mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 05:29:10

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 261759 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Benka
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 76

« Odgovor #1080 : četrtek, 24.03.2005 : 12:58:13 »

Spet imamo novega člana bernija - dobrodošel Tomaž. Lepa psička na sliki.
Logiran
Benka
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1081 : četrtek, 24.03.2005 : 12:59:46 »

Pa sem le dodala sliko. Benka se vidi bolj slabo, ker je slikana na Kavču in je kavč temen. Danes dobim nove slikce in bo jutri dodana že nova. Boste vidli, kak je že Benka zrasla.  Tongue
Logiran
Tomaz_Lia
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 11

« Odgovor #1082 : četrtek, 24.03.2005 : 14:04:26 »

Oks in Benka hvala za dobrodošlico  Smiley

Lia prihaja iz lega iz Brežic (sestrica od Brina) in je brez rodovnika. Vem kakšno mnenje imate o tem, a kljub temu da je Lia brez rodovnika ji poskušamo nuditi čim več in čim boljše. Tako da upam da me ne boste napadli zaradi tega  Lips Sealed

Drugače je pa bila edina psička v leglu (vseh je bilo 10 ali 11). Bila je najmanjša, kar se ji po kilaži pozna še danes. Pri cepljenju pri 3 mesecih je imela 7 kg, sedaj pa jih ima 12 kg.

Zeeeeeeeeelo rada je in vse kar ji damo je premalo Smiley (se pa seveda približno držimo navodil hranjenja proivajalca hrane).

Običajno jo hranimo zjutraj z mlekom in malo briketov Nutro, za kosilo dpbi brikete Nutro, za večerjo pa Hill's. Včasih seveda brikete nadomestimo s kuhano hrano. Dobi pa tudi zelenjavne priboljške, kot so korenje, banana,...

Drugače je pridna in se mi zdi da kar učljiva (znamo sedi, odpoklic, ...).

LP Tomaž
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #1083 : četrtek, 24.03.2005 : 17:15:31 »

Tomaz ,dobrodošel na forumu!Imas mogoce kaksno vecjo sliko od tvoje Lie?Ker na tej se ne vidi ravno veliko... Wink

lp,
Nina
Logiran
Tomaz_Lia
novinec
*

« Odgovor #1084 : četrtek, 24.03.2005 : 22:12:34 »

Hvala Nina!

V galerijo sem dal nekaj slikic, ki so nekaj večje od te, a kljub temu ne zelo velike (saj je omejitev na 35kb.

Galerija s slikami še ni odobrena (računam da bo jutri). Takoj ko bo odobrena pošljem link.

Videl sem, da nekateri priložijo sliko k tekstu na forumu, a žal ne vem kako naj to naredim....

LP Tomaž
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #1085 : petek, 25.03.2005 : 00:12:10 »

Videl sem, da nekateri priložijo sliko k tekstu na forumu, a žal ne vem kako naj to naredim....

Zelo tezko Wink ... za to moras biti "Clan" foruma ... kot vidis ob mojem nicku! Wink

PS: Kako sliki zmanjsas kb je pa te napisano verjetno pod tehniko! Wink Preberi si ... Wink

Pa dobrodosel ...
Logiran
Tomaz_Lia
novinec
*

« Odgovor #1086 : petek, 25.03.2005 : 09:40:49 »

Po zgledu Nine, sem si naredil svoj album na naslednjem naslovu, kjer sedaj lahko vidite Lio....

http://lia1.moj-album.com/album/255090/

LP Tomaž
Logiran
oks
odvisnež
Sporočil: 673

« Odgovor #1087 : petek, 25.03.2005 : 10:39:27 »

Joj...pikica lepa. Me preplavjajo spomini iz Oksovih otroških let. Roll Eyes
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1088 : petek, 25.03.2005 : 14:56:52 »

Tomaž,Lia je zelooo lepa psička 8)Pa,hvala za slike,ki si jih poslal prek maila Wink

lp,
Nina
Logiran
Olly
rad pišem
Sporočil: 273

« Odgovor #1089 : petek, 25.03.2005 : 23:00:39 »

Živjo!
Tomaž! Dobrodošel med nami...vsak lastnik bernija je dobrodošel. Lia je res luštna bernka. Lepo da ste se že toliko naučili, predlagam pa vam seveda pasjo šolo. Za slikice, ki si jih poslal Rincy, pa nas vse zanima  Wink , bi mogoče lahko še te dodal v albumu?  Huh
Komaj čakam, da vidim kako je Benka zrasla!
Naša ima malce vneto uho, ampak smo dali kapljice in bo jutri že vse ok!  Smiley
Rincy, kako kaj Rina, ma še vedno "kravželjčke"? Naša jih je imela, ko je bila manjša, sedaj pa je njena dlaka bolj valovita!

Pozdravček od Lenny,

Ema
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1090 : petek, 25.03.2005 : 23:15:25 »

lenny,Rina je pridna,dlaka je mogoče malček manj skodrana,ampak se mi prav fino zdi,ker je tako skodrana ;)Tiste slike,ki mi jih je Tomaž poslal,so v albumu.
Danes je bil dež,tako,da je bila Rina zjutraj na sprehodu(1uro-od 6-7)dopoldne v pesjaku popoldne pa skos pri meni notrer....proti večeru okrog 6ih je dobila gromozaaannsko kost(pa čeprav je nebi smela,ker je post...ampak Rina se ni upirala...kateri pes bi pa se Cheesy)

lp,
Nina
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #1091 : nedelja, 27.03.2005 : 12:40:59 »

Lepo, tudi Lenny pravkar gloda kost, vreme se je pa malo (na srečo) popravilo!
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1092 : nedelja, 27.03.2005 : 14:01:52 »

Zgleda,da se je že začelo obdobje klopov.Danes smo Rini prvega odtranili,ampak verjetno ni zadnji.... :-\Tako,da bodite previdni in pregledujte psa vsak dan....mi jo bomo vsak dan krtačili že zaradi tega,da ji gre čimprej zimska dlaka ven Wink

lp,

Nina
Logiran
Olly
rad pišem

« Odgovor #1093 : ponedeljek, 28.03.2005 : 11:39:18 »

Ja obdobje klopov je že tu! Lenny smo v petek odstranili dva, potem pa jih ni več imela, in večraj zvečer smo ji dali tisto tekočino, ali kaj je že za vrat, proti klopom. Upamo da jih bo čim manj, ker se bojim, da bi prišlo do okužbe! Pazite na svoje bernije, ter jih ustrezno zaščitite!
Logiran
Benka
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1094 : torek, 29.03.2005 : 14:40:53 »

Ravnokar sem po telefonu govorila z g. Matkom glede sterilizacije moje Benke. Včeraj sem pri Benki opazila "pri tamali"  Wink sledi krvi. Ker rada hodi na sprehode "sama"  Angry in me je strah nepridipravih psov v času gonitve, sem poklicala g.Matka. Rekel mi je, da se lahko sterilizacija opravi od petega mesca naprej, saj so v tem času psi ravno v puberteti.  Benka je včeraj bila stara 5 mesecev in jo že zeloooooo razganja. Ker G. Matko ni bil v ordinaciji in tako ni imelpri sebi terminskega rokovnika, sva se dogovorila, da je okvirni termin sterilizacije naslednji petek. Poklicati ga moram danes po 16 uri, da pogleda, ali ima tako fraj. Verjetno pa je. Tako je rekel. V petek si bom vzela dopust, da bom lahko med vikendom negovala našega Benča. Benč - tak ji rečem, kadar je pridna: "O ti moj Benč!" Cheesy  Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Naj še povem, da je g.Matko bil zeloooooo prijazen  Roll Eyes in bom zato Benko z veseljem prepustila v njegove roke.

Lep dan, Neža Tongue
Logiran
Strani: 1 ... 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.