mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 16:20:27

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435943 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
tadeja_n
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 506

« Odgovor #1275 : sobota, 02.09.2006 : 21:39:59 »

Videla sem vas pa v centru tam pri glavnem trgu (na katerem imajo stojnice s spominki) ste sedeli na klopci mislim da Wink
lp
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1276 : sobota, 02.09.2006 : 22:43:16 »

Kako je bilo danes na agilityju? Jaz sem bila tam kakih 15min, tolk, da sem vidla, kako to zgleda, videla polno znanih ljudi iz Ilirije (in eno psicko, ki hodi z nama na agility in je ze tekmovala) in dve beaglici. Sklepam, da je bila dvobarvna Xsara? Sta pa obe full full lepi. (sem stala tam zraven vas Smiley)

Drugace je pa Luna cist utrujena, danes sva bile ze zjutraj na dveurnem sprehodu, pa potem popoldne se enkrat in sem jo imela skoz odvezano, je bila full pridna (pa sva bile tudi v gozdu), na koncu mi je pa usla. Grrrr. Potem sva sle pa se z rolerji ven in do BTC-ja, si je izbrala novo igracko v Mr. Petu Smiley

A kdo rola s svojim beaglckom? Jaz sem koncno pogruntala sistem - na povodec (navaden, ne fleksi) ji navezem en cof (vrv) in tisto grize in nosi v gobcu (drugace mi grize povodec) in je full navdusena in full laufa zraven.. Na druge rolerje pa se vedno laja.

Slikc nimam pa nobenih novih.
LP, Ribica
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1277 : nedelja, 03.09.2006 : 12:47:28 »

vceraj so tekle tri beaglice, xsara, besi in inka. skoda, da se nisi predstavila, ce si stala zraven, bi malo poklepetali. preziveli smo res lep dan, posebno pa smo bili veseli, ker je nasa xsarcika z dvema cistima tekoma zmagala in smo domov zopet odnesli pokal! besi pa je bila barabica in je v obeh tekih pobegnila iz parkurja ... se zgodi tudi najboljsim! tudi mi planiramo ta mesec se kaksen teden morja, ce bo vse po sreci, se nam bodo pridruzile tudi bostjanove punce geia, sena in gaja. uzivajte s svojimi kuzki,
barbara
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1278 : nedelja, 03.09.2006 : 23:18:13 »

Barbara, kaj pa vem, mal mi je blo smotan Smiley A imas ti blond lase?

Kdaj je pa ''tekla'' Xsara? Skoda, ker nisem videla nobene. Bila sem pa tam takrat, ko je tekla Silivija s svojo La, pa Polono sem videla pa se eno, pa ne vem kake pasme je njen kuza, niti njenega imena ne poznam (kuza je rjavo bel, ona je imela pa zeleno majco, iz Ilirije je).

LP
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1279 : nedelja, 03.09.2006 : 23:37:39 »

Sem ze nasla fotke na strani od Ilirije, hehe .. Smiley

Pa tudi rezultate tekem. Joj, komaj cakam, da se nama zacnejo treningi. Ceprav so kake misli o tekmah zaenkrat se cista utopija (imava sele cca 15 ur tecaja ... pa se Luna je bolj samosvoja).

LP
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1280 : sreda, 13.09.2006 : 22:53:32 »

A mi lahko nekdo (se 874856347657x najbrz) pove, kaj je najbolj PRIMERNO za cesanje beaglov? Ker gumijasta rokavica meni absolutno ni vredu (prvo kot prvo, mi je itak prevelika, drugo kot drugo, ima pa ta nazobcane zobcke ravno na hrbtni strani dlani .. ).

Sva pa z Luno po dolgem casu zadnjic v Tivoliju srecali Nero in danes spoznali dve beaglici - Inki in Saro (1 leto je stara, ne vem od kod).

Sva pa spet zaceli s treningi agilityja, zdaj naju ima Polona, ki se mi zdi kar malo bolj stroga od Silvije Smiley Zdaj, ce ni ok, morava ponavljat toliko casa, da je ok, prej pa ni bilo panike, ce je bila kaka napaka .. ma saj bo pocasi, samo da se pasja gospodicna malo nazaj privadi ..

Kje se skrivate vsi beaglcki?
Logiran
INKA
novinec
*
Sporočil: 21

« Odgovor #1281 : četrtek, 14.09.2006 : 19:30:16 »

Ribica!

Jaz ti priporočam tako kovinsko zanko, ki ima na vsaki strani zobčke. Moji Luni dlake kar frčijo dol. Enkrat na dan jo počešem in res pomaga.

lp
Logiran
meilleure
novinec
*
Sporočil: 12

« Odgovor #1282 : petek, 15.09.2006 : 14:25:29 »

Mi smo imeli dolgo težave z iskanjem primerne krtače. Gumijasta rokavica sploh ni pomagala. Na koncu pa smov trgovini za živali v Trnovem (verjetno ne smem napisat, kateri) našli krtačo, ki je podobna tisti za konje. Ima leseno ogrodje s paskom za na roko, krtača pa je na sredini iz mehkih ščetin in obrobljena s kovinskimi ščetinami. Pri nas se super obnese. Kovinske ščetine dlako češejo, mehke ščetine pa odvečno dlako sproti pobirajo.

Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #1283 : nedelja, 17.09.2006 : 11:05:50 »

Pozdravljeni beaglaši!

Mi smo prijetno preživeli morje, Ben je navdušen nad morjem (ampak le do tam, kjer seže še do tal), spravil se je pa tudi malo plavati, ker je moral reševat "šefico" pred morskimi psmi Wink
Bili smo na Lošinju in videli smo presenetljivo veliko beaglov, in sicer 3 nemke (od tega je bila ena punca okrogla kot sod, tudi ostali dve nista bili ravno najlepši predstavnici svoje pasme), enega italijana in prelepega domačina v Osorju. Kiss

Drugače pa žalostno ugotavljam, da moj fant odrašča  Cry , saj je že na morju veselo začel dvigovati nogo. Sploh ne morem verjeti, da se pri dobrih 4 mesecih obnaša kot odrasel fant. Da ne omenim, da ga razganjajo že hormoni.   Roll Eyes

V šoli pridno delamo, smo bili pohvaljeni nad odpoklicem in najdu si je že svojo ljubico, in sicer privlačno borderko.  Smiley Se prav luštno igrata.

Neva upam da sta uživala na morje in sta si napolnila baterija za prihajajoče bube.

Lp Eva
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #1284 : torek, 26.09.2006 : 20:08:08 »

Da malo prebudimo temo....

Malo sem gledala slikice na mojpes.netu in sem opazila tudi nekaj beaglov na mariborski razstavi. kako ste se kaj odrezali? Ločanka kako je zgledala Bistrina prva razstava. Sem pa slišala, da je Bistra enako pogumna kot bratec, ko jo obkroža cel trop dogic Wink

Mi na veliko zgubljamo zobe in pridno napredujeva v šoli. in seveda odštevava dneve do piknika Smiley
Logiran
ločanka
novinec
*
Sporočil: 42

« Odgovor #1285 : sobota, 30.09.2006 : 19:32:46 »

Živjo Terry!
Ja, v Mariboru je bilo zelo zanimivo. Spoznala pa sem, da se morava z Bistro še veliko naučiti - obe sva bili prvič na razstavi. Sodnik jo je ocenil kot zelo perspektivnega mladička.
Če boš kdaj na obisku pri dogah (tu v našem koncu), mi sporoči.
Včeraj sva bili spet v šoli. Kar dobro nama gre.
lp Lara
Logiran
wetkaz
novinec
*
Sporočil: 1

« Odgovor #1286 : ponedeljek, 02.10.2006 : 10:21:49 »

Zanima me ali je za jesen predvideno kakšno leglo pasme Beagle. Rodovnik ni potreben. Zanima me tudi cena. Vesela bom vsakršnih informacij  o rejcih, pasmi...
Lep pozdrav, Metka.
Logiran
Drejči
midi
*
Sporočil: 1.862

« Odgovor #1287 : ponedeljek, 02.10.2006 : 12:41:15 »

wetkaz,
Na tem portalu lahko TUKAJ preveris katera legla so oziroma bodo na voljo.
Naj ti pa ze vnaprej povem, da tukaj ne podpiramo nerodovniske vzreje, zato med oglasi ne bos nasla "cistokrvnih" mladicev brez rodovnika.
Te pa vsekakor vabim, da preberes cemu je namenjen rodovnik in zakaj smo tukaj pristasi rodovniske vzreje - TEME O RODOVNIKIH
Rodovnik je namrec se kako pomemben in potreben.  Smiley
Logiran

Moj cilj v zivljenju je...
...biti enako dobra, kot moji psi mislijo, da sem.

Nekateri pravijo, da sem pasja. Prav imajo.
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1288 : ponedeljek, 02.10.2006 : 13:22:29 »

Pozdravljeni po dolgem času!
Terry!
Tudi naša veteranka Ella se je v MB dobro odrezala.Čeprav že dolgo ni bila na razstavi ni pozabila kako se mora obnašati.Mala Bistra pa je zelo trmasta, tako da bo potrebno dosledno delati znjo, brez vsakega popuščanja, je pa izredno učljiva.Upam, da se nam bosta naslednjič pridružila tudi Ben in Boč.
Prejšni teden smo od torka naprej iskali Hesto.Včeraj smo jo končno dobili živo in zdravo.Iz vsega srca se zahvaljujem vsem, ki ste ste jo pomagali iskati.
SREČANJE 28.10.06 - dobrodošli vsi beagli z rodovnikom.Kdor se bo srečanja udeležil naj me pokliče na gsm: 041 873 633.
Jana in Mirč, vabimo tudi vaju, da se nam pridružita!
Logiran
tadeja_n
odvisnež
Sporočil: 506

« Odgovor #1289 : ponedeljek, 02.10.2006 : 21:41:04 »

Zakaj pa so dobrodošli samo beagli z rodovnikom Undecided
Logiran
Strani: 1 ... 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.