mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 10:23:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435893 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
Hooch
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 33

« Odgovor #1080 : sobota, 22.04.2006 : 11:55:30 »

Vanja,

res bi se bilo dobro srečati, saj se beagli najraje družijo med sabo

Pogovarjal sem se z Kd Ljubljana in se dogovoril, da se lahko najame za simbolično ceno njihovo vadbišče v Ljubljani na Brdu, ki je ograjeno z ograjo, zraven pa imajo tudi bife, s katerim se lahko dogovorimo za pijačo in tudi za piknik -po želji. vprašal sem za datume 13 ali 20. maj letos in mi sporočijo če je takrat prosto.
Seveda, bi bilo potrebno narediti vse, da bi nas bilo čim več. Jaz lahko uredim najem vadbišča (tako da ne bo nobenih stroškov za udeležence).  Dogovoriti se moramo le za datum, ki vsem ustreza, poskrbeti pa je potrebno tudi za reklamo med ljubitelji beaglov po vsej Sloveniji. Moj predlog je 13 ali 20 maj.
Za začetek bi bilo že dobro preko foruma videti, koliko je sploh interesentov

lep pozdrav vsem ljubiteljem beaglov
Hooch
Logiran
Hooch
novinec
*

« Odgovor #1081 : sobota, 22.04.2006 : 12:03:46 »

Sara,

Upam, da bomo maja imeli srečanje vseh beaglov, kjer se bodo naši beagli lahko naigrali. Vesel sem, da je Ari zrasel v lepega beagla.

lep pozdrav
Hooch
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 293

« Odgovor #1082 : nedelja, 23.04.2006 : 07:08:56 »

vceraj sva bili sicer po prvem teku tretji, vendar se xsari v drugem teku (jumpingu) ni nic vec dalo in sva bili prepocasni, zato sva bili neuvrsceni. proga je bila res zelo tezka, tudi izkusenim tekmovalcem se je tako zdelo, tako da sem vseeno zadovoljna z najinim nastopom. tekma je potekala v okviru lovskega sejma in par sto metrov stran so imeli tekmovanje v kuhanju lovskega golaza. xsari se je cisto trgalo ob vonjavah, tako da sem se prav presenecena, da ni iz parkurja zbezala na malico. drugace je zadnje case res zelo pridna, zelo je pozorna name. malo jo sicer razganja, kadar kje gnojijo, ampak v vecini primerov jo lahko priklicemo nazaj (ze ko zagleda kup gnoja iz daljave ji ucki dobesedno zazarijo). res uzivamo vsak trenutek z njo. tudi tekme so nas cisto ocarale (super druzba za ljudi in za kuzke, rekreacija, igra in vaja poslusnosti vse v enem) in komaj cakamo na naslednjo soboto, cez dva tedna pa pricakujeva navijalsko ekipo v selcah. uzivajte,
barbara in xsara
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1083 : nedelja, 23.04.2006 : 22:30:24 »

Hooch - je pri vas rodovnik tudi pogoj ali ne?

Logiran
Hooch
novinec
*

« Odgovor #1084 : ponedeljek, 24.04.2006 : 10:59:28 »

Ribica,
saj to ni moje srečanje, niti ne vem če bo do njega sploh prišlo-če bo dovolj zainteresiranih. Mišljeno je -srečanje ljubiteljev pasme beagle. Vsak , ki mu je pasma beagle všeč je dobrodošel. Morda ima kdo drug kakšen boljši predlog za srečanje kot npr. v Ljubljani. Jaz sem samo ponudil možnost kje in kdaj bi do srečanja prišlo, glede na želje nekaterih po srčanju vseh beaglašev.

Lep pozdrav

Logiran
MATEJA K
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #1085 : ponedeljek, 24.04.2006 : 11:54:21 »

Hooch!
Tale ideja o srečanju je res super. Mi bi zagotovo prišli tja. Tudi prostor se mi zdi primeren, tja namreč hodiva z mojim navihancem v šolo. Datum pa mi niti ni pomemben. Upam, da bo veliko interesentov, ker na takem srečanju še nisem bila in še nisem videla toliko beaglov na kupu.
Skratka mi smo za.
Mateja
P.S.: "Jerkre" kje si kupila tisto krtačo (če je to slučajno reklama, se opravičujem)?
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #1086 : ponedeljek, 24.04.2006 : 13:09:51 »

Zdravo.

V Celju v City Centru - bivši Špar. Notri je trgovina za živali. Ne vem točno kako se ji reče.

Lp
Logiran
sara26
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #1087 : ponedeljek, 24.04.2006 : 19:08:40 »

Midva z arijem sigurno prideva na srečanje beaglov, tako da lahko računate na naju Smiley Meni bi bilo res super videti veliko beaglov skupaj kako se igrajo. V našem kraju jih ni veliko, vsaj videla jih še nisem. V mali šoli se srečujeva z enim beagelčkom, in se res dobro razumeta. Vsi drugi kužki se ga hitro naveličajo, ker je pravi živček  Grin

Upam, da se nas bo zbralo v čim večjem številu - da malo poklepetamo in da se naši kužki malo poigrajo Wink

Lep pozdrav

Sara
Logiran
INKA
novinec
*
Sporočil: 21

« Odgovor #1088 : torek, 25.04.2006 : 12:11:59 »

Pozdravljen Hooch!

Jaz in moja beaglica prideva na srečanje, če bo organizirano. Ti samo sporoči kdaj, mi smo za. Res bi rada videla še več beaglov kako razgrajajo naokoli.

Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1089 : četrtek, 27.04.2006 : 22:16:43 »

Ce rodovnik ne bo pogoj, sva zainteresirane tudi midve Smiley

Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #1090 : ponedeljek, 01.05.2006 : 19:58:34 »

Beaglaši, pozdravljeni,
Vidim, da se zadnje čase kar dogaja in, da vas ima kar nekaj nove prijateljčke.
Na srečanje bi z veseljem prišli pogledat, vendar bomo zaradi drugih (neodložljivih in terminsko premakljivih) planov počakali na kasneje.
Drugače smo o.k.. Sena je preživela še eno gonitev (mi pa skupaj z njo - uh!). Glede na to, da je bila vmes razstava v Vrtojbi sem se odločila, da sem ji dajala klorofilne tabletke, ki naj bi zmanjševale vonj po goneči se psici. Moram priznati, da je zadeva na začetku kar delovala in smo razstavo (ob hkratni uporabi spreja) kar dobro preživeli. Ampak, ko je gonitev na višku, pa tudi tabletke ne pomagajo. Tako je pred našim vhodom zadnji teden vsako jutro čakal kuža (NEVESTNI LASTNIKI ga vsako jutro spustijo iz bloka, da gre sam na sprehod!!!!). Nekaj dni sem torej na jutranji sprehod okoli bloka peljala dva psa (vse ostale sprehode smo opravljali izven naselja, kamor smo odšli z avtom), potem pa sem ga prelisičila in se izmuznila iz bloka pri zadnjih vratih.
Zadnjič sem šla pogledat Xsaro na trening agillityja. Res je pridna, pa še take fine glasovne spremljave spušča, ko skače čez ovire  Cheesy

Pa lep pozdrav!
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1091 : torek, 02.05.2006 : 12:20:14 »

***** Ferriju želim čimprejšnje okrevanje,saj ga v šoli zelo pogrešamo,prav tako na razstavah,saj je trenutno najlepši samček v SLO.
V soboto bomo navijali za Xaro na tekmi v Selcah.
Logiran
Mitek
novinec
*
Sporočil: 32

« Odgovor #1092 : torek, 02.05.2006 : 15:34:29 »

Alo eka koliko je pa cena teh mladičkov?
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #1093 : torek, 02.05.2006 : 17:03:57 »

En velik koš poljubčkov Hesti tudi od mene, ker je tako pridna mamica.  Kiss Kiss Kiss

eka, a je Ella tudi breja in ste v pričakovanju nore hiše, ali se je odločila da bo spustila eno leto. Wink

Lep pozdravček v Selce,
Eva
Logiran
Hooch
novinec
*

« Odgovor #1094 : sreda, 03.05.2006 : 11:15:59 »

Škoda, da je bil tako majhen odziv za srečanje beaglov v Ljubljani v mesecu maju. Očitno le ni toliko zanimanja ali interesa, da bi do srečanja prišlo, saj si drugače ne znam predstavljati, da se je bilo pripravljeno srečati tako malo ljubiteljev beaglov. Upam, da bo imel kdo drug več sreče in da bo enkrat res srečanje vseh beaglov Slovenije. Kljub vsemu lep pozdrav vsem
hooch
Logiran
Strani: 1 ... 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.