mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 23:51:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 275968 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Suzana
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 393

« Odgovor #525 : petek, 09.12.2005 : 22:34:50 »

No, če boste potrebovali kako pomoč pri zemeljskih delih, je Šiba na razpolago. Pri teh opravilih se ji leta sploh ne poznajo. Šiba si je pod cipresami  skopala že pravi brlog kamor se poleti, ko je vroče skrije. Samo moramo malo pazit, ker je to ravno pod ograjo, da se nam ne zruši ograja. Je pa kar zanimivo pogledat kako luknjo si lahko skoplje, zato smo ji to pustili. Smiley Wink Cheesy Roll Eyes Grin Mene to niti tako ne moti, pač imajo ti naši Kraševci še ta prastari naravni nagon po plenu, delanju naravnih ležišč...skratka imajo še nekaj tega v sebi kako preživeti v naravi.  Roll Eyes Tongue Roll Eyes Cool

EBranka, komaj že čakam na novo serijo slikc!

Ja pa še eno pomembno obvestilo. KRAŠEVCI IMAJO NA RAZSTAVI V LJUBLJANI BREZPLAČNO PRIJAVNINO. v NEDELJO JE V DEFILEJU PREDSTAVITEV PASME. Zato, prijavite se v čim večjem številu, da nas bo res veliko, ker velika skupina pač pride veliko bolj do izraza in tako PROMOVIRAMO PASMO. Roll Eyes Smiley Wink Cheesy Grin Cool
Na KZS so se res izkazali! Smiley Wink Cheesy Zadnji rok prijave je 16.12. in k prijavnici ne pozabite priložit fotokopije rodovnika.

Logiran
dacha
novinec
*
Sporočil: 15

« Odgovor #526 : sobota, 10.12.2005 : 14:05:24 »

Punce, v Izoli pravkar kopljejo vrtine za termalno vodo, ker se bo gradil vodni park in kaj, če bi predlagala, da pripeljem s seboj ekipo pridnih kopačev  Grin Cheesy. Haha, to bi bilo zanimivo, če bi vse te naše mrcine spustili, da kopljejo kot jim paše, pa še tisti, ki bi bil najbolj pride (največja luknja) bi dobil nagrado  Cool Wink. Potem bi jih seveda uporabili tudi pri urejanju okolice in zasaditvi botaničnega kaktusovega vrta.. Grin

Opazila pa sem, da eni psički nimajo tistega štrlečega puha pri ušesih. Naši Duki pa ga še vedno nismo uspeli izčesati, potem pa ima včasih tako frizuro kot Einstein.
Tripikice, najin Dač je tudi mali Einstein, še zmeraj mu ni zrasla dlaka po glavi, kjer so ga postrigli po najnovejši modi (4 mmm) tako, da je pravi smeh s to svojo frizuro in štrlečim puhom pri ušesih. Je zadnjič ena teta na sprehodu v Portorožu rekla, da mu ime Dač paše na njegovo frizuro... Wink Grin.
Komaj čakam, da se vidimo. Šibainmika, kaj se moramo prijaviti tudi za defile, ali je dovolj, če smo tam. Mi še nismo bili nikoli tam, pa samo sprašujem  sram Kiss. Najbrž se bo pa kar treba prijavit in res upam, da nas bo čimveč.
Lahko bi kje organizirali kakšno pasje kraševsko silvestrovanje, ker se kar malo bojim kako bo, ko bodo začele pokati petarde  Sad Tongue. Kakšne so kaj vaše izkušnje in kaj ponavadi narediti z vašimi mrcinami na Silvestrovo?

Evo punce, pošljite nam kaj snega na Primorsko, midva Z Dačem se ga že veseliva  Cool Grin Cheesy Wink.
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #527 : sobota, 10.12.2005 : 19:42:32 »

Malo za popestritev teme,par Čajkinih slikic od včeraj:

http://bernirina.moj-album.com/album/1649752/?os=1650013
http://bernirina.moj-album.com/album/1649752/?os=1650007

Več v albumu Wink

Lp,Nina
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #528 : sobota, 10.12.2005 : 20:10:50 »

Dača zadnji rok prijave je 16.12. Ne pozabi priložit fotokopije rodovnika. Za predstavitev v defileju se ni potrebno posebej prijavlat, dovolj je, da ste tam oz. da se prijavite na razstavo. Tudi jaz komaj čakam, da se vidimo. Najbrž si tudi zasledila, da imamo kraševci zastojn prijavnino. Wink Cheesy Roll Eyes Roll Eyes Cool

Rincy, slikce so super, nas je že EBranka informirala, da ste se imeli lepo, kar tako naprej. Cheesy Wink Smiley

Tudi me z EBranko, Mojco in Čajko smo imele danes pravi Kraševski športni dan, obiskale smo tri  Kraševce(Felda od Talije, Majka in Maksa) in enega Tibetančka oz. že kar konkretnega tibetanca, kmalu boste videli slikce na forumu. Smiley Wink Cheesy Grin
Logiran
EBRANKA
rad pišem
Sporočil: 304

« Odgovor #529 : nedelja, 11.12.2005 : 12:16:10 »

Oh Rincy,  Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin super slikce, hvala za te prikupne spominčke... če se spomniš, sem raztresena kot sem zgubila ključe... dve uri smo jih iskali (pomagali so mi mladi, ki so bili na srečanju z učiteljico), na koncu sem jih pa našla na makedamski cesti kar daleč nazaj, tam, kjer smo šli na sprehod Wink sram  no, ko sem jih našla, sem bila tako srečna, kot da bi mi kdo na novo podaril avto, Čajka pa mislim da tudi, ker je lahko ostala na srečanju še dve uri... vmes, ko sem iskala ključe se je sicer malo preveč zafiksira na tisti koš za smeti, tako da smo bili malce "hudi" in je bila potem na vrvici,, no, ampak pred tem ji je pa vseeno uspelo narediti nekaj krogov s kužki, samo ji ni bilo več tako zabavno, ko ni bilo več njenih bernskih prijateljev.

V soboto je bil pa en izjemen pasji dan, Čajka je še danes čisto preč od divjanja s kraševcih po super vrtovih samih lepotcev. Do-khyi bo pa tudi presenečena, ko bo pokukala na naš forum in med gosti našla nekaj lepega, velikega in zlatorjavega. Baje bodo tudi prišli na razstavo.

Šibainmika, ne morem verjet, ampak Mojca je včeraj s čarovnikom prenesla fotke na računalnik, ko smo jih pa hoteli pogledat, je pa pri vseh pisalo, da nimajo nič bitov. sram Sad Sad Cry Tako da previdno pri snemanju slikc, Šibainmika, sedaj imamo samo še tvoje slikce.  Smiley 
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #530 : nedelja, 11.12.2005 : 21:21:05 »

Res škoda za slikce Cry sram Huh Shocked
No saj je meni nekaj uspelo, tako da se bo videlo kako lepo smo se imeli. In tudi veliko priložnosti še bo, samo, da se začne pomlad.

Dacha kaj se snega tiče, ga tudi mi nimamo več skoraj nič in kaj se mene tiče bi ti še to kar ga je rade volje poslala.
In petarde, to je groza. Za silvestrovo mora bit pri nas obvezno nekdo doma (in Šiba je seveda v stanovanju), ker jo je tako strah in se trese kot šiba...Drugače pa ne poznam nobebega kraševca, ki bi se bal pokanja, tudi moj prejšnji se ni. Huh Shocked Lips Sealed

Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #531 : nedelja, 11.12.2005 : 21:47:37 »

Pri nas je bilo pa lansko leto glede silvestrovega kar OK ... malo je sicer pokalo okoli (kje pa ne?) ampak na srečo se Čajka sploh ni kaj sekirala glede pokanja ... mislim, da je celo malo pokukala na balkon, potem pa šla notri ... je pa res da se tudi grmenja ne boji ali drugih pokov (ji je pa še vedno zelo sumljiv sesalec in tudi metle se ji zdijo nebodigatreba, tako da naredi ponavadi kar velik ovinek okoli teh zadev.)

Če boste malo pokukali na album, boste našli nekaj novih slikc ... malo sem si vzela čas in ga uredila po podmapcah (največ novosti je iz Ranča Pizmoht ... obljubjene imamo še tudi zimske slikce Cheesy Cheesy Grin), med drugim sem tudi izkoristila današnji dan in šla s Čajko na Gradišče. Ko je slišala, da bo morda spomladi prišlo v naš konec kakšnih 70 kraševcev (več bi jih pa že moralo biti kot Bernskih planšarjev Wink) se je takoj javila za pasjo vodičko, meni je pa pustila, da napišem komentarje.
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #532 : nedelja, 11.12.2005 : 22:50:10 »

Pravkar mi je Cirila poslala obvestilo:
ZARADI TRAGIČNIH DRUŽINSKIH RAZMER ODDAMO PSIČKO STARO TRI LETA. jE NAVAJENA OVC IN JE DOBRA VARUHINJA ČREDE.
ZALAR MARIJA, KIDRIČEVA 2, 1330 KOČEVJE
TEL: 01 895 14 48
 Cry sram Cry

EBranka, oprosti ampak ne najdem novih  slikc. Kaj moram kliknit?
Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #533 : nedelja, 11.12.2005 : 22:55:59 »

Šibainmika, spodaj v mojem profilu klikni na moj album, ki te bo usmeril na album krasevci. Na desni strani pa so ostale slikce, ki so sedaj razporejene v razlicžne albume (npr. Ranch Pizmohtovih, ali pa Pot na Gradisce). Klikni na te napise, pa se bodo odprli. Upam, da bo slo  Wink Smiley
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #534 : nedelja, 11.12.2005 : 22:58:36 »

Kliknem, so slikce Ara z ovčko itd. teh novih pa ne vidim.
Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #535 : nedelja, 11.12.2005 : 23:00:36 »

Šibainmika, poglejkva, če bo delala ta povezava... tole so kraševci z Ranča Pižmoht

http://www.moj-album.com/album/1659271/

Tole je pa pot do Gradišča:

http://www.moj-album.com/album/1659858/
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #536 : nedelja, 11.12.2005 : 23:01:11 »

Sem našla, lepo si to naredila!
Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #537 : nedelja, 11.12.2005 : 23:03:17 »

Šibainmika, ali ti uspe priti na te albume tudi iz prejšnega albuma? Ker sem dala posebi tudi Lipico, Lendavo, Vrtojbo in Maribor... so pa tu prejšne slikce
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #538 : nedelja, 11.12.2005 : 23:06:01 »

EBranka jaz mislim, da bolj idealne lokacije za naš piknik ni. Jaz bom šla kar peš po tej poti, ki jo predlaga Čajka.
In ta pižmohtov ranč, je tudi pravljica.
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #539 : nedelja, 11.12.2005 : 23:10:30 »

Šibainmika, ali ti uspe priti na te albume tudi iz prejšnega albuma? Ker sem dala posebi tudi Lipico, Lendavo, Vrtojbo in Maribor... so pa tu prejšne slikce

Ja tudi iz prejšnega albuma mi je uspelo prit do slikc, samo s puščico se je bilo treba malo pomaknit in vse lepo piše.
Kar ne moram od teh slik. V kratkem ti pošljem še sobotne, zdaj jih ne upam naložit direktno iz fotoaparata, da mi nebi rač. zablokiral, ker jih imam kar veliko.
Logiran
Strani: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.