mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 14:41:35

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Strani: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 155   Dol
Natisni
Avtor Tema: Flat Coated Retriever  (Prebrano 215844 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
mary
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 458

« Odgovor #525 : ponedeljek, 17.01.2005 : 17:23:52 »

Ko že govorimo o čuvanju... Roll Eyes Zara bi se takoj prodala za košček salamice Shocked Undecided Grin Je pa res, da kadar jo je strah (ponavadi v temi-zvečer na sprehodu) začne lajati na premikajočo stvar ali človeka, če se ji ta zdi sumljiv. A to je bolj iz strahu Roll Eyes

Pa da se še malo pohvalimo... V soboto smo bili na razstavi v Ljubljani in dobili PRM in pokalček. Tudi opis sodnice mi je zelo všeč.
Res pa je, da mora Zara malo shujšati.  Grin Ja bajsek Shocked Grin

Sva pa z Zaro začeli trenirati tudi agility (sicer skakati še ne sme, tako da se še bolj privaja) in zaenkrat nama gre prav fino.
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #526 : ponedeljek, 17.01.2005 : 18:05:38 »

Živjo!  

evo dve slikici od Zare z rastave:

počitek in sprostitev z labradorcem:

Zara (ponosna s svojim pokalčkom) z Lano:

mi je bilo prav užitek čohat zaro celo dopoldne in del popoldneva Wink

lp,
Nina
Logiran
Laisha
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 80

« Odgovor #527 : sreda, 19.01.2005 : 15:42:02 »

Oj!

Malo brskam po netu pa sem naletela na fotke mladickov... Saj mi nihce ne zameri, ce "prilepim" link, kajne?  Smiley

http://www.telusplanet.net/public/lizs/pupmain.html

Bodo na forumu tudi fotke Roninih mladickov?
Logiran
retrieverka
odvisnež
Sporočil: 734

« Odgovor #528 : sreda, 19.01.2005 : 18:20:19 »

Ti kar lepi linke, sicer je internet ogromen in vsi brskamo ampak je toliko tega, da vsi radi pogledamo se kaj tako lustkanega Cheesy

Slike Roninih mladickov mogoce ne bodo na forumu (odvisno od mojega casa), bodo pa seveda vsakic sveze na moji strani http://www2.arnes.si/~jjeraj1/. Seveda vabljeni vsi Wink
Logiran
Laisha
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #529 : sreda, 19.01.2005 : 18:26:05 »

Hmmm... Bi bilo mozno videti mladicke tudi v zivo? Seveda, ko bojo dovolj stari...
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #530 : sreda, 19.01.2005 : 18:36:48 »

Seveda! Malo sledi tu na forumu kako potekajo zadevice in me poklici (vse kontakte imas spodaj desno na moji spletni strani). Si dobrodosla!

Jaz pa se kar pregledujem tole stran. Slike so neverjetno lepe (ujeti krasni momenti)! Pa mali debeluscki so tako srckani!! Kiss  Mislim da si zdaj ti kriva da se toliko bolj komaj cakam da se skotijo nasi otrocicki! Wink
Logiran
Laisha
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #531 : sreda, 19.01.2005 : 18:45:34 »

Hvala!  Grin

Samo da sem kriva za nekaj dobrega!  Grin

So srckani kuzki, kajne?  Grin  Wink Pa se dobro idejo lahko poberes in naredis stran v tem stilu za tvoje kuzonkote.

Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #532 : sreda, 19.01.2005 : 18:51:50 »

Ja prekrasni so! Ideja je super, podobno sem ze gledala na netu in imam nekaj takega v mislih. Na zalost bodo nasi kuzki sredi snega in ne sredi take krasne travice Undecided Ampak vem da bom izkoristila z njimi vsak moment ki ga bom lahko, ker tako hitro mine...mladickov pa tudi nimamo vsak dan Wink Pa poslikala bom tudi malo morje fotografij...

Priznam da ne sledim prevec pridno celega foruma..kaksnega kuzka imas pa ti?
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #533 : sreda, 19.01.2005 : 19:03:41 »

Opsa...sem se spomnila da sem na prejsnji strani prebrala da imas 14 let in pol starega Runota...moja napaka Wink
Logiran
Laisha
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #534 : sreda, 19.01.2005 : 19:08:32 »

14,5 let starega crnega mesanca med koker spanjelko in se necim (po moje snavcerjem). Najboljsi kuza na svetu, zame.  Wink Menda so ga poznali v naselju po mahajocem repku.  Grin No ja... zdaj se mu ze zelo pozna, da je star in repek ni vec tako aktiven.  Cry Ce te slucajno zanima, ti lahko posljem fotko, na netu je namrec nimam.

Samo, da bodo slikce. Drugace se da pa v snegu gotovo posnet zanimive fotke. Kaksne presenecene izraze ob prvem srecanju s snegom? Ce ga bomo sploh docakali, v tej zimi.
Logiran
Kobra
nekaj malega že vem
Sporočil: 157

« Odgovor #535 : sreda, 19.01.2005 : 21:03:31 »

Joooooooj kako luskane  slikice...!!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Sedaj mi je se bolj zal,da sva Azorja sele pri 4   mesecih starosti dobila!  Roll Eyes
Komaj ze cakam slikice Roninih mladickov- pa v zivo jih ziher pridemo pogledat... Wink , ceprav me je v bistvu strah, da bom potem pa res se z enim flatom domov prisla... Grin Grin Grin
Res lepe slikice.  Smiley
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #536 : sreda, 19.01.2005 : 21:39:43 »

Komaj ze cakam slikice Roninih mladickov- pa v zivo jih ziher pridemo pogledat... Wink , ceprav me je v bistvu strah, da bom potem pa res se z enim flatom domov prisla... Grin Grin Grin
Ne pa ne bos ker pomojem sploh ne bom mogla nobenga stran dat ce bodo taki cukri Tongue Grin Grin Grin Bojo kar vsi doma, samo najprej si moram kupit vecjo posteljo, ali kar bolje vecjo hiso Cheesy Wink Roll Eyes Hec! Obiskov imam napovedanih ze toliko, da moram nardit kar urnik po urah Wink Grin Ampak sem vesela vsakega zanimanja za pasma, tako da me to v bistvu zelo veseli. Predvsem pa komaj cakajo tisti ki imajo kuzke ze rezervirane.. Wink In pa jaz ki me zdaj odkar sem pogledala tele slikice kar pošteno 'meče' Cheesy eh eh, se pribl. 2 tedna...
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #537 : četrtek, 20.01.2005 : 18:33:43 »

Ena nasa rahlo 'zimska' fotkica ob tistem vzorcu snega ki ga je zapadlo te dni...
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #538 : četrtek, 20.01.2005 : 18:40:23 »

Opsa, ni pripelo slikice...ne gre vec kot vcasih.. Undecided skoda..
Logiran
Laisha
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #539 : četrtek, 20.01.2005 : 21:49:28 »

Skoda, da ni slikce.

Ce se ne motim, sem nekje prebrala, da so flati precej "klovnovski" psi. Kaksna posebno smesna dogodivscina vasih psov? Sicer se te najdejo pri vseh, pa vendar.

So flati lahko predvsem druzinski psi? To, da potrebujejo dnevno gibanje v obliki sprehodov in to, da morajo biti z svojimi ljudmi, mi je jasno. Kako dolgi so vasi sprehodi?
Logiran
Strani: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 155   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.