mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 18:38:49

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 140 141 142 143 144 [145] 146 147 148 149 150 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 438622 krat)
0 članov in 25 gostov pregleduje to temo.
eka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 611

« Odgovor #2160 : sobota, 22.12.2007 : 17:04:59 »

Ferry!Žena pravi ECCO.
Logiran
Ferry
rad pišem
Sporočil: 257

« Odgovor #2161 : sobota, 22.12.2007 : 20:07:37 »

Super,

potem naj bo tako. Mi že komaj čakamo, da vidimo junake, najbolj pa bo zanimivo opazovati kakšne barve bodo postajali z odraščanjem.

Naš Ferry je bil ob rojstvu skoraj čisto bel, potem pa so se mu s časom začeli pojavljati rjavi ožigi in sedaj je kar pošteno rjav.

Lp
Logiran
ika
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #2162 : nedelja, 23.12.2007 : 11:08:58 »

a imate dovoljenje na forumu da objavite podatke?
me zanimajo tile mladički.
mama se zdaj odloča za nakup psa in jim je beagle po karakterju in izgledu najbolj všeč.
Logiran
Ferry
rad pišem

« Odgovor #2163 : nedelja, 23.12.2007 : 13:36:19 »

Ika, nimamo in zato ti tukaj ne moremo pomagati, probaj na kakšnem od drugih forumov ali pa poglej v kinolog, kjer so objavljena legla.

Lp
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #2164 : ponedeljek, 31.12.2007 : 11:55:18 »

VSEM SKUPAJ SREČNO 2008!
Logiran
žanči
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #2165 : sreda, 02.01.2008 : 14:36:26 »

Po dolgem času se spet javljam.

Tudi midve z Žano vsem skupaj želiva zdravo, uspešno in zadovoljno leto 2008.

Lp
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #2166 : sreda, 02.01.2008 : 18:25:48 »

Srečno, nasmejano, uspešno in predvsem zdravo 2008!

Lp
Eva
Logiran
klemenko
novinec
*
Sporočil: 47

« Odgovor #2167 : četrtek, 10.01.2008 : 18:51:44 »

evo z mojo gejo sva bla spet na infuziji. kakih 15 minut po sprehodu po straziscu se je spet zacela trest pa nemirno obnasat. nc se ni sicer slinila. pa sem jo kar takoj peljal k veterinarju kjer so ji dal neki za bruhat in je bruhala. zdej sicer ne vem a je bil vzrok enak kot zadnjic al je blo kaj drugega. sem jo pustu tam na opazovanju, grem ponjo cez kako uro. pismo sam zdej res ne vem ce ne bi blo najbolje jo kar z avtom vozit na sprehode kam stran. ker stos je v tem da se mi je v tejle nasi soseski ze priblizno petkrat zgodilo da so me ljudje zelo agresivno napadli ko je npr geja opravljala potrebo (se pravi se preden sem potegnu vrecko iz zepa), ces kdo bo pa pospravljal, ceprav to vedno storim. tko da zna bit da mamo v okolici kaksne ljudi ki so ze tako razjarjeni zaradi drekcov ki resda lezijo sem ter tja ponekod, da mogoce res kak strup mecejo okrog. konc koncev niti nimam dnarja da bi vakih par mesecev placeval veterinarja.nazadnje je blo 100 evrckov, upam da bo dons kaj manj. mejte se lepo pa srecnga in predvsem zdravga.
Logiran
Ferry
rad pišem

« Odgovor #2168 : četrtek, 10.01.2008 : 19:43:10 »

Klemenko,

upam, da bo s tvojo psičko vse OK, vem pa, da je vedno več sovražnikov štirinožcev, pa se mi zdi, da večinoma predvsem, zaradi veliko nevestnih lastnikov psov. In tako se zgodi, da jih "pokasira" ravno tisti, ki je najbolj vesten in zgleden lastnik kužka. Mi smo to že večkrat doživeli in tudi še večkrat bomo (pa smo najbrž tudi eni redkih, ki pobiramo kakce za svojim kužkom in to v mestu). Tudi mene vedno bolj nervira, vedno več lastnikov psov, ki nebi bili primerni niti za zlato ribico v kozarcu, ampak tako pač je.

Naredi vse, da zaščitiš svojo psičko, pojdi drugam na sprehode, tako, kot si napisal oz. če je možno jo odvadi, da da vsako stvar v usta. Obstajajo metode, kako kužka odvadiš, da pobira hrano iz tal.

LP
Logiran
klemenko
novinec
*

« Odgovor #2169 : četrtek, 10.01.2008 : 22:00:24 »

oj.vse je skoraj ok.sam mal je utrujena in lezi.ja bom mal pobrskal po nasvetih za odvajanje od tega da pes poje vse kar vidi.saj ne da vnaprej mecem pusko v koruzo sam tezko verjamem da bi jo tega lahko odvadil. sem ze od mladih nog to poskusal pa ni blo sans, ker ma itak skoz prilepljen smrcek na tla. je pa res da bi bil lahko se bolj vztrajen, sam moj beagle je res mal tezaven.
Logiran
Ferry
rad pišem

« Odgovor #2170 : petek, 11.01.2008 : 08:39:03 »

Klemenko,

če ne boš uspel s šolanjem, pa v skrajnem primeru priporočam nagobčnik, tudi mi bi se najbrž zatekli k uporabi nagobčnika, če bi se nam to večkrat zgodilo.

LP
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #2171 : petek, 11.01.2008 : 09:42:01 »

RAvno zadnjič sem poslušala punco, ki je uspešno odvadila svojo psičko, ki je konstantno vohljala. Uporabljala je pa napravico, ki jo ima pes na ovratnici, ti pa imaš pri sebi gumbek, in ko pes vohlja, pritisneš na gumbek in se iz napravice izloči citronka, ki ni škodljiva psu, je pa moteča. in baje da je viden napredek. Isto metodo sem videla tudi na Animal planet pri prevzgoji psa. malo poglej na internetu....
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #2172 : petek, 11.01.2008 : 10:33:54 »

Klemenko!čimprejnje okrevanje želim, mogoče bi bilo res pametno uporabiti nagobčnik, vsaj za probo, kajti psička je že malo starejša in bo težko kar tako opustila svoje navade.Po Stražišču se pa klati potepuhov na pretek, pa še "svinarjev", ki ne pucajo za svojimi ljubljenčki je vedno več, jeza ljudi pa potem leti na vse, ki imamo pse.Jaz sedaj živim na deželi, pa ravno tako počistim na travniku, ker vem, da kmetje travo uporabljajo za krmo.Enkrat me je ena gospa vprašala če mogoče delamo gnoj iz pasjih iztrebkov,ko jih vedno jemljem s seboj.Ko sem ji povedala, da je to nuja in kultura vsakega človeka,ki ima psa, je samo zamahnila z roko in verjetno mislila, da sem malo čez les.Sedaj se ja v našem kraju pojavil pes v vsaki drugi hiši, še nobebenega pa nisem videla, da bi čišti za seboj, pa tudi bolh je na pretek, tako, da brez zaščite niti slučajno ne moreš nikamor.Zastruplevalcev za enkrat še ni, obrekovanja na račun iztrebkov pa že veliko.
Logiran
Ferry
rad pišem

« Odgovor #2173 : petek, 11.01.2008 : 11:14:24 »

Ja, baje se te citronske ovratnica uporabljajo tudi, če hočeš kužka odvaditi prekomernega lajanja, ampak mi kaj takega za odvajanje lajanja sigurno ne bomo kupili, saj je lajanje beaglova naravna lastnost.

Ko pač kupuješ beagelčka, se moraš na to pač pripraviti.

LP
Logiran
klemenko
novinec
*

« Odgovor #2174 : petek, 11.01.2008 : 17:42:09 »

oj.itak bova sla k veterinarju a vseeno tud vas vprasam da ne bo spet tko kot se mi je vceraj pri veterinarju zdelo da je izpadlo da paniko zganjam. geja je zdej sicer dost ok sam velik sedi in lezi. ni tko zlo aktivna. bi drgac pomislu da je pac mal zmatrana od vsega, ceprav pri prejsnji zastrupitvi je bila drug dan cist ok. opazil pa sem da zadnji taci mal drgac prestavlja oziroma da je mal okorna. hodi pocasi s krajsimi koraki. pa ce ji (sicer kar mocno) pritisnem z rokami na trebuh rahlo zajamra, tko cist potiho. ampak zdravnik jo je vcer celo pretipal in reku da se mu zdi da ne cuti nic nenavadnega na trebuhu. zdej a cem it se enkrat al raje pocakam kak dan dva? premisljujem da je mogoce kak neprebavljiv predmet kje pojedla?
Logiran
Strani: 1 ... 140 141 142 143 144 [145] 146 147 148 149 150 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.