mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 12:42:25

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 278035 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1140 : sobota, 08.07.2006 : 18:07:20 »

ja, permejdun pa sem zgrešila. A obstaja na netu posnetek?
Logiran
evrosad
rad pišem
Sporočil: 283

« Odgovor #1141 : sobota, 08.07.2006 : 22:50:27 »

bi ga tud jest rad vidu Lema...
maširat s Pmaxi naokrog...

Lp
Logiran
bolha2
odvisnež
Sporočil: 871

« Odgovor #1142 : nedelja, 09.07.2006 : 08:58:53 »

Link je na TV slo:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rplayer

Zgoraj se klikne na "arhiv" in potem poišče "sožitja" (so po abecedi oddaje) in tam se odpre arhiv oddaj.

Lp
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1143 : nedelja, 09.07.2006 : 09:19:15 »

Bolhica, ti si zakon!
Logiran
evrosad
rad pišem

« Odgovor #1144 : nedelja, 09.07.2006 : 18:00:17 »

Ja, bolhica, to je res...

Roll Eyes
Logiran
bolha2
odvisnež

« Odgovor #1145 : nedelja, 16.07.2006 : 16:48:01 »

Citat
Bolhica, ti si zakon!
Citat
Ja, bolhica, to je res...
Oh, sram sram
Vidim, da je poletje v polnem razmahu, ker ste očitno vsi na morju ali pa od vročine ne morete nič napisati. Grin Grin

v četrtek pa je Kato zaključil z malo šolo in je bil izbran za najbolj simpatičnega psa v srednji kategoriji in dobil pasjo salamo za nagrado. Cheesy Se je pa mami odločila, da gresta jeseni kar naprej se šolat, ker bo do spomladi dolga (kot je najprej planirala).

Imamo pa tudi mi eno zdravstveno, namreč Katu so se v ustih naredili neki izrastki (zgleda kot divje meso, če se tako reče). Shocked Najprej sem zasledila enega na dlesnih, ki pa se je v parih dneh zelo povečal, nato pa so se kar razrastli po ustih, na notranji strani, po ustnicah in dlesnih. Bomo šli k veterinarju, ampak mi je najbolj čudno to, da je imela isto pred parimi meseci sosedova Brina, ki pa so ji potem sami odpadli. Tako da upam, da ni kaj takega nalezljivega in da ne bo potrebna kakšna narkoza, da se to odstrani.

Lp
Logiran
evrosad
rad pišem

« Odgovor #1146 : torek, 18.07.2006 : 09:47:19 »

Jao, Kato, bodi zdrav, in ti bolhica prav tako, drugače nam bo trda predla tukaj na forumu   Wink .
No, pa saj verjetno ne bo dolgo trajalo; te bulice po ustih pri Katu... Meni se pa še vedno prst celi in sem še kar na bolniški - o dopustu skoraj ne razmišljam.

Če je slučajno kakšen interesent, da bi dopust preživel v počitniški prikolici v Ankaranu me pa naj pokliče. Od 23.7. - 5.8. bo prosto za 3 osebe in je na zelo lepem prostorčku avtokampa, čisto blizu morja... In od 16.8. naprej bo tudi frej. Tel.: (041) 377-430 ali (04) 518 07 80.

Lep dan vsem   Roll Eyes
Logiran
bolha2
odvisnež

« Odgovor #1147 : torek, 18.07.2006 : 18:10:45 »

No, medtem sem se že pozanimala in ugotovila, da so to bradavice za katere je kriv virus, ki ga je Kato verjetno staknil od Bine, ko mu je padel imunski sistem ob cepljenju stekline.  Angry Ta zadeva naj bi izginila sama od sebe v parih mesecih, če pa ne, je pa potrebno kirurško odstraniti le-te pod narkozo. Upam, da do tega ne bo prišlo. Seveda ob tem primeru verjetno odpade tudi CAC Trbovlje, saj je zadeva nalezljiva in ne bi bilo fer do drugih mladičev, da bi staknili virus od Kata.

Lp
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1148 : torek, 18.07.2006 : 21:19:41 »

o škoda Undecided
Logiran
evrosad
rad pišem

« Odgovor #1149 : torek, 18.07.2006 : 23:20:15 »

Pmaxi, sem bil pohvaljen od naše zlate Branke - pravi, da je lepa fotografija, ter da je Lem na njej res veličasten - no tudi vidva s sinkom sta prav posrečena...   Grin

Zdaj pa grem spat - lahko noč
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1150 : torek, 18.07.2006 : 23:24:00 »

Vsa zahvala Martini, ki je dovolila objavo Cheesy in seveda tebi, ki si se tega sploh spomnil Cheesy
Se ve, midva z Maksom pa sva samo še polepšala sliko Grin
Logiran
evrosad
rad pišem

« Odgovor #1151 : sreda, 19.07.2006 : 06:02:15 »

Wink
Logiran
Tripikice
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #1152 : petek, 21.07.2006 : 11:25:59 »

Hojla!

Me preveč "matra", moram se vam malo oglasiti in vam na hitrco povedati, kako je z našo Dukico WinkCheesy Smiley, čeprav se zaradi vnetja mišic na desni roki moram računalniški miški izogibati "na miljo". Huh

Najprej čestitke Bramky za njene E-jčke! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Zelo lepo in hvalabogu, da eni skrbite za "kraševsko" nataliteto, ko smo drugi "poredni" in svoje psičke raje steliriziramo Sad. Da pa ne boste preveč hudi name, naj povem, da smo zelo dolgo premlevali o tem (kar že eni veste Smiley), na koncu smo morali biti realni in si priznati, da je tako najbolje.

Dukice pa nismo samo "mučili" (čeprav si je v času okrevanja sama za tolažbo določila nekatere privilegije, kot npr. zasluženo Wink počivanje na sedežni garnituri Grin), smo jo peljali tudi na morje, kar je pa bil tudi razlog našega manjkanja na pikniku. Smiley Smiley Vožnjo na "jug" in domov je naša "frajla" skoraj v celoti prespala, tam se je počutila super, ker smo domovali v globoki senci borovcev in tik ob plaži, le v vodo je nismo uspeli na noben način spraviti Grin Grin. Je raje sedela na plaži v globoki senci in nas "pazila". Smo morali paziti, da smo plavali tik pred njenimi očmi, drugače smo bili "kregani". Grin Nasploh nas je tam totalno "pretvorila" v svojo čredo ovac, vsi smo morali biti na kupu, če se je kateri kam odmaknil, je zagnala tak kraval... Shocked Grin Grin Grin Smo bili prvič s kužekom na dopustu in je bilo tako super, da smo rekli, nikoli več na dopust brez "kosmate mrcine".

Bodite fajn! Smiley   
Logiran
Suzana
rad pišem
Sporočil: 393

« Odgovor #1153 : petek, 21.07.2006 : 22:38:03 »

Tripikice to že tako veš, da sem jaz velik zagovornik sterilizacije v kolikor se kdo ne misli ali ne more ukvarjat z vzrejo. Tako, da kaj se mene tiče ni potrebno imet niti najmanjše "slabe vesti". Ne bo se več gonila in imela s tem morebitnih hormonskih motenj z navidezno brejostjo, ne bodo več trpeli okoliški kužki...
In zmanjšana možnost raka na seskih itd.itd. Ona bo pa ravno tako živela z vami (v kardelu) čisto srečno pasje življenje. Cheesy Wink Smiley

Pa še veliko užitkov na morju z Duko. Cheesy
Logiran
bolha2
odvisnež

« Odgovor #1154 : nedelja, 23.07.2006 : 20:24:06 »

Kato prebira nanjovejše novice in se zgraža, "kam gre ta svet?"

http://roadie.moj-album.com/slike/959196/ZKriUTWhwPXj5UMw.v.jpg

Lp
Logiran
Strani: 1 ... 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.