o psih
pasme
galerija
forum
zaščita ivali
posvojite psa
Dobrodošel/la,
gost
. Prosim
prijavi
ali
registriraj
se.
sobota, 23.11.2024 : 19:44:19
1 uro
1 dan
1 teden
1 mesec
vedno
Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
mojpes.net
|
o psih
|
pasme
|
FCI 2
| Tema:
kraški ovčar - čvek
Strani:
1
...
35
36
37
38
39
[
40
]
41
42
43
44
45
...
198
Dol
« nazaj
naprej »
Avtor
Tema: kraški ovčar - čvek (Prebrano 275883 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Tripikice
rad pišem
Spol:
Sporočil: 316
Re: kraški ovčar - čvek
«
Odgovor #585 :
sreda, 21.12.2005 : 15:05:01 »
Hojla!
Kadar imam vsega čez glavo in mi gre vse na živce, hitro "skočim" na ta forum in kliknem na Ebrankin album, kjer me čaka pomirjevalna tableta v obliki slikic....
To je kot osvežilna pijača!
Nočem biti nehvaležna, ampak teh slikic res nikoli ni dovolj!
Vidim, da je tokrat prišlo tudi do popestritve - mislim na tibetančka (mašinca, to ti pa je PES!!!
).
Do-khyi, res si si izbrala fenomenalno pasmo!
Kdaj pa bomo lahko videli kakšno slikico od Ingsla?
Ampak punce, ves ste pa prave nesramnice
, da tam na mizo postavite skledo s čipsom, uboga kraševska pasja duša pa mora potem to gledati!
Je pa ta kraševska pasja duša lepo vzgojena
, naša Duka tega pritiska ne bi zdržala.
Me veseli, da se bo glede Brine rešilo. Že prejšnjič me je zvijalo, ko sem pa danes zagledala te žalostne pasje očke na sliki, me je pa dokončno zvilo.
Škoda, da ne živim na kakšnem ogromnem ranču
Logiran
Tripikice
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #586 :
sreda, 21.12.2005 : 15:10:59 »
Spet mi je "uspelo" prej poslati, še preden sem dokončala. Torej:
Kako so pa kaj vaši ljubljenčki? Kako boste z njimi silvestrovali?
LP!
Logiran
bramky
še malo sramežljiv
Sporočil: 64
«
Odgovor #587 :
sreda, 21.12.2005 : 21:08:46 »
Upam da se bo res našel kak primeren nov lastnik- z šarplaninci ki so odrasli je še večji križ kot s kraševci, Ne vem če se je našel gdo ki je vzel 3 letno kraševko iz naše spletne strani. Jaz bi čisto rada objavila tudi kako sliko, pa moja počasna kišta požre več inpulzov kot moje kraševke briketov. Če imate še koga ko bi šel v Ljubljano sem izgovorila prijavni rok do torka.
Na pomoč- kako narišete tako lepe smajlije?
Logiran
do-khyi
rad pišem
Spol:
Sporočil: 376
«
Odgovor #588 :
sreda, 21.12.2005 : 21:09:12 »
Citat: EBRANKA , sreda, 21.12.2005 : 10:50:06
Šibainmika, mislim, da je super, da si poklicala zavetišče ... se mi zdi, da je že to neke vrste "pritisk", da vidijo, da tudi drugi spremljamo njeno usodo in da ni čisto prepuščena sama sebi.
Do-khyi, sem kar vedela, da bo Pur kot magnetek, ki te bo spet malo privabil na naš forum
Lepotca Felda si pa že videla v Vrtojbi ... še en namig ...Talija
Pri nas pravimo: "žabo ni težko v vodo naterat"
Torej , če me pogrešate veste kaj treba narediti...
Drugače imam pa bolj dolgo " lajtengo" in sem sicer pogruntala, da je feld od Talije, le da nekoliko pozno...
Tripikice jaz sem bolj trot za računalnik, pa slikc od Ingsla ne znam dat sem gor in mi niti na misel ne pride, da bi se ubadala s tem , ker mi vzame preveč časa
. Mogoče ima ebranka kakšno
??
Mogoče bo pa še bolje, da pokukaš na forum o tibetanskih mastifih(kjer imaš povezavo na mojo spletno stran), da ne bomo tu pri kraševcih preveč debatirali o drugih pasmah
Logiran
Suzana
rad pišem
Spol:
Sporočil: 393
«
Odgovor #589 :
četrtek, 22.12.2005 : 00:22:37 »
Citat: Tripikice , sreda, 21.12.2005 : 15:05:01
Hojla!
Kadar imam vsega čez glavo in mi gre vse na živce, hitro "skočim" na ta forum in kliknem na Ebrankin album, kjer me čaka pomirjevalna tableta v obliki slikic....
To je kot osvežilna pijača!
Tripikice pri teh občutkih se ti pa resnično pridružujem. V službi imamo norišnico in skok na forum je prava uteha.
Citat: bramky , sreda, 21.12.2005 : 21:08:46
Upam da se bo res našel kak primeren nov lastnik- z šarplaninci ki so odrasli je še večji križ kot s kraševci, Ne vem če se je našel gdo ki je vzel 3 letno kraševko iz naše spletne strani. Jaz bi čisto rada objavila tudi kako sliko, pa moja počasna kišta požre več inpulzov kot moje kraševke briketov. Če imate še koga ko bi šel v Ljubljano sem izgovorila prijavni rok do torka.
Na pomoč- kako narišete tako lepe smajlije?
Mislim, da se za kraševko, ki pase ovčke še ni našel nov lastnik. Upam, da se bo kmalu. morali bi se dokopat do kake slikce.
Za Brino vsi, ki so imeli stik z njo, pravijo, da je zelo prijazna do ljudi in živali. Tudi mene je s svojimi očki čisto očarala, najraje bi jo kar k sebi vzela.
Bramky, na smajli samo klikneš, sprva se ti pokažejo neki znaki, ampak ko odpošlješ sporočilo so smajliji.
, da tam na mizo postavite skledo s čipsom, uboga kraševska pasja duša pa mora potem to gledati!
Tripikice, na rabiš biti ravno tako prepričana, da je uboga pasja duša cel čas samo gledala v skledo.
Logiran
Talija
midi
Spol:
Sporočil: 223
«
Odgovor #590 :
četrtek, 22.12.2005 : 08:54:09 »
Res držim pesti, da bi Brina še pred novim letom dobila dobrega gospodarja, ki bi ji nudil vse tisto, kar ji prejšnji ni. Kako mi je hudo za takšne pse, ki imajo tako težko življenje in slabe gospodarje, potem pa pomislim na naše razvajenčke, ki imajo vsega zadosti, pa tega sploh ne cenijo
.
Ko smo že pri razvajencih- uboga pasja duša Feld, ki tako nedolžno gleda v skledo s čipsom, si zna kar hitro postrežt s tistim, kar je na mizi, samo, da pete odneseš, potem pa prideš nazaj, on pa leži in nedolžno gleda v tebe, češ, kaj pa je narobe, da težiš.
Feld bo silvestroval doma, v hiši, ker ga je strah pokanja, o čemer sem že pisala, mi bomo pa tako ali tako imeli po vsej verjetnosti pestro Silvestrovo, saj naj bi Urphee kotila.
Logiran
Tripikice
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #591 :
četrtek, 22.12.2005 : 16:05:25 »
Citat: šibainmika , četrtek, 22.12.2005 : 00:22:37
Tudi mene je s svojimi očki čisto očarala, najraje bi jo kar k sebi vzela.
Šibainmika, priznam, da sem tudi jaz pomislila na to. Sem pa videla tu na forumu, v rubriki "Pomagajmo" oglas za najdenega mladička, se mi zdi, da je star 2 meseca in menijo, da bi naj bil kraševec, ne vem pa, če so mu že našli dom.
Citat: Talija , četrtek, 22.12.2005 : 08:54:09
Feld bo silvestroval doma, v hiši, ker ga je strah pokanja, o čemer sem že pisala, mi bomo pa tako ali tako imeli po vsej verjetnosti pestro Silvestrovo, saj naj bi Urphee kotila.
Duka bo tudi doma silvestrovala. Ampak pri nas ne bo tako pestro kot pri vas, vi imate pravi "special" novoletni aranžma.
Uh, to bo luštno, ko boste "zibali"!
Logiran
Suzana
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #592 :
četrtek, 22.12.2005 : 22:00:06 »
Citat: Tripikice , četrtek, 22.12.2005 : 16:05:25
Šibainmika, priznam, da sem tudi jaz pomislila na to. Sem pa videla tu na forumu, v rubriki "Pomagajmo" oglas za najdenega mladička, se mi zdi, da je star 2 meseca in menijo, da bi naj bil kraševec, ne vem pa, če so mu že našli dom.
[/quote
Sem videla tega nesrečnega malčka. Po slikcah sodeč tudi mene spominja na Kraševca, sigurno se v njem pretaka nekaj kraševske krvi. Sem malo bolj natančno pobrskala po podforumu POMAGAJMO in pri tem resnično ostaneš brez besed. Če ne vidiš sploh ne moreš verjet koliko blesavih ljudi hodi po tem svetu.
Bom pa predlagala, da naše društvo ponudi poligon za začasno namestitev vsaj teh nesrečnih kraševskih duš, če že vseh ne moremo. Lahko bi dali delat hišico in bi bili kužki na poligonu dokler se jim ne najde nov dom. Pa še vsak dan je nekdo tam vsaj enkrat na dan.
Logiran
Suzana
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #593 :
četrtek, 22.12.2005 : 22:01:36 »
Joj sem nerodna. Quote sem pomotoma zbrisala in mi je celo sporočilo dalo v citat.
Logiran
Tripikice
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #594 :
petek, 23.12.2005 : 11:02:02 »
Citat: šibainmika , četrtek, 22.12.2005 : 22:01:36
Joj sem nerodna. Quote sem pomotoma zbrisala in mi je celo sporočilo dalo v citat.
Eh, Šibainmika, to pa res ni nerodnost, še vsakemu se je zgodilo, pa še vsakemu se bo.
Kar se pa mladička tiče, ni nič novega napisano, zato mislim, da so mu našli novi domek, moram pa povedati, da mi je precej zlezel pod kožo.
Šibainmika, tvoja ideja glede ureditve prostorčka za kraševske najdenčke na društvenem poligonu se meni zdi IZJEMNA!
Bom to dodala k mojemu pismu božičku.
Logiran
Tripikice
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #595 :
petek, 23.12.2005 : 11:27:28 »
Vsem forumcem in njihovim kosmatincem želim mirne božične praznike in srečno novo leto!
Logiran
EBRANKA
rad pišem
Spol:
Sporočil: 304
«
Odgovor #596 :
petek, 23.12.2005 : 12:27:05 »
TRipikice, kaj bi pa rekla na potrpežljivost naših kraševcev, če ti izdam, kaj je bilo na mizi za čipsom? Tisti otožen pogled že ni bil le zaradi čipsa ... zadaj se je skrival ša pršut
tako nas je pogostila Talija
No, tako je tudi pojasnjena skrivnost, od kod kraševcem tisti otožni, rahlo žalosti pogled.
Silvestrovali bomo doma, če bo tako kot lansko leto, ko smo ob 9ih že skoraj zaspali, ne bo Čajka imela nič kaj dosti občutka, da je kaj drugačen dan.
Šibainmika, ali imaš morda ti še kakšne slikce od Ingsla iz vrtojbe ... očitno je bil očka od Ingsla in Pura zelo lep
Šibainmika, super predlog, da bi na poligonu naredili "prvo pomoč" za kraševce, ki bi jim grozilo kaksno uspavanje.
No, mi bomo danes v službi malo prej zaključili, tako da vam vsem želim vesele praznike
Logiran
Suzana
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #597 :
petek, 23.12.2005 : 12:49:51 »
Sm pa res našla slikco od Ingsla.
Glede začasnega zavetišča za kraškote se tudi meni zdi dobra ideja, bom takoj predlagala na sestanku.
Kaj se pa silvestrovanja tiče, bo tudi Šiba silvestrovala doma, obvezno v hiši na kavču ali v kuhinji pod mizo. To pokanje je zanjo vsakoletni stres.
Tudi midve s Šibo vam vsem želiva vesele praznike in še veliko užitkov s kraševci v novem letu.
Logiran
Tripikice
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #598 :
petek, 23.12.2005 : 14:42:59 »
Citat: EBRANKA , petek, 23.12.2005 : 12:27:05
TRipikice, kaj bi pa rekla na potrpežljivost naših kraševcev, če ti izdam, kaj je bilo na mizi za čipsom? Tisti otožen pogled že ni bil le zaradi čipsa ... zadaj se je skrival ša pršut
tako nas je pogostila Talija
No, tako je tudi pojasnjena skrivnost, od kod kraševcem tisti otožni, rahlo žalosti pogled.
O ti nesramnica
, zdaj boš pa še mene mučila?
Predstavljaj si otožne poglede treh kraševcev skupaj - takšen je pa sedaj moj pogled.
Našo Duko pa zankrat pokanje petard še samo jezi. Vsakokrat ko zunaj poči, odšprinta na dvorišče in dodobra petardo znalaja.
In ji pove svoje!
Bomo pa vsekakor z njo doma in se bomo skupno "borili" za tatrski biftek: midva z možem, da ne bi prišel Duki v doseg, njena borba bo pa seveda ravno nasprotna.
Logiran
Suzana
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #599 :
nedelja, 25.12.2005 : 10:41:24 »
Za Šibo se je to strašno pokanje že začelo, tako, da je današnjo noč prespala v kuhinji pod mizo in ne v njej namenjenem prostoru, kjer običajno spi.
Pri tem pa se vedno spomnim na vse tiste kužke, ki nimajo doma, kako jim je.
Včeraj sem bila v MB azilu. Na sprehod sem peljala eno zeeeeelo živahno psičko (zlati prinašaleC+irski seter) in ko jo je bilo na konco potrebno vrnit v boks, sem se obrnila in videla ta otožen proseč pogled "prosim vzami me zraven", je bil to zame kar velik čustven pretres.
Logiran
Strani:
1
...
35
36
37
38
39
[
40
]