mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 12:16:35

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435909 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
terry
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 122

« Odgovor #1125 : četrtek, 01.06.2006 : 15:18:56 »

Da malo prekinem tole tišino, pripenjam fotke malih beaglov.  Kiss Ni mi uspelo narediti veliko lepih slikic, tako da upam da se bom lahko v soboto že spet povabila na čohanje in fotkanje. Cool

http://www.moj-album.com/slike/62326/Bya79l_UzUpaRKYp.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/62326/6PQQGSg_ysknkZoW.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/62326/_HYvXDdEUU1zOtPB.v.jpg

Lp Eva
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1126 : četrtek, 01.06.2006 : 17:51:19 »

Lepe fotke!
Mi se pripravljamo na izpit, pa imam bolj malo časa.Upam, da bosta Luna in Ferry le toliko ubogala, da bomo izpit naredili.
Malčki so vsak dan bolj navihani in se lepo razvijajo.

Logiran
Hooch
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 33

« Odgovor #1127 : petek, 02.06.2006 : 11:28:17 »

Še ena slika mladičev beaglov starih 21 dni:
http://www.beagle.si/slo/potomci.html
Logiran
lunca
odvisnež
Sporočil: 583

« Odgovor #1128 : petek, 02.06.2006 : 13:48:35 »

Ej Nevi,dvobarvni so ful lepi.Jaz bi tudi take!Čedalje bolj sem navdušena nad to barvo.Upam, da bo pri naših bassetih tudi kaj dvobarvnega prišlo ven,ker bo definitivno ostalo doma.
Lepe pozdrave pod Ratitovec,
Tjaša
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1129 : petek, 02.06.2006 : 17:06:21 »

Lunca!
Me veseli. da so ti všeč, tudi meni so dvobarvni zelo pri srcu, pa tudi v tujini so kar precej iskani.Dobiš slike ko so postavljeni vsak posebaj na svoj naslov.
Se vidimo!
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1130 : ponedeljek, 05.06.2006 : 08:51:34 »

V soboto sem se že spet načohala malih bubic, ki rastejo kot konoplje. slikice bom pripela popoldne, ko bom doma.

Imam pa eno vprašanje, glede posod za hrano. Kakšne posode uporabljate za vaše beagle? A so to kovinske in po možnosti na stojalih, da so višje? ali zaradi dolgih ušes uporabljate tiste posode, ki imajo na vrhu zožan vrat, da naj ušesa ne bi padala v hrano? Malo sem začela razmišljati o opremi in me zanimajo vaše preizkušene variante. Wink

Lp Eva
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1131 : ponedeljek, 05.06.2006 : 10:34:20 »

Eva, nisva se še pogovarjali o posodah, res so najboljše tiste ki so malo zožane,stojalo ni potrebno,mi imamo rosfrejaste, imeli pa smo tudi že plastične.Včeraj sta bila na obisku tudi Scotty in Xsara.Vsem so najbolj všeč dvobarvni mulčki.Zelo so že scrkljani.Ta teden bodo cepljeni, potem pa se bodo že lahko podili zunaj in spoznali naše ostale pse.

Pozdrav vsem.
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1132 : ponedeljek, 05.06.2006 : 11:06:33 »

Ja meni so malčki tako zanimivi, da čisto pozabim vprašati še kakšno pomembno vprašanje. Wink no pa saj je še čas Tongue
Drugače pa nisem vedela, da so zožane tudi kovinske, pri setru smo imeli samo plastične take. no ampak jih bom že našla ko bom šla malo v nabavko - je še čas. Malo tudi kolebam o postelji za čez dan (ponoči bo imel namreč "taveliko" pojstlo  Wink). Všeč so mi te comfort postelje, ki se oglašujejo tudi na mojpes.netu, vendar so baje bolj praktične tisti plastični kalupi, v katere daš potem notri blazinice (take kot jih imajo malčki že sedaj).

To da so scrkljani naj pa kar bojo; sem v soboto komaj odšla domov, ker znajo že tolk lupčkat. Že prav odštevava, da pride mali k nam. Kiss

A je pri Scotty-evih padla kakšna odločitev? Tongue
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1133 : torek, 06.06.2006 : 10:55:52 »

Največ opreme se dobi po kakšnih razstavah, pa še ceneje je.Prvo ovratnico in povodec bodo mulci dobili s seboj, pa tudi "povšterček", ki bo dišal po bratih in sestrah, da bo manj cmeranja v novem domu(to prakticiram že 20 let in pomaga).Scotty bo verjetno ostal sam, čeprav jim je Boč zlezel pod kožo.No pa saj je meni tudi in bi najraje videla, da ostane doma, a trenutno to žal ni mogoče, ker imamo preveč tastarih psov, ki bodo do konca uživali svo zasluženi "pokoj".
Danes imamo izpit, imam slab občutek in kar upam, da bo deževalo in bo vse skupaj prestavljeno, saj mislim, da skupina, kot celota ni še dovolj izzurjena, razen morda dveh psov.
Terry, kaj pa tvoja sestra pravi o "bubah"?

LP vsem
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1134 : torek, 06.06.2006 : 12:13:37 »

Glede stvari za malega imam namen kupit nekaj malega igrač (enega plišastega medveda mu je kupila mami že preden se je rodil Wink ), pa posodi za vodo in hrano, za posteljo bom pa še videla kaj bom naredila. Ostalo se bo pa dokupovalo potem po potrebi.

Sestri so bile bube všeč, samo ni bila tako zelo navdušena kot če bi gledale kakšno pasmo, ki ima min 70 cm plečne višine Tongue Pa vsakič sproti slišim kako bo mali vse naokoli gonil, ampak ok se bo že vnesla.  AngryUndecided Drugače so pa ostali družinski člani zelo navdušeni, sploh mami že komaj čaka da jih prideva naslednji teden prečohat.  Cheesy

Pa še sobotne slikce. Sem šele doma, ko sem primerjala slikce izpred enega tedna, ugotovila koliko so zrastli v enem tednu.
 Cheesy Cheesy Pomoje jih čez en teden sploh spoznala ne bom.  sram

http://www.moj-album.com/slike/62326/yxGS5meXktBAAvZ2.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/62326/dripViwXy6j7dRvp.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/62326/DNvwaU_v6t_uEDJd.v.jpg

Drugače pa držim pesti danes pesti za močan dež, če mi pa to ne bo uspelo pa pesti, da bo Luna pridno delala vaje.  Smiley
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1135 : sreda, 07.06.2006 : 11:11:38 »

Imam zelo malo časa, zato samo prijavljam, da smo VP1 včeraj naredili vsi iz naše druščine.
Logiran
lunca
odvisnež
Sporočil: 583

« Odgovor #1136 : sreda, 07.06.2006 : 13:30:58 »

Čestitke za opravljene izpite tudi od Kočevarjev.Kar se pa tamalih tiče:kaj jih fotrate z "Galofagom",da tako hitro rastejo?
LP Tjaša
Logiran
britta
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #1137 : sreda, 07.06.2006 : 18:50:35 »

Eka,
Čestitke na položenom ispitu Smiley Malci su predivni Cool
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1138 : četrtek, 08.06.2006 : 07:54:47 »

Hvala vsem za čestitke.
Tamali so za sedaj kar dobri.Kaj bo iz njih bodo pa priznani sodniki povedali!!!
Preseneča pa me Hoochev oglas v Kinologu.Saj ni dokazano da pes daje(čeprav je dober plemenjak), odlične potomce, ker do sedaj še eden od njih ni bil nikjer ocenjen.Mame teh mladičev pa tudi niso bile nikoli ocenjene na kakšni javni prireditvi, večina od njih ni bila dlje od "cvingerja" v katerem živi.
Hooch, brez zamere, saj me poznaš, da vedno povem kaj mislim, zato ti svetujem, da malo premisliš s kakšno psico pariš svojega psa in si jo prej sam dobro ogledaš(zobovje, velikost....), saj je ocena odlično večinoma med prijatelji dobljena.Dosti hodiš po svetu in vem da veš kako beagle izgleda.
Pa brez zamere, se kaj več pogovorimo, ko se vidimo.Na Hrušici žal nisem imela nobenega časa, ker sem ves čas delala.

Logiran
sara26
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #1139 : četrtek, 08.06.2006 : 10:46:24 »

Eka, ko sem jaz iskala beagla so mi svetovali naj pokličem na   KDS. Ko sem poklicala sem dobila  prav podatke iz  Hoochovega legla.
 Sedaj imam 5 mesecev starega beagelčka, in zame je najlepši kuža na svetu Smiley
Vsi so mi svetovali naj se obrnem na KZS, ker ti tam povejo za pravega rejca. In meni so povedali samo za to leglo. Mislim pa, da se KZS ne bi spustila tako nizko, da bi ljudem posredovala legla, ki niso zdrava oz. legla preprodajalcev. Vsak lastnik se sam odloči ali bo psa vodil na razstave, meni osebno ni do tega. Zato nočem, da bi se jezila na lastnike ki imamo kužke iz Hoochovega legla, saj smo jih vsi kupili ker imamo radi beagle Smiley Upam, da sva z Arijem vseeno dobrodošla ko boste imeli srečanje beaglov da se naši kužki malo poigrajo Wink

Mladički so pa pravi srčki, res so nekaj posebnega!!! Smiley

Lep pozdrav,
 Sara
Logiran
Strani: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.