mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 00:20:47

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435726 krat)
0 članov in 28 gostov pregleduje to temo.
tinka50
novinec
*
Sporočil: 14

« Odgovor #690 : sreda, 22.06.2005 : 08:27:57 »

zdravo!
kužki v MS so enkratni. z mojo malčico sva se našli še preden je gospa povedala katera je. je pa že zdaj prava važička in je hotela biti na vsaki sliki prva. bi prilepila kakšno, samo ne vem kako se to naredi. ribica tvoja kužika je super, makim, fantek pa še vedno čaka nate.

hvala jana za vsa pojasnila....

lp
Logiran
eka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 611

« Odgovor #691 : sreda, 22.06.2005 : 12:58:34 »

Hooch!
Zaradi službe tokrat nisem mogla priti na razstavo.Res je, da bi bilo potrebno čim več sodnikov, ki poznajo pasmo, ne le na razstavah, tudi na telesnih ocenah in vzrejnem pregledu.Le tako bi prišli do psov, ki se jim res lahko reče beagle. Če ne bo šlo drugače, pa z ustanovitvijo kluba, kakor smo se že dogovarjali.Vedno več nas je, ki si tega želimo.Ja, na Hrušici je bilo res luštno.Bomo kmalu kje ponovili!Če boš utegnil me pokliči.ker sem nekam založila tvojo številko.Hitim v službo.
Trenutno imamo štiribarvno beaglico.Hesta je pomagala pleskati ograjo in ima prav lepe,maskirne zelene črte.
LP VSEM SKUPAJ
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #692 : sreda, 22.06.2005 : 19:10:09 »

zdravo! tudi mi smo bili v portorozu kot obiskovalci in nam je bilo kar vsec, ceprav se mi zdi, da je tista vrocina sla na zivce marsi kateremu kuzku pa tudi cloveskemu obiskovalcu. xsara zadnje case zelo rada unicuje stvari, ce je le pet minut sama. skopala je celo luknjo v beton (res, da je bil ze malce nacet) in je dobila indijansko ime medvedja sapka. drugace smo fino in komaj cakamo, da se s kom spet dobimo za kaksen sprehod, v kratkem pa pridemo tudi kaj na obisk, ce bo imela eka cas. kar ne morem verjet, da bodo imeli nasi mulci v ponedeljek ze eno leto, kako hitro cas tece. kar se tice ustanovitve kluba smo pa zelo za, govorila sem tudi z vzrediteljico shar peiev, ki dela v "pasji" trgovini v crnucah in pravi, da so tudi oni sami ustanovili klub. v zadnjem kinologu je sicer clanek o seji kzsja, kjer so se pogovarjali o gonicih, vendar iz clanka zal ni mozno razbrati, kaj so se dogovorili (res je zelo slabo napisano, je pa zelo veliko slik, kot da mi kaj pomagajo). predvidevam, da je kdo na forumu bolj informiran o poteku pogovora na seji in bi mogoce lahko kaj napisal (seveda v primeru, da so se dogovorili za kaj pomembnega, kar bi skrbniki gonicev morali vedeti). lep pozdrav pa se vidimo/slisimo!
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #693 : četrtek, 23.06.2005 : 09:04:11 »

Barbara!
Tisto kar si brala v Kinologu o goničih nima nič zveze o naših psih.To so zadeve glede naših bivših avtohtonih goničev in ustvarjanju novih pasem v SLO.
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #694 : četrtek, 23.06.2005 : 14:10:02 »

eka, najlepsa hvala za pojasnilo. kot sem ze napisala je bil clanek res slabo napisan. sem mislila, da so govorili o ukinitvi pnzja. medve bi ga namrec sli v vsakem primeru delat.
geia, danes prideva testno z avtobusom do vas na strizenje in skupinski sprehod. po pstju vsaj ne bodo lovci za nami laufali  Wink . veliko lepih sprehodov vsem pa se vidimo!
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #695 : petek, 24.06.2005 : 08:15:34 »

Barbara!
PNZ je trenutno potreben za beagle, ki delajo v lovišču.Če ima pes opravljen PNZ,to ne pomeni, da lahko pes prosto teka po gozdu kjerkoli in kadarkoli.Preizkusi naravnih zasnov za goniče se bodo pričeli po regijskih LKD v drugi polovici septembra.Seznam teh prireditev je v Lovcu  in Kinologu.
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #696 : petek, 24.06.2005 : 12:08:20 »

zdravo!
kužki v MS so enkratni. z mojo malčico sva se našli še preden je gospa povedala katera je. je pa že zdaj prava važička in je hotela biti na vsaki sliki prva. bi prilepila kakšno, samo ne vem kako se to naredi. ribica tvoja kužika je super, makim, fantek pa še vedno čaka nate.

hvala jana za vsa pojasnila....

lp

Ojla!

Hvala za fotke Smiley Najbolje, da si narediš album na www.moj-album.com pa bodo lahko še osatli pogledali naše cukre Smiley
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #697 : ponedeljek, 27.06.2005 : 09:27:25 »

Pozdravljeni!

Moram se pohvalit, da sva z Bibo opravile osnovni tečaj poslušnosti A in bova jeseni nadaljevale.
Zanimivo je, da sva opravile tečaj s 96 pikami od možnih 100 in tako prekašale marsikaterega nemškega ovčarja, zlatega prinašalca,...

Lepo se imejte.
Logiran
EXTREME
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #698 : torek, 28.06.2005 : 14:29:24 »

V tovarni KRKA so se odločili za oddajo manjšega stevila psov pasme Beagle,
ki živijo na Krkinem posestvu v Hudenjah
pri Šentjerneju.
Prosimo vse, ki bi želeli posvojiti enega od teh revežev, da poklicejo v
Krko, g. Staneta Zalarja na telefon (07) 33 13 720.

http://www.drustvo-zascita-zivali.si/AktualnoPokazi.php?AktualnoID=150
Logiran
britta
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #699 : četrtek, 30.06.2005 : 16:32:19 »

Big beagle party!
Fotke: http://britta.moj-album.com/
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #700 : četrtek, 30.06.2005 : 21:36:16 »

Britta, a to so vsi rodovniški?
Logiran
britta
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #701 : četrtek, 30.06.2005 : 22:36:32 »

21 beagle
Boss, Britta, Bianca i Betty - Oštra Luka, eno leglo, hrvaško iz Osijeka
Kaya - rod
Nika, Betty Jr.- rod
Brina, Bajka - slovensko leglo
Ecco, Elly, Gilly - of Albion Origin
Biga, Egon - Div Us
Biggi, Bart, Pacco, Ben, Ari, Cliff, Max - mađarski
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #702 : četrtek, 30.06.2005 : 23:13:49 »

Britta!
Žal se vašega srečanja nisem mogla udeležiti.Vse, ki imajo rodovnik vabimo, da se nam oktobra pridružite na Hrušici.
Sava, Soča, Sena, Sora, Snuppy in Scotty vse naj,naj za prvi rojstni dan (malo z zamudo, ker me ni bilo doma) in upam, da se kmalu vidimo.
Če gre kdo na CAC Trbovlje, naj mi sporoči!

LP vsem skupaj
Logiran
maktito
novinec
*
Sporočil: 6

« Odgovor #703 : petek, 01.07.2005 : 03:30:47 »

A mi lahko nekdo razloži zakaj je tako blazno pomembno, da ima pes rodovnik?

Važno je, da imamo radi pse, še posebej beagle!!! Važno je, da jih vzgajamo in da ob nas uživajo!!!

Saj tudi vi vsi niste neki grofje, grofice, knezi, kralji, princeske.... da bi imeli potrjene rodovnike za 99 generacij nazaj... pa ste vseeno lahko čisto v redu ljudje!

Kaja (človekinja - brez rodovnika)
Tito (bigl - brez rodovnika)
Frida (kokeršnavcerka - brez rodovnika)
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #704 : petek, 01.07.2005 : 16:22:42 »

Meni osebno je popolnoma vseeno, a ima rodovnik ali ne. Vprašala sem le zato, ker so mi nekateri beagli na fotkah mal drugačni.  Undecided

Moja Luna tudi nima rodovnika Wink

Ribica
Logiran
Strani: 1 ... 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.