mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 06:21:38

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 276071 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
evrosad
rad pišem
Sporočil: 283

« Odgovor #915 : sobota, 18.03.2006 : 22:38:51 »

Lep je res tvoj Kato, bolhica  Roll Eyes ; pa popularen, popularen, ko ga tako prisrčno promoviraš...
Jest že komaj čakam prihodnjega leta. Bom nekaj nabavu  Smiley , da se mi ne bodo več samo sline cedile. Eno pupo moram kupit, moja Uta ima že  sram "sive lase"  Huh .

Lep vikend vsem
Logiran
Suzana
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 393

« Odgovor #916 : nedelja, 19.03.2006 : 20:49:49 »

Kato je res pravi cukrček. Cheesy Wink Smiley Roll Eyes
Evrosad praviš, da boš kupil še eno psičko, kako bo Uta sprejela novo pasjo članico. Mene že tudi nekaj časa mika en mladiček, pa se bojim , da Šiba ne bo preveč navdušena. Je namreč zelo ljubosumne narave.  Lips Sealed Undecided
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #917 : ponedeljek, 20.03.2006 : 20:36:41 »

Glede linijske vzreje se Evrosat strinjam s tabo, da se nikakor ne sme to forsirat na celo generacijo. Nimam pa nič proti, če se kdo v svoji vzreji s tem ukvarja, da vidimo kaj bo to prineslo.

Tukaj sem hotela povedat na populacijo in ne generacijo, ne vem kako se mi je generacija prikradla v misli.

Včeraj na društvenem poligonu je bil en kar lep marogec, samček. Sem ga slikala, samo ne znam spravit slikce sem gor.

Zanima me še, če se je kdo od kraševcev udeležil lanske CAC razstave v Trbovljah, lanske razstave v Hrušici in lanske v portorožu? Sestavljamo namreč prispevke za bilten Kraševec in nam manjkajo podatki iz teh razstav.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #918 : ponedeljek, 20.03.2006 : 22:35:36 »

Mogoce bo tole kaj pomagalo Wink Smiley:

CAC Trbovlje 2005

CACIB Portoroz 2005

CAC Hrusica 2005

Upam, da ga nisem kje prav krepko mimo udarila Cheesy

Logiran

evrosad
rad pišem

« Odgovor #919 : ponedeljek, 20.03.2006 : 22:54:06 »

šibainmika, oprosti, ker te moram popraviti - na forumu sem raje sad kot sat, se pravi evrosad... A veš, ker se malo ukvarjam s sadjarstvom. A misleš, da "ta stari" (tvoja in moja) nebi bili veseli pomoči pri čuvanju domačega krdela (družine). Jest sem prepričan, da bi to šlo. Saj najstarejši in najmlajši se bolje razumajo med seboj, kot oboji s ta srednjimi  Roll Eyes

Glede linijske vzreje se zgleda bolj ali manj strinjamo, da globalno ni primerna za Kraške ovčarje. Jih je premalo, da bi se lahko tako hecali! Zdej morem pa počasi spat, sem do konca zdelan danes...  Sad

Lahko noč
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #920 : torek, 21.03.2006 : 17:31:05 »

Jana hvala, veliko bo pomagalo. Vidim, da je bil g. Kren na teh razstavah in mi bo lahko dal podatke, ostale imam pa sama. Cheesy Wink Smiley Grin Cool

Evrosad se opravičujem, bom pisala z d od zdaj naprej. Kaj se pa tiče pomoči pri čuvanju najinim seniorkam, pa za Šibo nisem najbolj prepričana, da bi si želela te pomoči. Koliko pa poznam tvojo Uto, boš imel ti manj ali pa sploh nič problemov s tem.
Šiba se je z našo novo mačko sicer lepo navadila, čeprav na začetku tudi ni bila niti malo navdušena nad njo. Zdaj sta pa prijateljici, samo hrane ne sme bit zraven. To me malo tolaži, da bi pa morda vendarle šlo tudi z mladim psom.

Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #921 : sreda, 22.03.2006 : 21:50:49 »

Tripikice se spomnim, da si pred kratkim spraševala o sterilizaciji. Na spletni strani KDObala Koper sem prebrala en članek o sterilizaciji, ZA in PROTI temu.
Spodaj je link do članka kjer si lahko prebereš.

http://users.volja.net/kdobala/

Logiran
Tripikice
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #922 : četrtek, 23.03.2006 : 10:38:20 »

Šibainmika, hvala lepa za ta link Smiley Cheesy. Odličen prispevek - kratek in jasen Smiley Smiley Smiley.

Bolha2 - tvoj Kato je prava tukajšnja zvezda: lep in popularen! Kiss Cheesy  Cheesy Tvoje reportaže o Katovih dogodivščinah so tako zanimive, prisrčne in tudi dobro narejene Smiley, da bi bilo fajn, če bi jih objavili v glasilu, saj je to krasen prikaz odraščanja mladega kraševčka Smiley Smiley. Ebranka in ostali, ki ste pri glasilu, kaj menite o tem? Roll Eyes Smiley

Bolha2, res je prav zanimivo kako kraševci uživajo v snegu in - tudi v uničevanju stvari Wink Grin Grin. Slednje se izgleda sploh tako hitro ne neha Sad Sad. ravno danes sem namreč silno jezna na Duko, ker mi je zgrizla na novo posajeno vrbo, s tem, da mi jo je predhodno dvakrat Shocked izrula! Cry Angry Sad Angry Angry Cry Sad Sad Angry Največja moja zadrega pri tem pa je, da je ne morem kaznovati Undecided, ker je pri delu ali ne dobim ali pa je ne dosežem, ker mi jo pred nosom pobriše kot bi imela raketo v ta zadnji.Angry Angry Sad Huh

Logiran
bolha2
odvisnež
Sporočil: 871

« Odgovor #923 : četrtek, 23.03.2006 : 11:12:49 »

Glede prispevka za glasilo sve se z Ebranko že menile in si pridno zapisujemo dnevnik njegovega življenja pri nas. Nekje do aprila ji moram poslat prispevek in upam, da bo zadosti kvaliteten, da bo pristal v glasilu, glede na to, da ni kaj dosti pisatelja v meni.

Ja našemu gre grizenje prav fajn od tačk Cheesy, je mami že čisto pogrizena po petah, ampak si je sama kriva, ker ni dovolj odločna z njim, drugače pa pridno nosi stvari po bajti, vse kar najde zvleče v dnevno sobo na tepih, da potem gricka. Grin
Lp
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #924 : četrtek, 23.03.2006 : 21:14:05 »

Izruvane vrbe in podobne stvari so tudi meni dobro poznane, in da je za to psa težko kaznovat, ker točno vejo kdaj morajo kaj ušpičit, takrat, ko jih nobeden ne vidi. Kiss Kiss Smo se na Šibo še pa še prejezili, zato pa se zdaj toliko bolj nasmejemo, ko se spominjamo teh njenih vragolij. Roll Eyes Cheesy Wink Smiley

Bolha prepričana sem, da bo tvoj članek oz. tvoj in Katov dnevnik super članek, ki bo pritegnil k branju. Bo pa še veliko drugih dobrih člankov, danes sva se ravno pogovarjale z EBranko glede revije. Jaz že komaj čakam, da izide. Cheesy Wink Smiley Grin Roll Eyes
Logiran
Tripikice
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #925 : petek, 24.03.2006 : 11:45:33 »

Jaz že komaj čakam, da izide. Cheesy Wink Smiley Grin Roll Eyes

Oooo, jaz tudi! Cheesy Cheesy Cheesy Se že kaj ve termin kdaj bi naj izšlo? Smiley

Drugače pa prav lepa hvala za tolažbo! Smiley Smiley Včeraj sem je bila zelo potrebna, ko sem prišla domov. Ob pogledu skozi okno na dvorišče me je skoraj kap! Shocked Cry Huh Namesto vrbe sem namreč zagledala praznino Shocked Shocked, no, po dobrem ogledu sem ugotovila, da vrba še stoji tam, le da je "obglavljena" Shocked Undecided, ostalo je namreč golo, zgriženo steblo. Cry Angry Angry Sad Duka je tako torej lepo po tiho "povedala" svoje mnenje o vrbi, ki smo ga ostali pač morali sprejeti! In tako vrbe na našem vrtu pač ne bo. Angry Roll Eyes Smiley Naša Duka pač meni, da je trata več kot dovolj na dvorišču Shocked, ker ona rabi svoj maneverski prostor za preganjanje poštarja, sosedovih mačk in vsega kar se goblje okrog parcele. Cool

Šibainmika - če tvoja Šiba več ne vrtnari, bi ti pa mogoče jaz našo Duko posodila, da ti "obreže" grmičke in naredi pač kar je sedaj spomladi treba? Wink Garantiram ti, da bo delo opravljeno kvalitetno, hitro in predvsem diskretno. Wink Grin Grin

Ja, draga Bolha2, tudi tebe še to vse verjetno čaka, zato nikar ne sadi vrb in kakšnih luštnih grmičkov Undecided Smiley Smiley. Tudi po tulipanih in narcisah se je tako luštno špancirati! Mislim, da nam naše kraševske mrcine na ta način hočejo povedati tole: "Nikar ne rintaj, z mano se raje igraj!" Grin Cheesy Cheesy

Me zelo veseli, da sta se z Ebranko že tega prej spomnili (saj bi si lahko mislila, da to Ebranki ne bo ušlo! Wink Cheesy), kar se pa pisateljskega duha tiče pa nič ne skrbi - več kot dovolj ga imaš. Smiley Smiley Smiley Smiley Cool S Katom sta dober team! Wink Grin
Logiran
EBRANKA
rad pišem
Sporočil: 304

« Odgovor #926 : petek, 24.03.2006 : 15:04:30 »

Bolha2 jaz zelo Cheesy Cheesy Cheesy uživam v tvojih dnevniških  zapiskih, pa tudi Kato vidim da je odlična inspiracija... upam, da bo v pomladi užival vsaj pol toliko kot je na snegu... po tistem njegovem stegovanju se je prav dobro videlo, kaksen mali uzivac je in kako prijetno življenje ima Grin Grin Grin. Bi te pa prosila, ce mi dnevnik do ponedelja ali torka kar posljes na moj email naslov .. od vceraj sem dobila preko drustva nov email naslov: promocije@dlvkos.si na katerega mi ze lahko pises.

Tripikice, tebe smo pa že prav pogrešali ... res tudi jaz par dni nisem imela casa za kaj več kot skok na forum, me je pa ves cas vleko na  zelene strani. Duko pa imam na sumu, da tiste njene čistke na vrtu niso toliko posledica njene zelje po minimalizmu kot njenega trdnega prepricanja, da ste vrbico posadili samo zato, da bo ona imela malo zabave kadar vas ni doma Wink Grin Cool SE vecje veselje pa ima ko pridete domov in takoj opazite njene podvige Cool Moj predlog pa je, da naslednjic, ko boste kaj posadili, vzamete to bolj za hec (ne se prevec custveno navezat na kaksne vrbe in podobne rastlince) in se lahko potem skupaj veselite Dukinih podvigov. Tako, pa boste vsi srecni (malo razmisljam, da bi sla za pasjo odvetnico Roll Eyes Cool Wink)

Revija Krasevec bo (ce bo slo vse po sreci) izsla do 1. maja...  do zacetka naslednjega tedna se zbiram prispevke, potem pa sledi njihovo urejanje, lektoriranje in nato oblikovanje. Letos bomo izsli v barvah, tako da bo lahko lepota nasih krasevcev prisla se bolj do izraza  Wink

Sibainmika in Evrosad, jaz drzim pesti, da bosta Uta in Siba dobili čimprej kaksnega pasjega mladicka vrazicka ... kolikor sem jaz brala, prihod novega psa zelo pogosto stare prav pozivi in jim da novo energijo in zivljenski optimizem. Sibainmika, ce Siba tolerira macko, bi gotovo tudi kuzka... samo pazit bi morala, da se ne bi cutila zapostavljeno... verjetno bi bilo zate malo bolj zahtevno, ker bi morala vsakic, preden bi pocohala mladicka, najprej pocohati se Sibo. Morda bi pa Siba ravno tako postala velika crkljivka? Cheesy Wink Roll Eyes

Imam pa se eno odlicno novico... na straneh Mojpes.net se bomo od sedaj naprej krasevci pocutili se bolj doma, saj nam je Jana za promviranje krasevca sponzorirala MEGA PAKET (v imenu drustva ga bom urejala jaz, kot oseba, zadolzena za promocije Wink )

Naredili bomo medsebojno povezavo z naso domaco stranjo, ko bomo koncali prenovo (tudi za to imamo rok 1. maja) ze sedaj pa bom v koledarju dogodkov objavila vse za nas pomembne dogodke, pa lahko bom tudi neposredno nalagala slike v galerijo. Jaz bi rekla kar trikrat hura za Jano, ker imamo sedaj se vecjo moznost zbuditi interes za krasevca med ljubitelji psov, ki obiskujejo Mojpes.net, z Jano pa se dogovarjava tudi za druge oblike sodelovanja in povezovanja.
Logiran
evrosad
rad pišem

« Odgovor #927 : petek, 24.03.2006 : 22:37:56 »

Smiley  Kaj pa Jelenko? A se je že kdo kaj pozanimal na naši TV. Me res matra firbec, če kaj imajo dol u
     Leblani... Gostje, pridružite se nam v našem društvu. Tle non stop dogaja ful stvari. Postaja vse bolj zanimivo, celo vrbe se lupijo v pričo naših čudovitih Kraških ovčarjev.  Roll Eyes Po možnosti takrat, ko gospodarjev ni doma...

Vsem želim lep vikend  Shocked

Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #928 : nedelja, 26.03.2006 : 20:55:58 »

Poskušam poslat slikco enega lepega marogeca. Upam, da mi bo uspelo.

http://www.moj-album.com/uredi/sm131171/2053881/?os=2655754

Logiran
do-khyi
rad pišem
Sporočil: 376

« Odgovor #929 : nedelja, 26.03.2006 : 23:01:22 »

Res vrhunsko, in pohvalno za Jano, da tako pomaga pri promociji našega kraševca. Ti naši lepotci so včasih res kar malo zapostavljeni , kolikor pa opažam se stvari malo izboljšujejo Cool Cool
Zanima pa me še , če se da glasilo o krašecu kupiti?
Logiran
Strani: 1 ... 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.