mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 18.02.2025 : 01:29:17

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 176 177 178 179 180 [181] 182 183 184 185 186 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 286414 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.656

« Odgovor #2700 : četrtek, 05.02.2009 : 13:21:29 »

O, kakšna lepa slika in kakšen lep zvest pogled. Tale Lemko ti pa res zna zlest pod kožo.
http://razstave-dlvkos.moj-album.com/album/14736726/?os=14737223

Je možno dobiti na email original?
Logiran
trma
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #2701 : četrtek, 05.02.2009 : 14:34:30 »

Oblak pojdi v dobro pasjo šolo,kjer se bosta oba naučila veliko novega.Ne misli,da je kaj zamujeno,vse se da popraviti,samo dobro voljo, veliko potrpljenja in pozitivnega odnosa med vama pa bo šlo.Bodi kar se da dosleden in vstrajen pri učenju,pa ne pozabi tudi na pozitivno igro.

ps.zakaj sprašuješ kdaj psa na verigo? Da slučajno ne misliš svojega prikleniti,kajti če boš to storil mu boš ubil dušo. Verigarji so eni najbolj žalostni psi. Kraševci so družabna bitja in si želijo tvoje bližine.
Če imaš možnost mu ogradi dvorišče,če ne pa kupi 15m sledni povodec pa ga imej po nadzorom ali pa v pesjaku.samo verige NE.
Poročaj kako vama gre. Pozdravljen

Wink sram Roll Eyes
Logiran
Zina.
novinec
*
Sporočil: 15

« Odgovor #2702 : ponedeljek, 09.02.2009 : 20:09:15 »

Živjo  Smiley
Spet malo glasu od nas  Smiley

Oblak,
po mojem mnenju je pomembno, da se s svojim psom čim več ukvarjaš. To je lahko kakršnakoli oblika, šolanje, česanje, crkljanje, sprehajanje, božanje... Niti ni važno kaj delaš z njim, bolj je pomembno, da si z njim gradiš pristen odnos.  Wink
Me pa zanima kako se kaže ta trma?
Jaz namreč nimam najbolj razjasnjenih definicij trme  Huh. Se ti upira, beži, ... ?
Magičnega recepta ni, če je tvoj kraško nevzgojen to ni njegova krivda in pogosto je samo opravičilo lastnikov, da je trmast. Je pa seveda pohvalno, da ga želiš prevzgojiti.
Jaz bi ti svetovala tako, kot že ostali pred mano.
V DOBRI (!) pasji šoli ti bodo znali bolj pomagati, sploh če zaprosiš za par individualnih ur, da se inštruktor posveti samo tebi in tako lažje odpraviš napake.
Ne bi bilo slabo, če bi ga tudi dodatno socializiral, saj se pes s tem uči distance do drugih, lepega vedenja in naklonjenosti lastniku. Čimveč ga opazuj- njegovo vedenje, reakcije, saj boš tako najlažje predvidel vnaprej, kaj mu hodi po glavi in se na to ustrezno pripravil.

Pa še malo našega črno-belega sveta  Grin

Še en podatek za mimogrede- pridemo na razstavo v Celje  Wink
Lp, Zina
Logiran
nezzek
živim tukaj
Sporočil: 4.483

« Odgovor #2703 : ponedeljek, 09.02.2009 : 20:40:46 »

Joj kakšne krasne slikice!! Kiss
Se pa strinjam z Zino. Najlažje je da ti pomaga nekdo, ki je izkušen in ve kako pomagati. Zato pa je pomembna dobra pasja šola, Se pa zgodi, da tudi inštruktorju "odpovejo možgani". Vsaj meni se je to zgodilo, ker nihče več ni vedel kako umiriti moje male žlehtnobe. Posledično tudi izspita nisva naredili. Zdaj se je pa sama umirila, do te mere, da je obvladljiva, in sva na sprehodu (tam kjer nama to omogoča) brez povodca.

Mogoče se pa kaj srečamo v Celju, jaz bom tudi tam Wink
Logiran
leprotto
novinec
*
Sporočil: 43

« Odgovor #2704 : četrtek, 12.02.2009 : 10:34:00 »

@ Oblak: Sedaj je čas spomladanskih tečajev, zato ti predlagam, da kontaktiraš kakšno dobro pasjo šolo. Če si iz okolice Ljubljane bi ti predlagala, da se morda zapelješ do KD Grosuplje, kjer bodo ravno danes začeli s predavanji za lastnike psov oz. udeležence tečajev. Pri njih bi ti še posebej znal pomagati Branko Puš. Intervju z njim najdeš na tej povezavi: http://www.drustvo-kraskih-ovcarjev.si/si/pdf/intervju_pus.pdf
Logiran
car-lan
nekaj malega že vem
Sporočil: 113

« Odgovor #2705 : petek, 13.02.2009 : 18:36:20 »

Pozdrav.

Lepi dnevi so nas zbezali na plano, pa sva se z Lanom odpravila na Geoss.
Prilagam eno slikico.
Lep pozdrav vsem.

Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #2706 : petek, 13.02.2009 : 19:04:17 »

Kakšen pozer ja ta tvoj Lan!!  Kiss Cool
Logiran
miti*
novinec
*
Sporočil: 40

« Odgovor #2707 : petek, 13.02.2009 : 20:56:25 »

O Cheesy mi je v veliko veselje,ko vidim tako lepe slike naših veselih kosmatincev Oblaka  in Lana.
Tudi jaz sem naredil prvi skupni posnetek, lahko rečem mojih dveh kosmatincev Grin,čeprav
 je Čen dedejov ,je on še vedno samo mojjjj medo  Cheesy .  Fotografijo sem prilepil v blogu
             http://kraskiovcar-cen.blogspot.com/  ali  http://mitja-florjancic.blogspot.com/

Se vidimo v Celju ane, nezzek tebe pa morda poiščem  Grin
Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #2708 : petek, 13.02.2009 : 21:41:07 »

miti* super izgledata tvoja dva "medota" Wink

No če me najdeš me kar pocukaj za rokav, ker bom ves čas sem in tja skakala!!  Grin Wink (vijoličen kostim, dolgi rjavi lasje Wink )
Logiran
trma
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #2709 : nedelja, 15.02.2009 : 20:49:05 »

Pozdravljen Car-Lan lepa slika.Pridete v Celje?  Tudimi smo uživali na snegu ,pa ne znamo slik prilimati. Se vidimo.  lp M&F Wink Cheesy
Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #2710 : nedelja, 15.02.2009 : 23:45:00 »

Mene pa zanima, če kdo pozna krašota v Gabrjah??

Mi smo se danse tam okoli sprehajali, pa sem ga zagledala.. kakšen lepotec.  Kiss Kiss (je bila na ograji tabla na kateri je pisalo slovenska avtohtona pasma karševec).
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #2711 : ponedeljek, 16.02.2009 : 10:19:32 »

Gabrje pri Dobrovi?
Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #2712 : ponedeljek, 16.02.2009 : 12:43:13 »

Ja pri Dobrovi ja Wink

Smo se po tistih gozdovih učeraj sprehajali, pa smo šli tam mimo.. Wink
Logiran
car-lan
nekaj malega že vem
Sporočil: 113

« Odgovor #2713 : ponedeljek, 16.02.2009 : 22:20:18 »

Hojla!
Trma, pridemo v Celje. Smo prijavljeni v odprte.
Slike pa moraš dati najprej v en internetni album(moj album naprimer), nato pa obiščeš svojopolico, klikneš na odprto sliko z desno tipko in kopiraj mesto slike. Nato greš na forum, klikneš malo ikonico slike nad smeškoti (2. ikonco), postaviš črico med dvojna oglata oklepaja( ) in prilimaš mesto slike.
To je to.
Se vidimo.
Čav
Logiran
EBRANKA
rad pišem
Sporočil: 304

« Odgovor #2714 : sreda, 18.02.2009 : 11:18:01 »

Hojla,

MIslim da je kraševec iz Gaberj naš Fago (sin od Čajke in Vika Kamengorskega). Zdaj ga pa že kar nekaj časa nisem videla - Nezzek drugič ga šklocni  Wink Morda pa ga gremo obiskat ta vikend ??!  Cheesy Zdaj so F-jevci stari že  okoli 15 mesecev

Pa še ena slikica od Faga ko je še majhen bil

Emojca
Se vidimo v Celju !

[attachment deleted by admin]
Logiran
Strani: 1 ... 176 177 178 179 180 [181] 182 183 184 185 186 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.