mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 01.11.2024 : 14:11:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435543 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
tomazicv
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 40

« Odgovor #435 : petek, 29.10.2004 : 09:21:41 »

Ja res je zlo tečno gledat rdeče fleke povsod. Sej iz ploščic in parketa se res dajo pobrisat, ampak iz tepihov pa....

Zanima me kolk od vas ima tako lepo vzgojene pse, da greste lahko z njimi pozimi na sankanje iz recimo Ljubelja, Doma pod Storžičem ali kakšne podobne zadeve tako, da lepo tečejo spuščeni zraven sank? Letos sicer to pri nas še ni aktualno, drugo leto pa bo. Do sedaj tega z Lano še nisva preizkusila. Zraven smuči je kar šlo, ker sem jo moral čakat, pri sankah pa ne vem kako bo. Povejte kako je pri vas?

Logiran
AnnABananA
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #436 : sobota, 30.10.2004 : 15:14:42 »

zivjo!
dolgo se ze nisem oglasila!
mene nekaj zanima...mogoce kdo ve kje bi bil kaksen prostor (zunaj), ograjen, kjer bi se dalo kuzka spustiti s povodca?
hvala za kakrsnekoli informacije.
lep pozdravcek Cheesy
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.205

« Odgovor #437 : sobota, 30.10.2004 : 15:24:47 »

od kod pa si? mogoče je bilo že prej napisano samo se mi ne da nazaj brat v profilu pa tudi nimaš... Grin

lp Nina
Logiran
AnnABananA
novinec
*

« Odgovor #438 : sobota, 30.10.2004 : 15:42:32 »

iz ljubljane!
Logiran
mobubi
novinec
*
Sporočil: 43

« Odgovor #439 : nedelja, 31.10.2004 : 14:49:47 »

Ma kaj, če ga pelješ v gozd ti zbeži? Ker js ga v naselju tudi ne morem spustit, ker je preveč kužkov, ki bi šel z njimi in muck, ki bi jih lovil..., ko pa gremo v gozd ostaja na takšni razdalji, da ga vidim.  Hočem reč, da če je pri tebi to možno, je boljše da se nekam zapelješ, tudi če je malo dlje, kot pa da je na povodcu.
Logiran
AnnABananA
novinec
*

« Odgovor #440 : nedelja, 31.10.2004 : 20:10:15 »

zivjo!
nekaj casa je hodil za nami,  nekajkrat je pa usel in tudi ze prespal zunaj in so nas naslednji dan poklicali, ker ima na ovratnici tel. stevilko. se dobro, ker drugace ga najbrz ne bi vec imeli!
zato pa me zanima za te prostore, ker se ga bojimo spuscati.
Logiran
LiXo
rad pišem
Sporočil: 294

« Odgovor #441 : nedelja, 31.10.2004 : 20:15:59 »

Verjetno vam je ušel tam kjer je poznal teren. Peljite ga nekam kjer ni bil še nikoli, tam se bo 100% držal vas, ker mu bo vse novo in ne bo vedel kam.. Wink
Logiran
AnnABananA
novinec
*

« Odgovor #442 : ponedeljek, 01.11.2004 : 05:29:31 »

khm... to pri nasem sploh ne drzi. usel nam je ze na cisto vseh moznih destinacijah. tam kjer je cisto domac ga sploh ne spuscamo. drugje pa smo mislili da bo vedno z nami, pa to ni tako. ko on zavoha nekaj gre in ga ni lahko tudi nekaj ur. tako da je to zelo tvegano.
tudi 10m vrvica nic ne pomaga. Angry
Logiran
PETIT
nekaj malega že vem
Sporočil: 124

« Odgovor #443 : ponedeljek, 01.11.2004 : 08:16:01 »

Verjetno vam je ušel tam kjer je poznal teren. Peljite ga nekam kjer ni bil še nikoli, tam se bo 100% držal vas, ker mu bo vse novo in ne bo vedel kam.. Wink
Lixo, pogovarjate se o psu, ki mu po žilah teče vroča goničeva kri.
Ne bom sodil o tem, kdo bi lahko bil vodnik te pasme zagotovo pa ne drži to kar si napisala. Beagel je gonič in to dober gonič zato bo gonil neglede na to kje je. Če je v strokovnih rokah potem so njegovi izleti lahko krajši od več ur (dvajset minut do pol ure) v nepoznavalskih rokah pa jo pes ubere po svoje in se ne vrne dokler ga ne popusti naravni klic k lovu divjadi.
Logiran
PETIT
nekaj malega že vem
Sporočil: 124

« Odgovor #444 : ponedeljek, 01.11.2004 : 08:17:44 »

Edini primeren prostor, kjer bi beagla lahko brez skrbi spustila je ograjen travnik kakšnega kinološkega društva.
Logiran
AnnABananA
novinec
*

« Odgovor #445 : ponedeljek, 01.11.2004 : 13:52:08 »

mi lahko prosim poveste, kje na primer v lubljani bil tak prostor.
ker to je res problem, ce imas psa polnega energije in bi samo letal naokoli ti ga pa ne mores spustiti.
mislim da nimam samo jaz s tem problemov...ali pac?
Logiran
gt13
novinec
*
Sporočil: 1

« Odgovor #446 : ponedeljek, 01.11.2004 : 16:22:45 »

zivjo
danes ko sm bral o beaglih sm zasledil vas pogovor,
in lih ko govorite o gonitviji in prvi men.

sm se spomnil na mojo beaglico lino, ki je ravno pred enim tednom prvič dobila menstruacijo.

stanovanje je vse od krvi, uložka si ne pusti niti za sekundo, strgala je ze trojne hlačke..... grozno
samo upam da bo cim prej mimo
Logiran
LIZA
midi
*
Sporočil: 1.939

« Odgovor #447 : ponedeljek, 01.11.2004 : 16:44:14 »

anabanana:ograjeni prostor je npr. v Ljubljani blizu živalskega vrta tam pri Brdu,kjer imajo vadbišče kd Ljubljana.Žal nevem povedati,ali je ograjeno okrog in okrog,kar sem videla s ceste je vse ograjeno.
Drugače imajo veliko vadišče tudi Kd Krim,samo tam ti ne svetujem,ker so v ograji luknje...
Mogoce bi bilo najbolje da poklices tja in vprasas kaksno je stanje ali pa se pogovoris s kom,ki hodi tja in ve,kako je z luknjami Itd.
Logiran
Uti
novinec
*
Sporočil: 28

« Odgovor #448 : torek, 02.11.2004 : 11:00:56 »

zivjo
danes ko sm bral o beaglih sm zasledil vas pogovor,
in lih ko govorite o gonitviji in prvi men.

sm se spomnil na mojo beaglico lino, ki je ravno pred enim tednom prvič dobila menstruacijo.

stanovanje je vse od krvi, uložka si ne pusti niti za sekundo, strgala je ze trojne hlačke..... grozno
samo upam da bo cim prej mimo
Jaz sem ji hlačke priredila iz otroških spodnjih hlačk - bombaž je vseeno prijetnejši od umetnih materialov, kot so originalne pasje hlačke....naredila sem ji luknjico za rep, namesto gumice pa sem dala vrvico, da sem jih lahko zavezala! Če se odločiš za to varianto, potem jih naredit ene tri komade, da jih lahko menjavaš, ko so krvave!
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #449 : torek, 02.11.2004 : 18:42:10 »

Zdravo,

JennyK - mislila sem pokrite garaže na Topniški ul. v Ljubljani. To je blizu velikega križišča Topniške in Šmartinske ceste, blizu železniške postaje. Če boš ob kakšnem deževnem dnevu "pod garažami", me obvesti, pa se bomo skupaj "sprehajali". Kakšnega psička pa imaš?

Barbara - kako sta kaj s Xsaro? Mi smo O.K. Zadnjič smo bili (vsi trije, namreč) pri veterinarju, ker je Sena staknila bolhe. Ce koga zanima - pri 4 mesecih in 7,2 kg smo že lahko uporabili ampule Frontline za male pse od 2 do 10 kg. Torej, če mladiček dobi bolhice, se nikar sekirat, da ni rešitve. Samo k veterinarju, pa bo.
Ta teden enkrat nameravam v Selco. Menda so že uredili sobe za pse, pa me zanima, kako izgleda. Sem mislila, da bi šla v četrtek popoldne. Če hočeš, me pokliči, pa greva skupaj. Ja, pa če bi imela Tina čas, bi bilo pa sploh O.K., da gremo vsi skupaj. Kaj praviš?

Vanja - sankanje sploh ni tako slaba ideja. Če bo sneg bom sprobala s Seno, pa ti sporočim, da boste naslednjo sezono pripravljeni.

Jaz Sene še nisem kopala. Vedno jo samo frotiram z mokro in s kisom prepojeno brisačo. Res, da se mi za enkrat še ni (resno) povaljala v kakšni svinjariji, vendar mislim, da mi tudi to ne bo prihranjeno.

Petit - kaj pa torej naredijo izkušeni vodniki, da njihov beagle "vandra" krajši čas? Me resnično zanima. Moj največji up je sicer, da bi bila moja beaglica podobna svoji najstarejši sestri Lani, ki menda ne beži. Upanje umre zadnje  Wink

Lep pozdrav vsem,

Geia
Logiran
Strani: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.