubitelji beaglov!

Tudi sama jih obožujem in že dolgo razmišljam o nakupu beagla. Če bo vse po sreči ga bom kupila letos spomladi (močno upam, da bom kmalu tudi jaz ahko sodelovala v pogovorih kaj vse je ušpiču)Zanima pa me, če ima kateri od vas zanj kletko za pse, ker sama namreč razmišljam, da bi jo kupila, da bi bil ponoči v njej, da ne bi imel svojih nočnih sprehodov po sobi! Pa še lažje ga je na čistočo navadit.
Vsem, ki že imate svoje beagle kar malo zavidam. No ja, to je bilo tko mal za hec rečeno, ampak jaz si ga res že močno želim! Sam najprej moram še mal dnarja na kupček zbrat pa pripravit vse potrebno zanj! Zanima me ali je 300 evrov premalo denarja za nakup beagla? Koliko pa so bili kaj vaši beagli? Ali mogoče kdo ve koliko je sploh kaj vzrediteljev beaglov v Sloveniji?
Ali so beagli res zelo, zelo svojeglavi, kot piše v literaturi, a se jih da dobro vzgojit? Sama namreč nimam nobenih izkušenj z beagli. Če po pravici povem, ga sploh še nikol nisem pobožala, pa bi ga prav rada. Vedno jih opazujem samo od daleč, če slučajno katerega srečam. Ampak v Kamniku sem do zdaj videla samo enega beagla, tako, da mislim da jih ni več.
Zadnjič sem kupla eno angleško knjigo o beaglih in moram rečt, da je super. Notri piše čisto vse o njih. Moram rečt, da sem jo že čisto preštudirala, ampak vseeno so pa izkušnje z njimi glavne, kar jih pa jaz zaenkrat še nimam. Sam sej to bi jih dobila, ko bi enkrat imela kužka. Koliko pa ste ostali že kaj imeli izkušenj predno ste dobili beagla?

lep preostanek dneva vam želim, čao!
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #533 : petek, 28.01.2005 : 08:04:05 »

LP vsem.

Tudi jaz se po dolgem času javljam. Moja Biba je v redu, še vedno živa in igriva.
Imam eno vprašanje. Kakšno je vaše mnenje o sterilizaciji. Namreč, mladičkov nimam namena imeti, ker za to nimam pogojev, zato razmišljam, da bi jo dala sterilizirat.
Namreč pravijo, da je to najboljše, če nimaš mladičkov, pa še psički narediš uslugo (vnetje maternice, navidezna brejost- sem jo že videla pri neki drugi psici in moram rečt, da ni prijetno). Tako, prosim za vaša mnenja.
Pa še to Biba po stara 10 mesecev in se še ni gonila, na veterini pa bi lahko prišle na vrsto nekje sredi februarja,
Hvala
Logiran
mobubi
novinec
*

« Odgovor #534 : torek, 01.02.2005 : 22:53:23 »

Jozica22, kar pogumno! To so zlata bitjeca, kot si verjetno ze sama ugotovila po naših pogovorih, čeprav zadnje čase kar malo zanemarjamo forum. Ojla, ljudje, kje ste!!! Js bi se pogovarjal o beaglih!!!
Moj Bigi je moj prvi beagle in po pogovorih sodeč ni nič bolj katastrofalen od drugih (kar se tiče ubogljivosti), tako da en krat moras zacet- vse je en krat prvič. Več al manj je res tisto kar piše po knjigah- požrtost in ubogljivost, ko njim ustreza, predvsem pa neverjetna poslušnost, ko imaš hrano v roki! Najlepše pa je, da se tako radi cerkljajo! No, imajo 1000 lastnosti , zato ne bi zdaj o vsem. Hotela sem ti samo reči, da če imaš željo in če si pripravljena ti njega imeti rada, potem kar naprej, ker on tebe sigurno ne bo razočaral, če veš kakšen je in če so ti te stvari o katerih pišejo v knjigah simpatične...in če imaš rada redno dolge sprehode...
Logiran
jozica22
novinec
*

« Odgovor #535 : sreda, 02.02.2005 : 18:25:27 »

Mobubi, hvala za spodbudo Smiley! Tvojega odgovora sem bila pa res zelo vesela! Prav lepo je slišat od lastnika beagla, da so to zlata bitjeca. Tudi jaz tako mislim pa čeprav ga še nimam. Ampak se pa že veselim dneva, ko ga bom imela. Če se pa radi crkljajo potem bodo pa prišli v prave roke, pa tudi glede dolgih sprehodov sem pravi naslov za beagla, saj sem sama zelo rada v naravi. Ampak ena stvar me pa malo skrbi, živim namreč lahko rečem, da skoraj v gozdu in se bojim, da bi mi moj beagle popihal za smrčkom v gozd in ga ne bi mogla priklicati nazaj. Ali lahko beagla navadiš, da je toliko poslušen, da ga lahko na sprehodu tudi kaj spustiš in ga nimaš ves čas na povodcu? Pa še eno vprašanje imam, kam daste svoje beagle, ko ste za kakšno uro odsotni? No saj, če mene ni doma, sta pri nas skoraj ves čas doma oba starša, ker sta že oba upokojena, ampak vseeno se pa kdaj zgodi, da tudi njiju ni doma. Pa me zanima kaj bi bilo takrat zanj najbolje, saj sigurno ne bi rada, da bi bil žalosten.
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #536 : četrtek, 03.02.2005 : 09:06:18 »

Jožica !
Tvoj bodoči pes,jo bo sigurno kdaj mahnil na potep v bližnji gozd,vedi pa to ,da se vsak gonič vedno vrne na isto mesto od koder je šel,zato je pametno,da se tam pusti kakšna osebna stvar in pes tam počaka,seveda,če mu slučajno kdo ne prepreči povratka.Za psa ne bo nič narobe če bo malo sam,saj tako ali tako potrebuje malu miru.Mladička vsekakor ni priporočljivo ves čas "vlačiti" po rokah ,čeprav se tega ne brani.
Logiran
jozica22
novinec
*

« Odgovor #537 : četrtek, 03.02.2005 : 12:10:12 »

Hvala Neva! Sem kar malo pomirjena in ne bom imela slabe vesti, če bo moj kuža kdaj malo sam. Pa tudi to, če se bo kdaj zgodilo, da jo bo popihal, me ne skrbi več toliko, ker vem, da se bo vrnil.

LP Jožica  Wink

Logiran
mobubi
novinec
*

« Odgovor #538 : sobota, 05.02.2005 : 16:05:24 »

Če se ne motim, se je ravno nekdo od lastnikov beaglov nekaj strani nazaj, potožil, da svojega beagla ne more spustiti iz povodca, ker da kar gre svojo pot in je zato iskal ograjen prostor v okolici LJ. Sama zaenkrat nimam težav- v gozdu ga spustim in on je več ali manj v mojem vidnem polju, izgine mogoče za kako minutko. Čeprav Bigi je star šele eno leto in tri mesece in nekateri so mi rekli, da ravno nekje v tem času začnejo bolj iskati svoje poti in bežati dlje od gospodarja.  Ne vem od česa vse je to odvisno.
Logiran
TinkaS
novinec
*
Sporočil: 38

« Odgovor #539 : sreda, 09.02.2005 : 13:02:15 »

Zdravo,

tudi jaz se ne morem pritoževat čez našega Snupkota glede uhajanja. Od malega sem ga imela na sprehodih odvezanega in ga imam še sedaj. Seveda sem ga pa redno navajala na to, da obvezno dobi priboljšek, ko pride do mene.  Uide samo do vsakega psa, ker ga pač mora pozdravit in takrat se lahko dereš še pa še, a ne bo poslušal. Potem, ko se prevohata, je pa pripravljen it naprej. Sicer se mi pa zdi, da se boji, da bi se izgubil in stalno preverja, če smo še na vidiku. No, sedaj je še mlad, 7 mesecev in bomo videli, kako bo, ko bo čisto odrasel. Sicer je pa luškan in zabaven, da bi ga lahko stalno gledala. Se je pa navadil tudi sam biti doma po več ur in samo včasih naredi kako neumnost, kar je pač treba vzeti v zakup. Beagelčka priporočam vse mladim, še posebej družinam, ker obožujejo otroke in so neverjetno prijazni.

LP vsem,

Tina
Logiran
Strani: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.