mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 15:26:35

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Maltežan
Strani: 1 ... 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 ... 99   Dol
Natisni
Avtor Tema: Maltežan  (Prebrano 232066 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Mel
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.795

« Odgovor #1095 : sreda, 12.10.2005 : 09:24:56 »

JanaO, ali je leglo prijavljeno na KZS?

LP,
Diana
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #1096 : sreda, 12.10.2005 : 16:49:03 »

Živjo!

JanaO, tudi jaz ti svetujem da res preveriš: ali imata oba starša rodovnik IN VZREJNO DOVOLJENJE(ne le rodovnik!). Pa da ti bodo dali rodovnik, in da je žig od KZS pravi. Wink
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1097 : sreda, 12.10.2005 : 16:50:01 »

Aja, pa danes ima moj pikec Bingo rojstni dan! Smiley že dve leti, waw. Ne morem verjeti, kako hitro mineva čas. Wink Smiley
Logiran
ella
rad pišem
Sporočil: 303

« Odgovor #1098 : sreda, 12.10.2005 : 16:51:43 »

Vse najboljše Bingu, veliko zdravja, igrač ( Grin ) sprehodov, igre Wink

lp
Logiran
JanaO
novinec
*
Sporočil: 23

« Odgovor #1099 : sreda, 12.10.2005 : 18:43:29 »

prvo seveda vse naj naj Bingu! Smiley

hvala za vase nasvete,prvič ko grem pogledat v brežice mamico in ateka bom se vse pozanimala !!!  Smiley saj po eni strani mi niso papiri tako vazni,samo da imam peseka ki je z njim vse ok Wink hvala se enkrat
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1100 : sreda, 12.10.2005 : 20:00:40 »

Bingo se zahvaljuje za čestitke in vam sporoča, da že komaj čaka da mu Jessy kupi darilo. Grin
Logiran
JennyK
rad pišem
Sporočil: 435

« Odgovor #1101 : četrtek, 13.10.2005 : 13:14:42 »

hvala za vase nasvete,prvič ko grem pogledat v brežice mamico in ateka bom se vse pozanimala !!! Smiley saj po eni strani mi niso papiri tako vazni,samo da imam peseka ki je z njim vse ok Wink hvala se enkrat

Jana, žal pri osemtedenskem mladiču NE moremo vedeti, da je vse OK! Vem, da se mnogim kupcem rodovnik zdi popolnoma nepotreben papir, a vendarle temu ni tako. Na tistem papirju ti točno piše, kdo sta mama in oče, pa sorodstvo za 3 generacije  nazaj.
Res nočem biti tečna in hkrati dobro vem, da je bilo okrog rodovnikov prelitega zares že ničkoliko črnila!! AMPAK: laično povedano  -ne verjami "vzrediteljem" oz. prodajalcem, da sta npr. 2 maltija, ki jih boš videla  tam tudi dejansko starša malih kepic.  To verodostojnost ti bodo zgolj in izključno le papirji potrdili! V tvoje dobro: ne nasedaj sladkim besedam prodajalcev!
Srečno pri izbiri - in predvsem po pameti!!!
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**

« Odgovor #1102 : četrtek, 13.10.2005 : 14:07:40 »

Jana, žal pri osemtedenskem mladiču NE moremo vedeti, da je vse OK! Vem, da se mnogim kupcem rodovnik zdi popolnoma nepotreben papir, a vendarle temu ni tako. Na tistem papirju ti točno piše, kdo sta mama in oče, pa sorodstvo za 3 generacije nazaj.
Res nočem biti tečna in hkrati dobro vem, da je bilo okrog rodovnikov prelitega zares že ničkoliko črnila!! AMPAK: laično povedano -ne verjami "vzrediteljem" oz. prodajalcem, da sta npr. 2 maltija, ki jih boš videla tam tudi dejansko starša malih kepic. To verodostojnost ti bodo zgolj in izključno le papirji potrdili! V tvoje dobro: ne nasedaj sladkim besedam prodajalcev!
Srečno pri izbiri - in predvsem po pameti!!!

Se popolnoma strinjam!! V kolikor leglo ni prijavljeno na KZS, jaz tam mladička NE BI kupila!

LP,
Diana
P.S. Jessy, vse najboljše Bingcu, pa veliko, veliko zdravja!!! Smiley
Logiran
ella
rad pišem

« Odgovor #1103 : sobota, 15.10.2005 : 11:42:05 »

Oj!

Danes ob 13.00 bo v Tivolju pri ribniku srečanje maltežanov. Vabljeni tudi lastniki drugih malih pasem. Wink

lp
Logiran
tjashybosty
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #1104 : ponedeljek, 17.10.2005 : 12:13:19 »

Ojla!

Se ena replika na hrano... Midve s Šio sva bili dva dni nazaj cel dan z doma in pikica je jedla samo dopoldne. Ob osmih zvečer sva prišli, med potjo sem se ustavila na pumpi po konzervo Cezarja, ker drugega pač ni bilo moč dobiti ob tej uri in v dobri veri, da bo moja mala to pacarijo pojedla, sem ji jo dala... In glej ga zlomka, gospodična vsa lačna dobesedno ODSKAKLJA od veselja do hrane, pohova, me pogleda, pihne, se obrne za 180°in gre... Shocked

Skratka, upam, da sem precenila njeno lakoto in da to ni izbirčnost, kljub temu, da sem zjutraj pred službo poskusila z drugo polovico konzerve, ki pa je do enih ostala nedotaknjena... Roll Eyes Nato je bil na jedilniku piščanec z rižem in papriko, kar pa je pojedla skoraj v celoti...

Zmanjkalo mi je tudi briketov in sedaj sem v dilemi, naj jih kupim in vržem v koš ali naj jih sploh ne kupim... Šia jih namreč zmeče iz sklede ven in jih enostavno ne poje... Morda zato, ker se ji na lepem zdijo preveliki, ker niso za male pasme... Bom poskusila spet z briketi za male pasme, morda bo bolje... Wink

In še to: Šia je danes stara sedem mesecev! Cheesy

Lep pozdrav vam in vašimi pesjanom.

Tjaša&Šia
Logiran
ella
rad pišem

« Odgovor #1105 : ponedeljek, 17.10.2005 : 13:31:00 »

hei!

Hehe, Tjaša vidiš Šia ve, kaj je dobro in kaj ne.  Grin Grin
Citat
Zmanjkalo mi je tudi briketov in sedaj sem v dilemi, naj jih kupim in vržem v koš ali naj jih sploh ne kupim... Šia jih namreč zmeče iz sklede ven in jih enostavno ne poje... Morda zato, ker se ji na lepem zdijo preveliki, ker niso za male pasme... Bom poskusila spet z briketi za male pasme, morda bo bolje...

Za kakšno velikost(psa) pa so? Katere pa imaš?
Kupi kakšno majhno vrečko briket(500g ali 1kg) za male pasme, pa boš videla, če bo jedla ali ne.  Wink

ooo, že 7 mesecev...kako hitro gre čas.   Shocked Tongue

lp, ella
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**

« Odgovor #1106 : ponedeljek, 17.10.2005 : 13:41:51 »

Tjaša,

za brikete ti lahko bolj slabo svetujem, ker če jih jaz ponudim Oriju, me pogleda s "tistim" pogledom:" Amm, a je s tabo vse OK?!"...tako da Undecided Lips Sealed

Konzerve od Cezarja, pa tudi on dobi le izjemoma..če res, res ni drugega...samo jo včasih poje z veseljem Lips Sealed...jaz se pa tolažim da tudi men Mcdonalds ne škodi enkrat na 2 mesca Grin

Glede briketov - jaz bi na tvojem mestu kupila/vzela tiste male tester vrečkice in poiskusila.

Šii pa vse najboljše in najlepše in neskončno veliko zdravja pa veliiik koš  Kiss Kiss Kiss

LP,
Diana

Logiran
JennyK
rad pišem
Sporočil: 435

« Odgovor #1107 : ponedeljek, 17.10.2005 : 13:51:49 »

Glede briketov - jaz bi na tvojem mestu kupila/vzela tiste male tester vrečkice in poiskusila.
Natanko tako ti tudi jaz predlagam; vem da v Mr.Pet-u imajo celo pred vhodom v trgovino testerje... Pa najbrž v nobeni zoo trgovini ne bi smel biti problem dobiti testerjev...
Čeprav pri naši dami je pa tako: da vsaki briketi so zanimivi kak dan ali dva, potem jih pa tudi meče iz skledice...  Tako da ji precej pogosto menjam različne znamke.
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**

« Odgovor #1108 : ponedeljek, 17.10.2005 : 14:46:46 »

Kakor jaz vem, se ti testerčki dobijo tudi pri veterinarjih in tam kjer ti je povedala JennyK seveda..

LP,
Diana
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #1109 : ponedeljek, 17.10.2005 : 17:27:50 »

Ponavadi imajo majhni psi oz. psi na sploh veliko rajse konzerve alla Pedigree, Cezar, Chapi...itd. To pa zato, ker so bolj slane(kar se veda ni dobro), vendar psi imajo to radi in z veseljem pojedo. Na dolgi rok to res ni dobro Tongue Je isto, kot to, da imajo radi tudi cokolado, pa vsi vemo da ni zdrava...

Tjasa, glede briketov ti priporocam Pro Plan Salmona Wink

Logiran
Strani: 1 ... 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 ... 99   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Maltežan
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.