mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 19:35:20

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Strani: 1 ... 120 121 122 123 124 [125] 126 127 128 129 130 ... 155   Dol
Natisni
Avtor Tema: Flat Coated Retriever  (Prebrano 214544 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
bina
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1860 : ponedeljek, 03.10.2005 : 21:53:11 »

Jasna, kakšen boks si kupila? A prav kovinsko kletko? A veš, kaj sem jaz kupila Bini v Lux:

http://bina.moj-album.com/slike/48467/KOYC1rNY3UOZHptP.jpg

Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
Logiran
retrieverka
odvisnež
Sporočil: 734

« Odgovor #1861 : torek, 04.10.2005 : 16:15:12 »

Ne, kovinsko kletko imam pa sem precej nezadovoljna...
Zdaj imam tocno takega kot ti samo da je manjsi in zelen!! Smiley Kolk si ti dala za tole?
Logiran
flatka
odvisnež
Sporočil: 597

« Odgovor #1862 : torek, 04.10.2005 : 18:01:23 »

Citat
Slikic niti nimam ker mi je fotoaparat "crknil"
Škoda!
Potem je bilo za videti flatov.  Cheesy
Od kod pa je Starworkers Daily News?

http://bina.moj-album.com/slike/48467/KOYC1rNY3UOZHptP.jpg
Super zadevica, verjetno še bolj priročno kot box. Se to prav tako zloži kot box, ali še na kaj manjše?
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #1863 : torek, 04.10.2005 : 23:00:33 »

flatka: iz Danske...

In ja tale box je super zadevca, predvsem ful bolj prirocen in lazji, ga bom imela s seboj na specialko pa ga bos videla. Ce kdo se ni opazil, prijavljenih je 9 flatov Wink - sami nasi Wink Cheesy Grin
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1864 : torek, 04.10.2005 : 23:44:20 »

Citat
iz Danske...
heh.., jaz sem pa na eni strani mislila, da je bila razstava na Danskem, je pa psička. ups  Grin

Citat
ga bom imela s seboj na specialko
  Wink

- sami nasi Wink Cheesy Grin
To bo zanimivo!  Grin  Cheesy
Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #1865 : sreda, 05.10.2005 : 11:37:09 »

Iii, sotorcki za pse.  Cheesy

Sem nasla slikico od starworkerke Cool

http://www.starworkers.dk/zoya19mdr.gif

In ja tale box je super zadevca, predvsem ful bolj prirocen in lazji, ga bom imela s seboj na specialko pa ga bos videla. Ce kdo se ni opazil, prijavljenih je 9 flatov

Prislo jih bo pa najbrz se vec. Saj lahko na razstavo pridejo tudi psi, ki se ne razstavljajo, kajne? Roll Eyes

Logiran
Kobra
nekaj malega že vem
Sporočil: 157

« Odgovor #1866 : nedelja, 09.10.2005 : 18:41:22 »

Sporočam, da je Azor 27.9. dobil novega družinskega člana, Žigca, nad katerim pa vsaj zaenkrat ni preveč navdušen  Wink

Bom poskusila kaj slikic prilepit oz. jih Marjetki poslat, ko si bosta toliko "dobra", da se bosta kaj skupaj slikala  Smiley

LP

Mateja
Logiran
manetka
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #1867 : nedelja, 09.10.2005 : 20:32:22 »

ČESTITKE KOBRA, KRASNA NOVIČKA

Brez skrbi Azor, se bo zagotovo navdušil nad malčkom Wink Pazi, da ti ne vzame in odpelje vozička Roll Eyes

Kot jaz poznam flate imajo vsi radi otročke Wink

LP M.
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1868 : nedelja, 09.10.2005 : 21:48:31 »

Kobra ISKRENE ČESTITKE očku in mamici!!!  Kiss  Kiss  Kiss
In veliko veselih trenutkov, dogodivščin in norčij skupaj z Žigcem in Azorjem!

No in še enkrat iz te strani čestitke VSEM flatom na današnji razstavi. Mi smo prav zadovoljni!  Cheesy  Smiley

Aja pa ZELO LEPO bi prosila, če je mogoče kdo uspel kaj slikati (nekaj sem videla, da sta vidva retrieverka), ker nama na žalost ni uspelo, da bi mi poslal kakšno slikico.  sram Hvala, hvala! 
Logiran
Matka
novinec
*
Sporočil: 27

« Odgovor #1869 : nedelja, 09.10.2005 : 22:02:11 »

Hojla, tudi Indijevi se pridružujemo iskrenim čestitkam novopečenima mamici in očku!!!  Kiss Kiss Kiss

Prav tako čestitke vsem flatkom danes na razstavi... so nas tko navdušili, da sem se končno spravila pripravit album slikc iz našega piknika v septembru. No sej vem, mal pozno Cheesy Cheesy Cheesy, ampak bomo lahko obujali spomine...

Na razstavi pa sva napravila le dve slikci - sej pravim, čist smo bili prevzeti, Indi je hotel kar pobegnit v "ring", da bi se igral... in bil čist razočaran, ker ga nismo spustili Cry...

fejst bodte...

Aja link za slikce s piknika je pa tale:

http://indiblackwind.moj-album.com/album/1229557/

Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #1870 : nedelja, 09.10.2005 : 22:09:41 »

ČESTITKE MAMICI IN OČIJU, ŽIGCU PA KOŠ POLJUBČKOV!

Ja, poslji slikice Azorjevega novega gospodarja! Cheesy Gotovo se bosta zelo kmalu vzljubila.  Upam, da vam bo medtem crnuh privoscil malo "time-outa" s svojimi lumparijami in gentlemensko sprevidel, da vcasih nimata casa zanj. Veliko srece celi druzinici!

Cestitke tudi veteranski prvakinji Šoti!  Kiss Pa najlepsemu najmlajsemu psu na razstavi - Atri!  Kiss Pa mladinski sampionki Zari!  Kiss Pa se vsem drugim flatom na razstavi, ki so brez izjeme pobrali najvisje ocene in tudi sicer navdusevali v ringu in izven njega.  Kiss Kiss Kiss

No, tudi mi se moramo pohvaliti. Tudi Odi je bil danes prvic na razstavi in koncal na stopnickah - 3. mesto.  Cool Seveda smo vsi (razen njega) se vedno v soku.  Grin Domov smo pripeljali poln avto daril in nagrad, vsi so nam cestitali. Odi je dobil oceno odlicno ter naziva CAC in BOB, sodnici pa so bili zelo vsec cisto vsi deli njegovega telesa.  Cheesy

Logiran
Ayša
novinec
*
Sporočil: 17

« Odgovor #1871 : ponedeljek, 10.10.2005 : 10:26:06 »

ČESTITKE NOVOPEČENI DRUŽINICI!!!
Brez skrbi, Azor se bo že navadil na malega Žigca. Verjetno se bo pa Žigec moral sprijazniti s tem, da se ne bo mogel igrat z žogicami, ker mu bo Azor vse vzel. Tako imam vsaj v spominu iz piknika.  Wink Wink

Marjetka hvala za hitro poročanje o dogotkih na razstavi. Mi smo namreč že ob dvanajstih odšle.

ČESTITKE ATRI, ODIJU, ŠOTI, ZARI!!!......Dobro ste jim pokazali (ostalim lastnikom namreč).   Grin Grin
Logiran
anana
nekaj malega že vem
Sporočil: 214

« Odgovor #1872 : ponedeljek, 10.10.2005 : 15:36:02 »

CESTITKE NOVEMU ATIJU IN MAMICI Kiss Kiss Kiss!

Upam, da bojo slikice od Žigca kmalu Smiley.

Čestitke tudi flatkom za uspehe na razstavi Cheesy. Kako se je pa kaj Atra obnašala v ringu Roll Eyes?

Lp, Ana
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #1873 : ponedeljek, 10.10.2005 : 21:09:35 »

Kobra: čestitke tudi iz naše strani! Zdaj bo pa še bolj pestro pri vaši hiši Wink Seveda so skupne slikice zelo pričakovane ko bo čas Smiley

Nekaj slikic iz razstave je že na moji strani (pa prosim če slik ne linkate in vstavljate na druge forume). Ostale (šotka, Odi) dobite na mejle ko bodo urejene - se pravi ko bom imela čas.

Jaz sem bila z razstavo več kot zadovoljna!! Opisi RonRajčkov so čudoviti in končno so tudi flati uspešno sodelovali v BISu!! Madonca se bom kar prelomila od ponosa Cheesy Cheesy Grin
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #1874 : ponedeljek, 10.10.2005 : 21:11:05 »

Aja Matka - kam pa si ušla potem? A nismo rekli da bomo sligli Indijeva uheljčka? Wink
Logiran
Strani: 1 ... 120 121 122 123 124 [125] 126 127 128 129 130 ... 155   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.