mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 23:42:17

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 109 110 111 112 113 [114] 115 116 117 118 119 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 276637 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
otalež36
nekaj malega že vem
Sporočil: 120

« Odgovor #1695 : ponedeljek, 12.02.2007 : 23:42:02 »

Bolha 2, odgovor si že dobila zgoraj. Na žalost je res, da se išče Taja Pižmohtova. Sploh mi ni jasno ,kako lahko izgine mladič star devet mesecev. Meni roji po glavi misel, da jo je nekdo namenoma vzel, po predhodnem večkratnem opazovanju. Sam pa srčno upam, da bosta Taja in lastnica čim prej zopet skupaj.

Vzreditelj
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1696 : torek, 13.02.2007 : 13:13:58 »

V takem primeru pa je največja škoda, da se mladiči ne čipirajo že v leglu. Predvidevam, da bi bilo več možnosti pri iskanju.
Logiran
bolha2
odvisnež
Sporočil: 871

« Odgovor #1697 : torek, 13.02.2007 : 13:33:24 »

Bolha 2, odgovor si že dobila zgoraj. Na žalost je res, da se išče Taja Pižmohtova. Sploh mi ni jasno ,kako lahko izgine mladič star devet mesecev. Meni roji po glavi misel, da jo je nekdo namenoma vzel, po predhodnem večkratnem opazovanju. Sam pa srčno upam, da bosta Taja in lastnica čim prej zopet skupaj.

Vzreditelj

Tukaj je tipkarska napaka, dva meseca je stara.
Joj, res upam, da jo bojo našli. Sem pa videla pri Katu, ko je bil star nekje 3-4 mesece, je tudi kar za drugimi ljudmi šel na sprehodu, si moral paziti, da ni izginil za kakšnim vogalom. Lahko, da se je isto zgodilo Taji, da je šla za kom, ki ji je "zadišal", potem so jo pa kar pobrali in odnesli. Res škoda, da se ji dogajajo take stvari že tako zgodaj. Upam samo, da kjerkoli že je, da lepo skrbijo zanjo, dokler ne pride spet varno domov.

Lp
Logiran
DMN
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 59

« Odgovor #1698 : torek, 13.02.2007 : 13:52:57 »

Tole je pa res grozno. Žal kraje pasjih mladičev niso tako redke. Našim sosedom so ga ukradli iz dvorišča. Sosed je videl samo še avto, ki je z vsem gasom speljal izpred njihove hiše, za registrsko je bil že prepozen. Zaradi tega smo mi namestili klučavnico na dvoriščna vrata, ker ko je bila majhna je šla do vsakega.

Upajmo na najboljše in na Tajino skorajšnjo vrnitev.
Logiran
otalež36
nekaj malega že vem
Sporočil: 120

« Odgovor #1699 : torek, 13.02.2007 : 16:36:13 »

Hval bolhica za poravek starosti Taje. Res je stara šele devet tednov in v naglici se mi je zapisala napaka. Sem namreč veliko časa pri Tajinih polsestricah  in bratcih, za internenet mi tako ostajajo le bolj pozne ure. Upam, da se bo Tajina odisejada srečno končala.
Logiran
Stella
rad pišem
Sporočil: 295

« Odgovor #1700 : torek, 13.02.2007 : 18:14:59 »

Groza!!! Sočustvujem z lastnico in upam, da ji bo uspelo najti svojo štruco lepo in zdravo.
Tudi mi imamo na vratih od ograje ključavnice, kot mladička in tudi še zdaj ga pa tudi nikoli ne puščam niti pred trgovino niti nikjer drugje. Niti za sekundo! Razen v našo 'vaško' trgovinico že lahko gre z mano, predvsem zato, ker ga cel čas lahko gledam čez steklo. Pa tudi zdaj je že tako velik ta moj Benč, da si redko kdo sploh upa blizu. In čeprav je zelo ljubezniv do vseh bi dala roko v ogenj, da verjetno ne bi pustil kar vsakemu da ga odpelje ali zvabi...

Res držim pesti za malo TAJO!! Poročajte kako se bo razpletlo.
Logiran
evrosad
rad pišem
Sporočil: 283

« Odgovor #1701 : torek, 13.02.2007 : 21:31:41 »

Najprej čestitam Boni in vzreditelju za tako lepo in veliko skupinico malih navihančkov.
     Me je pa pretresla hudo tale vest o izginotju male Taje, sestrice od Tike... Nisem še vsega prebral o tem, kako se je to zgodilo (sem samo pri zadnjih štirih prispevkih videl), zato, prosim, ne mi kakšne morebitne napakice zameriti. No, res je treba imeti vseskozi oči na mladičkih, ko smo z njimi zunaj, pa se še rado primeri kaj takega. Pa še kraja ni izključena, kot nekateri predpostavljate. Jaz sem imel Tiko na cepljenju v soboto in sem se kar malo začudil, ko je veterinar sam predlagal takojšnje čipiranje - da jo boste lahko našli, če se izgubi, je rekel... No, potem pa tole s Tajo  Huh. Upajmo vsi na najboljše.
     Tudi Tika je zelo živahna in vse bolj postaja samostojna zunaj. Ko gremo na sprehod, gre zraven še Uta, tako, da ima Tika motiv - držati se "pasjega" krdela. Tako je nevarnosti za njeno nenadno izginotje zelo malo. Najnevarnejši so pa prvi dnevi, ka psička pripeljemo k hiši, kajti je prestrašen in če ne začuti v kar najkrajšem času pripadnosti in topline, je mogoč tudi paničen pobeg v neznano, ko se ponudi priložnost... Tako se je pred leti pri nas zgodilo z muckom, ki je pobegnil še isti dan, ko sem ga pripeljal domov in se nikoli več ni prikazal  Undecided
Logiran
bolha2
odvisnež

« Odgovor #1702 : sreda, 14.02.2007 : 23:08:27 »

Tudi z moje strani čestitke za pomladek. Cheesy So se vsaj izenačili med spolom, da ne bojo same kraške babe. Grin

Evrosad, kaj pa kakšna slikca Tike in Ute? Se že bolje razumeta, če prav razumem, a ne.
Lp
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1703 : četrtek, 15.02.2007 : 11:51:55 »

Evrosad za petek velja.
Koliko mladičev pa je?
Logiran
evrosad
rad pišem
Sporočil: 283

« Odgovor #1704 : četrtek, 15.02.2007 : 21:18:07 »

4+4 mladički, bolhica, slikic nimam, ker nimam digitalnega fotoaparata, je pa novo to, da Uta ne namerava več pohrustati Tike in nanjo še samo zarenči sem pa ke. Tika ne pride več k meni, ko jo nameravam zvečer odnesti u skedenj spat, če sva popoldne skupaj zunaj. Potem brez trika je sploh ne morem ujeti. Zato stopim k Uti u pesjak in pride tudi Tika notri - tam jo pa pobašem in greva spančkat... Na briketek je ne morem privabiti, ker jih ne obožuje, tudi je zelo slabo, tako, da nimam drugih sredstev. Pečena piška bi jo mogoče zvabila, ampak je ne nameravam razvajati s takimi piškotki... Drugače je pa poredna, nadvse živahna in prijazna - dokler ne začne gristi moje dlani.
      Pmaxi, potem velja za petek. Bomo prišli skupaj z Uto, ker se rada pelje, pa tako dolgo že nisva bila na potepu...  Wink Roll Eyes
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1705 : petek, 16.02.2007 : 00:24:52 »

Kaj pripeljem še srečnega očka?
Logiran
bolha2
odvisnež

« Odgovor #1706 : petek, 16.02.2007 : 09:04:00 »

iiiiiiiii Grin, bo oča videl svojo hčerkico. Poročajta kako je bilo, pa kakšen prispevek za društveno spletno stran bi bilo tudi fajn narest, če se bo kateremu od vaju dalo pesnit. Cheesy

Lp
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1707 : petek, 16.02.2007 : 10:53:18 »

Pa ne samo to, na kupu bodo tri generacije - mama - sin - vnukinja  Grin
Samo nisem se še odločila, kako bom vse skupaj izvedla. Želela bi posneti ali pa poslikati in hkrati bi s seboj želela imeti še Lema.
A bi mogoče kdo od vas imel možnost priti slikat ali pa držat Lema?
Logiran
Joey
novinec
*
Sporočil: 20

« Odgovor #1708 : petek, 16.02.2007 : 12:14:31 »

TAJA SE JE VRNILA DOMOV.  Juuuhuhuuuuuu.
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1709 : petek, 16.02.2007 : 12:47:08 »

JEEEEEEEE!!!!!  ma ne me hecat! kako ste jo pa našli?
Logiran
Strani: 1 ... 109 110 111 112 113 [114] 115 116 117 118 119 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.