mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 01.11.2024 : 22:26:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435691 krat)
0 članov in 23 gostov pregleduje to temo.
Mufi
novinec
*
Sporočil: 16

« Odgovor #645 : nedelja, 05.06.2005 : 12:44:04 »

Ojla!
Mateja K: Res je kot pravi Ory, ta vsota res ni tako velika, če primerjaš, da se s tem, ko kupiš psa šele začnejo pravi stroški. Sicer ne daš toliko denarja na enkrat, ampak postopoma. Če bi vse skupaj na koncu seštel (hrana, cepljenja, pregledi pri veterinarju, šolanje in druge stvari, ki jih pes potrebuje), bi ugotovil, da je vsota, ki jo daš za psa, ko ga kupiš samo peščica v morje.

Lp
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 227

« Odgovor #646 : nedelja, 05.06.2005 : 20:26:55 »

Mi smo našli (oz. oni so našli nas Wink) beagle brez rodovnika. Jutri ima naša mala 1 mesec, danes smo jo šli pogledat.

http://www.ringaraja.net/album/slike/1108328932_2985_l_DSC03376.JPG

Ribica

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]
Logiran
Uti
novinec
*
Sporočil: 28

« Odgovor #647 : ponedeljek, 06.06.2005 : 09:34:01 »

joj, kaki cukrček  Kiss

Smiley
Logiran
MATEJA K
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #648 : ponedeljek, 06.06.2005 : 11:41:45 »

Ojla Ribica!
Kako je lušna!!! Verjetno pa imajo že vse prodane, a ne? Od kje pa so, če ni skrivnost? Jaz sem jih zdaj našla z rodovnikom za normalno ceno in upam, da bom pravi čas prišla do tja.
LP
Logiran
MATEJA K
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #649 : ponedeljek, 06.06.2005 : 12:18:30 »

Ojla se enkrat!
Sem prej pozabila nekaj vprašat. Nekje v spominu imam, da je ena (eden) od udeleženk foruma enkrat opozorila, da se bodo na primorskem pojavili beagli z rodovnikom, vendar s hudo napako (zdravstveno), pa me zanima, kje točno na primorskem in kdo je ta človek, ki je kljub temu dobil vzrejno. Sama sem namreč prav na primorskem našla leglo, pa ne vem, kako naj se prepričam, da so malčki res zdravi (čeprav imajo rodovnik). Ima kdo kakšen nasvet? Bi bila res hvaležna.
cau
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #650 : ponedeljek, 06.06.2005 : 12:34:26 »

mislim da je pogovor takrat tekel o svercanju psov iz italije, ne o kaksnem konkretnem leglu.
glede gospe iz kluba, ki posreduje legla naprej pa ne vem. ce imajo rodovnik, se jih da preverit, ni mi pa cisto jasno kaksen certifikat naj bi imeli (ki potrjuje, da so njeni in ne uvozeni). 
veliko veselja z vasimi pesjani vam zeliva - b&x
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #651 : torek, 07.06.2005 : 23:23:10 »

Mateja!
Nisi pozorno prebrala.Ni pisalo,da je to zdravstvena napaka.
Glede certifikatov,klubov in vsemogočih laži preprodajalcev,pa bi lahko napisali cel roman.Koliko je zate normalna cena ne vem,vem pa zasigurno,da so tisti psi ki si jih našla na primorskem cenejši od tistih od švercerjev.
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #652 : sreda, 08.06.2005 : 15:42:06 »

pozdrav vsem,

Mateja K.: glede rodovnika bom rekla tole - mislim, da se bolj splača vzeti kužka iz legla, kjer prej vidiš (!) starše; pa saj ne gre samo za papir! meni je bilo recimo najbolj pomembno to, da je bil Lucky tako simpatičen, da je še mojega fanta prepričal, da bo čisto O.K., če vzameva kužka; pa to, da se je Ella sama prišla k meni "počohat". Potem sem vedela, da bodo njuni otroci itak taki cukri, da mi je vseeno, koliko stanejo. A ja, poleg tega je fino poznati vzreditlje stršev oz. vsaj psice, kjer je leglo - zelo je namreč pomembno, kakšni ljudje so, saj oni na začetku "vzgajajo" mladička in od tistih dveh mesecev je zelo odvisno, kako se bo kužek vedel, ko ga boš dobila. Midva sva, na primer, s svojimi vzreditelji super zadovoljna in mislim, da so tako zadovoljni tudi ostali lastniki kužkov iz "naše" psarne.
Poleg tega je fino razmisliti, če vzameš kužka iz "neznanega" okolja, da bo nizka cena nakupa mogoče prerasla v zelo velik strošek, ko bo kuža imel kakšno bolezen ali hibo, ki lahko veliko stane! Pa še to, takoj so mi sumljivi "tipi", ki tvezijo razne fore o tem, da pri rodovniških starših samo XX otorok lahko dobi rodovnik in podobno. Pa saj to ti je že Ory povedal(a).

Eka, kako je bilo v Avstriji?

Ribica: joj kako luštna kužica.

Pa lep pozdrav,
Geia

Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #653 : četrtek, 09.06.2005 : 10:24:12 »

Hmmm ... beagli so iz Ljubljane, trenutno pa so v Murski Soboti. Ne vem, če so že vsi prodani, vem pa, da sta trobarvni psički že oddani Wink Sta pa še psiček in psička dvobarvna, samo res ne vem, če sta še ''prosta''.

Bom prilepla še ostale slikice Smiley Samo da naredim album.
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #654 : četrtek, 09.06.2005 : 11:01:12 »

Geia!
V Avstriji nismo videli nič kaj posebnega.Med 102 beagli nisem videla niti enega,ki bi mi bil posebno všeč.Zmagala je psica iz Madžarske,precej velika.V glavnem je bila večina psov prevelika,kar pa je bilo sodniku izgleda všeč.A greš v MB na CAC?
Čez 14 dni se bodo skotili Luckijevi malčki v Kočevju, komaj čakam.Ne vem če nam bo ta vikend uspel podvig na Ratitovec(obeta se grdo vreme),a se vseeno lahko vidimo.Tudi jaz moram povedati, da sem z vsemi lastniki naših mulcev zelo zadovoljna in vesela vsakega trenutka ki ga preživimo skupaj.Upam, da bo vedno tako!

Kot sem že napisala : smilijo se mi ljudje, ki nasedajo že v prejšnjih prispevkih omenjenim osebam,kajti dosti je SLOVENKIH VZREDITELJEV,pri katerih se dobijo psi,le malo strpnosti je potrbno.Večkrat sem že omenila,da pes ni kilo krompirja,ki ga rabiš takoj.

Naslednji vikend nas vabijo na srečanje beaglov v Zagreb.Kdor je ZA , naj mi se javi!

Nasnidenje   Neva
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #655 : četrtek, 09.06.2005 : 13:48:14 »

Mogoce bo kaksnega ljubitelja beaglov zanimalo tole:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=44&i=46616&t=46616
Logiran

eka
odvisnež

« Odgovor #656 : petek, 10.06.2005 : 08:24:42 »

Ribica!
Kje v Ljubljani pa je bilo leglo?Je tudi mama z njimi v Murski ?
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #657 : sobota, 11.06.2005 : 15:25:28 »

nama z geio je xsara zadnjic na sprehodu dokazala, da je cisto pravi gonic (me je pa tudi posteno prestrasila). saj je ze parkrat usla v gozdu, ampak nikoli se ni toliko oddaljila (je pa nekajkrat poskusala). seno smo se uspeli ujet, ker je se iskala sled, xsara pa je v hipu oglusela in se ni prav nic zmenila za nase klice. gonila je dobrih 15 minut, mogoce celo 20 (ceprav se je meni zdela cela vecnost), zraven je lajala, ampak veliko visje kot ponavadi in zelo razburjeno (kot bi zraven cvilila ali kot bi se s kom tepla). vrnila se je tja, kjer smo se nazadnje videli in se je kar tresla od razburjenja. potem je pojedla kar tri vecerje in spila ta veliko posodo vode.
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #658 : sobota, 11.06.2005 : 18:54:21 »

Ne vem kje v Lj, ker mi je lastnica sama pisala na mail. Ja, tudi mama je z njimi v Murski. Potem pa pride nazaj v Ljubljano  Wink
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #659 : sobota, 11.06.2005 : 19:22:20 »

http://ribabiba.moj-album.com/album/550830/

Tukajle je še več slikc ... zaenkrat je naše dete še brez imena .. pa imam občutek, da bo tudi še par dni, potem ko bo že pri nas, brez imena Undecided
Logiran
Strani: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.