mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 08.11.2024 : 22:29:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o prireditvah  |  svet razstav  |  Junior in senior handling  |  Tema: Junior handling-otrok in pes - čvek
Strani: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 256   Dol
Natisni
Avtor Tema: Junior handling-otrok in pes - čvek  (Prebrano 493425 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
Tibetanka
nekaj malega že vem
Sporočil: 118

« Odgovor #405 : nedelja, 18.05.2003 : 12:59:26 »

p.s.: pa brez zamere...  Wink

Že veste, koliko vas bo v Portorožu?
Logiran
LIZA
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.939

« Odgovor #406 : nedelja, 18.05.2003 : 15:25:39 »

Seveda ni masa kriva,ce ima takega oceta,ampak saj jaz nisem rekla nicesar proti njen,samo to,da me je zviska pogledala!Mogoce je imela slab dan,tega ne vem.Jaz se ji rekla zivjo,ona me je pa pogledala kot da sem jo pohodila!
Pa tudi jaz si moram sama zrihtat prevoz,dovoljenje,da sploh lahko grem na razstavo,psa,sama moram kupovati hrano za Lizo,brez zepnine,sama jo moram solati in kar se hocem poceti z njo,tako da je isto.
Od kod ti pa to,da nismo odprte (ene niso,to sem 100%,ampak mednje ne spadam jaz.Sem ze velikokrat pomagala mlajsim pri jh,jim kaj razlozila...Pa tudi novih prijateljev sem zelo vesela!
P.S.:Itak,da ti ne bom zamerla,ker si me sam narobe razumela,to se pa vsakmu dogaja! Smiley
Jaz verjetno pridem v portoroz,nisem pa prepricana,ce mi bodo dovolil it Sad
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.405

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #407 : nedelja, 18.05.2003 : 15:33:16 »

Punce,

nikogar nihce ne napada, ni pa nujno, da se ob Masinem imenu vedno in povsod povdarja cigava in od kod je. Vsekakor smo vsi od svojih starsev.
Si predstavljate, koliko vec energije in volje mora v svoje delo vloziti punca, ki so ji tla nasuta s poleni - obicajno jih najvec vrzejo vrstniki.

Lep pozdrav,
Logiran

LIZA
midi
*

« Odgovor #408 : nedelja, 18.05.2003 : 15:37:09 »

Vsak ma svoja "polena"!No,pa a ni to tema o jh,ne o tem,cigava je Masa pa kako se obnasa?
A se komu kej sanja,kdo bo sodil jh na prireditvi otrok in pes?
Logiran
dasa
rad pišem
Sporočil: 277

« Odgovor #409 : nedelja, 18.05.2003 : 18:45:11 »

zivjo!

je veliko nevoscljivosti na razstava cedalje vec p je tudi med juniorji.jaz poznam maso in ne vem kako se pise(razen zdaj sem izvedla in mi je tudi vseno),je zelo prizadevna in rada kaj novega nauci ce ne zna.koker vsak ima kdo kdaj pa kdaj slab dan lahko da je bil to njen jaz ne vem ker nisem bila zraven.

liza:jaz vem

tibetanka:pa hval da si mi posodla psa pa jaz pridem v portoroz
Logiran
Tibetanka
nekaj malega že vem
Sporočil: 118

« Odgovor #410 : nedelja, 18.05.2003 : 21:35:11 »

Pia: V klubu nismo skregani, če se le da, držimo skupaj (kot klub, seveda) - in smo ponosni, na to, da smo njegovi člani. Kot pa sem že prej omenila, je kinologija en velik smrdeč kotel. In v njem se najdejo tudi takšni, ki morajo, da se jih opazi, prej potunkati druge... Nič novega, to tipična slovenska lastnost. Marsikaj "manj lepega" sem že dala skozi, če boš pobrskala po starih številkah Kinologa, ti ne uide.

Ravno zatro se mi zdi še toliko bolj pomembno, da začnemo mi, mladi, z drugačnim pristopom. Ne navsezadnje vsak dela zase.  Wink

Daša: ni za kaj. Če ga boš potrebovala, kar povej.

LP, vsem!
Logiran
marko
še malo sramežljiv
**
Spol: Moški
Sporočil: 84

« Odgovor #411 : ponedeljek, 19.05.2003 : 09:02:16 »

liza:hvala da bi mi dala koscek cokolade pa kr za jh podelitev ga prispari Grin Grin
pia_in_co:ne bos me prepricala da pridem v  hrusico

jaz sem vedno komur koli rad pomagal ce me kaj uprasal (pa tut zdej me bom) pa tudi nevoscljiv nism bil kr sm vedu, da sm delal napake pa,da jih moram popravt pa sm se rajs s tem ubadal kot pa s tem kdo je zmagal pa kaj je narobe naredu,res je da zdej ne tekmujem vec, se mi pa zdi da je vseen bolse vzusje pa bol sprosceno kot je blo vcasih, vsaj tako je videt ob krogu pa ko se z vami pogovarjam,pa to je sam moje mnenje
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #412 : ponedeljek, 19.05.2003 : 13:49:01 »

pia:na dosti razstav.pa ne bos ga mogla prepricat.
marko:no se enkrat s tabo strinjam.

lp
Logiran
marko
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #413 : ponedeljek, 19.05.2003 : 13:54:57 »

dasa:lepo da se enkrat z mano strinjas  Smiley
pia_in_co:ne me ne bos mogla z nicemer prepricat da pridem v Hrusico
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #414 : ponedeljek, 19.05.2003 : 15:42:02 »

pia_in_co:za drugo leto ti ga bo lazje prepricat da bo sel se mal cokolade bos dala pa bo tam.pa hvala za kompliment.
lp
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #415 : ponedeljek, 19.05.2003 : 15:53:16 »

pia_in_co:zelo dober kompliment.sej ce se je zelka dober zmenila bodo tudi ovire od agilitya in bos imela zelo veliko moznost da ga bos tam slikala.lepo da si razvila filem ampak na tistih slikah ki sem jaz jih lahko kar skrijes(lahko prineses pokazat ampak samo meni)

lp
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #416 : ponedeljek, 19.05.2003 : 16:07:43 »

pia_in_co:preden si bos pripravlja aparat mores najprej pesti drzat da bomo imeli ovire potem pa mores se nov filem kupit.zarad tega ker se ne maram slikat.
lp
Logiran
LIZA
midi
*

« Odgovor #417 : torek, 20.05.2003 : 06:37:09 »

Ceprov se tole ne tice lih jh me zanima,ce ma kdo od vas ksne izkusnje z delom z retriverji (zdej bova z lizo zacele delat sledi pa vaje za prinasanje,da bo sla pol na lovsko tekmo)?
marko:upam,da bo kej cokolade ostal do prireditve mladi kinolog,da ne bomo vse ze na razstavi pojedle Grin Grin Grin Grin Grin
Logiran
marko
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #418 : torek, 20.05.2003 : 09:24:05 »

dasa:upam da mi bos kejtko posodila ne pa urka

pia_in_co:ja drugo leto pa pridem v hrusico ce bo,pa kaj a misls da za cokolado bi vse naredu?Huh??sam mal se motis Grin Grin
ja napravi fotoaparat kr bom laufal pa cist nov film,pa men lahko tud pokazes slike iz maribora pa tud tiste od dase

liza:ja ti kr prispari malo cokolade Grin Grin  Grin
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #419 : torek, 20.05.2003 : 14:22:22 »

ojla!marko:ulrika bos ker dobil!
pia_in_co:pa ni treba na prireditev slik pernest.
liza:jaz nimam nobenih izkusen.
Logiran
Strani: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 256   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o prireditvah  |  svet razstav  |  Junior in senior handling  |  Tema: Junior handling-otrok in pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.