mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 01:43:43

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121 122 123 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 276814 krat)
0 članov in 19 gostov pregleduje to temo.
bolha2
odvisnež
Sporočil: 871

« Odgovor #1755 : četrtek, 15.03.2007 : 23:41:05 »

Kako kaj kraševci? Ste še živi? Grin Vem, da imate eni mladičke, drugi hodimo v šolo, poročajte kaj, da nam ne bo dolgčas.

Mi imamo pa novo tablico Pozor hud pes, pa je Katova slika gor.  Grin Grin  Malo me je fleš hecal pa ni ravno v redu fotka, vidi se pa vseeno. Zgleda pa tako:

Ne me spraševat kje sem jih dobila, ker mislim, da podjetje ne oglašuje na tem portalu, jaz pa ne smem oglaševat. Tongue Tongue Haha!

Lp
Logiran
Sentret
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 31

« Odgovor #1756 : petek, 16.03.2007 : 08:36:00 »

Mi smo še živi, celo zelo živi! Cheesy
Tele tablice bi tudi rabili, smo jih že iskali, pa nismo našli nič pametnega Huh, zato se priporočamo za naslov. Smiley
Naše šolanje se je končalo s prvo šolsko uro. Angry Naj povem, da vzrok ni bil pes, Angry Lips Sealed.....Več v živo.
Tako, da bomo nadaljevali jeseni v šoli, kjer smo opravili že malo šolo.
Vikend je pred nami, Wink veselo v naravo v kolikor nimamo te sreče, da v njej živimo.
Pozdravi  od Sentretovih
Logiran
hlebi
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 80

« Odgovor #1757 : petek, 16.03.2007 : 09:40:41 »

Lepo lepo, da je spet mal bolj živahno...
... midva s Kalom sva se tud resno lotila šole... bomo videli kako bo šlo...zaenkrat če hoče je kr uredu...
plan imava narediti izpit BBH kako bo pa bomo videli...    zanima me če ima kdo od vas kakšno izkušnjo z tem izpitom in nama lahko da kakšen nasvet...

uživajte in lep vikend vsem...
Logiran
bramky
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 64

« Odgovor #1758 : petek, 16.03.2007 : 10:19:42 »

No ampak Kato vseeno ni prava fotka za Pozor huuuud pes!
Logiran
bolha2
odvisnež

« Odgovor #1759 : petek, 16.03.2007 : 11:52:30 »

Sentret nič ni zamujeno, če greste jeseni v šolo, bolje tako, kot da se psa zašuštra.

Hlebi glede B-BH, ti lahko povem samo izkušnje z mojo rottweilerko. Moja se je proti koncu že naveličala vsega ponavljanja, da je začela štrajkat, potem sem jo pa pustila na miru 14 dni pred izpitom, da si je spočila in nisve imele problema na samem izpitu. Najlaže učiš psa s priboljški, pomaga pa VELIKO Grin, če je pes mahnjen na hrano. Moraš bit pa tudi ti skuliran, če ne pes to začuti in še on živčen rata in potem je cela polomija. Naš Kato tudi hodi v šolo in se zelo hitro naveliča, tako da pomaga, če ga lahko vmes malo sprostiš, se igraš z njim, da mu ni dolgčas. Nas je pa kar nekaj kraševcev letos v šolah. Cheesy

bramky, Kato bi imel lahko napis Pozor pes skače! Grin Treba je imeti tablice, ki opozarjajo na psa, in ker nikjer nimajo nalepke kraški ovčar, je to še najboljša rešitev, ker je naš peso gor in ne kar en. Smiley

Lp
Logiran
evrosad
rad pišem
Sporočil: 283

« Odgovor #1760 : nedelja, 18.03.2007 : 23:03:12 »

Čer. Moja Tika je pa fejst punca, no ampak jo Uta (obe Pižmohtovi) prekaša. Najbolj glede poslušnosti...  Wink. Drugače sta pa prijateljici samo takrat, kadar sta obe fejst utrujeni. Danes smo šli skupaj na dolg sprehod popoldan in sta bili potem pridni, preden smo pa šli, je bilo slišati po celi vasi en sam ravs... in to iz našega pesjaka, se razume  Huh. Zdaj pa komaj čakam na eno krepko pošiljko snega, ker Tika hoče kravjeke pobirat po zagnojenih travnikih, ki so vseokoli hiše nametani. Tako bi jo moral ves čas na vrvici imeti, tega pa pri tako mladem psu ne obožujem  Smiley. Naj bo svobodna, dokler je ne začnem s šolanjem mučiti. Ko jo pokličem, me ne šmirgla več, šele, ko vidi, da sem padel pod strelom, priteče na pomoč. Potem jo peipnem na špagico in greva v pesjak. Pasje življenje je res težko  Grin, kaj pravite...

Lep preostanek večera in s polnimi pljuči v nov delovni teden!
Logiran
evrosad
rad pišem

« Odgovor #1761 : ponedeljek, 19.03.2007 : 20:04:47 »

Zdravo. Oj, bolhica, sem pozabil včeraj pohvaliti tvoje napisne panoje z vsemi tvojimi živalicami oziroma njihovimi portreti. A te je veliko "koštalo" vse skupaj?
    Pri nas je že zapadlo 15cm mokrega snega in še kar močno sneži. Kako je pa drugod po Sloveniji - a mi lahko kdo postreže s svežimi podatki o snežnih razmerah? Prej smo s psičkama bili zunaj, tako, da sta bili obe mokri kot žabi. Užitka pa je bilo, posebej Tika je povsem znorela in pri vsem skupaj ugotovila, da v takšnih razmerah močno drsi...

LP  Smiley
Logiran
hlebi
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 80

« Odgovor #1762 : torek, 20.03.2007 : 15:21:11 »

jupi...
tudi pri nas v Postojni nas je kr fajn zamelo (kidali za v sluzbo) cca 30 cm.. Kal je ze na jutranjem sprehodu ob 6 čist ponoreu, to je vsekakor njegov najljubsi letni cas... komajčakam da pridem iz sluzbe in da gremo na dalši sprehod....
uzivejte v zimskih radostih ker pomoje so zadnje letos

Uros
Logiran
bolha2
odvisnež

« Odgovor #1763 : torek, 20.03.2007 : 16:10:19 »

V Ljubljani je tudi zapadlo nekje 15 cm, na Zaplani pa 30 cm in je imel Kato žurke. Cheesy Si je že stezico zgazil in zdaj v krogih laufa. Grin Norc.

Evrosad, ni bilo veliko, so tablice stale manj kot če bi jih kupila v trgovini za male živali, pa še sliko mojih živali imam gor in ne enega xy psa.

Lp
Logiran
Suzana
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 393

« Odgovor #1764 : torek, 20.03.2007 : 17:34:51 »

Po dolgem času vsem en lep pozdrav!

Pri nas je že sončno in veliko snega se je že stopilo. Je pa prinesel Šibi še kak dan, dva užitka, ker naravnost obožuje sneg.

Bolha, tablice so super, škoda samo za fleš.

lp, S

Logiran
bramky
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 64

« Odgovor #1765 : sreda, 21.03.2007 : 09:41:25 »

Ja, tudi pri nas je zapadlo nekaj snega, na srečo pa ga ni toliko kot lani in tako vsaj nimam takih skrbi kot lani. Takrat ga je bilo toliko, da so moje nore KO skakale na streho drvarnice, ki je na eni strani fino visoka- imele so lep razgled, jaz pa skrbi da ne bi katera dol štrbunknila.
Še lep zimsko- prvospomladanski dan vam in vašim krašotom!
Logiran
Stella
rad pišem
Sporočil: 295

« Odgovor #1766 : sreda, 21.03.2007 : 19:18:07 »

brmaky take skrbi so nam pa poznane, v nasi ulici se je ena psica na ta nacin ubila ker je iz strehe padla dol na led! Je za pazit čeprav so večinoma tile naši kosmatinci veliko manj nerodni kot včasih zgledajo.
Logiran
evrosad
rad pišem

« Odgovor #1767 : sreda, 21.03.2007 : 19:27:19 »

Cheesy Mi imamo še 25 cm snega, čisto razmočenega... Po dolgem sprehodu sta psički čisto mirni, celo Tika je pozabila na masažo njene babice Ute  Grin. Imeli smo pa preko 40 cm snega in se je včeraj Tika neutrudno zaganjala u celi sneg, da se je vsake toliko povsem pogreznila vanj. Je pa ta mala faca, čisto ponori, ko se gremo sprehodit...
     Zdele pa morem še napisat prijavnico za razstavo v Zagrebu, potem pa kuhat za frocko  Wink
Logiran
Sentret
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 31

« Odgovor #1768 : četrtek, 22.03.2007 : 08:40:24 »

Tud pri nas v Ljubljani je  nekaj malega zapadlo, Smiley ker pa je to Dimijev prvi sneg se ni mogel prav odločit Roll Eyes, kje bi počepnil. Da ne govorimo, da norenja nikoli dosti Cheesy.
Končno se mu je začel majati mlečni zob, ki ni hotel ven. Pa tudi nogo je začel dvigovati, tako, da mora njegova sled ostati  vedno zadnja za bradečevo Roll Eyes
Tolk od Sentretovih, pa lep dan
Logiran
Joey
novinec
*
Sporočil: 20

« Odgovor #1769 : četrtek, 22.03.2007 : 15:34:49 »

Dan  Smiley

Pri nas je tudi veselo. Taja je že fullllll zrasla in zgrize vse kar ji pride pod zobe ( največkrat moje stvari )
 Cheesy

Z očetom sva se pogovarjala da bi se lahko sestrice enkrat dobile.
Starši kaj pravite na to?

Čez vikend baje prihaja nova pošiljka snega. Spet bo veselo....
Logiran
Strani: 1 ... 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121 122 123 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.