mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 04.12.2024 : 21:26:14

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: COTON DE TULEAR - čvek
Strani: 1 ... 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 ... 210   Dol
Natisni
Avtor Tema: COTON DE TULEAR - čvek  (Prebrano 311172 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
r1ata
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 323

« Odgovor #810 : ponedeljek, 15.05.2006 : 14:05:37 »

Ja, Ppetra - ta številka kaže število cotonov vpisanih v slovensko rodovno knjigo.
Logiran

ppetra
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.273

« Odgovor #811 : ponedeljek, 15.05.2006 : 14:17:56 »

A pa ta številka pomeni vseh do sedaj, oz so not šteti tudi recimo tisti ki so že pogilini?
Kar tako sprašujem, ker je zanimiv podatek, koliko cotončkov je približno v Sloveniji.
Logiran
r1ata
midi

« Odgovor #812 : ponedeljek, 15.05.2006 : 14:23:38 »

Vseh do sedaj. Če katerega ni več, naj počiva v miru, številko je pa s seboj odnesel.
Logiran

mojčica
rad pišem
Sporočil: 321

« Odgovor #813 : ponedeljek, 15.05.2006 : 16:16:39 »

Koliko cotončkov pa je v Sloveniji?
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #814 : ponedeljek, 15.05.2006 : 19:18:42 »

Moja Lotka ma številko 36, pa če dodamo še ene dva (morda več) ki sta prišla s Hrvaške po moje za njenim tetoviranjem oz. vpisom v rodovno knjigo, no in če še kakšnega odštejemo, se da malo sklepat Smiley
Skratka jih je ža kar nekaj, pa še vseeno malo.
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #815 : torek, 16.05.2006 : 14:50:02 »

Našla sem knjigo o cotonih ( http://www.coton-book.com/index.html ), pa me zanima, če je slučajno kako dostopna v Sloveniji?
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #816 : nedelja, 21.05.2006 : 18:27:01 »

No da se malo pohvalim.... Z Lotty sva zaključili tečaj za mladičke in na koncu izpit opravili, po mojem mnenju, kar zelo uspešno, saj je Lotka ful nagajiva in muhasta in ne uboga prav najraje. No ampak nama je kar uspelo Smiley
Septemba pa nadaljujeva.

Logiran
r1ata
midi

« Odgovor #817 : torek, 23.05.2006 : 18:48:30 »

Bravo, Ppetra. Čestitam. Po vsem kar preberem še po drugih temah je tvoja Lotty prava muhica. Verjamem, da se bo s časom malo unesla in boš še bolj uživala v njeni družbi.

Sicer pa se moram tudi jaz malo pohvaliti oziroma poročati.

Ta vikend smo imeli dve razstavi - Novi Marof in Varaždin.

V soboto v Marofu je Gi dobil zelo lep opis (sodnica ga. Marija Kavčič), odlično oceno, CAC, BOB in bil v ožjem izboru IX. skupine v BIS-u.

V nadeljo v Varaždinu je dobil CAC, CACIB, BOB in zopet v ožjem izboru IX. skupine v BIS-u. Ampak ta razstava je vredna še nekaj več besed. Namreč naši sosedje so osvežili sodniški zbor z nekaj tujci, med katerimi je prav gotovo najbolj izstopal izredno umirjen, svetovno znan gospod Norman Huidobro, ki je sodil del IX. skupine. Vsakemu psu posebej se je posvetil, izredno počasi in nežno jih je pregledoval, nič ni govoril in od vsakega je s prstom zahteval vodenje v trikotniku. Ko sva bila na vrsti midva je bilo na zunaj seveda vse isto, med narekovanjem ocene sva z Gijem v razstavni stoji čakala malo stran in potem mi je pomignil z roko. Ko sem se, vsa začudena približala, mi je stisnil roko in čestital z besedami "very beautiful dog, congratulation". Seveda sem se zahvalila ter se pobrala iz ringa. No potem sem pa vendarle šla brat oceno. Jo bom prepisala.
Mužjak,
u vrhunskoj formi,
sa zadovoljstvom ocenjuje tako kvalitetnog psa,
najbolji od svih do sada.

Takšne ocene še nisem videla, sem pa zelo ponosna nanjo in vesela, da sem spoznala tega sodnika. Po razno raznih kuhinjah paše spet enkrat naleteti na neobremenjenega in objektivnega sodnika.

Lep pozdrav
Logiran

ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #818 : torek, 23.05.2006 : 19:52:11 »

Ja moja Lotka je živi vražiček, ampak tako prisrčen, da ko jo moram kdaj doma pustit mi je prav hudo. Se mi zdi, da sem vedno bolj navezana nanjo.

Bombažka, ful lepo ko dobivata z Gijem take lepe ocene in verjamem, da ste zelo ponosni na to, saj vem kako se meni fino zdi ko mi ljudje pohvalijo Lotko, ampak, če dobiš pa tako pohvalo od sodnika je pa to res nekaj lepega in še če pravite, da je sodnik tako znan.

Bombažka, smem prašat, kodo sta oče in mama, od Gija, kar tako? Kaj pa od Čupkota?
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #819 : torek, 23.05.2006 : 19:54:04 »

Aja še to, Bombažka kako je pa kaj pri vas s klopi? Jih kužka kaj prineseta domov in kakšno zaščito uporabljate?
Logiran
Joni
odvisnež
Sporočil: 799

« Odgovor #820 : torek, 23.05.2006 : 20:00:21 »

Čestitke Bombažka za super oceno! Res je super biti neobremenjen v ringu, ko je pomemben samo kuza in ne toliko kdo je na drugi strani strika. Pridete pogledat v Hrusico?

Logiran
majc
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #821 : torek, 23.05.2006 : 20:03:31 »

Jaz bi imela pa samo eno vprašanje glede kotončkov. A jih imate zunaj ali v stanovanjih?

LP,
Maja
Logiran
r1ata
midi

« Odgovor #822 : torek, 23.05.2006 : 20:18:05 »

Ppetra, ti bom v Portorožu pokazala rodovnika mojih dveh vatic. Če se ne motim je tisti del od staršev nazaj identičen kot pri tvoji Lotty.
Glede klopov smo mi letos, po priporočilu našega veterinarja, poskusili z Expotom in dejansko klopa še nisem videla. Lani sem uporabljala Frontline in smo kdaj pa kdaj kakšnega ogabneža našli, letos pa je res super. Ampak prvi teden po uporabi sem hudo trpela ker, vsaj meni, neznansko smrdi. Potem sem oba skopala in očitno se pri nas obnese.

Joni, lepa hvala za čestitke. Na žalost me v Hrušico ne bo. Mora še Gijev bratec (tvoj puhasti znanec) nekaj pobrat, pa smo si razstave malo razdelili. Bomo pa v kompletni postavi v Portorožu in upam, da se tam v živo vidimo.
Logiran

r1ata
midi

« Odgovor #823 : torek, 23.05.2006 : 20:20:52 »

Joj, Maja, si ti že videla cotončka  Shocked. To res ni kuža za zunaj, pa še notri je samo na najmehkejših prostorčkih  Cheesy Cheesy Cheesy. Poglej v moj album.
Logiran

ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #824 : torek, 23.05.2006 : 20:43:51 »

Jap, tako kot je napisala Bombažka. Ta kuža ni za ven!
Logiran
Strani: 1 ... 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 ... 210   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: COTON DE TULEAR - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.