mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 14:35:06

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Strani: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 155   Dol
Natisni
Avtor Tema: Flat Coated Retriever  (Prebrano 215839 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
retrieverka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 734

« Odgovor #495 : torek, 07.12.2004 : 13:05:56 »

No takole, da vas malo obvestim o 'nasem poteku dogodkov' Wink Od cetrtka do sobote smo bili odsotni, ker se je madam zmislila da je pravi cas..in smo na vrat na nos odleteli na Hrvasko k Sanji in Chiliju in ostali pasji klapi;D V 45min sem bila stusirana, umite lase, spakirano zase in za Rono-moj osebni rekord Grin Roll Eyes Vozili smo se kar dolgo...prispeli okrog 19h. Rona se je malo razgledala potem pa pristala v boxu da se malo umiri. Pred tem je namrec unicila zogico od Misty in se popolnoma udomacila na pasjem kavcu...ah ah Tongue Ob 22.30 smo se odlocili poskusiti spoznati nasa zaljubljenca, ki sta nas posteno presenetila in se sparila v pol minute po srecanju kar sredi hodnika Grin Ze vesta da je treba izbrati topel suh prostor Wink No sprijeta sta ostala dobrih 25min in meni so skoraj odpadle noge in kriz...Drug dan je slo spet brez problemov in skupaj sta ostala 20min. Je bilo precej bolj udobno tudi z naju s Sanjo ker sva ju drzala tako da sva zraven sedeli na stolih (paritev je bila tokrat v kuhinji Wink Tongue Shocked). Tretji dan pa sta postavila svoj osebni rekord in ostala skupaj celih 40min!! no na sreco smo spet lahko sedeli zraven-imam celo eno slikico te zadnje paritve pa ne vem ce jo je 'spodobno' objavit Grin No glede na to kako sta si privoscila upam da ne bo 15 mladickov! Roll Eyes Sama osebno sem se imela lepo med vsemi tistimi zverinami te dni in komaj ze cakam male navihancke...ze veselo nakupujem opremo pa ceprav imam se cas Wink Grin
Logiran
manetka
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #496 : torek, 07.12.2004 : 15:10:10 »

UH UH Shocked Shocked Shocked gotovo bo veliko mladičkov Cheesy Cheesy Cheesy

Kot berem je vse potekalo zelo v redu, mladički po tokih poskusih sigurno bodo. O tem ni bojazni Wink.

Nisem pa vedela, da zna to biti tako kompliciran postopek. Nisem vedela, da psa sploh pustita, da je kdo zraven in jima pomaga.
Če se nočeta imeti rada potem pravijo, da najraje naredijo umetno oploditev. Vsaj tako je prišla na svet Leyla. Ker njena mama ni nikogar marala.

Retriverka kmalu boš imela dela čez glavo Tongue, no me prav zanima koliko flatkov se bo rodilo.

Nekaj sem slišala, da bo Raja sestrica od Rone poskusila imeti še enkrat mladičke. No, saj ne vem če že sedaj, ampak tako se govori Wink

Hmmm flatki se bodo kar namnožili in prav je tako. Grin Grin Grin

Lp Manca

Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #497 : torek, 07.12.2004 : 15:28:52 »

Čestitke retrieverka  Cheesy upam, da bo tamalčkov ravno prav  Wink. Imaš kaj psičkov že rezerviranih?
Logiran
mary
rad pišem
Sporočil: 458

« Odgovor #498 : torek, 07.12.2004 : 15:32:30 »

Tudi mi smo veseli, da je vse potekalo brez težav Cheesy Komaj že čakamo na Zarine bratrance in sestrične Grin Ko pa bodo malčki že dovolj veliki pa pridemo na čohanje in cartanje (če bo seveda Jasna dovolila Roll Eyes) Kiss

Sem se pa sedaj odločila in bom Zaro prijavila na Ljubljansko razstavo Cheesy Danes grem oddati prijavnico. Smo imeli med vikendom vajo razstavljanja pri LIZI in naju je pohvalila, da nama gre že zelo dobro. Me pa zanima (Retriverka, ti spremljaš dogajanje) ali mogoče se razstavlja še kakšen mladič? Huh Roll Eyes Da vemo koliko računati na konkurenco? Tongue

No, pa še enega velikega Kiss za bodočo pasjo mamico in enega za ostale vaše kosmatince Kiss
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #499 : torek, 07.12.2004 : 18:06:09 »

manetka: ja tudi jaz sem imela v skrajnem primeru v mislih umetno oploditev, ampak se je Rona odlocila da bo raje izkoristila ponujeno priliko...ker sicer ne pusti nobenemu psu v blizino njene ritke Wink Grin Ja mozno da bo imela Raja se enkrat leglo...najbrz z Alkatrazom a ne? So hoteli ze zdaj pa se niso dobro zmenili...

nadja: ja kar nekaj rezervacij ze imam, vseeno pa kaka reklama nikoli ne skodi Wink

mary: seveda boste lahko prisli pogledat! glede razstave ne vem ce bo imela kaj konkurence v svojem razredu, ce bodo prisli hrvati ja, sicer pa dvomim...starejsi flati pa bodo!

Sicer pa vas bom itak obvescala o vsem, tudi s slikicami Wink...ampak saj smo se cisto na zacetku Wink
Logiran
Kobra
nekaj malega že vem
Sporočil: 157

« Odgovor #500 : sreda, 08.12.2004 : 16:51:38 »

Cestitke Roni in seveda (glede na zapletenost postopka) tudi retrieverki !!!!  Grin Grin Grin

Se ze prav veselim slikic, bi me pa zelo veselilo, ce bi si bilo mogoce katerega od malih crnuhov tudi v zivo ogledati. Azor je bil namrec, ko sva ga kupila, star ze 4 mesece in sem male flatovske kepice do sedaj videla samo na slikicah (ce odstejemo mesancke med zlatim prinasalcem in flatom). Tako da se tudi midva priporocava- sploh ce bova se morebitnega kupca pripeljala  Wink

LP vsem
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #501 : četrtek, 09.12.2004 : 15:10:31 »

Kobra: hehe, seveda bos lahko prisla pogledat malcke Cheesy

Evo prilagam slikico ki sem jo omenila zgoraj Roll Eyes Upam da mi Rona ne zameri Grin Wink
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #502 : četrtek, 09.12.2004 : 15:11:25 »

opala..pozabila slikco pripet Roll Eyes

[attachment deleted by admin]
Logiran
Kobra
nekaj malega že vem

« Odgovor #503 : petek, 10.12.2004 : 23:01:44 »

O, slikica je prav prisrcno nedolzna  Wink Nic ni videti, da pocneta kaj "pokvarjenega"   Roll Eyes

Je pa bodoci ocka kar velik videti, glede na to, da Rona menda tudi ni med manjsimi psicami, a ne?
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #504 : petek, 10.12.2004 : 23:53:44 »

O, slikica je prav prisrcno nedolzna  Wink Nic ni videti, da pocneta kaj "pokvarjenega"   Roll Eyes

Grin Grin Tongue

No ja, imam tudi eno bolj nazorno za bolj zaseben spomin...smo vse dokumetirali Roll Eyes Wink

Ja bodoci ocka je kar velik, ceprav na tej sliki zgleda precej vecji od Rone v resnici v visini ni. Je precej masiven in morda zato tudi tako izgleda. Je pa izredno lusten in prijazen nagajivcek in ima izredno lepo barvo ce opazis! Sem ga precohala in precrkljala tiste tri dni tako zelo veliko pa mi se vedno ni dovolj. Bi ga kar domov odpeljala Wink
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #505 : ponedeljek, 13.12.2004 : 13:36:29 »

No pa se nasa najnovejsa slikica iz potepanja po Smarni gori vceraj. Smo srecali celo enega flatkota!! Grin Pa potem iz avta smo videli se enega! Wink Cheesy

Logiran
Kobra
nekaj malega že vem

« Odgovor #506 : ponedeljek, 13.12.2004 : 21:28:30 »

O, kaksna lepa soncna slikica... Cheesy

Citat
Je pa izredno lusten in prijazen nagajivcek in ima izredno lepo barvo ce opazis!

Ne samo barva- tudi glavo ima zelo lepo oblikovano. Res pravi lepotec.  Wink Mladicki bodo cudoviti!

Citat
Smo srecali celo enega flatkota!!  Pa potem iz avta smo videli se enega!  

Imate pa res sreco! V MB in okolici jih prakticno ni! Edino v CE sem prejsnjic enega videla... Undecided  

Mimogrede: ali imate tudi vi zadnje case probleme priti na forum? Komaj se prijavim, vse zasteka...
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #507 : ponedeljek, 13.12.2004 : 22:58:52 »

Citat
Ne samo barva- tudi glavo ima zelo lepo oblikovano. Res pravi lepotec.   Mladicki bodo cudoviti!
Upam da res!  Cheesy

Citat
Mimogrede: ali imate tudi vi zadnje case probleme priti na forum? Komaj se prijavim, vse zasteka...
Ja tudi jaz imam probleme, ampak potem cisto zaprem IE in poskusim cez kako minuto se 1x. Vcasih je potem bolje.

Se ena slikica Chilija...

Logiran
mary
rad pišem
Sporočil: 458

« Odgovor #508 : torek, 14.12.2004 : 17:37:17 »

Sporočam, da je Zara dobila svojo spletno stran. Ogledate si jo lahko tu:
http://www.freewebs.com/mary-zara/index.htm

Lp
Logiran
manetka
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #509 : torek, 14.12.2004 : 18:21:40 »

Lepa fotka Chilija, no ne samo fotka tudi pes Wink

Malce problemov s tehniko je zaradi hitrosti, včasih se forum odpira s polžjo hitrostjo. Undecided

Mary pohvalno lepa stran Wink

Pri nas v okolica pa je kar nekaj flatov, vendar srečati koga kje je pa tudi redkost. Ne vem ali jih lastniki skrivajo Undecided.

LP Manca

Lp Manca
Logiran
Strani: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 155   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.