mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 00:28:24

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 439455 krat)
0 članov in 15 gostov pregleduje to temo.
Geia
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 83

« Odgovor #255 : četrtek, 22.07.2004 : 08:14:21 »

Zdravo vsem, kako ste?

Neva, tebe ne bom spraševala, ker vem, da ti z zlomlljeno nogo verjetno ni ravno najbolje. Po drugi strani, pa lahko razvajaš naše mladince.

Ej, Barbara, se že veslim, da se kdaj srečava. V končni fazi bomo zdaj vsi "ena velika družina".

Pozdrav,
Geia
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #256 : četrtek, 22.07.2004 : 11:05:46 »

Geia!
Jaz ob pomoči domačih kar shajam,mulci pa so iz dneva v dan večji razbojniki,naj ti povem,da je tudi Barbara doma iz LJ in prav lahko se zgodi,da bosta Sena in Sava(rjava) tudi sošolki v pasji šoli.
LP    Neva
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #257 : četrtek, 22.07.2004 : 16:41:23 »

Geia, z veseljem bi te spoznala in se mogoče tudi dobila s tabo za kakšen sprehod, ko bodo tamali prišli v ljubljano in se bodo pogrešali!tudi mi smo včasih živeli v Jaršah  Grin zaenkrat smo razmišljali o šoli za mladičke na barju, vodi jo naša družinska prijateljica pa me zanima, ali naj jo vpišem tja?to je mala šola, kjer naj bi se predvsem socializirali in pridobili osnove poslušnosti ...
Logiran
AnnABananA
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #258 : četrtek, 22.07.2004 : 17:08:02 »

zivjo!
me veseli, da ste vsi ze cisto navduseni nad svojimi novimi malcki!
mene pa predvsem zanima katera hrana je to SATISFACTION. in pa kje se jo dobi, ter ce se jo dobi tudi za odrasle kuzke, ker nas beagle ne je nobene hrane razen NUTRO, pa se to mu moramo dodati kaksno stvar!
eka: jaz pa se bo oglasila enkrat konec avgusta, da vidim boyevo druzino!
ko pa sva se pogovarjali o zobovju, se mi zdi da ima res klescast ugriz!
lep pozdravcek
                Ana
Logiran
Uti
novinec
*
Sporočil: 28

« Odgovor #259 : četrtek, 22.07.2004 : 20:46:44 »

uf, vama kar zavidam  Wink ni lepšega, kot mali radovedni beaglček, ko pride domov! Naša se je takoj aklimatizirala, ponoči je spala, sploh ni nič jokala ali cvilila  Cheesy  
Pa ne preveč bulit v literaturo, ker ti mali vrageci so tako nepredvidljivi, da se ne moreš zanest na nobeno knjigo  Grin hehehehe....saj se bosta sproti naučili, kar je treba!  Wink samo bodita bolj trmasti od ta malega  Grin, pa vama bo šlo!

Eka, tebi pa čimprejšnje okrevanje  Cool

P.S.: mi pa šibamo ta vikend testno na vikend-dopust...pa da vidimo, ali bo naš potočni kuža (ker tak rada taca po potoku  Angry) postal tud morski kuža  Grin
Logiran
tomazicv
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 40

« Odgovor #260 : petek, 23.07.2004 : 09:06:31 »

AnnABananA:

a res ne mara nobene druge hrane?

A tud ukrasti noče nič drugega al kaj? To bi pa blo skoraj za posnet, ker naša Lana požre vse, ampak res vse do česar se ji uspe dokopat ?

LP, Vanja
Logiran
AnnABananA
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #261 : ponedeljek, 26.07.2004 : 01:24:12 »

vanja:
ne ne mara, smo probali science plan, eukanubo, .... vse kar smo dobili od teh boljših hran pa nobene ni maral.
zgodilo se nam je res nekaj hecnega... enkrat smo dobili testerje  hrane BIOMILL in jih je kar goltal...takoj smo mu kupili to hrano ker je bila edina, katero je tako s slastjo pojedel.
prinesemo domov hrano V trikilogramski vreci in  ni hotel jesti!
potem smo mu dali briketek iz testerja in ga je zopet pojedel. potem smo se  igrali z njim in postavili na tla 6 briketov in vsak drugi je bil iz testerja ostali so bili iz 3 kilogramske vrece.
in kaj se je zgodilo!?
pojedel je tiste tri iz testerja!
in kakor koli smo postavili tiste brikete je vedno zbezal ven ravno tiste iz testerja!
tako da ocitno je razlika med briketi!
ceprav nam je gospa v trgovini kjer smo brikete kupili trdila, da so briketi isti in da pri proizvodnji briketov se naredi po ena velika vreca briketov in en tester itd....
zanima me ce je imel ze kdo podobno izkusnjo?
je pa res da je cudno da nas ne je dosti, ker vem da je za beagle znano da so precej pozresni!
seveda rad kaj ukrade vendar to niso njegovi briketi Angry
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #262 : ponedeljek, 26.07.2004 : 11:47:10 »

veseli me,da sem na teh straneh našla kar nekaj navdušenih "biglašev".
Uti,naši beagli morja sicer ne marajo preveč,poznam pa jih kar nekaj,ki večino vikendov in ves dopust preživijo na jadranju in so zelo navdušeni nad morjem.
AnnaBanana,mi se bomo pa dobili,kot smo dogovorjeni,hrana Sat. je odlična tudi naši malčki jo imajo zelo radi.Dobi se na kliniki na Viču in na sedežu firme Iris,ki jr uvoznik hrane(Vič),kmalu se bo dobila tudi po trgovinah in klinikah.
Vanči,Lidi!
verjetno sta v pričakovanju,saj se vama v teh dneh obeta srečen dogodek,tudi Lana gotovo že težko čaka.Letošnji mulci so že pravi razbojniki in raziskovalci,ena punca je prav posebna in zelo mi je žal,da je nisem obdržala.no sicer sem pa brez skrbi,saj ji bo pri novih lastnikih zelo lepo,pa tudi na razstave bo šla.Upam da si boste prišli ogledat Lanine sestre in brata.Ne pozabita poklicati!!!LP Neva
Logiran
Uti
novinec
*
Sporočil: 28

« Odgovor #263 : ponedeljek, 26.07.2004 : 14:26:19 »

Kratko počitnikovanje na morju je bilo več kot uspešno  Cheesy ta mala je tako uživala, da sva jo morala iz vode vlečt, slana voda je sploh nič ni ovirala! Ta da lahko gremo septembra mirno na dopust  Cheesy

AnnABananA .... noče jesti le birketov al na splošno? si poskusila tudi s kuhano hrano?

Tudi naša Lina bi požrla vse, kar ji pride pod smrček in gobček  Roll Eyes prodana duša za hrano, poje čisto, ampak res čisto vse (no, razen limone, ki ima očitno premočen vonj) - kisle kumarice, lubenice, korenček, jabolka, pasje brikete, čokolešnik, corn flakese, kuhano hrano, še najrajši ima skuto, jogurt, mleko, ...v tem času, kar je pri nama, ni pustila dobtinice, kaj šele del oz. cel obrok  Shocked Skratka, beagle kot beagle  Tongue

P.S.: ker kar dosti hodimo v LJ, bi bila prav vesela, če se bomo kdaj, ko se bodo mladički malce zrasli, dobili in počvekali!
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #264 : torek, 27.07.2004 : 18:06:30 »

zdravo!!danes sem šla po nakupih s sestrico, domov sva privlekli polno vrečo igrač, jutri pa se bova spravili še na opremo  Grin eka:upam, da je z nogo kaj bolje in da tamali ne nagajajo preveč.slišala sem, da bo novembra neko tekmovanje-ali bodo letošnji mladički že tekmovali?rada bi poizkusila, da vidim, če se bova s Savo Saro zabavali in se potem odločila za naprej.ali je prezgodaj?
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #265 : torek, 27.07.2004 : 18:09:38 »

hojla!
Naša prvojorenka beaglica Lana(Nova)je dobila družinsko tekmico,punčko Pavlino,ker vem da sta jo Vanči in Lidi lepo vzgojila ne bo nobenih problemov.
ČESTITKE,ČESTITKE,ČESTITKE...
Uti!
Če bi rada videla mladiče iz psarne Brakada,naj ti povem ,da smo doma v Selški dolini.
LP vsm                                                       Neva
Logiran
beagle
novinec
*
Sporočil: 8

« Odgovor #266 : sreda, 28.07.2004 : 18:12:39 »

ali ima kdo kakšno stran kjer je oglas za legla čistokrvnih beagleov?

LP
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #267 : četrtek, 29.07.2004 : 10:29:38 »

Barbara!
Jaz sem bolje,mladički pa so pravi razgrajači,veselo tekajo naokoli in se igrajo.Novembra je CAC razstava v LJ in upam da se bodo malčki predstavili v razredu mladičev in šr kot vzrejna skupina.Vas bom vse naučila kako in kaj.
Beagle!
Ne vem kateri čistokrvni beagli te zanimajo,saj jih je v SLO rodovni knjigi trenutno registrirano 153,vendar  je od njih le malo takih ki so v tipu standarda.
LP Neva
Logiran
beagle
novinec
*
Sporočil: 8

« Odgovor #268 : četrtek, 29.07.2004 : 12:11:36 »

Bolj mi je pomembno to, da so mladički zdravi in da so vzdreditelji izkušeni ljudje. Moja prijateljica je imela velika težave z zdravjem svojega nemškega ovčarja. Rada bi le, da so vzreditelji dobri in da je s psički vse OK.
Logiran
murka
nekaj malega že vem
Sporočil: 177

« Odgovor #269 : četrtek, 29.07.2004 : 14:24:45 »

Ziiiiiiiiivjo beagloljubci!
Moja prijateljica bi imela rada beagla in me zanima, kateri so dobri vzreditelji in ce kaj veste, kje imajo sedaj kaksne mladicke!!!  Grin

Hvala!!!
Vuf - vuf!
Logiran
Strani: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.