mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 06:53:41

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 275760 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
dacha
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 15

« Odgovor #450 : ponedeljek, 21.11.2005 : 12:51:31 »

Evo, tudi Primorci smo še aktivni, samo še malo sramežljivi.. sramČestitke Taliji in Feldu, ma res je lep ta tvoj junak upam, da bo tudi naš Dač kdaj osvojil kakšen naslov.. ;)Po tisti alergiji s hrano je dobil moderno punk frizuro  Shocked in je po glavi pobrit..Je prav smešen s avojimi kosmatimi kraševskimi ušesi in pobrito glavo..Zdaj mu izpuščaji izginjajo, dlaka bo pa tudi do kraševskega piknika zrasla, da bo pravi lep kraševec.. duka hrana je res dobra, Dac tudi ni ne vem kakšen ljubitelj briket, te od AG pa z užitkom poje. Še vedno mu tudi kuhamo hrano (več zanj kot za naju), saj ima od vsega najraje ribe (predvsem sardele). Tako da komaj čakava, da bo AG tudi za juniorje naredil brikete z okusom lososa... Tongue Tongue

Drugače je najin Dač pravi junak, spi v svoji hišici že od malega in je neverjetno priden ponoči..O kakšnih polnih lunah še ni sledu, ampak to naju verjetno še čaka.. Undecided Komaj čakam kraševski piknik in pomlad, ker je zdaj, ko se vrneva iz službe že skoraj tema in Dač ne more uživat na portoroški mivki Cry.Ko pride na mivko se mu skoraj strga, očitno mu paše pod tačkami..kaj bo šele delal, ko bo prvič videl  sneg.. Roll Eyes Cool.Komaj čakam..Bomo zrihtali tudi kakšno slikco..

Tripikice kdaj si peljala Duko prvič v šolo?Midva sva ga zadnjič peljala en giro na poligon, pa je samo debelo gledala kaj tam počnemo. Danes praznuje Dač 5 mesecev, s šolo pa sva mislila začeti pri šestih? Drugače je v vsej svoji trmi kar poslušen in priden, samo laja na vsakega, ki gre mimo hiše..Je že pravi čuvaj Shocked Shocked

Pošiljam sonček s primorskega konca..

Logiran
spuppisf
nekaj malega že vem
Sporočil: 237

« Odgovor #451 : ponedeljek, 21.11.2005 : 13:20:52 »

Sem zasledila tudi debato o pasji hrani Arden... in še nekaj. Je res tako dobra? Duka mi zadnje čase sabotira brikete, čeprav ji obvezno dodam še priboljšek. Je raje cel dan lačna. Jedla bi kuhano hrano, karkoli, pa če zelje, brikete pa, a a, to pa ne. In ker med delovnim tednom ne kuham, mi to predstavlja problem. Jih prodajajo mogoče tudi v Tukanu?

Ne, v Tukanu se jih ne da dobiti. Trgovina je v Markovcih pri Ptuju, samo sedež firme je v Mariboru na kneza Koclja 25.

Trgovina Gali&Nika v Ljubljani pa ti je verjetno predaleč...

Saj ni problema - brikete naročiš po e-mailu ali telefonu in jih prejmeš s Pošto Slovenije na dom, za naročila nad 3 kg je dostava brezplačna. Možno pa je tudi naročiti brezplačne vzorčke (če so seveda tisti, kij želiš imeti, na zalogi).

Lps
Logiran
Suzana
rad pišem
Sporočil: 393

« Odgovor #452 : ponedeljek, 21.11.2005 : 22:06:38 »

Ja tripikice res smo te že pogrešali, tudi jaz pravim, nič se nazaj držat, tako fajn je brat ta tvoja pisemca. Kaj se pa tiče rezultatov pa takole:
Samci:
1.FELD od Talije
2.ARON katerega lastnik je Anton Tuksar

Samičke:
1. BERA-lastnik Emil Pižmoht
2. BAJKA-lastnik Damjan Vitez

Z EBRANKO sva iskale tudi psičko Kajo požmohtovo, ke je baje bila na razstavi, a ker sva z Branko malo zamudili, sva zamudili tudi srečanje z njo. Zanimiva je bila tudi zaradi tega, ker je doma čisto blizu EBranke in Čajke. Za njih bi bilo lepo, da bi se spoznale.

No, končni zmagovalec med Kraševci je bil na koncu Feld, ki je dobil tudi pokal od organizatorja kot najlepši avtohtoni pes.
Svetovna prvakinja Uta Pižmohtova pa je na razstavo tudi žal zamudila, tako da ni bila ocenjena. Več nas je bilo takih, ki smo se zanašali, da bojo Kraševci spet zadnji na vrsti tako kot vedno. In so bili tokrat prvi tako, da so nam lepo "zagodli."

Kaj se poknika tiče je naš poligon idealen, samo sva z EBranko mislili, da bi ga bilo bolje organizirat nekje na sredini Slovenije, da bi se čim več lastnikov Kraševcev iz cele Slovenije udeležilo piknika. No saj do spomladi bomo že našli primerno lokacijo. Kar dajajte še predloge, pa naredimo tam za katerega vas bo največ.

EBranka teh smejčkotov pa še vedno ne spravim na moje sporočilo, klikam in klikam pa nič.
Logiran
Tripikice
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #453 : torek, 22.11.2005 : 10:48:29 »

Hvala, hvala punce za prijazne besede in za poročilo z razstave! Cheesy Cheesy Cheesy Od kod pa je Bajka, ta gospod se mi zdi, je tudi vzreditelj, ali se motim?
Morali ste se res imeti lepo, ko je Ebranka še vedno med oblački Wink Grin Grin. Upam, Ebranka, da bodo hitro slikice, pa ne pozabi na tibetančke - si te prav predstavljam, kako si bila v nebesih! Grin Grin Grin

Šibainmika, eno butasto vprašanje: klikaš na sončke sproti, ko pišeš tekst? Nekako mi ni jasno, zakaj ti ne gre klikniti!? Roll Eyes sram Mogoče ti pa res nagaja računalnik.

Kar se tiče lokacije piknika, se strinjam z vajinim predlogom, da naj bo  izbrana lokacija čim bolj dosegljiva vsem, navijam pa seveda še naprej za MB. Wink Grin

Ne, v Tukanu se jih ne da dobiti. Trgovina je v Markovcih pri Ptuju, samo sedež firme je v Mariboru na kneza Koclja 25.

Trgovina Gali&Nika v Ljubljani pa ti je verjetno predaleč...

Saj ni problema - brikete naročiš po e-mailu ali telefonu in jih prejmeš s Pošto Slovenije na dom, za naročila nad 3 kg je dostava brezplačna. Možno pa je tudi naročiti brezplačne vzorčke (če so seveda tisti, kij želiš imeti, na zalogi).

Lps

Hojla, Puppa, sem se "naročila" na brezplačne vzorčke že na tvojo zasebno pošto in se toplo priporočam za nje.  Kiss Smiley Duka me res spravlja ob živce, sem ji včeraj ponudila spet novo hrano, pa mi je tudi te brikete s smrčkom odrinila. Saj se drugače ne bi sekirala, ampak med delovnim tednom ne kuham za družino (srečnica jaz! Wink), pa mi je res neumno, da bi pa kuhala za psa. Poleg tega pa ne maram kuhati, zgleda pa, da sem se tudi že malo nalezla kraševske trme! Wink Cheesy Grin Grin

Punce, kje je v Lj Linhartova ulica oz. trg. Gali&Nika? Bom enkrat decembra šla v LJ, pa bi si trgovino malo "ogledala" Wink - hja, šika se, da "mami" iz službene poti prinese "otročkom" darilca, a ne? Grin Grin Grin

Ebranka, sem prepričana, da se bo Čajka dobro odrezala, saj kraševci vedo kdaj je treba pljuniti v tačke! Wink Cheesy Smiley A je datum izpita že blizu? Roll Eyes Malo nam zaupaj, da bomo lahko držali pesti. Smiley Smiley

Evo, tudi Primorci smo še aktivni, samo še malo sramežljivi.. sramČestitke Taliji in Feldu, ma res je lep ta tvoj junak upam, da bo tudi naš Dač kdaj osvojil kakšen naslov.. ;)Po tisti alergiji s hrano je dobil moderno punk frizuro  Shocked in je po glavi pobrit..Je prav smešen s avojimi kosmatimi kraševskimi ušesi in pobrito glavo..Zdaj mu izpuščaji izginjajo, dlaka bo pa tudi do kraševskega piknika zrasla, da bo pravi lep kraševec.. duka hrana je res dobra, Dac tudi ni ne vem kakšen ljubitelj briket, te od AG pa z užitkom poje. Še vedno mu tudi kuhamo hrano (več zanj kot za naju), saj ima od vsega najraje ribe (predvsem sardele). Tako da komaj čakava, da bo AG tudi za juniorje naredil brikete z okusom lososa... Tongue Tongue

Drugače je najin Dač pravi junak, spi v svoji hišici že od malega in je neverjetno priden ponoči..O kakšnih polnih lunah še ni sledu, ampak to naju verjetno še čaka.. Undecided Komaj čakam kraševski piknik in pomlad, ker je zdaj, ko se vrneva iz službe že skoraj tema in Dač ne more uživat na portoroški mivki Cry.Ko pride na mivko se mu skoraj strga, očitno mu paše pod tačkami..kaj bo šele delal, ko bo prvič videl  sneg.. Roll Eyes Cool.Komaj čakam..Bomo zrihtali tudi kakšno slikco..

Tripikice kdaj si peljala Duko prvič v šolo?Midva sva ga zadnjič peljala en giro na poligon, pa je samo debelo gledala kaj tam počnemo. Danes praznuje Dač 5 mesecev, s šolo pa sva mislila začeti pri šestih? Drugače je v vsej svoji trmi kar poslušen in priden, samo laja na vsakega, ki gre mimo hiše..Je že pravi čuvaj Shocked Shocked

Pošiljam sonček s primorskega konca..

Hojla! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Nič biti sramežljivi, sicer pa to, da ste Primorci sramežljivi zdaj prvič slišim. Wink Grin Grin Grin Moram najprej povedati, da ima Dač fantastično ime: kratko, odločno, vendar zelo mehko zveneče, vsaj meni se tako zdi. Cheesy Smiley Smiley Smiley Smiley Pa še priden je! Cheesy Pravi kraševec! Wink Grin Grin Mora pa biti zanimivo videti kraševca na pesku, pa še s punk frizuro Wink Cool. V šolo pa čimprej z njim. Najprej opravite šolo socializacije, jo toplo priporočam, čeprav se na začetku zdi malo brezveze, mi smo začeli z Duko tja zahajati že pri njenih treh mesecih. Tam se je igrala z drugimi kužki ter spoznavala in se navajala na druge ljudi. Skupaj s taistimi kužki sedaj opravlja že malo šolo in prav luštno je videti, kako se poznajo med sabo tudi v mestu, če se srečamo, veselijo se eden drugega, res so kot ena druščina. Mi lastniki pa tudi, šolanje je prijetno z veliko družabosti.

Kar se tiče primorskih sončkov - čimveč jih pošlji prosim, pri nas v Prekmurju imamo taaaako novembrsko sivino. Fuj! Lepo Jadransko morje še valovi? Smiley Smiley

Logiran
spuppisf
nekaj malega že vem

« Odgovor #454 : torek, 22.11.2005 : 10:52:10 »

Punce, kje je v Lj Linhartova ulica oz. trg. Gali&Nika? Bom enkrat decembra šla v LJ, pa bi si trgovino malo "ogledala" Wink - hja, šika se, da "mami" iz službene poti prinese "otročkom" darilca, a ne? Grin Grin Grin
Evo napotkov:
èe boste prišli iz smeri Èrnuè, morate na velikem rondoju zaviti desno na
drugem izvozu, pri semaforju spet desno, se peljete mimo pokopališèa Žale,
na koncu ceste spet desno in takoj na križišèu levo, na malem rondoju greste
ven desno takoj na prvem izvozu, peljete se mimo Soèe, Centra za
rehabilitacijo invalidov, in že od daleè boste zagledali visoke stolpnice na
levi strani ceste. Naša trgovina je v srednji stolpnici ob cesti, parking je
pred trgovino.
Èe pa boste prišli mimo BTC, se peljete proti mestu, kmalu boste na desni
zagledali vrtièke, za njimi pa Žale, tam na semaforju zavijete desno, na
koncu ceste spet desno in ste takoj na malem rondoju, ven greste v tem
primeru na drugem izvozu in ste na Linhartovi cesti. Naprej mimo Soèe in ste
pri nas.
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #455 : torek, 22.11.2005 : 11:10:56 »

Ja lastnik Bajke je tudi vzreditelj. Z njim sva bili z ebranko dogovorjeni za slikanje kužkov v pristnem kraškem okolju, Štanjel se mi zdi pravo mesto za to. No, na koncu nas je dobila tema in s slikanjem ni bilo nič, naju je pa pogostil s kraškimi dobrotami. Cheesy
Bom še jaz poskusila s to hrano. En vzorček za seniorje sem sicer dobila na razstavi in ko sem prišla domov sem malo ponudila Šibi. Takrat ni pojedla. Nato sem jih zmešala med ostale brikete, ki jih ima vedno nastavljene in jih ni več v skledi. Tako, da mora biti hrana res v redu.

Kaj se pa smeškotov tiče, ko kliknem na tega nasmejanega se mi izpiše črka D in ne smeško.
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #456 : torek, 22.11.2005 : 11:13:08 »

Aha, ko je sporočilo odposlano pa se pojavi smajli. Res sem neumna za te računalnike. Zdaj pa bojo tudi moja sporočila malo bolj vesela.

Kako pa se ta okvir-citat vstavi?
Logiran
Tripikice
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #457 : torek, 22.11.2005 : 11:33:29 »

Aha, ko je sporočilo odposlano pa se pojavi smajli. Res sem neumna za te računalnike. Zdaj pa bojo tudi moja sporočila malo bolj vesela.

Kako pa se ta okvir-citat vstavi?

Ko pišeš svoje (novo) sporočilo, pojdi dol na že prejeta (stara) sporočila,  pri vsakem boš videla zgoraj desno okence DODAJ CITAT. Klikni nanj in celo sporočilo se bo preneslo v tvoje sporočilo. Lahko ga pustiš celega, lahko ga tudi krajšaš, moraš pa paziti, da ne zbrišeš oznak "quote", ki je pred in na koncu citiranega sporočila. Upam, da sem bila razumljiva. Kako pa zgleda tvoje novo sporočilo, si pa lahko ogledaš pred pošiljanjem na predogledu.

Ja lastnik Bajke je tudi vzreditelj. Z njim sva bili z ebranko dogovorjeni za slikanje kužkov v pristnem kraškem okolju, Štanjel se mi zdi pravo mesto za to. No, na koncu nas je dobila tema in s slikanjem ni bilo nič, naju je pa pogostil s kraškimi dobrotami. Cheesy
Bom še jaz poskusila s to hrano. En vzorček za seniorje sem sicer dobila na razstavi in ko sem prišla domov sem malo ponudila Šibi. Takrat ni pojedla. Nato sem jih zmešala med ostale brikete, ki jih ima vedno nastavljene in jih ni več v skledi. Tako, da mora biti hrana res v redu.

Kaj se pa smeškotov tiče, ko kliknem na tega nasmejanega se mi izpiše črka D in ne smeško.

A pri njem ste bili na fešti! Smiley Smiley Smiley Ja, Štanjel je že pravi kraj za to, sedaj mi je končno vse jasno. Grin Grin Grin Bili sta na Krasu, okrog mize domačini Kraševci, na mizi kraška hrana, pod mizo kraški psi, okrog kraška narava... še dolgo se bosta rehabilitirali od nebeškega dogodka. Wink Grin Grin Grin Grin Grin
Tudi ti boš poskusila AG hrano? Na koncu bomo imele svoj specialni klub: "Klub AG kraševcev". Grin

Puppa, hvala za zemljevid, čeprav je malo okrnjeni s hieroglifi. Grin Grin Bom že našla, saj imam jezik. Wink Bom tam mogoče našla tudi tebe? Smiley

Čao!
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #458 : torek, 22.11.2005 : 11:38:36 »

Ja tako nekako je to zgledalo na Krasu. Roll Eyes Wink Smiley

Dodaj citat sem našla, samo nevem kako naj prenesem samo del citata.

Logiran
spuppisf
nekaj malega že vem

« Odgovor #459 : torek, 22.11.2005 : 11:46:12 »

Puppa, hvala za zemljevid, čeprav je malo okrnjeni s hieroglifi. Grin Grin Bom že našla, saj imam jezik. Wink Bom tam mogoče našla tudi tebe? Smiley
Ne, mi smo iz Maribora. Naša trgovina je v Markovcih pri Ptuju. Boš pa tam lahko našla gospoda ali/in gospo Simončič, veterana v kinologiji, ki ti bosta lahko dala kakšen nasvet. Wink

No glede an potkov pa takole-hieroglifi so namesto črke č, ker sem napotke prekopirala.

Če poznaš staro pot v center Ljuljane, se drži raje te, in sicer greš v razcepu Zadobrova proti Kranju (edina modra tabla na poti), potem pa do odpcepa za center (drugi ali tretji) in si na stari vpadnici za LJ (Dunajska cesta). Se pelješ mimo Ljubljanskega sejma pa do velike Petrolove stolpnice in tam takoj zaviješ leo, to je Linhartova ulica - trgovino boš imela na levi strani čez morda 300-500 m.
Logiran
Talija
midi
Sporočil: 223

« Odgovor #460 : torek, 22.11.2005 : 11:59:42 »

No, eni so pa res uživali v Vrtojbi, se basali s pršutekom, mi pa lačni prišli domov Cry, žejni ravno ne, vsaj možakarji so si privoščili malo Wink.
Evo, Puppa, krog ljubiteljev AG hrane se veča. Sicer pa, če bi vprašali Felda za nasvet, bi sigurno svetoval to hrano. Mislim, da sem še dolžna en odgovor, kaj je Feld prej jedel, da se mu je obarvala dlaka. Hrane smo pri naši hiši kar dosti probali, razno razne, Hill's -a sploh ni maral, pa je požeruh, Eukanubo tako tako, posledica je bila rdečkasta dlaka, enako po Propacu in Belcandu. Royal Canin je imel nekaj časa kar rad, nato pa se je naveličal pa prebava ni bila najboljša. AG pa zdaj že kar nekaj časa je in to z veseljem, prebava je super, dlaka se mu pa lepša.
Logiran
EBRANKA
rad pišem
Sporočil: 304

« Odgovor #461 : torek, 22.11.2005 : 14:24:59 »

uau slikce sem na hitro pogledala, pa lahko samo recem, da so super Cheesy Cheesy ... malo vas se drzim v pricakovanju, ker imam guzvo se v sluzbi, bom poskusila doma zvecer, ko pridem iz sole Wink

pa se malo vec napisem  Wink Grin Grin

sibainika, cestitam za smejcke Grin Grin Grin Grin Grin
Logiran
učka
novinec
*
Sporočil: 30

« Odgovor #462 : torek, 22.11.2005 : 17:00:43 »

čestitke vsem kraševcem, ki so se udeležili razstave! pomembno je sodelovati in ne zmagati  Wink če pa zmagaš pa toliko bolje  Cool čestitke!!!
na žalost na razstavo nisem mogla priti, čeprav bi zeeeeloooo rada videla vaše lepotce in lepotičke  Cheesy  zato prosim slikce  Wink piknik se mi zdi odlična ideja, čeprav še nisem lastnica KO. To bi bila velika priložnost pasmo bolje spoznati in seveda tudi nekatere vzreditelje  Smiley drugače sem iz okolice LJ in ne verjamem, da bi lahko prišla v MB na piknik. no ja... razen če bom do takrat naredila izpit za avto  Cheesy 
Logiran
alsimira
novinec
*
Sporočil: 42

« Odgovor #463 : torek, 22.11.2005 : 20:22:26 »

Pozdrav iz Posavja

in evo naše lepotice in njenega "bodočega" prijatelja... Ga ima že pod kontrolo.
Hvala za informacije še enkrat.

http://svitkarisi.moj-album.com/album/1537808/

Logiran
EBRANKA
rad pišem
Sporočil: 304

« Odgovor #464 : torek, 22.11.2005 : 22:36:29 »

Uau Alsimira, ze imate psicko, kaksna lepoticka Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin Grin  Tisto naravno okolje okoli nje izgleda kot nalasc za tako prikupno, kosmato lepoticko, pa da ima tako lepega in velikega pasjega prijatelja pa tudi ni od muh.

Na nasem albumu pa lahko ze vidite nove slikce iz razstave ... nekateri bomo obujali spomine, drugi pa skomine Wink

Šibainmika, še enkrat hvala za testerček AG hrane, Čajka je čisto navdušena nad njimi, jaz pa še bolj, ker jih lahko celo uporabljam namesto hrenovk in polija za nagrade.

Tripikice, kaj pa če bi za izpit kar cel teden malo držali tačke za naju, potem pa napišem, če bo šlo OK čez, če ne bom pa kar tiho Wink Roll Eyes Roll Eyes  Cool

Pa ko boste v Ljubljani, bi se lahko kaj videli, bi morda pripeljala še Čajko, pa lahko kaksno darilo že preizkusi, da boš videla, če je tudi za Duko Ok?

Dacha, če Dač pogreša mivko, ga pa pozimi še kaj pripelji v naš konec ... ga ni čez sneg in zimske radosti!
Logiran
Strani: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.