mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 16:07:13

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Strani: 1 ... 130 131 132 133 134 [135] 136 137 138 139 140 ... 155   Dol
Natisni
Avtor Tema: Flat Coated Retriever  (Prebrano 214452 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Matka
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 27

« Odgovor #2010 : ponedeljek, 21.11.2005 : 16:26:44 »

Jah, Marjetka res sem še mal žalostna Cry, sicer sam še zjutraj, ko ne vem, kaj naj obujem... ampak hvala bogu, da je z Indijem vse uredu Smiley, to me ja najbolj skrbelo, da se mu je kaj zataknilo oz. ima še vedno, kaj zataknjeno... pri vseh čevljih, ki jih je raztrgal in totalno uničil ne vem točno, kaj je sploh pojedel Undecided, ker je veliko koščkov ostalo... v bistvu nisem niti opazila, da je kaj pojedel, ker je tako veliko ostalo na kraju zločina...

Ampak Marjetka mislim, da sta ga skupaj z vajinima črnuhoma kar malo prevzgojila - od včeraj je pravi cukrček Wink...
Logiran
flatka
odvisnež
Sporočil: 597

« Odgovor #2011 : ponedeljek, 21.11.2005 : 22:14:29 »

Grin
hehe, kaj se dogaja z vašimi flatki!
Pravi norčki. Pa to so že skos mahnjeni na uničevanje, ali imajo sedaj neko obdobje razganjanja?  Huh
Bo treba kar razčistit, kako je s tem, drugače ne bo nikoli konca.  Roll Eyes
Logiran
irenchy
rad pišem
Sporočil: 411

« Odgovor #2012 : ponedeljek, 21.11.2005 : 22:21:03 »

mogoče se bliža kosovni odvoz materjala...pa se črnuhi pripravljajo Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Wink Wink

Aja! Sem pozabila izrazit navdusenje nad slikico, ki jo je prilozila irenchy... Rondo in Zara sta izredno ljubka z rutkami. Wink Kiss
Kako pa je kaj Zara? Je tudi ona se bolj hiperaktivna zdaj, ko prihaja zima? Mary nic ne poroca. Angry Grin Ce ne bi bilo Rincy in Irenchy sploh ne bi vedeli, ce je se ziva! Tongue
hvala Smiley. mary je še živa Wink Zara pa pomoje še bolj Cheesy........bomo jih malo okregali kje hodijo, da ju pogrešate Wink Smiley

lp zasnežena irena in rondo Wink

Logiran
anana
nekaj malega že vem
Sporočil: 214

« Odgovor #2013 : sreda, 23.11.2005 : 15:27:52 »

Včeraj je Nara po dolgem času srečala svojo sestrico Brino in takoj sta se zapletli z vrvicama Cheesy Grin.

Pa še nekaj spalnih slikic (da ne bom dajala samih dinamičnih Wink):

spančka v kletki

Pa še malo s sprehoda Wink:
norec narec
narec norec
žvečenje trave

Je pa včeraj zvečer pri nas malo snežilo in se je nekaj snega nabralo, Nara ga je dolgo začudeno vohala, pol si ga je pa začela basat v gobec Grin. Zdaj pa je sneg že skoraj ves pošel Tongue.

Lp, Ana
Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #2014 : sreda, 23.11.2005 : 16:02:18 »

Shocked pa je vendarle Nara tudi kdaj pri miru!  Grin  Uh, jaz je ze ne bi pustila takole mirno spati. Je prevec lustna in bi jo morala takoj pocohati.  Kiss

Nasa sta tudi ze norela po snegu. Lady se tako kot Odi vsake 2 metra valja po hrbtu in rije z gobcem.  Cheesy Grin

Mogoce bi se lahko na naslednjem flatovskem srecanju pomerili v kaksnem zabavnem tekmovanju? Sneg se mi zdi kot nalasc za skrivanje priboljskov in igrac, nasi flatki pa tako radi kaj iscejo. Cheesy Hmmm, samo kako zastaviti pravila, da se ne bi vse skupaj sprevrglo v norisnico?  Roll Eyes Sem brala o enih Americanih, ki so se na enem takem druzabnem flatovskem srecanju pomerili v prinasanju hrenovk. Od vec 10 flatov se je samo stirim uspelo zadrzati, da niso hrenovke takoj pojedli, drugi pa so vsi izpadli ze v prvem krogu.  Grin
Logiran
anana
nekaj malega že vem
Sporočil: 214

« Odgovor #2015 : sreda, 23.11.2005 : 16:22:30 »

Za flatovsko srečanje bi lahko res priredili kaj takega, samo pomoje nebi pri naših flatih ostala niti ena hrenovka Grin Wink. Zmenit bi se pa še mogli kje bi se dobili in določiti datum, ker potem se bomo dobili šele po snežni sezoni Tongue. Če pozna kdo kakšen pameten kraj za piknik, naj kar napiše Wink.

Lp, Ana
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #2016 : sreda, 23.11.2005 : 18:37:29 »

Dobra ideja o igricah.  Grin

Težko bi bilo s prinašanjem priboljškov, lahko bi uvedli le iskanje le teh.  Wink

Vsak bi bil 1X na vrsti (mislim vsak posebaj, drugače bi se med seboj igrali). Priboljšek bi skrili v čisti sneg in ukazali naj išče. Pa bi videli kdo bi se najbolje odrezal.  Tongue

Za prostor bi bilo pa najbolje kej malo višje, kjer bi bil zagotovo sneg. Kakšna Planica, Kranjska gora,...  Huh
Datum pa recimo sredi Decembra ali po novem letu?

Vaši predlogi?
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #2017 : sreda, 23.11.2005 : 21:08:39 »

mary sem videla na MSN, da je z Zaro nekaj narobe.  sram
Ker me ne bo gor, prosim sporoči, kaj ste ugotovili in kako je?

Kiss  Kiss  Kiss  Za Zaro in naj se hitro pozdravi!!!

Lp
Logiran
irenchy
rad pišem
Sporočil: 411

« Odgovor #2018 : sreda, 23.11.2005 : 21:16:20 »

vam bom kar jaz izdala skrivnost Zare....zara ima povišano telesno temparaturo mislim, da ma 39,7 in je zelo zelo mirna.......ne flatovska Undecided Undecided Undecided Undecided

lp
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #2019 : sreda, 23.11.2005 : 23:59:04 »

Ja za povišano temperaturo vem, kaj pa je rekel veterinar?  Huh
Mogoče jo je presenetil sneg.

Zakaj se mary nič ne oglasi?
Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #2020 : četrtek, 24.11.2005 : 12:50:10 »

To je pa res kar visoka temperatura. Psi naj bi imeli priblizno 38 stopinj. Nasa imata 37,5.
Upam, da ni z Zaro kaj hujsega in da se ji bo pocutje kmalu izboljsalo.  Undecided Kiss

Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #2021 : četrtek, 24.11.2005 : 14:05:09 »

Ker se mary nič ne oglasi in, da vas ne bo skrbelo, vam bom pa kar jaz povedala.  Wink

Danes je Zara že bolje, vendar pa je še vedno nevrjetno mirna. Mary je take sploh ni navajena, saj še na sprehod noče daleč in se kar ustavi in vleče nazaj.
Popoldne gredo še po 2 injekciji in po antibiotike.

Za Zaro:  KissWink !
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #2022 : četrtek, 24.11.2005 : 14:25:41 »

flatka, kaj pa je sploh bilo Zari?
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #2023 : četrtek, 24.11.2005 : 15:04:20 »

Zara se je zdela mary presenetljivo mirna, zato ji je zmerila temperaturo.
Narasla ji je na 39,7.

Peljala jo je k veterinarju in ugotovil, da je imela rahlo vneto grlo in prehlad.  Dobila je 2 injekciji za zbijanje vročine, danes popoldne, pa kot sem že rekla dobi še 2 injekciji in antibiotike za naslednji teden.

Ali je možno, da bi šlo tudi za kaj drugega in ne le prehlad? Mislim, da bi bili enaki znaki, lahko tudi za kaj drugega in je tak čas mraza in snega le zavajajoč.  Huh
Logiran
retrieverka
odvisnež
Sporočil: 734

« Odgovor #2024 : četrtek, 24.11.2005 : 15:23:12 »

Jaz zdaj vedno pomislim na klopne bolezni Lips Sealed - morda ne bi bilo neumno testirat  Huh Undecided
Logiran
Strani: 1 ... 130 131 132 133 134 [135] 136 137 138 139 140 ... 155   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.