mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 01:39:04

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 276809 krat)
0 članov in 21 gostov pregleduje to temo.
Stella
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 295

« Odgovor #1440 : sobota, 11.11.2006 : 11:28:57 »

Ni je več Cry

Ojej, moje iskreno sožalje! Vem kako se počutite, saj danes mineva natanko 1 leto odkar tudi mojega Khimija ni več Cry

Naši vozniki se obnašajo res sramotno. Se tudi jaz strinjam, da take kretene in nestrpneže v tujini težko srečaš!
Logiran
EBRANKA
rad pišem
Sporočil: 304

« Odgovor #1441 : sobota, 11.11.2006 : 12:56:18 »

Sibainmika  Cry Cry Cry kaksna zalostna novica, da je en ***** povozil Miko. Takole je pa clovek res cisto nemocen, ker takih divjakov v Sloveniji tudi jaz opazam polno prevec.

Za razstavo pa tudi jaz drzim pesti, sem ze malo tecnarila Mojci, da poslje kak sms z novicami, pa so zgleda tako okupirani z razstavljanjem, da nimajo nic kaj dosti casa za navijace v Sloveniji. No, ce se me usmili in kaj zvem, vam seveda takoj javim. Pa ne pozabit na jutrisno Raketo pod KOzolcem ... si bomo lahko pasli oci na Viku ter Dasi in Deni Srednjedravski. Cheesy Grin Grin Cheesy Cheesy 
Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #1442 : sobota, 11.11.2006 : 13:35:31 »

Ze imam rezultate  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

V razredu junior je slavil Kato
Pri samicah CACIB Copka Kamengorska
Pri Samcih CACIB Aron
BOB pa je dobil ARON lastnika Antona Tuksarja

Cestitke vsem zmagovalcem, se posebi Aronu in njegovemu lastniku Antonu, pa tudi ostalim, saj so vsi, ki so sli na to dolgo pot zame zmagovalci ... pocakajmo pa se na defile....  Wink mogoce pa bo se kaksno prijetno presenecenje?

Logiran
Suzana
rad pišem
Sporočil: 393

« Odgovor #1443 : sobota, 11.11.2006 : 13:44:33 »

Super. Tudi zame so VSI zmagovalci, ne glede na rezultate. Cheesy Če stitke vsem, posebej  zmagovalcu. Wink
Logiran
otalež36
nekaj malega že vem
Sporočil: 120

« Odgovor #1444 : sobota, 11.11.2006 : 18:55:17 »

Čestitke g. TUKSARJU, g.VITEZU in seveda najmlajšima BOLHICI in KATU za imeniten uspeh na tako prestižni razstavi. Ostalim pa tudi iskrene čestitke za sodelovanje in tako uspešno predstavitev Kraševcev.
Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #1445 : nedelja, 12.11.2006 : 11:10:54 »

SE eno naso mlado prvakinjo sem spregledala pri neuradnih rezultatih. Dona od Bramky tudi prinasa domov laskavi naslov Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin Na razstavnih straneh so ze vsi uradni rezultati od vceraj, tako da so to uradni rezultati:

KATO Pižmohtov, Nataša Žugečič, JWW
DONA Vršniška, Branka Kranjc-Sluga,JWW
ARON , Anton Tuksar, WW,BOB
ČOPKA Kamengorska, Damjan Vitez, WW
Logiran
evrosad
rad pišem
Sporočil: 283

« Odgovor #1446 : nedelja, 12.11.2006 : 12:31:13 »

Jaz sem pa šele zdajle našel čas za javljanje - najprej sožalje tebi šibainmika za Miko in eno hudo grajo tistemu *****, ki jo je povozil...
       Bravo, Tukser in Aron, Vitez in Čopka, bolhica in Kato, bramky in Dona - čestitam! Ostalim v ekipi pa tudi... In srtečno vrnitev v Slovenijo. Upam, da je bilo na razstavi dobro vzdušje in ste vsi zadovoljni zapustili Poznanj. Tistim, ki tokrat niste med zmagovalci pa vzpodbuda, saj se je s Helsinkov prav Aron vrnil najmanj zadovoljen - eva ga, pol leta kasneje pa je novi absolutni svetovni prvak v lepoti med Kraševci za sezono 2006/07 prav on - ISKRENE ČESTITKE!   Grin Smiley Cheesy
Logiran
otalež36
nekaj malega že vem

« Odgovor #1447 : nedelja, 12.11.2006 : 13:53:53 »

Sedaj, ko vem podrobne rezultate iz razstave še enkrat čestitke vsem, posebaj pa Branki, za katero mi še niso bili znani dokončni rezultati. Cheesy
Logiran
bramky
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 64

« Odgovor #1448 : nedelja, 12.11.2006 : 19:49:06 »

Komaj pridem domov po tako uspešnem nastopu, pa me že čakajo slabe novice. Šibainmika, tudi jaz se pridružujem vsem, ki obžalujejo tako tragičen konec tvoje Mikice.
Hvala vsem za čestitke - bilo je zelo lepo in naši pesjani so bili znova odlični in predvsem zelo, zelo pridni
Logiran
satin
rad pišem
Sporočil: 380

« Odgovor #1449 : ponedeljek, 13.11.2006 : 12:08:24 »

Čestitke vsem udeležencem
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1450 : ponedeljek, 13.11.2006 : 12:38:47 »

O, presneto, hočem z vami delit dobro voljo, katero smo doživeli na Poljskem pa vidim takoj slabo novičko.
Suzana, tudi jaz obžalujem nesrečo tvoje psičke.

Pa malo o razstavi. Aron se je prestavil res v vsej svoji lepoti. Šel je kot za stavo. Lema žal ni hendlala Pia, temveč jaz in sva se predstavila porazno. Nisva dobro tekla, nisva lepo stala, skratka bo pa drugič bolje. Prav nič nisva bila razočarana, kajti vsake oči imajo svojega malarja in zame je Lem še vedno najlepši Wink
Največja faca razstave pa je bil absolutno Kato. Kot da je mulo vedel, da je v središču pozornosti, ko je bil v BIS-u. Nataši je tako nagajal, kot še nikoli. Ves čas (seveda ko ga sodnik ni gledal) je stal lepo. Čim je do njega prišle sodnik je Kato pokazal znanje trikcov - je naredil preval, prostor, dal tačko.... cela dvorana se je smejala našemu klovnu.
Logiran
nutella
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.808

« Odgovor #1451 : ponedeljek, 13.11.2006 : 12:57:59 »

Čestitke vsem. A Katko ga je pa takole sračkal. Grin Grin Hehe, a ma kdo to dokumentirano? Tongue Wink
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1452 : ponedeljek, 13.11.2006 : 14:03:37 »

Ej, še nekaj sem pozabila napisat. Lem je pri Krenu preizkusil test z muco in moram reči da ga je prestal odlično. Do muce je bil zelo prijazen, le revica muca je bila malo preveč prestrašena.

Pa še to - g. Kren je Lemu in Katu posodil dvojno kletko za na pot, za kar se mu zelo zelo lepo zahvaljujeva!
Logiran
otalež36
nekaj malega že vem

« Odgovor #1453 : ponedeljek, 13.11.2006 : 17:24:12 »

Pmaxi, resnično nimaš biti zakaj razočarana. Na razstavi ste sodelovali z zares odličnimi Kraševci in kot si rekla so odločali o uvrstitvi detajli, ki vama z Lemom niso uspevali najbolje. Lem je na razstavni oder prišel malo pozno, zato bo potrebno  več treninga, da se bosta ujela in se pokazala v najlebši razstavni drži.
Kato je bil že kot mladič nekaj posebnega, zato me ne čudi, da je poln vragolij. Ko so vsi ostali mladički hoteli zaspati jim Kato to ni dovolil. Nagajal jim je kolikor se je le dalo, skratka bil je poln energije,zato sem mu jaz pravil kar Poredni Bobi.
Logiran
otalež36
nekaj malega že vem

« Odgovor #1454 : ponedeljek, 13.11.2006 : 17:27:26 »

Pa še nekaj sem pozabil vprašati. Seveda nas zanima slikovni zapis iz razstave, zato verjetno vsi nestrpno čakamo na fotke.
Logiran
Strani: 1 ... 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.