mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 02.12.2024 : 14:04:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 262871 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
Tomaz_Lia
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 11

« Odgovor #1125 : petek, 08.04.2005 : 08:19:21 »

Ja verjetno bo Frontline pravi izraz.

Logiran
oks
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 673

« Odgovor #1126 : petek, 08.04.2005 : 08:30:01 »

Sama ti ovratnico odsvetujem, ker imajo bernci predolgo dlako...Jaz sem prejšnji teden nanesla Advantix (zaenkrat deluje!!! Cheesy) in Verminex, danes pa grem v Kalček (po nasvetu forumovke Peibie) in bom kupila nekaj eteričnih olj (čajevec, bergamotka, palergonija, palmeroza...) in mu jih nanesla (vsaj na ovratnico)!POtem pa poročam koliko bomo uspešni,...

Zdi se mi, da je pametno vsak mesec menjati proizvode proti klopom in je brezveze dajati frontline vsak mesec, ker klopi postanejo imuni... Angry
Logiran
Benka
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 76

« Odgovor #1127 : ponedeljek, 11.04.2005 : 10:15:08 »

Oj!

Po dolgem času se spet javljam. Že dva tedna sem v bolniški, ker prebolevam pljućnico. Zdaj imam tudi"cimro" Benko, ker je bila v petek sterilizirana.  Undecided V petek je cel dan ležala, večkrat je tudi bruhala, včeraj pa je že postala stara benka. Obvezo sem ji včeraj odstranila in rana je lepo zacelila  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy. Dr.Matko ji je tui slikal kolke in je rekel, da niso dobri ampak ODLIČNI!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Wink Wink Wink zA komolce pa je za slikanje baje še prehitro en mesec.

No, vesela se, da imamo do zdaj zdravo Benko. Upam, da bo še naprej tako.

Lp, Neža
Logiran
manetka
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #1128 : ponedeljek, 11.04.2005 : 13:13:21 »

Benka jaz ti želim čimprejšnje okrevanje Smiley

Pametno, da ste preventivno slikali kolke, zdaj ste gotovo pomirjeni, da Benka ne bo imela težav z njimi Wink

Komolci res gotovo ne bi pokazali prave slike, saj se okostje pri tej starosti nenormalno hitro spreminja, vem ker
smo naši slikali spotoma komolce in slika ni bila realna.

Čudno, da je Benka bruhala ste ji mogoče prehitro dali jesti? Po operaciji?
Obema žeilm čimprejšnje okrevanje. Wink Smiley

Pri nas smo odkrili pri ta mali bernki milejšo obliko navidezne brejosti, tako da upamo da bo čimprej minilo Undecided

Jutri se začne tečaj za BBh komaj že čakam, no upam da bo ta mala pridno ubogala. Cheesy
Logiran
Olly
rad pišem
Sporočil: 273

« Odgovor #1129 : torek, 12.04.2005 : 15:28:40 »

Ja upam da bo vse naj, naj na tečaju in kasneje na izpitu, maš kako slikico tvoje psičke?
Prosim vas, da pomagate mojpes.net-u, saj si nibeden izmed nas ne želi, da bi propadel Wink, poglejte pod temo, pomoc? --->saj se vam je pokazalo o b prihodu na stran
Čaw
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #1130 : sreda, 13.04.2005 : 18:40:28 »

Benki tudi jaz želi čimhitrejše okrevanje!
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #1131 : sreda, 13.04.2005 : 19:18:00 »

Neža,tudi jaz benki želim čimprejše okrevanje Wink
Lenny,bomo pa tudi mojpes.net-u pomagal,da bo ostal Smiley

lp,
Nina
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #1132 : četrtek, 14.04.2005 : 20:13:10 »

Lepo! Rincy full maš lepo slikico pod imenom (v profilu) si lepo dala skupaj Rino in Lucy...saj je desna Lucy, ne? Tale "fotomontaža" pa je n. 1! Res...full mi je všeč!
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1133 : četrtek, 14.04.2005 : 21:19:32 »

Citat
saj je desna Lucy, ne? Tale "fotomontaža" pa je n. 1! Res...full mi je všeč!
ja,desna je Lucy leva pa Rina Wink
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #1134 : petek, 15.04.2005 : 19:21:01 »

Se mi je kar zdelo Smiley
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #1135 : sobota, 16.04.2005 : 13:03:16 »

Vprašanje za vse forumovce, ki imate bernija!
Ali vaš berni plava v vodi?
Naša se samo namaka. Zaplavati pa ne upa, samo toliko je v vodi da ima lahko noge na tleh.
Sicer pa vode ne mara preveč, saj bi se umivanju na vsake toliko časa najraje izognila Cheesy
Pa vaši pesjančki? Smiley Cheesy Smiley Cheesy
Logiran
matejam
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 55

« Odgovor #1136 : ponedeljek, 18.04.2005 : 09:40:52 »

Hoja, evo mene zopet po dolgem času! Obveznosti pa to, saj razumete. No na vsake toliko časa pa le "prečekiram" kaj se dogaja z bernčki na forumu. Hvala za vabilo!! Smiley

No glede vode in plavanja. Tudi moj Berny ni ravno navdušen plavalec. Ravnotako gre v vodo samo do tam, dokler še lahko trdno stoji na tleh. Lani na morju se je mali koštrun ne boste verjeli bal valov, in to čisto majhnih valčkov. Je začel kar lajati nanjih. Grin Je pa smeško kaj hočemo. No drugače bo pa moj Berny 21.6. star dve leti (bo mel spet tortico) in pridno hodiva v pasjo šolo. Se pripravljava že na ispit IPO1. Pridno slediva, delava obrambo in poslušnost. Saj nič ne rečem, je priden vendar ko ga zagrabi tista njegova žilica pa veselo izvaja KTMV (kar tako malo ven  Grin). Pa še psičke mu zadnje čase zeeelllooo dišijo, si jih kar prilaščuje  Grin. Ampak na sploh je krasen kuža, tako kot verjamem da za vas vaši bernčki!

Takole pa ste ga spoznali mojega lepotca! Wink

Lep dan vsem!
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1137 : ponedeljek, 18.04.2005 : 14:01:44 »

Živjo!

Da je Rina navdušena nad vodo...hm...nebi rekla.Ko smo jo prvič kopali,je stala v banji čisto trda samo rahle in tihe glasove je spuščala.V bistrico(ob kateri se sprehajamo) je šla enkrat za raco SAMO do vode..naprej pa ne.Pozimi je stopila na led,pa se ji je vdrlo in je bila takoj zunaj ker je bilo brrrr....mrzlo.In zadnjič ni vedla kaj,je skočila v vodo(samo tačke je mela mokro) in pršla nazaj....in to na istem mestu,kot prejšna psička...nevem kaj je tam Roll Eyes
Drugače pa je Rina uredu..pridna učenka še vedno Smiley...in baje "smo" shujšali...tako je rekel znanec,ki jo nekaj časa ni videl...in je še dodal da ima zdaj pravo postavo,ampak meni se še vseno ne zdi suhica..hehe,ampak pri bernijih lepše zgleda,da so bolj okrogli,a ne preveč ;)Zdaj ko bodo topli dnevi,jo bomo tudi skopali,klopi "nas" ne padajo več,mogoče se kakšen še najde.Če bo ta vikend sončen,lahko pričakujete nove slikice..
Pa še nekaj glede razstave:gre kdo v Hrušico?Midve z Rino bova ob sončnem vremenu 100% tam...tako da,kdor gre,se vidimo Wink

lep pozdrav,

Nina in Rina

p.s.
kaj pravite,če bi naredili kakšno srečanje lastnikov in ljubiteljev bernijev?
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1138 : ponedeljek, 18.04.2005 : 14:04:14 »

Živjo!

Drugače pa je Rina uredu..pridna učenka še vedno Smiley...in baje "smo" shujšali...tako je rekel znanec,ki jo nekaj časa ni videl...in je še dodal da ima zdaj pravo postavo,ampak meni se še vseno ne zdi suhica..hehe,ampak pri bernijih lepše zgleda,da so bolj okrogli,a ne preveč ;)Zdaj ko bodo topli dnevi,jo bomo tudi skopali,klopi "nas" ne padajo več,mogoče se kakšen še najde.

ena napakca sram.Namesto padajo je napadajo.

lp
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #1139 : ponedeljek, 18.04.2005 : 19:45:06 »

Ja Lenny tudi nima prav veliko klopov...čeprav smo ravno danes našli enega čudnega Cheesy Sem pa "za" srečanje vseh telih ljudi, ki pišemo tu pod temo bernski planšarski pes in imamo svoje kosmatinčke!
Logiran
Strani: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.