mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 22:49:15

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 276574 krat)
0 članov in 23 gostov pregleduje to temo.
bramky
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 64

« Odgovor #1425 : torek, 07.11.2006 : 21:31:08 »

Ubogi Kato- kar prvi na vrsti na svetovni razstavi
Logiran
bolha2
odvisnež
Sporočil: 871

« Odgovor #1426 : torek, 07.11.2006 : 21:52:10 »

Ja, čisto prvi v soboto. Bova vsaj hitro končala, potem se bova pa potepala po razstavi. Grin

Kato je dobil novo hiško, ki je OGROMNA!! Hvala Pmaxi še enkrat! Po poročanju mame jo je že pregledal in kaže dober potencial za vselitev. Sem mislila, da jo bomo dali na teraso, ampak je prevelika in je sploh ne moremo gor spravit, Cheesy tako da bo kar zraven garaže kraljevala. Kot se spodobi za prenove, bomo najprej streho zamenjali Grin, cegle za tegulo, pa okno bomo zadelali. Ostalo je pa tipi-top po našem okusu.  Wink

Aja, Kato je bil danes na vagi in je kazala 36,2 kg. Shocked Ampak je veterinarka rekla, da nič ga na dieto dajat, da je v redu. Pa ne vem od kje mu kile, ker tako počasi in pomalo jé, bi razumela, če bi bil požrešen, ampak ne, je tak gospodič, kar se hrane tiče. Ga tudi ne moti, če mu jo kdo drug poje, se čisto nič ne sekira. Cool

Lp
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1427 : sreda, 08.11.2006 : 09:43:41 »

SAmo da mu bo prišla prav! Če potrebujete kaj tegole, jo imam jaz še nekaj - pomoje ravno dovolj za uto.
Logiran
Suzana
rad pišem
Sporočil: 393

« Odgovor #1428 : četrtek, 09.11.2006 : 22:24:19 »

No danes pa je 6 naših kraševcev krenilo na svetovno razstavo na Poljsko. Želimo jih prijetno potovanje, veliko uspehov na razstavi (v to sploh ne dvomimo) in srečno vrnitev v nedeljo. Smiley Cheesy
Držimo pesti za vse. Wink
Logiran
Stella
rad pišem
Sporočil: 295

« Odgovor #1429 : petek, 10.11.2006 : 00:31:08 »

Pesti držimo tudi iz našega štaba. T
Logiran
Stella
rad pišem

« Odgovor #1430 : petek, 10.11.2006 : 00:33:02 »

Eh, prehitro sem poslala.

No, hotela sem še reči, da je to zame kar nekako dolžnost-držati pesti, da se naša edina avtohtona pasma dobro odreže na Poljskem!  Grin
Logiran
do-khyi
rad pišem
Sporočil: 376

« Odgovor #1431 : petek, 10.11.2006 : 00:39:37 »

Super! Držimo pesti tudi na Dolenjskem!
Kateri psi točno, pa so odšli tja gor kazat slovensko lepoto? Grin Cool
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #1432 : petek, 10.11.2006 : 10:31:44 »

Stella hvala za podporo pasmi in držanje pesti Smiley Cheesy Wink
Sem prepričana, da bodo vsi, ne glede na ocene, pasmo dobro promovirali na Poljskem.

Šli pa so: Nataša in Kato (Bolha), Katja in Lem (Maxi), Anton Tuksar in Aron, Mezgec in Aura iz Italije, Branka in Dona (Bramky), Damjan Vitez in Čopka. Z njimi pa je šla tudi naša predsednica Mojca, ki bo malo pomagala pri promociji.

Sem jih včeraj pospremila, ker so šli iz MB in moram priznat, da mi je kar malo žal, da se nisem odločila, da grem z njimi.
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #1433 : petek, 10.11.2006 : 19:44:46 »

Imam pa še eno žalostno novico, mojo Miko je danes povozil avto Cry Cry Cry
Vozniška kultura pri nas je resnično na kastrofalno nizki ravni, tudi Mika je bila povožena na cesti, kjer se niti slučajno ne more vozit več kot 50. Angry
Logiran
Stella
rad pišem

« Odgovor #1434 : petek, 10.11.2006 : 23:05:41 »

Obup! Verjetno pa je tisti, ki jo je povozil peljal 90...  Angry Angry
Upam, da ste jo odnesli vsaj brez hujših posledic!
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #1435 : sobota, 11.11.2006 : 10:36:25 »

Obup! Verjetno pa je tisti, ki jo je povozil peljal 90... Angry Angry
Upam, da ste jo odnesli vsaj brez hujših posledic!

Ni je več Cry Pa znala se je pazit avtomobilov, vsak večer je šla s Šibo skupaj na sprehod in lepo hodila zraven po pločniku. Tako, da je ta idiot res moral pridivjat kot zmešan.
Logiran
otalež36
nekaj malega že vem
Sporočil: 120

« Odgovor #1436 : sobota, 11.11.2006 : 10:40:58 »

Še slabe pol urce in naši razstavljalci na Poljskem bodo pričeli z razstavljanjem. Vsem želim odličen nastop in seveda odlične ocene.
Moram pa vse razstavljalce pohvaliti za promocijo naših Kraševcev v tako elitni družbi.
Upam, da kmalu izvemo rezultate .  Cheesy
Logiran
otalež36
nekaj malega že vem
Sporočil: 120

« Odgovor #1437 : sobota, 11.11.2006 : 10:48:39 »

Kako zelo prav imate, da je na naših cestah vse preveč objestnih dirkačev. Žal ne pomagajo niti visoke kazni , saj človeška objestnost ne pozna meja.Vasak dan se vozim na ranč nekaj kilometrov in ne mine dan, da ne bi bila na cesti povožena kakšna domača ali divja žival.To meji že na pravo grozljivko in , če bi vozniki samo malo upočasnili vožnjo , bi s tem rešili marsikatero življenje nedolžnih živalic.  Angry
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #1438 : sobota, 11.11.2006 : 10:50:09 »

Ja, Kato ima to čast, da odpre ocenjevalni krog. Pri nas že držimo pesti na rokah in tačkah. Smiley
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #1439 : sobota, 11.11.2006 : 11:02:29 »

Kako zelo prav imate, da je na naših cestah vse preveč objestnih dirkačev. Žal ne pomagajo niti visoke kazni , saj človeška objestnost ne pozna meja.Vasak dan se vozim na ranč nekaj kilometrov in ne mine dan, da ne bi bila na cesti povožena kakšna domača ali divja žival.To meji že na pravo grozljivko in , če bi vozniki samo malo upočasnili vožnjo , bi s tem rešili marsikatero življenje nedolžnih živalic. Angry

Kulturni nivo slovenskih voznikov je res katastrofalen. Pa ravno včeraj mi eno tele trobi, ko sem se ustavila pri rumeni luči. In seveda me prehiti po tistem pasu, ki je za zavijanje in naprej pri rdeči luči. Ni dneva, da ne vidim  vsaj enega takega, ali podobnega idiota. A je to psihološki profil nekega naroda?!
Sem se vozila po velikem delu zahodne, vzhodne evrope in balkana, pa takega vozniškega nivoja nisem videla nikjer.
Vem, da to ne spada najbolj v debato o kraševcih, vendar se mi zdi prav, da se o tem malo več govori. Očitno so nam resnični problemi nekaj čisto samoumevnega!
Logiran
Strani: 1 ... 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.