mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 01.11.2024 : 05:29:08

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  vzgoja  |  Učenje vaj, veščin in trikov  |  Tema: kliker
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 31   Dol
Natisni
Avtor Tema: kliker  (Prebrano 86534 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
123456
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 150

« Odgovor #120 : sobota, 17.04.2004 : 19:38:49 »

Upam da jih majo res, ker sem bila danes v Ljubljani v trgovini za male živali in so mi rekli, da pri nas klkerjev sploh ni in da jih v tujini uporabljajo le trenerji in tisti strokovnjaki.
Ampak to po mojem ne more bit res!!! Angry
Res sem se dones začudla ko je prodajalka to rekla!!! Undecided Cry sram
Logiran
mary
rad pišem
Sporočil: 458

« Odgovor #121 : sobota, 17.04.2004 : 20:42:54 »

No, v Repku so mi rekli (ko sem ga pred nekaj časa sama iskala), da jih prodajajo, a jih trenutno niso imeli na zalogi, jih je zmanjkalo. Shocked Roll Eyes Če hočeš grem lahko v ponedeljek vprašati če jih trenutno imajo. Wink Je pa ta trgovina na Likozarjevi ulici na Primskovem (številke se pa ne spomnim, bom v pon. pogledala sram Tongue).
Lp
Logiran
Chris
gost
« Odgovor #122 : nedelja, 18.04.2004 : 02:59:05 »

Jaz pa že tri dni uporabljam novi i-clicker in nama gre prav fino. Moram povedat, da me je skrbela glasnost, ker naj bi bil tišji od običjanega klikerja, vendar je glasnost super, ravno pravšnja, še zelo dobro je, da je malo tišji, ker ga imam vedno na sponki pri roki in mu klikam po cele dneve Roll Eyes kadar kaj zaželjenega naredi, to pa ni malokrat Roll Eyes. Ga pa že razume, ker sem klik samo povezal z besedo 'priden', ki jo je kapiral že prej, prav tako kot besedo 'ne'. Pri običajnih željenih dejanjih, ko npr. zamiruje ali me pogleda in podobno niti ne uporabljam priboljškov. Drugače pa je aport obvladal že pri starosti 11 tednov, ukaz 'stoj' (v razstavnem položaju in kadar mu pripenjamo ovratnico ali povodec) in pa 'sedi' prav tako. Aport je bil naučen s priboljški, 'stoj' samo s pohvalo, 'sedi' pa tudi ni bilo težko, ker vedno rad sedi in nas opazuje. Sedaj ta ukaz utrjujemo, preden dobi obrok in sodeluje kot norček Wink Samo delno je bil z aportom naučen tudi ukaza 'sem'. Vendar tega še nisva nič utrjevala. Naslednja lekcija je 'lezi' in pa 'poleg' brez povodca, kar tudi ne bo težko, ker nam tako ali tako vedno sledi tik ob nogi po stanovanju, če je v roki hrana pa sploh. Se samo hvalim Grin
Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.364

« Odgovor #123 : ponedeljek, 19.04.2004 : 16:12:11 »

Nam je ta vikend spet šlo slabše Undecided
Res je sicer, da sva vadili samo v nedeljo, ker v soboto nisem imela nič časa (med drugim tudi zaradi friziranja gospodične - spomladanska menjava dlake je huda Wink), ampak dvakrat ji je kar šlo, na zadnjem "sessionu" pa je kar pozabla, za kaj sploh gre...
Se tolažim s tem, da bom čez mesec in pol doma za dlje časa in takrat ne bo več milosti! Grin
Logiran
ninci
gost
« Odgovor #124 : ponedeljek, 19.04.2004 : 17:20:39 »

Lilit koliko pa je stara tvoja psica, ki jo šolaš z klikerjem?

LP Nina
Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #125 : ponedeljek, 19.04.2004 : 17:24:43 »

5 let bo, ta druga pa 14.

lp Smiley
Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #126 : ponedeljek, 26.04.2004 : 09:58:01 »

Ker sem uspešno založila kliker Angry sem šla danes iskat novega v Koper... in jih je zmanjkalo - ker imajo v Portorožu šolo klikanja/s klikerjem! Shocked

Kaj ve kdo kaj o tem?

lp
Urška in mrcine
Logiran
flufi
rad pišem
Sporočil: 292

« Odgovor #127 : ponedeljek, 26.04.2004 : 21:06:42 »

Lilit,

kolikor vem, ima v Portorozu (oz. okolici) tečaj za azilaše ga. Alenka.
Kaj več pa ne vem, bi bilo treba iti kaj pofirbcat  Cheesy

Lp
Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #128 : četrtek, 29.04.2004 : 11:33:59 »

Evo, za malo trenirat klikanje:

http://www.clickertales.com/clickertimingame.html

lp Smiley

ps. Nic cudnega, da mi na nasih dveh ne uspe nic naredit... se pri enem bogem virtualnem golobu mi gre bolj slabo Angry
Logiran
flufi
rad pišem
Sporočil: 292

« Odgovor #129 : četrtek, 29.04.2004 : 12:41:17 »

Ha, ha Lilit, pri meni pritiska ta tič na stikalo kot nor ! Grin Cheesy

Če hočem, pa tudi skače.

Vsekakor malo bolj živo "oblikovanje" (shaping) kot pri novofundlandcu...
Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #130 : četrtek, 29.04.2004 : 15:45:53 »

Ja nič treba bo vadit in vadit Undecided

Ampak šele zdej mi je kapnilo, da je klikanje v bistvu kot Skinnerjeva kletka, samo malo bolj razdelana... zanimivo Cool
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #131 : četrtek, 29.04.2004 : 17:03:45 »

Lilit, vidis k ne beres, ampak vse gradis na lastnih izkusnjah! A se ni fajn ucit na napakah drugih.  Wink Grin Grin Malo te zezam.
Meni ta ptic kar fajn skace, pa prhuta, vrti itd., razen ko mi zacne racunalnik stekat. Grin
Ste imeli Skinnerjevo kletko pri Valentincicu?
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Lilit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #132 : četrtek, 29.04.2004 : 17:35:06 »

Sej berem sram Wink, samo v tem, kar sem do zdej brala, niso omenjali Skinnerjeve kletke (samo Skinnerja).

Ja, smo jo imeli pri etologiji na vajah (oziroma, eni so jo delali, ampak smo imeli razlozeno, kako zgleda), zato sem se spomnila, oziroma šele zdej, ko sem zagledala tega ptiča, mi je KLIKNILO v glavi Cheesy
Logiran
Ajda
nekaj malega že vem
Sporočil: 214

« Odgovor #133 : petek, 30.04.2004 : 09:11:11 »

Ta golob je pa super za "suhi" trening Cheesy. Meni zelo pridno kljuva  Cool, ko pa sem hotela, da prhuta, ni več tako pridno sodeloval (mogoče se je že najedel  Roll Eyes Grin); bom morala še malo delati na tajmingu sram.
Logiran
123456
nekaj malega že vem
Sporočil: 150

« Odgovor #134 : petek, 30.04.2004 : 21:07:41 »

Mary!

Sori ker ti dolgo nisem odpisala. Hvala ampak saj ni treba. sem v eni  drugi temi prebrala, da lahko namest klikerja uporabš tut pokrovček od frutka ali pa kej takga. In moram priznat, da se kar obnese. Pa še glih prava jakost je (uredu se sliš).

LP. Lucija
Logiran
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 31   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  vzgoja  |  Učenje vaj, veščin in trikov  |  Tema: kliker
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.