mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 07:30:14

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 5  |  Tema: Cirneco dell'Etna - čvek
Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 21   Dol
Natisni
Avtor Tema: Cirneco dell'Etna - čvek  (Prebrano 51072 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
Drejči
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.862

« Odgovor #135 : ponedeljek, 19.05.2008 : 21:04:06 »

Cry Hudo mi je, ko vidim, da odhaja generacija Cirnecov, ki so nekaj pomenili v svetu kinologije in se bolj mi je tezko, ker vem koliko so ti pomenili.
Sozalje

Barbka, pa saj niso cisto odsli, za vedno bodo ostali v tvojem srcu, v svetu Cirnecov so zapustili neizbrisen pecat in zivijo naprej skozi svoje potomce.
Logiran

Moj cilj v zivljenju je...
...biti enako dobra, kot moji psi mislijo, da sem.

Nekateri pravijo, da sem pasja. Prav imajo.
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #136 : nedelja, 01.06.2008 : 18:26:11 »

Drejci, jaz sem pa danes se eno "veverco" cohala, pa tudi Taruja smo opravljal (a se mu je kaj kolcalo?). Cheesy Grin Grin
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Drejči
midi
*

« Odgovor #137 : ponedeljek, 02.06.2008 : 08:33:19 »

In tej veverci je bilo ime... ??

Po moje niste obirali pravega Taruja  Grin ker se nasemu ni cisto nic kolcalo  Grin Grin, bom pa vprasala Tomaza, ce se je njegovemu Taruju kaj kolcalo
Logiran

Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #138 : ponedeljek, 02.06.2008 : 08:40:08 »

Ja ja, je bil pravi Taru, ziher, no, vsaj z moje strani. Mogoce je pa kolcal "on the inside". Grin Veverca je bla paaaa, hm, Jim, ce se prav spomnim.
Pa je bil faca, kljub vrocini se je odlocil, da se bo on mene tisal, pa magar z eno taco.
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
skogkatt
midi
Sporočil: 5.691

Dogs have owners, Cats have staff ;)

« Odgovor #139 : ponedeljek, 02.06.2008 : 08:54:56 »

Ja glej glej, Jima si božala, ko smo te pa hotle pridit pozdravit si že bila odšla  Roll Eyes Ampak razumem, ker je Jim svetovna faca Kiss
Logiran

Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #140 : ponedeljek, 02.06.2008 : 09:04:48 »

Ma ja, dej, pa ja nisi bila glih ti tista z dalmatincem??? No sej, prou mi je, saj cist nic ne sledim kdo je v katerem klubu in kaj dela s psom. Mislim...od vseh ljudi tam sem poznala edino Ursko. Zdaj pa ugotavljam, da jih je bilo zgleda se kar nekaj forumasko poznanih. sram Naju je kosilo cakalo in je bil moj takoooo lacen, da je vmes se avto prestavljal blizje, da bova ja cimhitrej sla. Roll Eyes

Ja, Jim je pa res klasa zase. Na koncu je tako lezal, da je mel gobec na moji torbi (je disala po salamci), s tacami se me je pa tisal. Tongue Grin Grin
Logiran

Rossy
midi
*
Sporočil: 1.658

« Odgovor #141 : ponedeljek, 02.06.2008 : 09:19:07 »

Ja, tudi midve s Pio sma te želele priti pozdravit po koračnici , se obrnem okoli tebe nikjer Jim pa je prišel iz tribune se še malo družit z nami  Smiley
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #142 : ponedeljek, 02.06.2008 : 09:28:33 »

Mnja, se en. Roll Eyes Sem pa celo tuhtala za enga psa, da ga mogoce pa poznam. Pa je moj rekel, da ne, da se on tega ze ne spomni. Roll Eyes Ja, ker si pa toook psov zapomni, ane. Roll Eyes
Logiran

skogkatt
midi

« Odgovor #143 : ponedeljek, 02.06.2008 : 09:29:51 »

Ja itak, kdo pa drug Grin Moj ta pikasti že ne bo izpustil takšne žurke Tongue
Je pa moj dragi po čist istem principu zgasnal domov, le da je mene pa psa pustil, ker se nisva dala pregnati Grin Bomo zato drugič kakšno rekle Wink

Jim je čist res legenda, drugače sta z mojim pikotom "sodelavca" kar se Kinoloških uric v Velenju tiče, s tem da je on že profi, midva pa sva komaj začela Smiley

Ob tej priliki pozdravček Jimu in tudi Taruju ter njihovim vsem! Kiss
Logiran

Drejči
midi
*

« Odgovor #144 : ponedeljek, 02.06.2008 : 10:05:19 »

Jimm je taka faca, da ga je treba pri belem dnevu z lucjo iskati in to zahvaljujoc njegovim dvonozcem, katerim je uspelo iz psa narediti Jimma.  Grin

hehe, ocitno niste opravljali Taruja, ampak ste ga samo hvalili... torej, ni bilo razloga za kolcanje  Smiley

Zal sem letos morala Hrusico preskociti zaradi drugih obveznosti. No, se bomo videli ob letu osorej.
Logiran

igor
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 237

« Odgovor #145 : ponedeljek, 02.06.2008 : 17:24:01 »

Zdaj vas moram pa razočarati . sram Našega Jimma v Hrušici letos ni bilo. Bili smo prijavljeni ,ampak žal zaradi zdravstvenih težav  se nismo mogli udeležit.  sram Ali ima mogoče še kakšen Cirneco ime Jimm?

Hja, mogoče je bila pa res veverica in se zato Taruju ni kolcalo... Smiley.

Lep pozdrav od Jimma in njegovih dvonožcev. Trenutno  Jimm izvaja svoj najljubši šport - to je umetnostno pretegovanje na kavču. Cheesy
Logiran
skogkatt
midi

« Odgovor #146 : ponedeljek, 02.06.2008 : 17:30:44 »

Saj se ne pogovarjamo o Hrušici pač pa o včerajšnji fešti blizu Celja Wink Tam je pa menda bil ta facasti Jim, ane Igor Cheesy
Logiran

igor
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 237

« Odgovor #147 : ponedeljek, 02.06.2008 : 17:38:57 »

Ja tam je pa bil naš Jimm. Sem mislila,da se pogovarjate o Hrušici  Cool. Skogatt, na sliki z pikecem v Celju sta enkratna.  Kiss
Logiran
Drejči
midi
*

« Odgovor #148 : ponedeljek, 02.06.2008 : 19:16:15 »

Roll Eyes Pisuka sem blond, ker sem jaz tudi mislila, da tece beseda o Hrusici, sploh zato, ker so Jimmovi rekli, da so ga prijavili na Hrusico (so ze priznali, da je temu res tako). Zdaj, ko smo dorekli mikrolokacijo, je jasno, da govorimo o tapravi vevercki  Grin
Pa saj ni vazno, kje ste bili samo, da ste se imeli dobro  Wink
Logiran

Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #149 : torek, 03.06.2008 : 10:11:48 »

Ja, skogkatt, moj pa ni hotel domov! Pa je cisto blizu doma (Vojnik)! Ne pa ne, bom jaz kar pocakal, saj nisem toook lacen... Pojedel je pa manj kot jaz. Roll Eyes
Upam, da bo prireditev postala tradicionalna, sigurno se pridem.

Drejci, itak da govorimo o tapravi vevercki oz. veverckah! Tongue Cheesy Mi je pa res zal, da ga nisem fotkala, ko je na torbi lezal. Grin
Logiran

Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 21   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 5  |  Tema: Cirneco dell'Etna - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.