mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 20:08:58

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 275899 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
Tripikice
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 316

« Odgovor #585 : sreda, 21.12.2005 : 15:05:01 »

Hojla!

Kadar imam vsega čez glavo in mi gre vse na živce, hitro "skočim" na ta forum in kliknem na Ebrankin album, kjer me čaka pomirjevalna tableta v obliki slikic.... Huh Smiley Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy To je kot osvežilna pijača! Cool Smiley Smiley Nočem biti nehvaležna, ampak teh slikic res nikoli ni dovolj! Grin
Vidim, da je tokrat prišlo tudi do popestritve - mislim na tibetančka (mašinca, to ti pa je PES!!! Shocked Cheesy Cheesy).
Do-khyi, res si si izbrala fenomenalno pasmo! Smiley Smiley Kiss Kdaj pa bomo lahko videli kakšno slikico od Ingsla? Roll Eyes Smiley
Ampak punce, ves ste pa prave nesramnice Wink, da tam na mizo postavite skledo s čipsom, uboga kraševska pasja duša pa mora potem to gledati! Wink Cheesy Grin Grin Grin Je pa ta kraševska pasja duša lepo vzgojena Smiley Smiley, naša Duka tega pritiska ne bi zdržala. Huh Grin Grin

Me veseli, da se bo glede Brine rešilo. Že prejšnjič me je zvijalo, ko sem pa danes zagledala te žalostne pasje očke na sliki, me je pa dokončno zvilo. Cry Sad  Škoda, da ne živim na kakšnem ogromnem ranču
Logiran
Tripikice
rad pišem

« Odgovor #586 : sreda, 21.12.2005 : 15:10:59 »

Spet mi je "uspelo" prej poslati, še preden sem dokončala. Torej:

Kako so pa kaj vaši ljubljenčki? Kako boste z njimi silvestrovali? Smiley LP! Smiley 
Logiran
bramky
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 64

« Odgovor #587 : sreda, 21.12.2005 : 21:08:46 »

Upam da se bo res našel kak primeren nov lastnik- z šarplaninci ki so odrasli je še večji križ kot s kraševci, Ne vem če se je našel gdo ki je vzel 3 letno kraševko iz naše spletne strani. Jaz bi čisto rada objavila tudi kako sliko, pa moja počasna kišta požre več inpulzov kot moje kraševke briketov. Če imate še koga ko bi šel v Ljubljano sem izgovorila prijavni rok do torka.
Na pomoč- kako narišete tako lepe smajlije?
Logiran
do-khyi
rad pišem
Sporočil: 376

« Odgovor #588 : sreda, 21.12.2005 : 21:09:12 »

Šibainmika, mislim, da je super, da si poklicala zavetišče ... se mi zdi, da je že to neke vrste "pritisk", da vidijo, da tudi drugi spremljamo njeno usodo in da ni čisto prepuščena sama sebi.

Do-khyi, sem kar vedela, da bo Pur kot magnetek, ki te bo spet malo privabil na naš forum Wink

Lepotca Felda si pa že videla v Vrtojbi ... še en namig ...Talija  Grin Cheesy

Pri nas pravimo: "žabo ni težko v vodo naterat"  Grin Grin Torej , če me pogrešate veste kaj treba narediti... Wink

Drugače imam pa bolj dolgo " lajtengo" in sem sicer pogruntala, da je feld od Talije, le da nekoliko pozno... Cool sram

Tripikice jaz sem bolj trot za računalnik, pa slikc od Ingsla ne znam dat sem gor in mi niti na misel ne pride, da bi se ubadala s tem , ker mi vzame preveč časa sram Tongue Tongue. Mogoče ima ebranka kakšno Cool??

Mogoče bo pa še bolje, da pokukaš na forum o tibetanskih mastifih(kjer imaš povezavo na mojo spletno stran), da ne bomo tu pri kraševcih preveč debatirali o drugih pasmah Smiley
Logiran
Suzana
rad pišem
Sporočil: 393

« Odgovor #589 : četrtek, 22.12.2005 : 00:22:37 »

Hojla!

Kadar imam vsega čez glavo in mi gre vse na živce, hitro "skočim" na ta forum in kliknem na Ebrankin album, kjer me čaka pomirjevalna tableta v obliki slikic.... Huh Smiley Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy To je kot osvežilna pijača!

Tripikice pri teh občutkih se ti pa resnično pridružujem. V službi imamo norišnico in skok na forum je prava uteha. Tongue Kiss Cool Grin

Upam da se bo res našel kak primeren nov lastnik- z šarplaninci ki so odrasli je še večji križ kot s kraševci, Ne vem če se je našel gdo ki je vzel 3 letno kraševko iz naše spletne strani. Jaz bi čisto rada objavila tudi kako sliko, pa moja počasna kišta požre več inpulzov kot moje kraševke briketov. Če imate še koga ko bi šel v Ljubljano sem izgovorila prijavni rok do torka.
Na pomoč- kako narišete tako lepe smajlije?

Mislim, da se za kraševko, ki pase ovčke še ni našel nov lastnik. Upam, da se bo kmalu. morali bi se dokopat do kake slikce.
Za Brino vsi, ki so imeli stik z njo, pravijo, da je zelo prijazna do ljudi in živali. Tudi mene je s svojimi očki čisto očarala, najraje bi jo kar k sebi vzela.
Bramky, na smajli samo klikneš, sprva se ti pokažejo neki znaki, ampak ko odpošlješ sporočilo so smajliji.

Ampak punce, ves ste pa prave nesramnice Wink, da tam na mizo postavite skledo s čipsom, uboga kraševska pasja duša pa mora potem to gledati! Wink Cheesy Grin Grin Grin Je pa ta kraševska pasja duša lepo vzgojena Smiley Smiley, naša Duka tega pritiska ne bi zdržala. Huh Grin Grin

Tripikice, na rabiš biti ravno tako prepričana, da je uboga pasja duša cel čas samo gledala v skledo.  Smiley Wink Cheesy Grin Roll Eyes
Logiran
Talija
midi
Sporočil: 223

« Odgovor #590 : četrtek, 22.12.2005 : 08:54:09 »

Res držim pesti, da bi Brina še pred novim letom dobila dobrega gospodarja, ki bi ji nudil vse tisto, kar ji prejšnji ni. Kako mi je hudo za takšne pse, ki imajo tako težko življenje in slabe gospodarje, potem pa pomislim na naše razvajenčke, ki imajo vsega zadosti, pa tega sploh ne cenijo Undecided .
Ko smo že pri razvajencih- uboga pasja duša Feld, ki tako nedolžno gleda v skledo s čipsom, si zna kar hitro postrežt s tistim, kar je na mizi, samo, da pete odneseš, potem pa prideš nazaj, on pa leži in nedolžno gleda v tebe, češ, kaj pa je narobe, da težiš.
Feld bo silvestroval doma, v hiši, ker ga je strah pokanja, o čemer sem že pisala, mi bomo pa tako ali tako imeli po vsej verjetnosti pestro Silvestrovo, saj naj bi Urphee kotila.
Logiran
Tripikice
rad pišem

« Odgovor #591 : četrtek, 22.12.2005 : 16:05:25 »

Tudi mene je s svojimi očki čisto očarala, najraje bi jo kar k sebi vzela.

Šibainmika, priznam, da sem tudi jaz pomislila na to. Sem pa videla tu na forumu, v rubriki "Pomagajmo" oglas za najdenega mladička, se mi zdi, da je star 2 meseca in menijo, da bi naj bil kraševec, ne vem pa, če so mu že našli dom.

Feld bo silvestroval doma, v hiši, ker ga je strah pokanja, o čemer sem že pisala, mi bomo pa tako ali tako imeli po vsej verjetnosti pestro Silvestrovo, saj naj bi Urphee kotila.

Smiley Smiley Duka bo tudi doma silvestrovala. Ampak pri nas ne bo tako pestro kot pri vas, vi imate pravi "special" novoletni aranžma. Cheesy Grin Grin Grin Uh, to bo luštno, ko boste "zibali"! Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #592 : četrtek, 22.12.2005 : 22:00:06 »

Šibainmika, priznam, da sem tudi jaz pomislila na to. Sem pa videla tu na forumu, v rubriki "Pomagajmo" oglas za najdenega mladička, se mi zdi, da je star 2 meseca in menijo, da bi naj bil kraševec, ne vem pa, če so mu že našli dom.
[/quote

Sem videla tega nesrečnega malčka. Po slikcah sodeč tudi mene spominja na Kraševca, sigurno se v njem pretaka nekaj kraševske krvi. Sem malo bolj natančno pobrskala po podforumu POMAGAJMO in pri tem resnično ostaneš brez besed. Če ne vidiš sploh ne moreš verjet koliko blesavih ljudi hodi po tem svetu. Angry Angry Angry

Bom pa predlagala, da naše društvo ponudi poligon za začasno namestitev vsaj teh nesrečnih kraševskih duš, če že vseh ne moremo. Lahko bi dali delat hišico in bi bili kužki na poligonu dokler se jim ne najde nov dom. Pa še vsak dan je nekdo tam vsaj enkrat na dan.
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #593 : četrtek, 22.12.2005 : 22:01:36 »

Joj sem nerodna. Quote sem pomotoma zbrisala in mi je celo sporočilo dalo v citat.
Logiran
Tripikice
rad pišem

« Odgovor #594 : petek, 23.12.2005 : 11:02:02 »

Joj sem nerodna. Quote sem pomotoma zbrisala in mi je celo sporočilo dalo v citat.

Grin Grin Eh, Šibainmika, to pa res ni nerodnost, še vsakemu se je zgodilo, pa še vsakemu se bo. Wink Cheesy Grin Grin

Kar se pa mladička tiče, ni nič novega napisano, zato mislim, da so mu našli novi domek, moram pa povedati, da mi je precej zlezel pod kožo. 

Šibainmika, tvoja ideja glede ureditve prostorčka za kraševske najdenčke na društvenem poligonu se meni zdi IZJEMNA! Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley

Bom to dodala k mojemu pismu božičku. Wink Smiley Smiley Grin

Logiran
Tripikice
rad pišem

« Odgovor #595 : petek, 23.12.2005 : 11:27:28 »

Vsem forumcem in njihovim kosmatincem želim mirne božične praznike in srečno novo leto! Kiss
Logiran
EBRANKA
rad pišem
Sporočil: 304

« Odgovor #596 : petek, 23.12.2005 : 12:27:05 »

TRipikice, kaj bi pa rekla na potrpežljivost naših kraševcev, če ti izdam, kaj je bilo na mizi za čipsom? Tisti otožen pogled že ni bil le zaradi čipsa ... zadaj se je skrival ša pršut Roll Eyes Shocked Shocked Shocked tako nas je pogostila Talija Cheesy  No, tako je tudi pojasnjena skrivnost, od kod kraševcem tisti otožni, rahlo žalosti pogled.  

Silvestrovali bomo doma, če bo tako kot lansko leto, ko smo ob 9ih že skoraj zaspali, ne bo Čajka imela nič kaj dosti občutka, da je kaj drugačen dan.

Šibainmika, ali imaš morda ti še kakšne slikce od Ingsla iz vrtojbe  ... očitno je bil očka od Ingsla in Pura zelo lep Cheesy Cheesy

Šibainmika, super predlog, da bi na poligonu naredili "prvo pomoč" za kraševce, ki bi jim grozilo kaksno uspavanje.

No, mi bomo danes v službi malo prej zaključili, tako da vam vsem želim vesele praznike Grin Grin Smiley Smiley Cheesy Cheesy

Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #597 : petek, 23.12.2005 : 12:49:51 »

Sm pa res našla slikco od Ingsla. Cheesy Cheesy Roll Eyes Roll Eyes Smiley Smiley Smiley

Glede začasnega zavetišča za kraškote se tudi meni zdi dobra ideja, bom takoj predlagala na sestanku. Smiley Wink Grin

Kaj se pa silvestrovanja tiče, bo tudi Šiba silvestrovala doma, obvezno v hiši na kavču ali v kuhinji pod mizo. To pokanje je zanjo vsakoletni stres. Undecided Undecided

Tudi midve s Šibo vam vsem želiva vesele praznike in še veliko užitkov s kraševci v novem letu. Smiley Wink Cheesy Grin Cool Roll Eyes
Logiran
Tripikice
rad pišem

« Odgovor #598 : petek, 23.12.2005 : 14:42:59 »

TRipikice, kaj bi pa rekla na potrpežljivost naših kraševcev, če ti izdam, kaj je bilo na mizi za čipsom? Tisti otožen pogled že ni bil le zaradi čipsa ... zadaj se je skrival ša pršut Roll Eyes Shocked Shocked Shocked tako nas je pogostila Talija Cheesy  No, tako je tudi pojasnjena skrivnost, od kod kraševcem tisti otožni, rahlo žalosti pogled. 

O ti nesramnica Wink, zdaj boš pa še mene mučila? Huh Cheesy Grin Grin Grin Grin Predstavljaj si otožne poglede treh kraševcev skupaj - takšen je pa sedaj moj pogled. Grin Grin Grin Grin Grin

Našo Duko pa zankrat pokanje petard še samo jezi. Vsakokrat ko zunaj poči, odšprinta na dvorišče in dodobra petardo znalaja. Cheesy Grin Grin In ji pove svoje! Wink Grin Bomo pa vsekakor z njo doma in se bomo skupno "borili" za tatrski biftek: midva z možem, da ne bi prišel Duki v doseg, njena borba bo pa seveda ravno nasprotna. Cool Grin Grin Grin
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #599 : nedelja, 25.12.2005 : 10:41:24 »

Za Šibo se je to strašno pokanje že začelo, tako, da je današnjo noč prespala v kuhinji pod mizo in ne v njej namenjenem prostoru, kjer običajno spi. Tongue Kiss

Pri tem pa se vedno spomnim na vse tiste kužke, ki nimajo doma, kako jim je.
 sram Cry
Včeraj sem bila v MB azilu. Na sprehod sem peljala eno zeeeeelo živahno psičko (zlati prinašaleC+irski seter) in ko jo je bilo na konco potrebno vrnit v boks, sem se obrnila in videla ta otožen proseč pogled "prosim vzami me zraven", je bil to zame kar velik čustven pretres. Cry Cry Cry
Logiran
Strani: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.