mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 01.11.2024 : 16:19:59

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435592 krat)
0 članov in 25 gostov pregleduje to temo.
mobubi
novinec
*
Sporočil: 43

« Odgovor #480 : ponedeljek, 06.12.2004 : 00:09:39 »

Takose meri? Potem pa imamo mi enega gigantskega beagla!
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 293

« Odgovor #481 : ponedeljek, 06.12.2004 : 09:16:44 »

do vrha hrbta?
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #482 : ponedeljek, 06.12.2004 : 09:39:38 »

Barbara,ko prideš te bom naučila psa zmeriti,čudno,da vam tega niso pokazali v mali šoli,Sava Sara sigurno nima 40 cm,Ella jih ima37,Lucky Boy pa 38,5cm,res pa je,da je večina beaglov prevelikih,Tinka-dr.Zemljič je res dober oftamolog in bo že ugotovil kaj je s Snupkom,saj je bil čisto O.K. ko je bil majhen,tudi mi smo bili pri njem in je rekel za Luckija da je alergičen na suh zrak,prav tako Aza in Ben iz Fiese.
Zdaj grem pa z mojimi puncami v gozd,potem pa še s fanti za Soro,nakar bo že čas za odhod v službo.
Se vidimo
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #483 : ponedeljek, 06.12.2004 : 17:07:59 »

Zdravo,
Tinca, Barbara, upam, da sta se kaj dobili. Meni na zalost ta vikend ne bi uspelo. Oba sva zbolela in moje govorjenje zveni bolj kot kaksno skripanje slabo podmazanega voza  Wink Sena je kar cutila, da je z nama nekaj narobe in je ves vikend vecinoma pridno pocivala v svojem stolu.

Barbara, zadnjic si sprasevala za razstavo. Midve se je tudi nameravava udelezit v soboto. To pomeni, da se spet lahko dobimo zjutraj cisto na levi... (ha-ha-ha).

Neva, a so zadnjič sli tisti streseni briketi dobro v promet Grin Upam, da se Hesta ni prevec damsko obnasala in Lakiju ni bilo treba na pec zlesti po posušen kruh.

Lep pozdrav vsem,

Asa
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem

« Odgovor #484 : ponedeljek, 06.12.2004 : 19:38:45 »

ja, saj se mi je zdelo, da sem narobe merila  Grin. se moram naucit! kil ima 9, kar je baje teza odraslega beagla (na strani od mojpes pri opisih pasem pise 8-11) ampak je pa v mali soli med manjsimi (ena mesanka je se manjsa, drugi so vecji). kdaj pa kuza neha rasti? v mali soli se  nismo ucili meriti psa niti cesa podobnega, v bistvu delamo v glavnem na odnosu clovek-pes in na pozornosti, veliko se tudi pogovarjamo.
geia: s tinko se se nisva dobili, ce zelis, se lahko zmenimo enkrat, ko bos zdrava. glede na to da tako dogovarjanje traja v nedogled (vsi mamo vedno cas, nic ni pa konkretno) bom kar predlagala petek ali soboto, pa povejta, ce ima katera cas in voljo. drugace se vidimo pa na razstavi notri takoj levo (tam kjer je kava)  Wink
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #485 : ponedeljek, 06.12.2004 : 21:54:42 »

Tista kilaža v knjigi ni prav preveč točna,ne poznam nobenega beagla (razen pocket in elizabeth,ki jih pa pri nas ni)ki bi imel odrasel le 9 kg,vaši malčki bodo pridobivali na višini še nekaj mesecev,za Soro pa upam da nič več,predvsem morajo dobiti maso in si utrditi mišice.
Lucky mora biti na dieti,drugače ne bo šel na razstavo in bo žalosten,že dolgo pa ni nič "sunil",ker je vedno pod nadzorom,je pa naš največji scrkljanec,čeprav je najstarejši.
Lahko bi se dobili to soboto,če vam je prav.
Lep pozdrav
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem

« Odgovor #486 : torek, 07.12.2004 : 09:48:36 »

na utrjevanju misic kar delava, xsara je v enkratni formi in jo velikokrat pohvalijo, da je zelo hitra in okretna. mislim, da bo izvrstna agilitasica in da bo tudi zelo uzivala v tem sportu. v soboto nama ustreza, posebno ce bo sel se kdo, ki bi naju lahko peljal (moji ne morejo, ker je nona v bolnici in bodo pri njej, avta mi pa itak ne posodijo). popoldne imava sicer prednovoletno zabavo v mali soli, ampak lahko prideva kadarkoli po 16h. ce ne bo slo drugace, lahko za avto prosim tudi ocija in molim, da bo tista kripa zdrzala do selce  Lips Sealed
Logiran
mobubi
novinec
*
Sporočil: 43

« Odgovor #487 : torek, 07.12.2004 : 14:26:42 »

Torej kolikšna je idealna teža? 9 se mi zdi ful malo, še posebno ker sem do zdej mislila, da je 17 kg. Ma to se nisem zmislila, sem nekje prebrala.
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem

« Odgovor #488 : torek, 07.12.2004 : 18:00:23 »

ce ste vceraj brali finance, niste mogli spregledati xsarine reklame za nakup mamotoma (cez celo stran). danes je bila samo majhna slika na naslovnici, je pa mozno, da bo ta teden se kaksna. bom sporocila, za nevo pa imam tudi izvod, da jo bo lahko tako ponosno razkazovala naokoli kot jaz.  Grin
Logiran
TinkaS
novinec
*
Sporočil: 38

« Odgovor #489 : sreda, 08.12.2004 : 11:32:59 »

Mi ta vikend žal ne mormo prit do Selc, lahko bi se pa dopoldan zmenili za kak sprehod. Aša in Barbara, sporočita mi, če sta za, tam nekje okrog 11ih,12ih, pa da se dobimo tle v Mostecu. Velja?

Kar se pa kil tiče, Snupko jih ima celih 12 in me že kar mal v hrbtu stisne, ko ga morm dvignit. Dobr fitnes. Mi pa niso jasne tiste razpredelnice na pasji hrani, kako to, da se količina hrane nič ne povečuje, Snupko že kar en lep čas dobiva enako količino na dan. Ne potrebuje več? Sicer se mi ne zdi, da bi mu kaj manjkalo, ampak to mi je čudno. Vse do 9 meseca enako?

Sem pa včeraj v mestu videla enega zlo lepo vzgojenega beagla, ki je pri rdečem semaforju lepo čakal ob lastniku, odvezan, pri zeleni pa stekel čez cesto. To je blo pa res lepo za videt. Snoopy bo še rabil trde vzgoje.

Lp, Tina
Logiran
tomazicv
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 40

« Odgovor #490 : sreda, 08.12.2004 : 14:14:52 »

Ja za tega beagla smo tudi mi že slišal, da se potika nekje po Viču kar brez povodca pri pravi luči čez semafor itd. Skoraj znanstvena fantastika.

Bilo bi zelo fino, če bi lastnik to posnel in nam dal posnetek, da bi mi to pokazali našim beaglom kako se gre lahko mimo kant za smeti brez da se ustaviš ob njej za 100 ur in jo celo analiziraš.

LP, Vanja
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem

« Odgovor #491 : sreda, 08.12.2004 : 16:39:10 »

lahko se zmenimo za sprehod dopoldne samo ce je mozno rajsi v nedeljo kot v soboto, ker se vedno upam, da bova sli v soboto k nevi, drugace pa vsaj v zajcjo dobravo s forumovci.
Logiran
TinkaS
novinec
*
Sporočil: 38

« Odgovor #492 : sreda, 08.12.2004 : 23:34:38 »

Barbara, lahko tudi v nedeljo, še lažje. Najbolje, da se slišiva, pa ti obvestiš še Ašo po gsmju, seveda ste pa vsi ostali tudi vabljeni, v nedeljo v Mostecu pri bajerju.

Naj pa napišem še to, kakšni packi so nekateri ljudje, da se spravljajo na veliko potrebo ravno kjer jim zapaše. In kdo drug to odkrije kot najbolj požrešen pes, beagle seveda, ali drugače naš Snupko. Sej ne vem, koga naj imenujem s pra.... To je do sedaj njegova največja poslastica.  Shocked

LP, Tina
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem

« Odgovor #493 : četrtek, 09.12.2004 : 09:03:14 »

xsarina reklama je bila vceraj cez celo zadnjo stran financ  Grin sej vem, da se vazim, ampak sem tako ponosna  Wink
bom sporocila asi, da smo zmenjeni v nedeljo, recimo ob 11h?
glede drekcev pa no comment. tudi xsara se jih ne brani, pa ceprav ji v zameno za ostanek ponudim kaj drugega. ceprav se mi drekci ne gravzajo vec toliko kot road kill. zadnjic sva se skregale za mrtvega jeza, da o krtih sploh ne govorim. tisto pa res smrdi!!
Logiran
Uti
novinec
*
Sporočil: 28

« Odgovor #494 : četrtek, 09.12.2004 : 10:28:19 »

To nedeljo bomo tud mi verjetno v LJ Cheesy a mi lahko kdo pošlje na PM kakšen gsm, da se vas pokliče?  Kiss Bi se pridružili "beagle-shodu"  Smiley

Lina tud vedno navali na vsak drek Lips Sealed, fuuuj, tega se je ne da odvaditi!
Kar se kg-jev tiče, jih ima Lina 14,5 kg, pred cca 3 tedni je bila sterilizirana in ni pridobila niti gramčka  Cool...je pa postala še bolj požrešna in fehtari za hrano non stop Huh je prava tečka!

Imam pa eno vprašanje....vedno večje probleme imam z njenim lajanjem, ve da dela narobe, pa se vseeno "zadere"! Vse, kar jo zmoti, nadere - doma zvonec, če gre kdo po hodniku, če sosedi slučajno pade kakšen pisker na tla, zunaj vsakega, ki je oddaljen od nje in ga ne vidi dobro, na zvoke..skratka, postaja vedno bolj moteče, saj ima zelo prodoren in močan glas! dajte, pomagajte mi s kakšnim nasvetom...ko zalaja in jo samo hočem skregat, tišči glavo kar dol, a bo potem še enkrat vseeno zalajala  Angry  Vem, da je za beagle značilno, da lajajo na vse, kar je novo, ampak najbrž se tud to da odpraviti...

OK, se torej mogoče vidimo v nedeljo  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.