mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 18:56:41

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 99 100 101 102 103 [104] 105 106 107 108 109 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 278440 krat)
0 članov in 17 gostov pregleduje to temo.
Tajga
novinec
*
Sporočil: 16

« Odgovor #1545 : ponedeljek, 04.12.2006 : 21:58:02 »

Ja, evrosad, se vidimo  Cheesy, sam te moram opozorit, da se boš sigurno zaljubil do ušes v kakšno malo kraševko  Wink  (to se meni zgodi vsako leto, ko je leglo, potem je pa hudo, ko gre od hiše). Vam moram povedat, da me že križ boli od vseh poiskusov, ko se trudim dat slikce gor za vas, da boste še vi mal uživali ob kraševskih lepoticah in lepotcu...upam, da mi je povezava uspela ?

http://pizmoht.moj-album.com/
Logiran
ka ty a
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 3.919

« Odgovor #1546 : ponedeljek, 04.12.2006 : 22:07:11 »

Povezava ti je uspela.
Slikce so super.Najbolj zanimiva pa je tretja Kiss
Logiran
DMN
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 59

« Odgovor #1547 : torek, 05.12.2006 : 12:25:29 »

Čestitke mamicama!!!

Hvala za slikice, sem že pozabila, da se tako temni skotijo.

Na internetni strani društva sem prebrala o učni uri o kraševcu. Super ideja. Mislim, da je res pametno otroke podučiti o našem psu in jim ga približat. Če ga bodo kot otroci poznali, se bodo mogoče kot odrasli prej odločili ravno za to pasmo.

Lep dan vsem...
Logiran
bolha2
odvisnež
Sporočil: 871

« Odgovor #1548 : sreda, 06.12.2006 : 22:14:59 »

No, dajmo mamici Čita in Baja, kje so najnovejše slikce kraševskih pamžev? Grin Kako je pa z imeni? A lahko mal pomagamo al ne? Cheesy
Lp
Logiran
Stella
rad pišem
Sporočil: 295

« Odgovor #1549 : četrtek, 07.12.2006 : 18:03:06 »

Kako je pa z imeni?

Samo, da bodo lepa, pristna slovenska! Cheesy
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1550 : petek, 08.12.2006 : 02:17:13 »

Nace, Polde in Lojze, ter Pepca, Francka, Micka, Marija, Ana, Hana... Grin
Logiran
bolha2
odvisnež

« Odgovor #1551 : petek, 08.12.2006 : 11:12:07 »

V Idriji imajo internetni mrk, tako da ne vemo na katero črko se bojo začela imena. Upam, da ne na E, ker potem bo mal huda izbrat 12 ženskih imen na E, tri za fante se bojo pa že našla. Cheesy

Sigurno vas že zanima, kaj Kato počne. Grin Grin Za družbo ima naša dva nova mala mačkona, ki se še nista čisto navadila nanj in potem zgleda nekako tako, da ga čist ignorirata, ko se Kato počasi premika, in ker to njemu ni všeč, da ne bežita Cheesy, malo poskoči, da jih prestraši in potem leti za njima. Grin Ampak, če se srečajo na stopnišču, si Kato ne upa mimo in se potem samo gledajo. Grin

Lp
Logiran
evrosad
rad pišem
Sporočil: 283

« Odgovor #1552 : petek, 08.12.2006 : 22:45:46 »

Internetni mrk otalež36 obžaluje in se na vse pretege muči, da bi ga okrog prinesel... Da vidimo, če mu bo kmalu ratalo Grin

Veliko sreče in l. p.  Cheesy
Logiran
bolha2
odvisnež

« Odgovor #1553 : nedelja, 10.12.2006 : 21:52:20 »

Evo nas z razstave. Cheesy Prijavilo se je 19 kraševcev, sodil nam je pa Janez Hojan. PRM je dobil Biser oz. po domače Joy, CAC je dobil Aron, rezervni CAC pa Lem, CAC med veterani je dobil Vik, BOB pa Dona? od Kiseljaka. Ne me držat za besedo, ker so mi te kratice še vedno neznanka. Grin Pa verjetno je še kdo osvojil kakšen naslov, pa jaz ne vem za to. Undecided Smo se pa imeli fajn, celo v junior handlingu so se sicer izven konkurence, ampak vseeno pokazali naši kraševci, na koncu smo se vsi skupaj še slikali s sodnikom in našim kraševskim koledarjem.  Cheesy Vzrejne skupine smo imeli celo dve, od Kiseljaka in od Krena, noben pa ni stal na stopničkah v defileju, ampak nič zato.

Prišla je celo ena psička iz Švice, ki je bila malo trmasta in je punčka ni mogla premaknit v ringu, se zgodi, tudi ostali profiji so nekaj štrajkali in kravžljali živčke vodnikom Grin. Ja, tudi Kato je imel svoje redne frke, začuda mi je lepo tekel, celo postavil se je nekaj malega, ko je bilo pa treba zobe pokazat, pa dajmo se mal izmikat Evil, pa sva imela to že naštudiran. Videli smo tudi malega Dimija, tak bombonček mali blonten, za pojest. Kiss Kiss Skratka super je bilo, tudi koledarji so šli za med, so se ljudje kar ustavljali pri nas. Več nas je, boljš nam je. Grin Grin

Lp
Logiran
Sentret
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 31

« Odgovor #1554 : nedelja, 10.12.2006 : 22:15:55 »

To je bila naša prva razstava in je bilo res zanimivo, celo bolj kot sem pričakoval. Pa tudi perspektivnemu Dimiju je bilo všeč :-)
Zdaj pa spi pod mizo kot ubit...
Logiran
Suzana
rad pišem
Sporočil: 393

« Odgovor #1555 : nedelja, 10.12.2006 : 23:29:08 »

O, to pa verjamem, da Dimi zdaj spi kot top, saj je bila to danes zanj kar težka preizkušnja. Glede na to, da je še mladič in prvič med tako množico, je bil odličen. Se vidi, da je dobrega karakterja.

Drugače pa je bilo danes prijavljenih, za KO, rekordno število kraševcev-19. Res lepo je bilo gledat ocenjevanje, ko je bilo v razredih več psov, večja konkurenca.
Vsi psi pa so bili lepi, tako, da bi si katerikoli zaslužil zmago. No, na koncu se je sodnik odločil za Boni Srednjedravsko, lastnika Franca Kiseljaka. Čestitke zmagovalcu!
Da so kraševci zdrava pasma, sta dokazala naša slavna veterana, Šana in Vik, ki sta se v gibanju enakovredno kosala z mlajšimi kolegi. Vik se je celo na koncu "boril" z Boni za BOB, prvaka pasme.
Danes je imel debi Joy (Biser) in ga evekovečil kar z PRM (prvak razreda mladih). Bravo za Joya in Darjo.
V razredu vmesnih-samci je dobil CAC pes Čen, lastnika Antona Bračiča. V razredu zrelih pa Aron, lastnika Antona Tuksarja.

Pri psičkah se pa rezultatov ne spomnih, tako da bodo objavljeni naknadno.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #1556 : nedelja, 10.12.2006 : 23:48:00 »

Tri krasevske z danasnjega BIS-a v Celju Smiley

Cestitke vsem krasevskim stirinozcem in njihovim lastnikom.

Logiran

Suzana
rad pišem

« Odgovor #1557 : nedelja, 10.12.2006 : 23:56:46 »

U, fajn slikce. Hvala Jana.

Meni jih je sedaj uspelo komaj s fotoaparata potegnit. Smiley Wink

lp
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1558 : ponedeljek, 11.12.2006 : 00:45:46 »

Kako pa to, da ni sodil Šinko??
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #1559 : ponedeljek, 11.12.2006 : 11:23:18 »

Pmaxi, Šinko ni bil predviden za sojenje. Od začetka je bil v planu g. Hojan, vendar je zbolel, tako, da so imeli namen vse pse, ki jih sodo prerazporedit v druge kroge. No, g. Hojan je ozdravel in je šlo vse po planu.
Šinko pa sodi kraševce na evropski, v Zagrebu, kolikor mi je znano. Sicer ga ne poznam, vendar glede na to koliko sem slišala o njem, že komaj čakam na Zagreb. Mi v društvu, pa se moramo potrudit, da se prijavi resnično čim več dobrih (tudi karakterno) psov.

Sem pa že tudi poiskala rezultate pri psičkah.
V razredu vmesnih je dobila CAC Dona Vršniška (od Bramky), RCAC pa Čopka Kamengorska (Vitez). V razredu zrelih je dobila CAC Boni Srednjedravska (Kiseljak), RCAC pa Dona Srednjedravska (Emil Toplak).
Najlepša veteranka je bila Ch. Šana, od Kiseljaka.

Logiran
Strani: 1 ... 99 100 101 102 103 [104] 105 106 107 108 109 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.