mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 18:24:08

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435951 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
terry
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 122

« Odgovor #1245 : torek, 22.08.2006 : 09:26:55 »

Sem prehitro rekla. Tudi v četrtek ne morem, ker se nam začne mala šola. Smiley
Logiran
boč
novinec
*
Sporočil: 17

« Odgovor #1246 : torek, 22.08.2006 : 11:23:58 »

zdravo,
v četrtek in petek bolj pozno popoldne za naju ni problem, tako da se z veseljem dogovoriva za srečanje, ampak škoda , če bi kdo manjkal.
Terry, a Ben pa kar v šolo?! Bravo. Mi se pa za zdaj kar doma učimo.. Pa veliko uspeha!

lep pozdrav
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1247 : torek, 22.08.2006 : 11:40:32 »

Ja sej mi se tudi doma učimo in ni kakšne večje potrebe po šoli. samo se mi pa zdi, da mu ne bo nič škodilo pa še lahko se bo malo igral s sovrstniki (na sprehodu srečujemo same odrasle, s katerimi se še ne more "normalno" igrat).
pa ker vem, da ko bo prišel v "pubrteto" ga bojo začele zanimat vse možne vonjave, hočem da obvladava odpoklic kar se da dobro. trenutno z odpoklicem sploh nimamo probleme, ker recimo v gozdu hodi čisto blizu in se recimo ne odmakne več kot kakšnih 5 metrov, ko ga pa pokličem naj pride, pa itak takoj prileti. tako da kar se tega tiče je zelo priden, ampak vem pa da tko ne bo ves čas, sploh ko bo začel odraščat.
še vedno pa gremo v malo šolo v prvi vrsti zaradi "pasjih" sovrstnikov.

Očitno bomo mogli prestaviti druženje prestaviti še za kak dan ali teden ;

Boč a ste se že  cepili? koliko vam je kaj pa kaj tehtnica pokazala, da vidim če je Ben suhec ali debelušček.

Lp Eva
Logiran
boč
novinec
*

« Odgovor #1248 : torek, 22.08.2006 : 14:24:59 »

terry, mi smo se prvič cepili pred cca 1 mesecem in takrat je imel 6 kg, do zdaj je pa konkretno ojačal. Ga pa moramo še stehtati. Kar se druženja tiče, smo mi vedno za, tudi ni problem, če prestavimo za par dni.
Tudi midva se bova odločila za šolo, sploh po zelo pozitivnih izkušnjah z našim labradorcem. Zaradi nerednega turnusa v službi sva šolanje sicer prekinila, ampak druženje z ostalimi psi ter naučene osnove so pa ostale. Tudi sam se najbolj bojim odpoklica, sploh ker živimo pratično v gozdu in imajo v bližini hiše pozimi srne ležišče. Za zdaj sicer ne zahaja v gozd, bolj ga matrajo kakšni drekci in sosedov kompost. Na ukaz sicer pride, zna biti pa precej trmast - tako da bomo ukaz še driblali.
lepo pozdravljeni,
bojan
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1249 : torek, 22.08.2006 : 15:40:08 »

Terry!
Pravilno, čimprej v šolo.Pri nas se mala šola začne 4.9..Čez vikend gremo v Trbovlje, v petek pa imam sestanek .
Boč!
Če lahko se zmenimo za četrtek, pa bom še Bistro poklicala naj pridejo.Za približno uro bi se dogovorili po telefonu.

Če bo vse prav boste 4B čez dva meseca dobili polbrate in polsestre.Toliko ljudi čaka nanje, da smo se vendarle odločili.
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1250 : torek, 22.08.2006 : 15:52:06 »

No jaz upam da se uspemo čimprej dobit. mi je prav žal za četrtek, ampak ker je prvič, se mormo jet pokazati.

pomoje sploh ne bo problem dobiti pravih kupcev. Se bova s Klemnom na daleč izogibala Selc v tistem času, da slučajno ne bi še kakšnega pripeljala domov. ni dvakrat za rečt Wink
Logiran
boč
novinec
*

« Odgovor #1251 : torek, 22.08.2006 : 16:08:51 »

eka, četrtek je v redu. Za uro se pa še slišimo.
lp, bojč
Logiran
ločanka
novinec
*
Sporočil: 42

« Odgovor #1252 : torek, 22.08.2006 : 22:07:33 »

eka, četrtek je v redu. Za uro se pa še slišimo.
lp, bojč

Eka, sporoči nam prosim kako ste se dogovorili!   lp, Lara
Logiran
ločanka
novinec
*
Sporočil: 42

« Odgovor #1253 : torek, 22.08.2006 : 22:11:46 »

Pororčilo 4B - poroča Bistra: tudi meni sta že izpadla 2 mlečna zobka.
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1254 : sreda, 23.08.2006 : 09:52:19 »

vidim, da ste B-jevci cisto zasedli forum  Grin lepo, da se imate fino s svojimi kuzki! tudi xsara komaj caka 28., da se bo z njimi lahko malo poigrala! sicer smo pa imeli nekaj tezav, ker je dobila alergijo na ene brikete (zelo kvalitetne, ampak ocitno to ni povezano s kvaliteto), zato smo zdaj spet na zacetku in ji mesamo nutro in satisfaction. pocohajte vsi svoje bigije pa se kmalu vidimo,
barbara
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1255 : sreda, 23.08.2006 : 17:23:33 »

Ločanka!
Vesela sem, da si se nam pridružila.Komaj čakam, da vidim malo trmoglavko.A se kaj pripravljata za razstavo.Če ti preveč nagaja, jo bomo jutri malo umirili,ko boste prišli(tam okoli17.30h).Slišala sem, da je bila Bistra prava atrakcija v kampu na Murterju.
Ja zobki bodo postopoma izpadali, pa ni panike, kmalu bodo zrasli novi.
Barbara!
Kaj pa je spet s Xsaro?Enkrat se moramo sestat, da se podrobnejše dogovorimo za 28.10..A boste kaj prišli v Trbovlje?
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1256 : četrtek, 24.08.2006 : 17:21:45 »

xsara je zdaj cisto v redu, samo arden grange prestige briketov ne sme jesti, ker je dobila srbece spuscajcke po usesih in si jih je razpraskala. hrano smo dobili na tekmi in smo jo izprobali, takoj po ukinitvi pa so spuscajcki izginili, tako da je sigurno povezano s to hrano. pred 28.10. se pa sigurno se kaj vidimo, mogoce lahko spet naredimo combo z geio in seno! lp, barbara
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1257 : sobota, 26.08.2006 : 18:38:08 »

Pozdravljeni!
V četrtek je bilo pri nas kar veselo.Obiskala sta nas Boč in Bistra.Divjala sta ko nora, le Ela, ki stalno čuva svoje hruške ni bila preveč prijazna do njiju.Sta kar luštna, oba hiperaktivna in zelo scrkljana.Bistra začne ponedeljek hoditi v malo šolo,kar ji bo zelo koristilo, v kolikor misli šarmirati na CACIB Maribor(razred mladiči).
Barbara!
Vsekakor se moramo dobiti, ne vem pa kdaj, saj sem non stop nekje na terenu, namen pa imam iti še na dopust za 10 dni(če mi bo uspelo)
Lucky cele dneve in noči prepeva serenade, ker ne sme k svojim puncam, tako da nas bolijo ušesa od njegovega koncertiranja, občasno pa se mu pridruži še Scotty.
Zdaj ju peljem na špancir, potem pa sledijo priprave za Trbovlje.
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1258 : sobota, 26.08.2006 : 22:03:44 »

Ojla!

A bo kdo v soboto, 2.9. na agility tekmi na KD Ljubljana? Jaz grem samo malo pogledat, me zanima, kako to zgelda v zivo, Luna jasno se nima sans za kaj takega Wink

Pri nas nic novega, razen, da je na morju pridelala 1kg, imela je spet vneta usesa (smo dobili kapljice), drugace je pa ratala prav zoprna - laja na vedno vec mimoidocih (sploh ljudi, obleceni v rdece in kricece barve, pa kaksni anoraki), na kolesarje, rolerjev ne mara, ce kaj ropota (razni otroski poganjalcki), na balkonu zdaj ze dva dni laja na cisto vsakega, ki pride mimo. Jo pa pocasi spet navajamo, da bo tudi sama, ker se meni pocitnice nazalost iztekajo Sad Aja, pa na otroke, ki tecejo laja, ker se zeli igrati z njimi. Je cito nora na otroke, sploh na kake palcke stare okoli 1 leta.

Ravno zdaj sva ze iz 4. sprehoda danes (Tivoli, Mostec, Roznik in zdajle zvecer po Siski in Kosezah) in ''obdeluje'' plasticno cokoladno kostko za zvecenje (ima full rada).

LP, Ribica&Luna
Logiran
boč
novinec
*

« Odgovor #1259 : torek, 29.08.2006 : 16:34:58 »

Hojla!

Ja res je bilo lušno v četrtek pri naši "mamici" Nevi.

Ločanka, eno vprašanje.
Jaz moram v četrtek službeno popoldan v Škofjo Loko. Ste morda doma in se lahko Boč in Bistra srečata? Jaz moram biti ob 17:45 na radiu Sora. Tudi Bojan bi šel z mano in se lahko najdete kje  na sprehodu. A nas morate usmerjati, ker ne poznamo Škofje Loke.
Oglasite se.

Boč je drugače priden. Zdaj se učimo zobke pokazat, da bo mali lepotec lahko sodeloval tudi na kakšni razstavi. Razmišljamo, da bi šli pogledati v Maribor kako to sploh izgleda. 24. septembra je v Mariboru, ne?

Lep pozdravček vsem,
Anja, Bojan & Boč
Logiran
Strani: 1 ... 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.