mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 10:46:56

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 440628 krat)
0 članov in 39 gostov pregleduje to temo.
ločanka
novinec
*
Sporočil: 42

« Odgovor #1260 : torek, 29.08.2006 : 21:12:40 »

Živjo Boč & Co !
Vsekakor se vidimo.  Smo se malo pogovarjali, če bi šli na en sprehod za Soro, kjer se mnogokrat zlavfa tudi Bistra. Edino kar se moramo dogovoriti, je kraj serčanja. Modoče je najbolje, da se srečamo na OMV (takoj za prvim semaforjem, ko pridete iz Ljubljane). Dogovoriti se moramo še za uro.

Lep pozdrav
Lara in Bistra
Logiran
eka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 611

« Odgovor #1261 : sreda, 30.08.2006 : 10:19:30 »

Živjo!
Škoda, ker delam popoldan in se vam ne morem pridružit.Zelo bi bila vesela, če bi se na CACIB MB kar prijavili, da bi prijavili vzrejno skupino.Morate biti vsaj 3.Če se odločite, mi sporočite, da bomo malo potrenirali.
LP vsem
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #1262 : sreda, 30.08.2006 : 10:42:41 »

ojla!

Mene so se v službi usmilili in me spustili na dopust, tako da po vsej verjetnosti odrinemo v petek za dober teden na morje. Smiley Glede razstave v Mariboru nas ne bo, ker imamo 23. družinsko rojstno dnevno zabavo v Avstriji in se ji ne moremo izogniti, ker gre za okroglo obletnico Wink Tako, da se bomo "javnosti" pokazali malce kasneje.

Lepo se imejte in pozdrav Benovi sestrici in bratu ter celi Ekini bandi.
Eva
Logiran
boč
novinec
*
Sporočil: 17

« Odgovor #1263 : sreda, 30.08.2006 : 11:46:24 »

Zdravo!

Ločanka,
zmenjeno! Se dobimo ob 18:20 na bencinski črpalki. Bomo od tam šli kam z avtom ali peš? Mi lahko še daste nasvet, kje naj parkirava, ko prideva v Škofjo Loko. Jaz moram na Radio Sora, ki je na vrhu Name nasproti avtobusne postaje.

Eka,
ne vem če smo res že pripravljeni za na razstavo? Če pa se bosta sestrici odločili, da se prijavita pa mi ne bomo "party breaker"  Wink ampak se bomo opogumili in tudi prijavili. Če pa ne, pa bomo raje samo opazovalci. Roll Eyes No, boš spoočila kako se bodo odločili pri Bistri in Brezi. Kakor sem prebrala, Ben tako ali tako nima časa.

Lep pozdravček,
Anja.
Logiran
ločanka
novinec
*

« Odgovor #1264 : sreda, 30.08.2006 : 16:02:14 »

Eka,
mi gremo v Maribor.  :)Prijavnico smo že izpolnili, priložimo še kopijo rodovnika - in to je vse, a ne? A smo mogoče kaj pozabili? Te bomo poskušali še po telefonu dobiti. Upam, da se bodo tudi drugi tako odločili. Bomo pa veseli vsakega nasveta in treninga.

Logiran
ločanka
novinec
*

« Odgovor #1265 : sreda, 30.08.2006 : 16:15:45 »

Eka,
mi gremo v Maribor. Smiley   Prijavnico smo že izpolnili, priložimo še kopijo rodovnika - in to je vse, a ne? Huh A smo mogoče kaj pozabili? Te bomo poskušali še po telefonu dobiti. Upam, da se bodo tudi drugi odločili za razstavo. Bomo pa na vsak način veseli vsakega nasveta in treninga.
Res škoda, da imaš jutri službo.

Anja,
mogoče bi bilo najbolje, da si izmenjamo telefonske številke, da se lažje zmenimo. Če prav razumem, greš ti najprej na Radio Sora in se nato dobimo. V tem primeru OMV ni najbolj primerno mesto. Pokliči na 041-292-611, da se zmenimo (oglasil se bo ati).
Parkirno mesto boš najlažje našla pred bivšim hotelom (100 m pred avtobusno postajo - desno).

Na sprehod gremo na obrobje Škofje Loke, zato predlagam, da se kakšen km zapeljemo z avtom, nato pa peš.

Lep pozdrav
Lara

Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1266 : četrtek, 31.08.2006 : 07:06:50 »

Potem pa z vzrejno skupino tokrat ne bo nič.Vsekakor pa je pametno začeti čimprej,da se navadi pes in vodnik na ring, tako ali tako se v razrecu mladičev in najmlajših kakšne stvari malo tolerirajo.
Mene sedaj 14 dni ne bo v SLO, ko pridem bomo malo vadili, spoznali boste tudi Lumpa(iz našega drugega legla), šarmerja iz januarske naslovnice Kinologa, ki bo takrat pri nas v varstvu.
Boč, Bistra- uživajte na sprehodu, Terry vi pa na dopustu.
Logiran
boč
novinec
*

« Odgovor #1267 : četrtek, 31.08.2006 : 10:23:23 »

Hojla vsem!

Neva, greš le na dopust!? Fino.
Tudi midva greva 10.9. za en teden v Grčijo. Vrneva se 17.9. Tako, da če uspeš dobiti še Brezo za razastavo smo mi za. Pa tudi drugače smo za če ti ocenjuješ, da od 17.9. do razstave lahko kaj natreniramo. Kaj predlagaš?
A Lump pa pride k tebi? Saj bo od 17.9. še pri tebi, ne?

Lara,
bom poklicala in se vidimo!

A ja, pa še to, tudi mi smo tudi škrbasti. Grin

Pozdravček in lepe počitnice Neva!

Anja, Bojan in Boč!
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1268 : četrtek, 31.08.2006 : 21:35:51 »

Živjo!

Za nami je drugi dan pasji šole (ki je čisto blizu nas, v Sinji gorici) oziroma prvi pravi, ker prejšnič smo se samo pogovarjali o opremi in ostalih osnovah. Danes pa smo že pridno delali, tako da smo "sedi", ki ga Ben že zna, dopolnili s parimi "finesami". Po šoli sva šibala takoj k veterinarju, da so ga cepili proti steklini in mu dali čip, da nam slučajno na meji ne bi kdo težil. Dala sem ga že spet na tehtnico in nisem mogla verjet....v 14 dneh je pridobil 2 kile in sicer je šel iz 10 kg na 12 kg. pa sploh ni debelinko, ker se zadnje dni celo malo zmrdešuje pri hrani.

Eka uživajta na dopustu in si napolnita baterije, da bosta lahko potem spravila nove paglavce od Ele na noge. Cheesy

Upam da se nam potem proti koncu septembra uspe kaj dobiti s bratcem in sestricama.

Uživajte s svojimi pesjančki in pozdrav vsem,
Eva
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1269 : petek, 01.09.2006 : 08:43:09 »

Boč!
Za razstavo je treba trenirati vsak dan, kot sem vam vsem povedala.
Zadnji rok prijave je danes, prijavnica je tudi na strani KZS.Če boste prijavili pa se odločite sami.Jaz sem do 17.h še doma, pa me pokličite.
Terry!
Kar ne morem verjet, da ima Ben že 12 kg,skoraj polovico več od ostalih.Koliko je pa še zrastel?Upam, da ne bo prevelik.Ne dajajte mu več hrane za mladiče.Katero hrano uporabljate?
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1270 : petek, 01.09.2006 : 09:12:18 »

Eka!

Tudi mene je šokiralo včeraj koliko kil že ima. Drugače se mi ne zdi da bi bil ful ogromen. Ga bom probala popoldne malo od oka zmerit. Zdele sem ga malo slikala, ampak sva imela probleme, ker se je na vsak način hotu skobacat k meni v naročje. tako da ga bom probala danes pred morjem, še malo poslikat in bom prilepila slikce.

http://www.moj-album.com/slike/62326/VidpOeWRaH7SCipe.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/62326/2YBZrbP_K10itI3Y.v.jpg

Pa še dokaz da ni okrogel kot sod.
http://www.moj-album.com/slike/62326/lkaVF4gpNWFxS742.v.jpg

Hranim ga pa žal z Euk***** puppy, ker Satis****** nisem dobila v ljubljani v nobeni pasji štacuni. Imamo še ene 3 kg hrane, a potem naslednjo kar kupim adult? no sej se pridemo ko pridete z morje, kaj pokazati.
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1271 : petek, 01.09.2006 : 10:16:08 »

mislim, da satis******* prodajajo na veterinarski postaji v mestnem logu (zraven veterinarske fakultete).
drugace smo mi fino, danes praznujemo gasperjev rojstni dan in bomo sli na en lep izletek s xsarciko. jutri pa gremo, seveda, na tekmo. zelo smo veseli, da se je spet zacela tekmovalna sezona, da bomo spet uzivali v lepih kinoloskih sobotah! uzivajte s svojimi beagli pa upam, da se kmalu kje srecamo,
barbara
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1272 : petek, 01.09.2006 : 16:30:08 »

Mi smo Luni tudi pri 6-ih mesecih kupili kar adult hrano, pa je potem fasala gastritis :/

Mi imamo Hills, Luna je sla nazaj na 14 kg (sem prepovedala priboljske, razen njenih piskotov!), usesa so ze skoraj ok, kremplji postrizeni.

Jaz pa upam, da mi uspe it jutri pogledat tekmo, ceprav dvomim, ker hocejo na morje Sad

LP
Logiran
tadeja_n
odvisnež
Sporočil: 506

« Odgovor #1273 : petek, 01.09.2006 : 16:39:39 »

A je bil mogoče kakšen lastnik od teh tamalih beagelčkov(mogoče Boč?)na morju v Portorožu 19ga avgusta? Zvečer enkrat sem namreč vidla enega mladička dvobarvnega beagla.
Logiran
boč
novinec
*

« Odgovor #1274 : sobota, 02.09.2006 : 15:54:31 »

Pozdravljena Tadeja,
 verjetno smo bili res mi. Kje si nas pa videla?
lp, bojč
Logiran
Strani: 1 ... 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.