mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 04:21:20

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435788 krat)
0 članov in 14 gostov pregleduje to temo.
jerkre
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 126

« Odgovor #795 : ponedeljek, 26.09.2005 : 13:16:06 »

Kolikor jaz vem do enega leta oz. ko se dokončno ne razvije. Ne pa me držat za besedo, ker nisem sigurna. Jaz živim v bloku, tako da se s tem nisva ubadale.
Mogoče bo kdo drug bolje vedel, malce še počakaj na kakšen odgovor.

LP
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #796 : torek, 27.09.2005 : 16:11:45 »

Koliko casa pribl. pa naj bi beagli rasli oz. kdaj dosezejo svojo koncno visino? Meni je v pasji soli rekla, da tam do 5.,6. meseca. Mi Lune skoraj nic vec ne nosimo po stopnicah Sad Sploh ko je umazana kot prasic :O

Logiran
TinkaS
novinec
*
Sporočil: 38

« Odgovor #797 : petek, 30.09.2005 : 15:00:28 »

Zdravo vsem,

zadnjič sem slišala eno zanimivo novico. Danes je precej beaglov previsokih, čeprav so njihovi starši normalne višine.  Baje da se mlade pse predolgo hrani s puppy hrano, ki vsebuje preveč vsega in zato tako radi previsoki zrastejo. Priporoča se 3 mesece hranjenje s puppy hrano, potem pa kar za odrasle.

Meni se zdi, da to zna bit kar res. Da ne govorimo o vseh dodatkih briketom, ki še pospešujejo rast psa.

Sicer pa naš Snupko sedaj tekmuje, kolikokrat se mu bo v enem tednu uspelo povaljat v tak ali drugačen drek. V nedeljo se je dvakrat v sveža kravja, dva dni nazaj v svež gnoj in še najedel se je dobro. Me zanima, kaj sledi. Rajši ne pomislim.

Drugače je pa kar priden beagelček.

Pozdravčke vsem,

Tina
Logiran
¤ŁoU¤
otrok do 14 let
*
Sporočil: 21

« Odgovor #798 : petek, 30.09.2005 : 16:50:21 »

hey!  Cheesy

ja to o hrani sem jas tudi slišala in meni je veterinar rekel da je vseeno bol zdravo da se vsaj do 6 mesecev hrani s puppy hrano. moja Luna je zdaj stara 3,5 mesece pa je tudi kr velika čeprav ni nad povprečjem.  Wink tako da jo bom jas še kr naprej hranla s puppy hrano pri 6 mesecih pa bo že mala damica pa bo jedla hrano za odrasle.  Tongue

po drekecih se rad valja??? Luna pa ko vidi drekec ga samo povoha pa se namršči. hehe.

Luna je tudi zelo pridn beagl....pri 3 mesecih pa pol že obvlada sedi, prostor, fuj, pa poleg. moj učizelj v mali šoli mi je rekel da je zelo pametna (kar je za beagle značilno)  Shocked in da se odlično ujameva ker mi je tako predana. tak da je res super v mali šoli!  Cheesy

čaw čaw, KaJa  Kiss
Logiran
¤ŁoU¤
otrok do 14 let
*

« Odgovor #799 : ponedeljek, 03.10.2005 : 20:47:30 »

hey!

jas sem malo iskala po netu pa sem našla eno stran: http://www.bigdogboutique.com/ProductCart/pc/viewPrd.asp?idproduct=4621

ta ovratnica mi je zelooo všeč!!!  Cheesy Tongue
kaj ve kdo mogoče kje bi se dalo kupit takšne ovratnice v Sloveniji ali kje v bližini?  sram ker te se ne da naročit v Slovenijo... Cry Cry

ciao, KaJa Wink
Logiran
britta
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #800 : sreda, 05.10.2005 : 14:18:08 »

U Hrvaškoj je osnovan Klub ljubitelja biglova, imamo web stranicu www.beaglecroatia.com i forum Cheesy
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #801 : sobota, 08.10.2005 : 10:54:28 »

Ne vem, jaz zadnje case srecujem same velik in precej "rejene" beagle  Shocked Luna se zdi pravi drobizek v primerjavi z njimi. Zdaj smo stari ze 5 mesecev in 2 dni in obvladamo sedi in prostor pa glej me in glej me v gibanju. V šasji soli je tko, da ima maksimalno pozornost le kakih 20 minut, tko da bolj slabo napredujeva Cry Je pa problem, ker nas je doma 5 in se vsak po svoje ukvarja z njo in ni cudno, da je pes cist zmesan Huh Jo pa ze puscamo samo doma, enkrat v boksu, drugic se lahko seta po stanovanju in je blazen jok le nekaj minut, ko gremo od doma.

Aja, ima 10kg, velika pa ne vem kok je ---- bom jo poskusila potem zmerit, zdaj se ravno odpravljava ven. Je pa bila vceraj ceplejan proti steklini.

Lp, Riba
Logiran
Olly
rad pišem
Sporočil: 273

« Odgovor #802 : sobota, 08.10.2005 : 11:07:24 »

A da še kdo na internet kako slikico svojega beagla, ker je zelo malo slikic Vaših beaglov....videla sem samo Luno od Ribice in se mi zdi pravi srček Smiley
Logiran
tinka50
novinec
*
Sporočil: 14

« Odgovor #803 : torek, 11.10.2005 : 07:27:20 »

pozdravljeni!
toba se je začela zmrdovat nad briketi, že dva dni se jih skoraj ne dotakne. res je, da sem ji med vikendom skuhala riž in meso...malo za spremembo...zdaj pa kar naenkrat briketi niso več dobri. ne vem ali naj vztrajam v stilu, če bo lačna bo že jedla...ali ji naj popustim...je ful svojeglava in hoče vedno doseči svoje....tudi toba je bolj suhica, zato me malo skrbi, ker prihaja zima in bi si verjetno morala nabrati malo maščobe, da jo bo grela...sprva je kazalo, da je pravi požeruh, zdaj pa tole...hm
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #804 : sreda, 12.10.2005 : 23:38:29 »

Tinka, tudi Luna je cez vikend dobila riz, makarone in meso in kar naenkrat briketi brez dodatkov niso sli po grlu. Vceraj sem ji brikete tlecila v makarone, da je na koncu pojedla tudi samo brikete Shocked Smo pa danes ugotovili, zakaj vceraj ni hotla jest (smo pomislili na to, da noce jest, ker je zdaj sama doma skoraj vsak dan .. pa da protestira) - spet rozasto (se pravi krvavo) lula Sad Upam, da ne bo spet tako vnetje kot zadnjic, ko se je vleklo kar 3 tedne Sad

Danes sem spet prisla cisto potrta iz pasje sole .. pa kaj vasi beagli tudi ne namenjajo vam nobene pozornosti, pa ce po trepalnicah skaces? sram Vohljanje po tleh je bilo (ocitno) mnogo bolj zanimivo kot jaz (s hrano!)  Cry
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem

« Odgovor #805 : četrtek, 13.10.2005 : 06:58:19 »

Pozdravljeni!

Ribica, kaj pa uporabljaš za priboljške? Jaz imam posebno salamo narezano na koščke in mi dela -  za hrano naredi vse!
Mogoče je bila v mali šoli malce bolj nezainteresirana, vendar je sedaj, ko sva že v nadaljevalnem tečaju veliko bolj resna. Začuda pa ne uboga tako, ko sva kje na sprehodu Smiley.

Tako, da če ti rada je, jo stimuliraj s hrano, in sigurno bo potem po zraku vohljala namesto po tleh. Pa tudi občasna igra je dober stimulator.
Se pa normalno pozna, da je to lovski pes, ki ima izražen lovski nagon, za razliko od drugih.

Lepo se imejte.
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #806 : četrtek, 13.10.2005 : 15:58:01 »

Ojla.

Imava sir in obcasno poli, sicer pa tudi za njene piskotke dela, ce je pri volji. Samo kaj, ko je pri volji 10-20 minut. Tut igra ji je bla zanimiva vsega skupaj mogoce 5 minut Undecided Ma meni doma se kaj dela, tam nic, na sprehodih pa kakor kdaj. Najhitreje pride na zvizg nazaj, "Luna na" ne 'pali' vec  Undecided
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem

« Odgovor #807 : petek, 14.10.2005 : 06:49:49 »

Pozdrav!

Veš kaj, mogoče je pa le malce bolj otročja in se ji to še ne zdi zanimivo. Probajta potem še osnovni tečaj (predvidevam, da sta v mali šoli), ko bo starejša, bo verjetno boljše. Jaz vidim, da  je Biba, ki je stara leto in pol veliko bolj resna kot je bila prej.

LP
Logiran
INKA
novinec
*

« Odgovor #808 : ponedeljek, 17.10.2005 : 18:13:43 »

Pozdravljeni!

Zanima me ali je kdo od vas dal svojo psičko sterilizirat? Koliko naj bi bila stara in ali mora imeti vsaj enkrat mladičke? Jaz resno razmišljam o tem, samo skrbi me da se ji bo potem spremenil značaj, da se nr bi zato zredila pa da ne bi bila več živahna,  slišiš ve polno nekih stvari, zato me zanima če že ima kdo izkušnje.

Mojo drugo psičko smo dali sterilizirat sam je mešanka in smo jo posvojili ko je bila stara kako leto in pol tako da ne vem če se je kaj spremenila.

Hvala.
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem

« Odgovor #809 : torek, 18.10.2005 : 06:47:00 »

Lep pozdrav Inka.

Jaz sem dala sterilizirat Bibo pri dobrem letu starosti. Ni se še gonila. Sterilizacijo je dobro prestala, le prvi trije dnevi so malce hudi. Kar se značaja tiče, je še vedno ista (živahna, še vedno se rada igra s psmi,...). Debelost je pa tako: če jim ne odmerjaš obrokov, se zredijo tudi brez sterilizacije, tako da jaz nisem opazila, da bi bila kaj bolj nagnjena k temu.

Sicer pa nekateri veterinarji priporočajo, da se bi naj psica vsaj enkrat gonila, drugi pa spet, da se da steril. pred prvo gonitvijo. Tako da se moraš to verjetno odločiti sama.

LP
Logiran
Strani: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.