mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 00:36:28

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Strani: 1 ... 112 113 114 115 116 [117] 118 119 120 121 122 ... 155   Dol
Natisni
Avtor Tema: Flat Coated Retriever  (Prebrano 214639 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
flatka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 597

« Odgovor #1740 : petek, 09.09.2005 : 17:51:47 »

Odija ne bo mogoce prepoznati! Roll Eyes Cheesy Grin
Kaj si mu uredila frizurco  UndecidedCheesy

Ali ima kdo kaj prostora v avtu, da grem lahko še jaz? trenutno nimam drugega prevoza.

SKYWALKER pa res ne vem, če še kaj potrebujemo.  Grin  Wink
Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #1741 : petek, 09.09.2005 : 20:17:41 »

Kaj si mu uredila frizurco  UndecidedCheesy

Jap. Cool Me je ze dolgo matral firbec kaksen pes se skriva pod tisto goscavo.  Grin

Ali ima kdo kaj prostora v avtu, da grem lahko še jaz? trenutno nimam drugega prevoza.

Seveda. Lahko te pobereva midva z Odijem, pa gremo po tisti poti cez hribe v Varpolje.  Wink
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1742 : petek, 09.09.2005 : 20:34:04 »

Veš, da tudi mene firbec matra kakšen je sedaj Odi.  Smiley

Citat
Seveda. Lahko te pobereva midva z Odijem, pa gremo po tisti poti cez hribe v Varpolje.
Bi bilo super, če bi res lahko! No se še jutri oglasim, da se bolj natančno zmeniva.  Cheesy
Logiran
retrieverka
odvisnež
Sporočil: 734

« Odgovor #1743 : petek, 09.09.2005 : 21:02:13 »

Marjetka: Kaj je pa tvoj fant rekel na strizenje mehkih dlakic? Roll Eyes Tongue
Logiran
Marjetka
odvisnež

« Odgovor #1744 : petek, 09.09.2005 : 21:30:04 »

Grin Grin Grin

Spraseval se je, ce sem znorela in jamral, da si sploh ni vec podoben.   Cheesy Grin

Ma samo je bilo treba. Sem oba. Letos je namrec tam, kjer se najveckrat sprehajamo, ogromno tistih rastlin, ki se zavozlajo v dlako (mi jim pravimo "bugice"). Enega bi se slo vsak dan razvozlavat, dva pa....    Huh Tongue

Pa s kaksnim veseljem sem postrigla tiste copke med prsti. Lady je imela tam med dlako kar ene take kroglice neznane umazanije.  Shocked Grin
Logiran
SKYWALKER
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 727

« Odgovor #1745 : petek, 09.09.2005 : 23:45:08 »

Citat
SKYWALKER pa res ne vem, če še kaj potrebujemo

Nič,razen dobre volje! Wink

Se vidimo jutri! Grin

LP Zoran
Logiran
Marjetka
odvisnež

« Odgovor #1746 : sobota, 10.09.2005 : 18:24:59 »

Tri vesele novicke:

1. Samo se enkrat prespimo.  Cheesy Cheesy Cheesy Grin

2. Pride tudi Indi.  Cheesy Cheesy Cheesy

3. Tistega Jakoba, ki je bil ful podoben flatu je posvojil par, ki veliko hodi v hribe.  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1747 : ponedeljek, 12.09.2005 : 11:42:12 »

Včeraj je bilo čudovito! Lepo, da se je zbralo kar nekaj flatov  Kiss, ko je že kazalo, da bodo le kašni trije, ali še to ne.
JAZ SEM ZA, DA ŠE PONOVIMO!  Smiley
In seveda HVALA SKYWALKERJU, da je zrihtal tako lep prostor za flate.  Wink Res ni nič mankalo!  Grin

No nekaj mojih slik je uspelo, sedaj jih grem urediti in potem lahko še obujate spomine na včerajšnji dan.  Cheesy

Lp, Eva
Logiran
Marjetka
odvisnež

« Odgovor #1748 : ponedeljek, 12.09.2005 : 13:59:53 »

Ja, je bilo res prekrasno  Cheesy , pa minilo je en, dva, tri.  Shocked  Grin

Skywalker, Sky in Lok so se izkazali kot gostitelji  Cool - se enkrat hvala.  Smiley

Koliko nas je sploh bilo??? - nisem utegnila steti, ampak gotovo vec kot 10.  Cheesy
Super je bilo spet malo videti flatovsko mladino, ki kar raste in raste.  Shocked  Na naslednjem pikniku bosta morala Azor in Odi ze ubogati Spya in Indija, ki bosta po mojem zrasla za glavo vecja.  Cool Pa kaksen cortkan medvedek je mala Šerpa!  Kiss
Zelo sem se tudi razveselila nasih mam, ki sta prisli cisto nepricakovano in res veselo presenetili.  Smiley

Odiju je piknik dobro del. Vase psicke so ga streznile in ko se je danes prebudil, je vendarle opazil, da se Lady goni. Razlozili smo mu, da vemo kaj ga matra in ga odpeljali za kaksen teden na pocitnice.  Smiley

Komaj cakam slikce!  Cheesy Cheesy Cheesy

Logiran
Kobra
nekaj malega že vem
Sporočil: 157

« Odgovor #1749 : ponedeljek, 12.09.2005 : 15:32:19 »

Ja, piknik je res super uspel! Hvala Skywalkerju in njegovima dvema gostoljubnima stirinozcema!  Wink
Zankrat sta se Azor in Odi res se lahko sopirila med toliko zenskami, ampak kmalu dobita dva zelo lepa konkurenta... zvitega Indija in ogromnega Spyja... Grin Grin Grin

Tudi Azorju je kljub njegovemu neprimernemu obnasanju (saj ni sam kriv- 6 let je ze star, pa se zmeraj lahko psicke samo voha...  Tongue Roll Eyes Grin) piknik zelo dobro del- je potem preostanek dneva prespal, pa tudi danes dosti bolj umirjen in je samo enkrat cvilil, ko je vonjave do njega prineslo... Wink Cheesy

Tudi mi nestrpno pricakujemo slikice!!!!  Cheesy
Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #1750 : ponedeljek, 12.09.2005 : 15:37:41 »

Hitro poskrbite za slikice  Smiley. Malo Šerpa se pa očitno pridno potepa, saj sem jo v soboto videla na Talanovemu memorialu - tekmi reševalcev v Ljubljani  Cheesy. Bili so pa še ene trije flatki, ki so tekmovali.

Bodoči reševalki pri igri  Smiley

Več slikic tukaj

lp
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #1751 : ponedeljek, 12.09.2005 : 16:18:20 »

Ja hvala za pohvale,no!

Sicer pa niste bili prav nič zahtevni gostje! Wink

Če sem prav preštel,je bilo 11 flatkov,pa moja dva,ki nikakor nista pasala v grupo. Cheesy

Tako da je v bistvu res kar uspelo in ni problema s ponovitvijo.Prostor bo vedno na voljo. Wink

LP Zoran
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1752 : ponedeljek, 12.09.2005 : 17:22:52 »

Že nestrpno čakate slikice?  Grin

Ja tudi jaz sem jih naštela 11 in mislim, da je to prava številka!  Wink

Evo nore slikice: http://sota.moj-album.com/album/1077125/

Jaz sem še vedno v šoku in MORAMO ponoviti!  Cheesy Seveda, da še povečamo število, saj so 4 flatke (še kdo bi se našel) včeraj špricale.  Roll Eyes
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #1753 : ponedeljek, 12.09.2005 : 17:48:50 »

Zelo zanimive slikce! Grin

Dobr si si zapomnila,kateri je kateri na slikah. Wink

Se pa tukaj še bolj vidi,kako moja dva ne pašeta noter. Cool

Pa se je bilo vseeno zelo lepo družiti z vami in mislim,da je tudi Lok užival! Smiley

Sky je pa itak tak bolj samostojen pes in rajši malo po svoje hodi in samo občasno prečekira,če je kaj novega. Grin

LP Zoran
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1754 : ponedeljek, 12.09.2005 : 18:17:57 »

Grin Ja sem jih morala kar identificirati, še dobro, da sem si kaj zapomnila.   Cheesy

Drugače sta bila pa Sky in Lok prav posrečena v tej množični družbi.  Wink Lok je bil tako glavni, jih je vsaj skupaj držal.  Grin

Lp
Logiran
Strani: 1 ... 112 113 114 115 116 [117] 118 119 120 121 122 ... 155   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.