mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 19:40:00

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 260223 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
icey
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 182

« Odgovor #1050 : torek, 15.03.2005 : 16:50:37 »

Pa vas ja ne daje že pomladanska utrujenost??
Če druzga ne nas mora vreme gor držat-prava pomlad je zunaj, edino luže in blato se morajo še posušiti, da ne bodo naši kosmatinci skos blatni...

Tisti, ki ste zamudili predavanje po skupščini kluba vam sporočam, da je bilo zelo zanimivo predvsem za tiste, ki so prvič lastniki psov in za bodoče vzreditelje. Se pa da vse nadoknadit, saj je Karmen vse lepo zbrala v svoji knjižici. Res se jo splača prebrat!

Uživajte na toplem zraku, pa ne mi dremat!  Smiley Cheesy Grin

Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #1051 : torek, 15.03.2005 : 18:07:58 »

ojla!

Mi nič ne spimo.Uživamo na sprehodih in na sončku Smiley.Slikice bodo nove ta vikend(če bo sončen Wink).Tako da,mi nismo nič utrujeni....vedno na terenu če ne sprehodu pa samo zunaj nekje Grin Wink

kakšne slikice dajte nove,da ne bo tema zaspala Wink Wink

lep sončen pozdrav,

Nina in Rina Kiss
Logiran
Brin_2005
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #1052 : torek, 15.03.2005 : 18:42:08 »

Pozdravljeni!

Ima kdo kaj izkušenj s pasjo šolo oz. vrtcem pri pasji šoli Ognjena?
Morda iz kake druge šole?

Prosil bi za kakšno vašo izkušnjo, pa tudi vsak nasvet, glede pasjih šol oz. vrtcev, bi bil zelo dobrodošel Wink

Sicer pa je naš Brin pridno raste Smiley
       Lp, Miha
Logiran
oks
odvisnež
Sporočil: 673

« Odgovor #1053 : torek, 15.03.2005 : 20:14:08 »

Tudi mi ne počivamo. Vsak vikend pridno "hribolazimo". Enkrat na Toško čelo, drugič na Rašico, tudi Polhograjska Grmada je večkrat obiskana...Dokazi so v Oksovem albumu.
Moram pa pohvaliti skupščino oz. še bolj predavanje o socializaciji in habituaciji. Karmen je res izvrstno odpredavala...Poučno, ni kaj! Wink
Logiran
rina
rad pišem
Sporočil: 260

« Odgovor #1054 : sreda, 16.03.2005 : 17:12:36 »

Z Witty sva hodile v pasjo šolo Ognjena. Se mi zdi čisto vredu. Sami lepi in prijetni spomini. Sicer ne morem primerjati z drugimi društvi, ker nisem hodila nikamor drugam, mislim pa da je Ognjena čisto vredu, v povprečju. Tako da če se odločiš za to društvo, bo čisto vredu. Smiley Aja, pa tudi bernije sem že videla. Sicer ni bilo nobenega v naši skupini, so bili pa v drugih.

lp in veliko sreče pri odločitvi Wink

rina
Logiran
icey
nekaj malega že vem
Sporočil: 182

« Odgovor #1055 : sreda, 16.03.2005 : 21:06:15 »

Kolikor poznam šolanje v osrednji Sloveniji je Branka s pasjo šolo Ognjena ena izmed priporočanih destinacij za učenje vzgoje psa. O njenih tečajih se govori le pozitivno, tako da mislim, da zadevo dobro obvlada.
Od ostalih lahko priporočam KD Krim, ki sva ga s Kingom obiskovala - meni je bil način dela izredno všeč, in ne poznam praktično nezadovoljnega udeleženca tečajev pri njih!

Pa veliko sreče pri izbiri!
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #1056 : četrtek, 17.03.2005 : 20:34:22 »

Po dolgem casu se javljam v vaso temo ... na mail sem dobila oglas, da se bodo kmalu oddajali berncki ...

Citat
Malcki bodo za oddajo cez dva meseca; so iz zavetisca (pri Poloni - polezeni v najboljsih razmerah) brez rodovnika, prosim iscite bernske ljudi za malcke!!!!

Če vas zanima se javite **

Prosim, naj se javijo samo resni!!!!!!!

Pa se slikce:
http://linchaich.moj-album.com/slike/9715/o1bG1VNgKfwAq4ll.jpg

http://linchaich.moj-album.com/slike/9715/hCQMSoSSTzWd3Ux1.jpg

http://linchaich.moj-album.com/slike/9715/bipyoGW0GdIzIHdf.jpg

http://linchaich.moj-album.com/slike/9715/ixXbEBzXV5BsYbeu.jpg

http://linchaich.moj-album.com/slike/9715/XcgNVxYIvi4bWKoT.jpg

Pa da zraven odgovorim se na tole:

Morda iz kake druge šole?

Prosil bi za kakšno vašo izkušnjo, pa tudi vsak nasvet, glede pasjih šol oz. vrtcev, bi bil zelo dobrodošel Wink

Ja, midve z bokserko Lino sva hodili v pasjo solo Ognjena ... lahko recem same pohvale ... ko sva obiskovali malo solo je bilo v skupini kar 5 bernckov ... iz legla, ki so ga imeli pri gospe ** (**) ... v glavnem .. ** je SUPER!!!

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1057 : sobota, 19.03.2005 : 00:16:21 »

Teli mladički bodo imeli pa veliko beline.Na tačkah bodo nekateri imeli "škorenjčke",pa za vratom imajo veliko beline....me prav zanima kakšni bodo,ko bodo dopolnili 2meseca,čeprav jih ne bom videla pa vseeno.

Mi pa še vedno uživamo na sončku in pridno hodimo v šolo.V četrtek je bilo mnogo bolje kot prva ura...bila je čisto tiho in zelo lepo delala vaje :)Tako da,upam,da bo še tako naprej... Wink

lep pozdrav,

Nina in Rina Cool
Logiran
rina
rad pišem
Sporočil: 260

« Odgovor #1058 : sobota, 19.03.2005 : 12:40:58 »

da je Ognjena čisto vredu, v povprečju.

Izgelda, da sem se zmotila. Ognjena je nad povprečjem. Smiley Tongue No, saj sem rekla da nevem kako je drugje, zato raje nisem preveč napisala.

lp, rina
Logiran
Olly
rad pišem
Sporočil: 273

« Odgovor #1059 : nedelja, 20.03.2005 : 14:06:37 »

Rincy in rina: Imata vidve kaj skupnega?
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1060 : nedelja, 20.03.2005 : 15:08:18 »

lenny,nič drugega kot to,da se poznava prek foruma.Njeno ime je Katarina,in jo kličejo Rina zato ima tudi tak nick.Jaz imam pa nick po Rini...to pa veste,da je moja psička Wink

lp,
Nina
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #1061 : nedelja, 20.03.2005 : 15:16:59 »

Teli mladički bodo imeli pa veliko beline.Na tačkah bodo nekateri imeli "škorenjčke",pa za vratom imajo veliko beline....

Pri švicarjih belina na vratu največkrat izgine, ko malo zrastejo, pa tudi sicer so mladički bolj beli kot so kasneje, ko odrastejo. Verjetno je tako tudi pri bernijih Wink

Lp Smiley
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #1062 : nedelja, 20.03.2005 : 15:26:32 »

Oj!

Naš švicar je imel par belih dlakic, ki so izginile po cca. 1 tednu...
Sem pa na netu zasledila švicarko iz ene psarne, zadaj na vratu je imela belino in je bila slikana z leglom...
Mi je bilo čudno, ker sem mislila, da je to napaka? Je verjetno vseeno dobila vzrejni? Booo...

So pa res lušne male kepice...

LP, Nastja
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #1063 : nedelja, 20.03.2005 : 15:30:37 »

Citat
Mi je bilo čudno, ker sem mislila, da je to napaka? Je verjetno vseeno dobila vzrejni
Nekaterim pač ostane, pri nekaterih pa popolnoma izgine. Ni napaka. Poglej švicarje v USA, skoraj vsi imajo belino okrog in naokrog vratu. To je še dovoljeno.
Apmak pustimo to, to je že debata ki spada v temo VŠPP Wink
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #1064 : nedelja, 20.03.2005 : 15:35:57 »

Oj!

Ja, res tja spada...
Sej psarna je bila iz USA...
Kako pa to, da je Bernka pristala s tamalimi v zavetišču Huh

LP, Nastja

Logiran
Strani: 1 ... 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.