Moje mnenje je, da je psicka sposobna preziveti vse mladicke neglede na stevilo, 1 ali 15, sploh ni pomembno. Naloga vzreditelja je, da ji pri mladickih pomaga in jih dohranjuje. Mladicki naj bi se na seskih tudi izmenjavali-z vrediteljevo pomocjo, ne pa da navalijo na cuclje, kadarkoli jim zapase.
Torej, ce je ob rojstvu z mladicki vse O.K., ni nobenega razloga za odstranitev. Vasa skrb pa je,da razbremenite psicko in ji pomagate od zacetka(kotitve) pa do konca(oddaje).
Pa se nekaj....psici se ne pomaga s pomorom "odvecnih" mladicev, za "odvecne" mladice ima vas in vaso pomoc, saj jih ni spocela, ker bi si jih zelela ampak je kriva verjetno neka visja sila
.
Srecno z narascajem in sporocite kako se odvija.
LP
P.S.
1)Pred kotitvijo vam priporocam tudi, da si preberete kaksno knjigo o teh zadevah, npr.: Moja psicka, zal avtorja ne vem.
2) To, da je bila mama prinasalka izmolzena, je izkjlucno rejceva krivda-njegova lenoba, nerazumenvanje, nezaiteresiranost, neznanje....Od takih brezsrcnih ljudi, ki dovolijo, da je psica napol pozrta zaradi mladicev, jaz mladica niti vzela ne bi. Ce niso pripravljeni skrbeti niti za svojo psico, le koliko casa so namenili njenim mladickom? Na trenutne smehljaje, trenutno prijaznost in izliv ljubezni do zivali pa tudi ne padam.