mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 08.11.2024 : 13:27:55

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: novofundlandec - čvek
Strani: 1 ... 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 ... 105   Dol
Natisni
Avtor Tema: novofundlandec - čvek  (Prebrano 168759 krat)
0 članov in 9 gostov pregleduje to temo.
T.M.T
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 577

« Odgovor #1005 : petek, 23.09.2005 : 21:13:18 »

Neyka v mislih s teboj Wink.Sej bo šlo...

Maj je pa reeeeeeeees ful lep.Tako sliko bi si jaz uokverila,pa bi visela nekje v sobi (samo KJE?)
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1006 : petek, 23.09.2005 : 21:29:15 »

Neyka, upam, da se bomo srečali jutri Wink Daj ti mene poišči, ker boš lažje našla eno belo-rjavo zverino (verjetno edino), kot jaz iskala med 10-timi medvedki Undecided Smiley Smiley Pa veliko sreče Wink

Uf, s pastirji ima pa tudi moja Bina full slabe izkušnje. Ko jo je prvič streslo, ni bilo posledic. Ko jo je drugič, se je že začela bat el. pastirja. Ko jo je tretjič, je nastala cela panika. Sedaj se boji tudi krav, konjev, ovc, koz....samo da jo nekaj spominja na "žival iza el. pastirjem". Boji se tudi samo kravjega zvonca. In tudi vsako "špago" poveže s pastirjem. Najhuje je, ko je pastir na obeh straneh ceste. Takrat komaj hodi po cesti. Dvomim, da bo kdaj pozabila na ta strah Undecided
Logiran
M|my
nekaj malega že vem
Sporočil: 142

« Odgovor #1007 : petek, 23.09.2005 : 21:36:34 »

ja Neyka tudi jaz močno držim pesti!!

o boga Bina in Neon Sad upam da z Ambro ne bo takih izkušen... bom zeloo pazila Wink

LP
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1008 : petek, 23.09.2005 : 21:39:30 »

o boga Bina in Neon Sad upam da z Ambro ne bo takih izkušen... bom zeloo pazila Wink
A veš, firbec je huda stvar Angry Drugič jo je streslo, ko je poskušala vohat krave. Potem je pa imela že tak strah, da se pastirju sploh ni želela približat. In ko sem jaz božala krave ali konje, se je ona usedla zraven, ampak pastirju kazala hrbet (če ne gledaš, te ne more strest-to je njeno mišljenje). Ampak se je nekaj motovilila in jo je še tretjič streslo. Sedaj je pa čisto panična, ko zagleda pastirja. Tako da le pazi na Ambro Wink
Logiran
katja
nekaj malega že vem
Sporočil: 131

« Odgovor #1009 : petek, 23.09.2005 : 21:50:02 »

Našo Buco je pastir ruknil že dvakrat, ker ga imamo takoj za hišo. Pa se je ni nič prijelo, da bi se ga izogibala.  Sad
Logiran
Neyka
rad pišem
Sporočil: 261

« Odgovor #1010 : petek, 23.09.2005 : 23:54:50 »

Neyka, upam, da se bomo srečali jutri Wink Daj ti mene poišči, ker boš lažje našla eno belo-rjavo zverino (verjetno edino), kot jaz iskala med 10-timi medvedki Undecided Smiley Smiley Pa veliko sreče Wink

Bina velja! Te bom poiskala. Sicer je pa vseeno težko falit evropskega medveda, saj pričakujem ostale bolj američane. Ampak bom te poiskala. Saj tvojo psico sem že vidla v Lendavi. Tak da. See ya!
Logiran
M|my
nekaj malega že vem

« Odgovor #1011 : sobota, 24.09.2005 : 21:12:33 »

Neyka kako je bilo? Na dan z novičkami!! Cheesy

LP Maruša
Logiran
aleps
nekaj malega že vem
Sporočil: 243

« Odgovor #1012 : nedelja, 25.09.2005 : 11:57:37 »

Ojla!

Bom jaz napisala, ce se strinjate Wink.

Mi smo sli samo na obisk, psov nismo prijavili, smo pa navijali za ostale lepotce
Po koncu ocenjevanja dogic smo se kar poslovili in odsli na kavo v bliznji mercator, a se potem odlocili, da pridemo se nazaj pogledat best in show.

Mislim, da je bilo prijavljenih 5 ali pa 8 njufkov. Nisem sigurna.

Neyke takrat ni bilo vec, tako da ne vem kako je bilo pri ocenjevanju, mi je pa newfi rekla da je dobil Neon prav dobro Sad (bo vec povedala sama).

Vesela novica pa je, da je Eros od newfi postal klubski prvak za leto 2005 in na koncu se zmagal v best in showu. Skratka spet je bil najlepsi, kar pa si je nedvomno zasluzil Kiss Kiss.

Marjana: CESTITKE!!!
Logiran
Kast
rad pišem
Sporočil: 376

« Odgovor #1013 : nedelja, 25.09.2005 : 12:22:57 »

Marjana ČESTITKE tudi od mene!! Eros je itak the best.

Bilo pa je 5 njufkov. Tako mi je povedal znanec, ki je bil tudi tam kot gledalec.
Logiran
n3wfka
rad pišem
Sporočil: 343

« Odgovor #1014 : nedelja, 25.09.2005 : 13:26:14 »

Bravo, bravo Eros in Marjana!!! Slovenski njufki so itak najboljši!  Cheesy  Cheesy  Cheesy

Čakamo še Neyko!  Smiley

Lp
Logiran
M|my
nekaj malega že vem

« Odgovor #1015 : nedelja, 25.09.2005 : 13:31:10 »

BRAVO Marjana in Eros!!!! super, čestitke!! Cheesy
Logiran
T.M.T
odvisnež
Sporočil: 577

« Odgovor #1016 : nedelja, 25.09.2005 : 14:07:21 »

Bravoooooooooo!Čestitke pa en bigg Kiss!

Zgodbo Neyke nekoliko poznam ampak čakam,da se prikaže...
Logiran
Neyka
rad pišem
Sporočil: 261

« Odgovor #1017 : nedelja, 25.09.2005 : 20:30:39 »

No evo še mene.

Prav dobra zato ker je prepočasi tekel  Roll Eyes Roll Eyes in hrbet ni čisto raven.

Malo sem bla razočarana, ampak ne toliko zarad ocene, kot zaradi dogodkov ki so sledili. Parili ne bomo z Eli, ker bodo punco parili z velikim in močnim, da bodo mladiči večji. Razstavljala pa tudi ne bom več, ker mi je preklemano predrago glede na to, da parili ne bomo.

Hja in še ena ugotovitev je padla. Ta fora Ameriški:proti evropski ne obstaja. So samo slabi, povprečni in dobri njufki. Standard je pa za vse isti. Da se nebi kdo smejal. Ni zraslo na mojem zelniku.
Logiran
newfi
nekaj malega že vem
Sporočil: 102

« Odgovor #1018 : nedelja, 25.09.2005 : 22:43:51 »

Hvala vsem za čestitke sm hotla eno slikico prilepit pa ne gre, ker dela moj aparat čisto prevelike slike.
Logiran
Kast
rad pišem
Sporočil: 376

« Odgovor #1019 : ponedeljek, 26.09.2005 : 14:52:52 »

Malo sem bla razočarana, ampak ne toliko zarad ocene, kot zaradi dogodkov ki so sledili. Parili ne bomo z Eli, ker bodo punco parili z velikim in močnim, da bodo mladiči večji. Razstavljala pa tudi ne bom več, ker mi je preklemano predrago glede na to, da parili ne bomo.

No, Neyka! En poraz, pa že vržeš puško v koruzo! Vsak razstavljalec je kdaj doživel kako slabo oceno psa, a to še ne pomeni, da odnehajo.

Res, da Neona še nisem videla v živo, pa ne vem kako zgleda,  ampak, če si naredila že vzrejno, vozila si ga na razstave, zdaj pa ena ne odlična ocena, pa še z Eli se ne bo paril, tebi pa je vse palo v vodo.

Korajžno naprej!
Logiran
Strani: 1 ... 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 ... 105   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: novofundlandec - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.