mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 14:32:46

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 275834 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
Suzana
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 393

« Odgovor #465 : torek, 22.11.2005 : 22:58:47 »

Alsimira sem videla tvoje slikice, krasne so. Ja tako so ti naši kraševci, hitro imajo vse pod kontrolo, doge pa se mi zdijo taki miroljubni velikani in imajo veliko tolerance za te male divjake. Tako, da sem prepričana, da ne boš imela težav z njunim odnosom. Wink Cheesy Cool Grin

EBranka res si "pridna", da si že objavila slikce, takoj zdaj jih grem pogledat, ne spomnim se več kaj sem ti poslala, mogoče se bo še kaj našlo za objavit.
Logiran
dacha
novinec
*
Sporočil: 15

« Odgovor #466 : sreda, 23.11.2005 : 09:32:07 »

Brr, je pa zahladilo..tokrat tudi pri nas na Primorskem. Piha močna burja, morje je ful razburkano, prav zavidam vam, ker imate že najbrž prvi sneg..Komaj čakam, da vidim Dača kakšne vragolije bo počel na snegu Grin Cheesy.  Tripikice hvala za nasvet, sem pol šla takoj v akcijo in prav ta teden začnejo z malo šolo v Kopru  Huh. Tako da jutri začneva , so mi rekli, da sva malo pozna. Vseeno upam, da bova to nadoknadila in da me bo Dač vsaj malo ubogal Roll Eyes.

Piknika spomladi se že veselimo, tudi nam bi  lokacija ustrezala kje na sredini Slovenije, da nam nebi bio treba tako daleč. Sicer pa, tudi, če bo na Štajerskem koncu zagotovo pridemo. Pa še malo refoška prinesemo (ni ravno teran, ma je vseeno ok).. Cool Grin

Logiran
DMN
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 59

« Odgovor #467 : sreda, 23.11.2005 : 10:41:56 »

Ja, v Mariboru je že malo snega. To je bil prvi sneg za Dino in najprej je vohala, potem probala s tačko in nato je čisto podivjala. Laufala je gor in dol, se valala, lovila snežinke. Je čisto navdušena.
Rekli so mi, da imajo krasevci radi sneg, a da ji bo v tako veselje si pa tudi nisem mislila.
Lep zimski dan vsem!
Logiran
Tripikice
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #468 : sreda, 23.11.2005 : 11:40:05 »

Ja tako nekako je to zgledalo na Krasu. Roll Eyes Wink Smiley

Dodaj citat sem našla, samo nevem kako naj prenesem samo del citata.

Šibainmika, citat lahko preneseš samo cel. Šele potem ko ga imaš prenešenega v svoje sporočilo, ga lahko krajšaš, in sicer tako, da označiš določeni tekst in pritisneš delete, ali pa brišeš črko po črko. Ne smeš pa zbrisati označbe "quote" na začetku in koncu citata.  Smiley Smiley Smiley

Ne, mi smo iz Maribora. Naša trgovina je v Markovcih pri Ptuju. Boš pa tam lahko našla gospoda ali/in gospo Simončič, veterana v kinologiji, ki ti bosta lahko dala kakšen nasvet. Wink

No glede an potkov pa takole-hieroglifi so namesto črke č, ker sem napotke prekopirala.

Če poznaš staro pot v center Ljuljane, se drži raje te, in sicer greš v razcepu Zadobrova proti Kranju (edina modra tabla na poti), potem pa do odpcepa za center (drugi ali tretji) in si na stari vpadnici za LJ (Dunajska cesta). Se pelješ mimo Ljubljanskega sejma pa do velike Petrolove stolpnice in tam takoj zaviješ leo, to je Linhartova ulica - trgovino boš imela na levi strani čez morda 300-500 m.

Aha, tako bo lažje. Hvala ti za trud, Puppa! Smiley Smiley Smiley Smiley Vsekakor se bom oglasila v trgovini, ker rabim za Duko novo ležišče in bom rabila glede tega nasvet, ker ne vem kaj bi bilo najbolj primerno (beri trpežno) zanjo.

Hej, ravnokar mi je poštar prinesel tvojo pošto Cheesy Cheesy. Hvala lepa, sem tako vesela Cheesy Cheesy Cheesy. Bom poročala, kaj bo "rekla" Duka za AG. Upam, da bo tako navdušena nad briketi kot postajam jaz glede na to, da je imela Talija pri Feldu enake probleme, ki sta jih pa s to hrano rešila.

Ebranka, na mojo žalost Sad Cry ne morem nič obljubiti, ker ne bom sama, Duke pa sploh ne morem s sabo vzeti Huh.  Veš kako je, ko gre seljak v veliko mesto... Wink

Pozdrav iz Posavja

in evo naše lepotice in njenega "bodočega" prijatelja... Ga ima že pod kontrolo.
Hvala za informacije še enkrat.

http://svitkarisi.moj-album.com/album/1537808/

Alsimira, jaz sem zgleda vmes prešpricala, tako nisem vedela, da imamo novo ljubiteljico kraševcev. Grin Grin Grin Čestitam na "pridobitvi"! Smiley Kdaj in kje si pa dobila svojo kraševko? Kako ji je ime?

Dacha, mislim, da še nisi nič zamudila, ker kraševce se itak pozneje kot večino pasem začne šolati, glede socializacije pa boste tudi hitro nadoknadili. Upam, da bo Dač tudi tako rad hodil v šolo kot Duka, ki celo pot v avtu cvili od neučakanosti, da se požene med pasje sošolce. Grin Grin
Drugače pa refošk, teran, cviček, modra frankinja,... samo da je rdeče pa že teče. Grin Grin Grin

DMN, tudi pri nas imamo sneg, ki ja pa Duki načeloma všeč, le en velik problem ji dela - ne najde si prostora za kakanje, pa ne vem, če zato, ker ji moti voh ali pa ji je samo mrzlo v ta zadnjo. Wink Grin Grin Grin

Logiran
alsimira
novinec
*
Sporočil: 42

« Odgovor #469 : sreda, 23.11.2005 : 17:51:11 »

Ja,psička je od lepotice gospoda Bračiča in očeta Luksa in že pogumno čuva hišo izpod radiatorja  Cheesy

Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #470 : sreda, 23.11.2005 : 22:10:10 »

Šibainmika, citat lahko preneseš samo cel. Šele potem ko ga imaš prenešenega v svoje sporočilo, ga lahko krajšaš, in sicer tako, da označiš določeni tekst in pritisneš delete, ali pa brišeš črko po črko. Ne smeš pa zbrisati označbe "quote" na začetku in koncu citata. Smiley Smiley Smiley

Tripikice hvala za inštrukcije, upam da bo ratalo.

Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #471 : sreda, 23.11.2005 : 22:16:06 »

Saj je v bistvu čisto preprosto, samo na quote spodaj sem pozabila. Undecided

Ima še eno prošnjo. Če ima kdo kako slikco Kraševca med otroci ali med drugimi živalmi in je dovol velika in kvalitetna, da mi pošlje. Od urednice Moj planet sem dobila odgovor, da lahko napišemo članek, ker pa je to bolj otroška revija, bi pasale bolj take, ne preveč resne fotografije.
Logiran
EBRANKA
rad pišem
Sporočil: 304

« Odgovor #472 : četrtek, 24.11.2005 : 08:34:01 »

Šibainmika, bom sla v akcijo... zdaj je ravno sneg, bom ze nasla kaksne otroke pri snezaku, vmes bo pa svigalo nekaj sivo-kosmatega Wink
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #473 : četrtek, 24.11.2005 : 09:24:26 »

Šibainmika, bom sla v akcijo... zdaj je ravno sneg, bom ze nasla kaksne otroke pri snezaku, vmes bo pa svigalo nekaj sivo-kosmatega Wink

To bi bila dobra fotka. Kar v akcijo, jaz grem tudi drugi teden. Menim, da bi tudi mi lahko naredili kaki natečaj za naj fotko, zabavno bi bilo, pa še do izvirnih fotk bi prišli.

Danes je v MB zapadlo kar nekaj snega, Šiba je čisto navdušena. Ko vidi sneg izbruhnejo iz nje vsa otročja čustva, ki so glede na njena leta že malo skrita.
Danes imam hvalabogu dopust, tako da lahko greva malo na društven poligon. Smiley Cheesy Roll Eyes
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #474 : četrtek, 24.11.2005 : 09:28:39 »

Tripikice, mi je ratalo, smeškoti in citati-čisto preprosto je to. Zdaj grem pa v akcijo "vstavljanja" fotk.
Logiran
Talija
midi
Sporočil: 223

« Odgovor #475 : četrtek, 24.11.2005 : 10:06:24 »

Naši kosmatinci res uživajo na snegu, mar ne?
Feld je danes že zjutraj prilezel iz svoje koče in ležal na snegu Shocked ter čakal, da ga spustim. Ponavadi pride najprej v hišo pogledat, če je kaj za jest Wink, danes pa nič, veselo je divjal po vrtu in nič ga ni motilo, da je bil že čez nekaj minut popolnoma bel.
Logiran
Tripikice
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #476 : četrtek, 24.11.2005 : 10:58:52 »

Joj, spet se mi je zgodilo! S Talijo sva izgleda istočasno poslale sporočilo in moj spis se je spet izgubil! Angry Angry Angry S.....!!! Angry Ok, bom znova napisala. Huh

Tripikice, mi je ratalo, smeškoti in citati-čisto preprosto je to. Zdaj grem pa v akcijo "vstavljanja" fotk.

OAUU! Shocked Šibainmika, postajaš pravi računalniški genij! Wink Grin Grin Grin Pri vstavljanju fotk pa jaz že "zmrznem", tu boš pa spet ti meni inštruktor, ko bo treba. Smiley Smiley Smiley
Ti pa moram povedati oziroma te pohvaliti, čeprav nisem merodajna za to, da si prava aktivistka glede promocije kraševcev. Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley

Se vam pa tokrat spet moram potožiti Cry: Duka tudi nad AG briketi ni navdušena Angry Sad Undecided. Pa tako so luštkani, da bi jih kar sama jedla! Wink Grin No, malo razlike je, ker druge brikete kljub dodatkom poje za dve žlici, ostalo pa pusti, s temi briketi pa se je v par obrokih le pomatrala. Tongue Če ne bi bila navdušena nad kuhano hrano, bi že mislila, da je z njo nekaj narobe, da je npr. anoreksična. Wink Grin Grin Grin Tako pa sedaj punca cel teden hujša, da se potem čez vikend nabaše kuhane hrane, pa čeprav je samo "sladko zelje". Grin Grin

Ja,psička je od lepotice gospoda Bračiča in očeta Luksa in že pogumno čuva hišo izpod radiatorja Cheesy

Še enkrat OAUU! Shocked Bodoča miss med kraševkami? Cheesy Cheesy Cheesy Upam, da bop spomladi prišla z njo na piknik, da bomo lahko prisotni vzdihovali nad njeno lepoto. Wink Grin Grin Grin Kako ji je ime, Dada? Je to slučajno ali kaj, da ima toliko "forumskih" kraševcev ime z začetnico D? Roll Eyes

Danes pa bomo imeli torej športni dan z igrami na snegu, kaj? Cheesy Grin Duka ima tudi rada sneg in je navdušena nad kepanjem Grin. Lahko je poleg njenega "krzna", ko ji mokro in mrzlo ne pride do živega. Cool Smiley
Še vedno pa je nisem imela priložnosti jo testirati, kako je pa z njeno ljubeznijo do vode. Roll Eyes To vam pa povem drugo leto Wink.

Dobre fotografske posnetke želim! Smiley Ebranka pridno skrbi za naše počutje in nas vsak dan razveseljuje z novimi fotkami. Smiley Smiley Glede na to, da bo počasi prečohala Cheesy vse slovenske kraševce in ji ne ostanejo skriti niti v štalah, je že prava kraševska botrca Wink Grin Grin Grin Grin
Logiran
Talija
midi
Sporočil: 223

« Odgovor #477 : četrtek, 24.11.2005 : 11:09:10 »

Mi je strašno žal, da sem se vmešala ravno takrat, ko si ti pošiljala sporočilo Undecided.
AG hrano jedo naši psi tudi samo, drugače pa jaz dodam eno žlico konzerve in lepo pomešam z briketi ali pa kakšno sardino.
Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #478 : četrtek, 24.11.2005 : 11:19:26 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin  no, sedaj ga je pa še meni pobralo... sporočilo ... pa tako dolgo je bilo in lepo in zanimivo Wink Cheesy Grin Grin ... no, zvečer se še oglasim, imam še presenečenje, nekaj v zvezi s slikcami....
Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #479 : četrtek, 24.11.2005 : 11:22:33 »

joj, ne morem verjet... staro sporočilo sem našla, pa ga hotla hitro poslat, pa nisem bila vec logirana in je odšel... kot Evridika Wink
Logiran
Strani: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.